luni, 28 februarie 2011

Misterul androginului: exista suflete pereche?



Misterul androginului: exista suflete pereche?

 De-a lungul secolelor, oameni de diferite rase si culturi si-au exprimat, prin poezie, muzica, pictura, proza sau sculptura, fascinatia de a-si intalni, intr-o buna zi, sufletul pereche. Este ideea de suflet pereche un mit? Chiar exista pe acest pamant o persoana care este jumatatea noastra perfecta? Sau este doar imaginatia noastra care incearca sa ne faca sa speram intr-o relatie ideala? Orice  e posibil… Rezolvarea acestui puzzle vechi de mii de ani este in inima fiecaruia dintre noi…

duminică, 27 februarie 2011

INTELEPCIUNE TIBETANA si “ Sa nu mergi niciodata mai repede decat poate sa zboare ingerul pazitor".

INTELEPCIUNE TIBETANA
şi
“ Sa nu mergi niciodata mai repede decat poate sa zboare ingerul pazitor".
Am auzit o istorioară despre un grup de europeni care au plecat în expediţie prin Tibet împreună cu un şerpaş. Hotărâţi să ajungă într-o singură zi la tabăra unde erau aşteptaţi, au tot grăbit urcuşul, îndemnându-şi însoţitorul să meargă mai repede şi refuzând orice propunere de a face un popas. După multe ore de drum tibetanul s-a oprit fără un cuvânt, s-a aşezat pe o piatră şi a închis ochii. Cercetătorii l-au întrebat ce face, i-au vorbit, l-au rugat, l-au ameninţat că nu-i mai dau nici o plată dacă nu se ridică imediat să-i conducă la locul dorit. Călăuza a rămas neclintită. După o oră şi ceva a deschis ochii, s-a ridicat scuturându-şi un pic veşmintele şi a pornit cu pas liniştit, chemându-i pe oameni să continuie drumul. Aceştia au venit muţi de uimire. După o vreme, cineva a rupt tăcerea şi l-a întrebat ce l-a făcut să se oprească în felul în care o făcuse şi ce l-a înduplecat până la urmă să reia urcuşul.
Şerpaşul a spus: „Trupurile noastre s-au zorit prea mult. Trebuia să ne oprim şi să aşteptăm până ne ajung din urmă sufletele, altfel călătoria noastră n-ar fi avut sorţi de izbândă.“
Povestea aceasta mi-a adus aminte o alta. Tot despre un tibetan.
El nu însoţea pe nimeni, ci plecase de unul singur spre o mânăstire ridicată în vârf de munte. Pe drum l-a prins o ploaie cu fulgere şi tunete.
Omul a găsit un han unde să se adăpostească abia după ce s-a lăsat întunericul. A schimbat câteva vorbe cu stăpânul locului, a mâncat ceva şi s-a dus la culcare. Dar nici nu s-a luminat bine de ziuă şi călătorul era gata de plecare. Hangiul s-a uitat pe fereastră, a văzut cum toarnă cu găleata şi a spus: „Unde te duci, omule, pe vremea asta? E prăpăd, n-o să apuci să ajungi nici până la următorul han, darămite sus, la mânăstire!“ Drumeţul a deschis uşa şi i-a răspuns din prag: „Nu-ţi fă griji. Sufletul meu a ajuns demult acolo, aşa că picioarelor mele le este uşor să-l urmeze.“
Foarte probabil că istorioarele nu au fost născute deodată, ca gemenii, de acelaşi povestitor. Dar dacă le afli pe amândouă nu ai cum să nu te întrebi ce înseamnă a fi cu adevărat în ritm cu propriul suflet. Să nu îngădui trupului să gonească orbeşte îndemnat de urgenţe care te rup de sensul adânc al vieţii şi îţi barează chiar drumul spre culmea la care aspiri? Dar să laşi sufletul să se desprindă de celelalte învelişuri mai încete ale fiinţei, să-şi ia avânt pentru a marca locul unde şi ele vor ajunge, puse în mişcare de energia lui colosală? Şi de ce tocmai sufletul să fie înainte-mergător şi nu raţiunea sau voinţa? De ce tocmai sufletul să fie călăuza noastră prin lume, ce îl face pe el să deţină cunoaşterea care îi trebuie pentru a ne conduce la capătul nopţii?
La întrebarea aceasta primim răspuns atunci când întâlnim oameni în care sufletul vibrează fără măsură. Ceea ce spun ei este adevărat.
Au uşurinţa de a lăsa o amprentă în viaţa noastră şi atunci când nu-şi propun să transmită ceva. Totuşi ceva se comunică chiar prin simpla lor prezenţă. Au o înţelegere caldă a lucrurilor, un fel natural de a fi care face ca tot ceea ce este unic în fiinţa lor să intersecteze ceva universal.
Cei care au suflet se bucură să-i aprecieze pe cei din jur, să participe viu la frumuseţea pe care o presimt în ei, chiar şi atunci când aceştia nu-şi cunosc şi nu-şi celebrează frumuseţea interioară.
De ce să-i acordăm credit sufletului în propria viaţă?
Pentru că a avea suflet înseamnă a fi conectat la prezenţa divină.
Pentru că a avea suflet înseamnă a fi conectat la prezenţa divină.
Nemtii au o vorba...“ Sa nu mergi niciodata mai repede decat poate sa zboare ingerul pazitor".
SURSA: Mail

sâmbătă, 26 februarie 2011

Dincolo de dualitate



Dincolo de dualitate

Inima este pozitiva. Asa cum mintea spune “nu”, inima spune “da”. Desigur, este mai bine sa spuneti “da” decat sa spuneti “nu”, pentru ca nu puteti trai cu adevarat spunand “nu”.

Cu cat spuneti mai mult “nu”, cu atat deveniti mai inchistati, mai inchisi. Cu cat spuneti mai mult nu, cu atat sunteti mai putin vii. Oamenii pot crede ca sunteti niste mari ganditori, insa voi va ofiliti si muriti; comiteti o sinucidere graduala.

vineri, 25 februarie 2011

Horoscopul Chinezesc al iubirii pentru Primul Trimestru - Primavara 2011

 

 

Horoscopul Chinezesc al iubirii pentru Primul Trimestru - Primavara 2011

 
Ce evenimente, iubiri, casatorii, revolutii interioare, despartiri, revelatii sentimentale sunt anuntate in Primul Trimestru Astrologic Chinezesc 2011? Afla ce-ti rezerva astrele in iubire pentru aceasta primavara! In astrologia chinezeasca anul 2011 este anul Iepurelui de Metal. Anul chinezesc al Iepurelui de Metal a inceput la data de 3 februarie 2011 si se va incheia la data de 22 ianuarie 2012. Totodata, anul astrologic chinezesc se divide in patru trimestre sau perioade de timp, primul trimestru avand in vedere perioada 3 februarie -2 mai. Haideti sa aflam ce anunta pe plan sentimental si pe planul relatiilor de iubire primavara lui 2011, respectiv primul trimestru astrologic chinezesc (3 FEBRUARIE-2 MAI ). Iata principalele predictii despre iubire ale lui 2011pentru toate zodiile chinezesti .

joi, 24 februarie 2011

Secretul Zilei de Nastere


Secretul Zilei de Nastere

Putini sunt cei care stiu ca ziua de nastere are o mare importanta in stabilirea unui horoscop personal si a mersului astrelor, in determinarea punctelor slabe - mai ales - ale fiecaruia. Mai mult, in functie de ziua in care v-ati nascut puteti sa va determinati o parte a caracterului ascuns al fiecaruia – atat al vostru cat si al partenerilor personali sau chiar de afaceri.

In fond, daca va cunoasteti partenerul puteti spera la o relatie sentimentala extraordinara sau la una de afaceri deosebita. Iar daca sunteti sinceri cu voi insiva, cunoscandu-va punctele forte si slabiciunile puteti sa va infruntati Destinul de pe alte pozitii.

miercuri, 23 februarie 2011

Adevăratele cauze ale bolilor






Adevăratele cauze ale bolilor


Majoritatea oamenilor privesc boala ca pe un ghinion în viaţa lor, o nedreptate, mai ales dacă este vorba de o maladie ereditară sau e luată de la cineva. Orice boală sau accident apărut în viaţa ta a fost provocat de tine. Boala este pur şi simplu un semnal al corpului tău.

Supraconştiinţa ta, latura ta divină, Dumezeul tău interior îţi trimite un mesaj ca să-ţi atragă atenţia asupra faptului că în acţiunile, vorbele şi gândurile tale este ceva care se opune legii iubirii. De aceea este necesar să captezi mesajul şi să mulţumeşti supraconştiinţei tale că ţi l-a transmis. Dacă nu reuşeşti să descifrezi mesajul, bolile şi accidentele tale nu vor face decât să se intensifice.


Cănd starea de rău persistă, e timpul să vezi neapărat despre ce e vorba. Dacă boala e puternică înseamnă că ea s-a instalat în tine de multă vreme. Este sufletul tău care strigă ajutor. Trebuie să revii pe drumul cel bun, pe drumul dragostei.

marți, 22 februarie 2011

NASTEREA UNEI NOI OMENIRI UN INTERVIU LUAT LUI Drunvalo Melchizedeck LA O EMISIUNE RADIO

 
Un interviu luat lui Drunvalo Melchizedeck,
la o emisiune radio 

NASTEREA UNEI NOI OMENIRI (ii multumim Irinei)
Iata raspunsurile mele la intrebarile care mi-au fost adresate la 26 mai 2010, in cadrul transmisiei live - NASTEREA UNEI NOI OMENIRI:
Desi imi este imposibil sa raspund la toate intrebarile care mi-au fost adresate, voi face tot ce este posibil. Am luat in considerare intrebarile cele mai importante si pe cele referitoare la subiectul abordat.

Sper ca ceea ce urmeaza va va ajuta sa intelegeti natura acestei transformari uimitoare ce are loc in constiinta umana, care se manifesta chiar in timp ce vorbim. Poate parea terifiant in lumea din afara, dar, in lumea launtrica a constiintei umane, a fost programata o mare sarbatoare a unei zile de nastere, la nivel global. La un nou nivel al vietii, esti gata sa devii un nou nascut.

luni, 21 februarie 2011

Privire de ansamblu asupra anului 2011-Arhanghelul Gabriel



Arhanghelul Gabriel - Privire de ansamblu asupra anului 2011
Transmis prin Robert Baker
Anul revelarii adevarurilor profunde


Arhanghelul Gabriel vorbeste despre anul 2011...
Ca si anul 2010, anul 2011 se va desfasura energetic, in trei etape principale:
ianuarie–aprilie revelarea si reevaluarea alegerilor prima chakra);
mai–august conectare si angajament (a doua chakra);
septembrie–decembrie renastere si noi inceputuri (a treia chakra).
Anul 2011 va implica o alta deschidere majora a vortexului de pe Sirius. Atunci cand acest lucru se va intampla, el va forma o cruce cu patru cadrane. Fiecare dintre acestea guverneaza fizicul, emotionalul, mentalul si spiritualul şi pregatesc deschiderea constiintei sufletului. Aceasta deschidere va da nastere unei fuzionari accelerate a celor patru corpuri.

duminică, 20 februarie 2011

Google la sarbatorit ieri pe Constantin Brâncuşi



Google la sarbatorit ieri pe Constantin Brâncuşi

Google a afişat ieri  un logo special cu cele mai cunoscute sculpturi ale lui Constantin Brâncuşi pentru a marca 135 de ani de la naşterea sculptorului, în localitatea Hobita din judeţul Gorj.

Brâncuşi a fost un sculptor român cu contribuţii covârşitoare la înnoirea limbajului şi viziunii plastice în sculptura contemporană fiind ales postum membru al Academiei Române.
Expune pentru prima dată la Société Nationale des Beaux-Arts şi la Salon d’Automne din Paris în 1906.

vineri, 18 februarie 2011

Secretul Cifrei Echilibrului in numerologie: Cum sa faci fata dificultatilor vietii

 
 
Secretul Cifrei Echilibrului in numerologie: Cum sa faci fata dificultatilor vietii
 
 
Numarul Echilibrului iti poate fi de ajutor atunci cand traversezi o etapa dificila a vietii tale, cand te afli intr-o incurcatura, cand treci printr-un moment critic sau te confrunti cu anumite probleme, obstacole si piedici. Numarul Echilibrului iti poate da un indiciu asupra celei mai potrivite modalitati de a trata sau intampina o problema.
 
Numarul Echilibrului sau Numarul Balantei… Putini sunt cei care stiu ca in numerologie exista un astfel de numar. Comparativ cu alte numere, Numarul Echilibrului este considerat ca avand o influenta insignifianta asupra personalitatii si destinului unei persoane. Este poate de aceea mai putin cunoscut. Nu trebuie insa sa-i negam importanta. Numarul Echilibrului este esential.Ignorandu-le, lasandu-le sa ne copleseasa, lasandu-ne prada emotiilor negative, asumandu-ne mai mult decat putem duce, aruncand responsabiltatea pe umerii altora - avem tendinta de a reactiona in mod diferit in fata provocarilor si greutatilor vietii.

joi, 17 februarie 2011

Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman 14.02.2011

 
(ii multumim Alexandrei)
 
Destinul si viata
   
“Destin” este un cuvant care poate genera o multitudine de emotii si reactii. Daca avem succes, putem numi asta destin. Daca nu avem succes, putem numi si asta, tot destin. Din multe puncte de vedere, destinul poate deveni o scuza pentru esecuri sau pentru pasii nostri gresiti, deoarece, pana la urma, oare nu reprezinta el o cale prestabilita a vietii noastre? Cum putem pune la indoiala calea vietii pe care ne-a trasat-o Universul insusi? De fapt, cum am putea sa nu o punem la indoiala, pentru ca, la limita, despre asta este vorba – despre alegerea intre a ne trai destinul sau a ne trai viata.

miercuri, 16 februarie 2011

Care este legatura dintre pofte si nevoile corpului uman

 
 
Care este legatura dintre pofte si nevoile corpului uman
 
Daca ti-e pofta de ciocolata.
Ai nevoie de magneziu.
Pe care il gasesti in nuci, seminte, legume, fructe.

Daca ti-e pofta de ceva dulce..
Ai nevoie de:
crom pe care il gasesti in brocoli, struguri, branza, fasole boabe, pui, ficat de vitel carbon pe care il gasesti in fructe proaspete
fosfor pe care il gasesti in pui, vita, ficat, peste, oua, lactate,
nuci, legume, fulgi tryptophan pe care il gasesti in branza, carne de miel, ficat, spanac, cartofi, stafide

marți, 15 februarie 2011

ARHANGHELUL MIHAIL - ENERGIILE NOULUI PAMANT



ARHANGHELUL MIHAIL - ENERGIILE NOULUI PAMANT

Transmis prin Celia Fenn - februarie 2011



Preaiubita Familie de Lumina, sant mari schimbari pe Pamant chjiar acum, asa cum sistemul vechii retele se
prabuseste si reteaua 5 dimensionala a Noului Pamant se activeaza. Da, intr-adevar, acestea pot parea ca reprezentand
instabilitate si turbulenta, dar, asa cum priviti mai atent, veti vedea ca aceasta face parte din schimbarile si transformarile despre
care noi am vorbit in ultimele luni si ani. Si, noi va spunem din nou, nu intrati in frica , dar cunoasteti ca totul este in ordine divina,
asa cu treceti prin toate acestea. Voi veti fi ingrijiti si sustinuti in Iubire Divina. Preaiubitilor, evolutia este procesul unde Energia

luni, 14 februarie 2011

Ingerii si semnele zodiacale


Ingerii si semnele zodiacale
 
 
De cand ne nastem, sintem sub protectia ingerilor. In planul astral exista entitati pe care unora le este usor sa le vada, altora sa le auda, celor mai multi din noi le este insa usor sa le simta. Ingerii ne sunt dati pentru a reusi sa trecem cu bine prin viata indiferent care sunt intamplarile pe care le avem de trait. Unele traditii esoterice sustin ca fiecare zodie este guvernata nu doar de cate o planeta, ci si de cate un inger. Este bine sa aflam cine sint acestia, ce capacitati ne pot oferi si cum putem lucra impreuna cu ei pentru a ne implini menirea acestei vieti.
Este foarte important sa devenim constienti de prezenta lor si sa invatam sa le descifram mesajele, caci rolul lor este sa ne previna, sa ne sfatuiasca si sa ne indrume astfel incat orice “cazatura” sa fie atenuata si cu maxim de invatatura primita.

duminică, 13 februarie 2011

UN SIMBOL EXTRAORDINAR AL SCHIMBARII DE MENTALITATE



UN SIMBOL EXTRAORDINAR AL SCHIMBARII DE MENTALITATE

 

EGIPT - Crestini protejand Musulmani in timpul rugaciunii    acestora

Christians protecting Muslims during their prayers         http://yfrog.com/h02gvclj
S-a intamplat acum cateva zile in Cairo, cand crestinii ii aparau pe musulmani, formand un zid viu in jurul lor, in timpul rugaciunii acestora. Este un simbol extraordinar al modificarii profunde de mentalitate. Undeva in cer Isus a batut cupa cu Mahomed si iata cum din doua carti poti face una singura...Biblia si Coranul...cine are curajul sa spuna ca acesti "profeti" au infiintat relegii?

 

sâmbătă, 12 februarie 2011

Interviu luat lui Drunvalo Merchisedec

Interviu luat lui Drunvalo Merchisedec  


Dunvalo Merchisedec    
Sedona - 31 ian 2011-PRIMA PARTE

L: Buna! Sunt atat de fericita sa te intalnesc in persoana, Drunvalo!
D: Buna! Sunt atat de fericit sa fiu aici! Buna ziua!
L: In frumoasa tara a rocilor rosii.
D: Oooo, da! Asta este intr-adevar roca rosie... este peste tot.
L: E un loc destul de special, acesta unde tu ai vrut sa facem interviul.
D: Am ales acest loc, pentru ca ultima data cand am vorbit, am vorbit despre fiintele de plasma (intraterestri n.t.) si ele au fost chiar aici… acum cateva luni. Fiintele de plasma au fost chiar in acest loc si oamenii au comunicat cu ele... si atunci am zis: de ce nu?

vineri, 11 februarie 2011

In 2012 planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee




In  2012 planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee

Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului
Timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului.

Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca „sfarsitul timpului“ va avea loc pe 21 decembrie 2012.

joi, 10 februarie 2011

De ce oameniii buni fac lucruri rele



De ce    oameniii   buni fac lucruri rele de Debbie Ford
carte noua la EDITURA FOR YOU
Descoperirea unei vieti pline de pasiune, de semnificatie si scop
 
Debbie Ford, autoare cotata de New York Times ca fiind una dintre cele mai importante scriitoare contemporane, ne poarta catre esenta dualitatii ce actioneaza fara sa stim, in fiecare dintre noi. Oferindu‑ne instrumentele cu ajutorul carora sa punem capat procesului de auto‑sabotare, Ford ajunge in cele din urma sa darame fatada sinelui fals si ne arata cum sa vindecam ruptura dintre Lumina si intuneric si sa ducem o viata autentica.
 
Aceasta carte geniala raspunde la intrebarea: Duci o viata condusa de ego, sau una centrata pe suflet?
 Deepak Chopra, autorul cartilor Calea spre iubire, Cartea secretelor, Intinereste si traieste mai mult si Viata dupa moarte
 

miercuri, 9 februarie 2011

9 martie 2011: inceputul Valului Unimii


9 martie 2011: inceputul Valului Unimii

Anul trecut, un numar mare de oameni s-a reunit pentru a lua parte la Convergenta Constienta din 17-18 iulie 2010, stabilind intentia de a exprima constiinta unimii, intrucat cel de-al Noualea – si cel mai inalt dintre valurile mayase - conduce universul catre cea mai inalta stare de existenta a sa. Acest eveniment a servit drept punct de plecare spre stabilirea intentiei si inaltarea spre constiinta Unimii; am sarbatorit in bucurie si in cele mai variate forme, pornind din templele din Bali, pana la inteleptii mayasi din Guatemala si din Sami, in nord, pana la Bushmen in Kalahari. Pentru prima oara in viata noastra, am putut vedea cum planeta noastra se manifesta ca un spatiu sacru, inconjurat de o roata a medicinei.*

marți, 8 februarie 2011

Astrologie: Horoscopul Chinezesc in Anul Iepurelui


Astrologie: Horoscopul Chinezesc in Anul Iepurelui

Pe 3 februarie a inceput, conform Zodiacului Chinezesc, Anul Iepurelui si se incheie pe 22 ianuarie 2012. Anul chinezesc incepe odata cu a doua luna plina dupa solstitiul de iarna a carei data variaza intre sfarsitul lui ianuarie si jumatatea lui februarie.

Traditional, sunt 15 zile de sarbatoare, dar in China moderna, statul declara 3 zile oficiale de sarbatoare. Chinezii au si cateva superstitii legate de inceputul unui nou an: nu trebuie folosite matura si farasul fiindca risca sa isi mature norocul. Cred ca nu e bine sa se speli pe cap, fiindca isi poti spala si norocul. Le este permis in schimb sa se pregateasca cu o tunsoare noua sau cu haine noi, preferabil rosii.

luni, 7 februarie 2011

Analiza astrologica de Barbara Hand Clow




Analiza astrologica de Barbara Hand Clow

Autoarea cartilor aparute in limba romana, la Editura For You:
Codul intelepciunii mayase: accelerarea timpului si trezirea constiintei colective
si
 Alchimia celor noua dimensiuni: profetiile despre 2011/2012, cercurile din lanuri si noua dimensiuni ale constiintei .

Luna Noua in Varsator (3 februarie 2011) anunta ca este timpul sa va accesati creativitatea si libertatea. Aceasta Luna Noua in Varsator este minunata, indeosebi pentru ca ea coincide cu miezul iernii, adevarata revenire a luminii Soarelui in emisfera nordica. Vreme de mii de ani, stramosii nostri au onorat aceasta perioada din an, aprinzand lumanari si focuri si cercetand licaririle luminii, in cristale si pietre pretioase; asadar, aceasta Luna Noua, in miez de iarna, ne atrage spre lumina. Avand sase „lumini" in Varsator, urmeaza o extraordinara activare a constiintei, chiar la timp, inaintea inceperii Ciclului Universal, din 9 martie. In acest moment, puteti simti adevarul in fiinta voastra – lumea colectiva e antrenata in haos, ce este animat de conjunctia finala Jupiter/Uranus din Luna Noua anterioara, iar in prezent cele doua planete se indreapta spre Berbec.

duminică, 6 februarie 2011

GHID PENTRU 2011



GHID PENTRU 2011

1. Bea multa apa.
2. Ia un mic dejun de rege, un dejun de print si o cina de cersetor.
3. Mananca mai multa mancare care creste in copaci si in plante si mai putin din cea care este prelucrata.
4. Traieste cu cei trei 3 E : Energie, Entuziasm si Empatie.
5. Gaseste putin timp ca sa meditezi.
6. Canta danseaza si joaca-te mai des.
7. Citeste mai multe carti decat ai citit in 2010.
8. Stai in liniste, cel putin 10 minute in fiecare zi.
9. Dormi cel putin 7 ore.
10. Mergi in fiecare zi timp de 10 pana la 30 de minute si, in timp ce mergi, surade.

sâmbătă, 5 februarie 2011

“Valul cuantic” – timpul schimbarii a venit!

 

“Valul cuantic” – timpul schimbarii a venit!

Nu inteleg din ce ratiuni mayasii (sau mai curand interpretii calendarelor lor) vorbesc despre 2012 ca fiind anul schimbarii vietii pe pamant sau al intrarii intr-o noua era a omenirii.
Din punct de vedere astrologic ACUM ne aflam in “intervalul de varf” al schimbarii– Jupiter si Uranus in Berbec, Saturn in Balanta, Pluto in Capricorn.
Toate planetele sunt instalate in zodii cardinale, ce dau directia si creeaza structura noii organizari a vietii omenirii: noi aliante, noi poli de putere dar si o noua viziune a vietii pe pamant ce afecteaza toate aspectele existentei noastre: educatia, viata sociala, cultura vietii de familie, deplasarea si comunicarea la distanta, paradigma energetica si relatia cu resursele naturale ale Terrei.

vineri, 4 februarie 2011

PRIMA ZI TIBETANA CU PUTERE DE ZECE MILIOANE DE ORI IN 2011


ZILE TIBETANE CU PUTERI DE ZECE MILIOANE DE ORI IN 2011

In Tibet exista patru zile pe an numite zilele lui BUDDHA,

pe care  ei le numesc zilele cu puteri de zece milioane de ori. 

In 2011 aceste zile sant :
Februarie 4 vineri
Mai 17 marti
Iulie 5 marti
Noiembrie 17 joi

Din punct de vedere al karmei noi traim
si actionam  conform cauzei si efectului, 
faptelor,gandurilor,sentimentelor,
cuvintelor,actiunilor noastre " bune sau rele".
In aceste zile tot ceea ce facem sau gandim
toate actiunile noastre se intorc innapoi la
noi cu puteri sporite de zece milioane de ori.

Avem ocazia in aceste zile sa facem ceva pentru
karma noastra. Putem sa aprindem o lumanare
alba sa o consacram scopului zilei , sa multumim
pentru tot ce avem si sa scapam de poveri si vine,
rani, pacate sau ce simte fiecare ca il apasa . Este o zi
potrivita pentru a ne ierta "dusmanii" care de fapt
ne sant cei mai buni profesori. Cine doreste poate
sa tina post pentru o stare sufeleteasca mai buna.
In aceasta zi ne putem concretiza visele afirmand
ceea ce dorim si multumind Universului ca ne
sustine in proiectele noastre.

Iertati si trimiteti iubire voua, tuturor, cui credeti
voi de cuviinta.  NAMASTE !
CHIRA FLORICA CRISTINA

joi, 3 februarie 2011

ZILE TIBETANE CU PUTERI DE ZECE MILIOANE DE ORI IN 2011



ZILE TIBETANE CU PUTERI DE ZECE MILIOANE DE ORI IN 2011

In Tibet exista patru zile pe an numite zilele lui BUDDHA,

pe care  ei le numesc zilele cu puteri de zece milioane de ori. 

In 2011 aceste zile sant :
Februarie 4 vineri
Mai 17 marti
Iulie 5 marti
Noiembrie 17 joi

Din punct de vedere al karmei noi traim
si actionam  conform cauzei si efectului, 
faptelor,gandurilor,sentimentelor,
cuvintelor,actiunilor noastre " bune sau rele".
In aceste zile tot ceea ce facem sau gandim
toate actiunile noastre se intorc innapoi la
noi cu puteri sporite de zece milioane de ori.

Avem ocazia in aceste zile sa facem ceva pentru
karma noastra. Putem sa aprindem o lumanare
alba sa o consacram scopului zilei , sa multumim
pentru tot ce avem si sa scapam de poveri si vine,
rani, pacate sau ce simte fiecare ca il apasa . Este o zi
potrivita pentru a ne ierta "dusmanii" care de fapt
ne sant cei mai buni profesori. Cine doreste poate
sa tina post pentru o stare sufeleteasca mai buna.
In aceasta zi ne putem concretiza visele afirmand
ceea ce dorim si multumind Universului ca ne
sustine in proiectele noastre.

Iertati si trimiteti iubire voua, tuturor, cui credeti
voi de cuviinta.  NAMASTE !
CHIRA FLORICA CRISTINA

miercuri, 2 februarie 2011

ZILE TIBETANE CU PUTERI DE ZECE MILIOANE DE ORI IN 2011



ZILE TIBETANE CU PUTERI DE ZECE MILIOANE DE ORI IN 2011

In Tibet exista patru zile pe an numite zilele lui BUDDHA,
pe care  ei le numesc zilele cu puteri de zece milioane de ori. 

In 2011 aceste zile sant :
Februarie 4 vineri
Mai 17 marti
Iulie 5 marti
Noiembrie 17 joi

Din punct de vedere al karmei noi traim
si actionam  conform cauzei si efectului, faptelor,gandurilor,sentimentelor,
cuvintelor,actiunilor noastre " bune sau rele".
In aceste zile tot ceea ce facem sau gandim
toate actiunile noastre se intorc innapoi la
noi cu puteri sporite de zece milioane de ori.

Avem ocazia in aceste zile sa facem ceva pentru
karma noastra. Putem sa aprindem o lumanare
alba sa o consacram scopului zilei , sa multumim
pentru tot ce avem si sa scapam de poveri si vine,
rani, pacate sau ce simte fiecare ca il apasa . Este o zi
potrivita pentru a ne ierta "dusmanii" care de fapt
ne sant cei mai buni profesori. Cine doreste poate
sa tina post pentru o stare sufeleteasca mai buna.
In aceasta zi ne putem concretiza visele afirmand
ceea ce dorim si multumind Universului ca ne
sustine in proiectele noastre.

Iertati si trimiteti iubire voua, tuturor, cui credeti
voi de cuviinta.  NAMASTE !
CHIRA FLORICA CRISTINA
 




marți, 1 februarie 2011

Osho: ( Nimeni nu e aici sa-ti implineasca tie visele. Fiecare (este aici sa-si traiasca propriul lui destin, propriile lui vise.)


Osho: ( Nimeni nu e aici sa-ti implineasca tie visele. Fiecare (este aici) sa-si traiasca propriul lui destin, propriile lui vise.)


Osho: "Nobody is here to fulfill your dream. Everybody is here to fulfill his own destiny, his own reality. "

 ( Nimeni nu e aici sa-ti implineasca tie visele. Fiecare (este aici) sa-si traiasca propriul lui destin, propriile lui vise.)

NOU  Devapath va fi si la Satya pe 2 feb. la o seara de respiratie incepand cu ora 19:00. Pentru cei care ar vrea sa-l cunoasca dar nu pot ajunge acum la seminarii sau pt nehotarati in legatura cu seminariile ce urmeaza...

BUCURA-TE DE RESPIRATIE  la Satya 2 feb de la 19:00-22:00 

Unde mai faci compromisuri in viata ta?
Unde, in profesia ta, nu iti respecti inca energia, vitalitatea? Unde, in relatiile tale, inca mai vii spre ceilalti cu masti care iti blocheaza autenticitatea?