marți, 6 septembrie 2011

Ziua a 6-a Ce inseamna?

Ziua a 6-a Ce inseamna?

Dragii nostri,

In sfarsit, am ajuns sa traim zorii Noi Lumi. De ieri, 5 septembrie, am intrat in Ziua a sasea a Creatiei Divine – din ultimul Ciclu al Calendarului Mayas – ziua in care Marele Creator si-a desavarsit Creatia, plamadind OMUL. Vieti de-a randul ne-am pregatit pentru a ajunge aici. A venit vremea sarbatorii, a bucuriei si pacii, pentru cei ce aleg asta.
Cu totii am urmarit ceea ce ne spun Calleman si Barbara Hand Clow, despre aceste vremuri. In ultimul sau mesaj, Barbara ne spune ca "în perioada 5-22 septembrie – Ziua a Sasea din Ciclul Universal vom fi martori la primele dovezi ale noii lumi ce apare. Este timpul sa ne putem cerceta propria minte, ca sa descoperim elementele neprocesate din psihicul nostru, ce fac parte din energia colectiva, care creeaza evenimentele din lume".

Revedeti acest mesaj. Este plin de intelepciune si de sfaturi utile, de explicatii convingatoare si, mai ales, folositoare.  

Este timpul deschiderii inimii. Mergeti in acest mic spatiu din centrul fiintei voastre (in orice mod simtiti ca o puteti face) si generati iubire. Asta este rostul venirii noastre pe Pamant, asta este invatatura Christica, mesajul lui Iisus: sa emitem, cu toata fiinta noastra, IUBIRE. Sa fim IUBIRE. Sa uitam de vremea separarii, sa luam cu noi experientele acumulate, sa le onoram si sa mergem mai departe, pe Drumul Noii Lumi, a noii fiintari. Timp de 18 zile avem oportunitatea de a ne visa visul, de a ne reinventa, redescoperi, de a crea lumea si Viata pe care ne-o dorim. Acum trebuie sa alegem ceea ce avem de facut.

 Este alegerea finala. Astea sunt vremurile pe care le traim. In sfarsit, ajungem Acasa. Ne intoarcem la Constiinta Unimii. In sfarsit, "iesim din cutie", ne eliberam din lanturile sclaviei, a convingerilor si credintelor limitative, daca vrem! Atat este suficient: sa vrem!
In urmatoarele 18 zile ce vor urma in timpul Noptii a sasea vom integra si sedimenta ceea ce acum am creat. Calitatea de co-creatori ai Lumii Noi, ai omului de Lumina, acum ne-o exprimam. Haideti sa valorificam, impreuna, aceasta oportunitate cosmica.
Intreaga echipa a Editurii For You va ureaza Lumina, Bucurie si Pace. Fie ca Lumina Christica a Dimensiunii care asteapta, sa pogoare in sufletele tuturor locuitorilor acestei superbe Planete albastre, numita PAMANT!

Cu drag,
Monica si Elena

In continuare aveti o scurta prezentare a acestui Val, pe care ne-a oferit-o Lucia Metzger, in calitatea sa de mare iubitoare a invataturilor mayase si careia ii multumim.

Ziua a Sasea a Ciclului Universal

12 Manik _ Cerb

Traim într-un timp de schimbari explozive, codate în ceruri si prezise de profeti ale traditiile spirituale din toata lumea. Un val de evolutie atinge toate domeniile din lumea ce ne inconjoara: schimbarile climatice, caderea libera aeconomiei, in politica, afaceri, medicina, arte, religie, educatie si stiinta. Acest moment magic din istoria Pamantului este un moment de cotitura, cicluri vaste de timp converg intr-un nou inceput fara precedent. Intelepciunea amerindienilor, profetiile mayase, invataturile ezoterice si shamanismul dezvaluie transformarea personala si planetara, intr-un context cosmic.


In Ziua a 6-a, Zeita Nasterii ne aminteste ca suntem in stadiul de Inflorire a evolutiei noastre, miscandu-ne in valul comprimat de energie spiralata al Tzolkinului, condusi de imensa miscare ondulatorie, produsa de cele 13 Ceruri (7 zile si 6 nopti) ale celor Noua Cicluri ale Calendarului Mayas. O uriasa forta ne propulseaza inainte, suntem parte integranta a Creatiei Divine, conectandu-ne zi de zi, la fluxul energiilor cosmice si acordandu-ne rimul pulsatiei inimii noastre, la bataia inimii Mamei Pamant.

Astazi este energia mayasa 12 Manik – Cerbul si tot acum incepe cea de a 6-a Zi a Ciclului Universal ( 5 – 22 septembrie si cele doua creste 13 septembrie – 7 Men si 14 septembrie - 8 Cib ) din Trecena lui Muluc – Apa. Aceasta este trecena Puterii si, asemenea Soarelui, Oceanului, sau Vantului, MULUC propulseaza cantitati mari de energie, forta si putere, acesta fiind un semn al sursei vitale. Cand vom fi pe creasta valului, vom avea revelatii profunde asupra misiunii noastre si a viitorului apropiat din simplul, purul si Divinul motiv, ca ne-am deschis inimile si am intrat in spatiul sacru al inimii si vom crea, cu adevarat, in Lumina si Adevar Divin.


Manik este una dintre cele mai puternice si complexe energii mayase. Simbolistica lui este legata de mana care vindeca, binecuvanteaza si apara. Legenda spune ca Manik fluiera in miinile sale, ca sa-l previna pe Cerb de prezenta vanatorului, de aici se desprind sensurile profunde vanator/vanat, ciclul de viata si de moarte, „dansul cosmic” si sensul sacru al vietii.  Manik este Marele Preot care ii initiaza pe ucenicii Pazitori ai Zilei Calendarului Mayas si pe cei Shamani. El insusi este o unealta a Marelui Spirit, o Poarta deschisa catre sacralitatea vietii pentru familie, comunitate, societate, in general, el fiind adeseori Invatator si Preot cu mare Har si daruit de Gratia Divina. Este o zi de ceremonii si rugaciuni, pentru copiii din pintecele mamelor, catre spiritele ancestrale ,pentru a ghida o zi buna pentru nasterea lor.
O noua frecventa vibrationala inunda planeta si o deschidere interdimensionala in lant, ne  transcede intr-o noua Lumina. Intretaieri energetice de tip atemporal se coreleaza cu imaginea tridimensionala a spatiului interdimensional si suntem deseori de-o parte sau alta, in imediata apropiere a Portalului de trecere catre 4D.

In Lak’ech, Luc 13 Ik                                    5 septembrie 2011

SURSA :  [Editura For You Newsletter]

2 comentarii:

  1. Foarte adevarat, dar atat de greu de a iubi neconditionat in permanenta, atata timp cat traiesti intr-o societate care incorseteaza valorile, gandirea si chiar viata de zi cu zi! Poate ca acest lucru este o piatra de incercare!

    RăspundețiȘtergere