joi, 30 iunie 2011

Invata sa vorbesti cu tristetea ta

Invata sa vorbesti cu tristetea ta

In fata dumneavoastra sta tristetea. Arata ca un om foarte grav care stie ca nu il iubiti. Ceafa ii este incordata si tremura, ca si dumneavoastra de altfel. Din cauza fricii ”nimeni nu ma iubeste”, se agita de parca ar cauta o cale noua de a iesi din situatie.
Se simte neputincioasa pentru ca nimeni nu observa starea ei de incordare, sentimentul ei ca nimeni nu o iubeste. E gata sa izbucneasca in plans. Asteapta sa-i dati atentie. Asteapta sa o iubiti.
Incercati sa o intelegeti si sa vorbiti cu ea: “Draga frica , iarta-ma ca te-am tinut in mine si ca in loc sa-ti dau drumul, te-am lasat sa cresti pana te-ai transformat in tristete. N-am stiut sa te inteleg din toata inima si n-am stiut cum sa te eliberez. Am stiut doar sa te tin in mine si sa te las sa cresti. Si nu se putea ca tu sa nu cresti. Iarta-ma!”
Frica devenita tristete face o miscare de parca ar vrea sa protesteze, de parca ar vrea sa va spuna ceva, de parca ar vrea sa va invinuiasca de ceva, dar se stapaneste. I se zareste fata. Chipul ei exprima probleme de domeniul vizibilului. Innegrirea fetei inseamna ca ea se teme de falsitate si de aceea nu plange. Se teme ca plansul ei sa nu semene cu un teatru ieftin, cu zgomote si tupete, cu acuzatii reciproce. Ati lasat-o sa creasca pana la dimensiuni atat de mari, incat nu i-a mai ramas nicio speranta ca va putea fi plansa.

miercuri, 29 iunie 2011

Creierul iubeşte trăirile frumoase



Creierul iubeşte trăirile frumoase
 
 
Autor: MARIA TIMUC
 
SURSA: http://www.jurnalul.ro/opinii/editorial/creierul-iubeste-trairile-frumoase-583082.html

Noi căutăm şi înghiţim tot felul de me­dicamente, care ne pot stimula circulaţia sanguină în creier. Unele dintre ele sunt binevenite, în anumite situaţii ele trebuie administrate urgent şi este de dorit să se întâmple aşa, deci să nu se înţeleagă că susţinem suprimarea tratamentului medical, dimpotrivă. Iată că, pe lângă medicamente sau împreună cu ele, putem folosi şi metode mai naturale, mai puţin invazive, capabile să se adre­se­ze cauzei unei circulaţii sangvine deficitare la nivelul creierului. Cu aju­torul unei tehnici de vizualizare neuronală, numită scanarea SPECT, un institut din California a studiat comparativ "diferenţele vizibile în circulaţia sangvină din creier atunci când experimentăm gânduri şi sentimente apreciative sau negative", cum spun Noelle C. Nelson şi Jeannine L. Calaba; "Puterea aprecierii" – Ed. Livingstone.

Scanarea neuronală a dezvăluit că gândurile noastre negative ne afec­tea­ză circulaţia sangvină şi, în plus, afec­tează multiple zone din creier, pre­cum şi reacţiile, atitudinile şi comportamentele noastre. Cer­ce­tă­torii au descoperit că cerebelul abia mai funcţionează atunci când gândim dis­tructiv, iar noi înregistrăm dificul­tăţi la nivelul coordonării fizice. Lo­bul temporal stâng nu primeşte suficient sânge, devii instabil emo­ţio­nal, experimentezi anxietate şi fri­că fără motiv, precum şi o diminuare a ca­pa­ci­tăţii de memorare. Emoţiile precum furia, frustrarea, deprimarea, os­ti­litatea sunt specifice unei gândiri distructive şi corelate cu circulaţia sangvină deficitară în creier. Gându­ri­le pozitive (apreciative) ne fac energici fizic, stimulează memoria, noi de­venim mai puţin vulberabili la emo­ţiile negative şi creierul funcţio­nea­ză cu bateriile la maxim. În consecinţă, devenim întregi, ne simţim în­tregi şi suntem mai bine adaptabili la evenimentele vieţii şi asta doar învăţând să privim lucrurile din jur într-un mod apreciativ.

luni, 27 iunie 2011

MATERIALELE CERCULUI CRIMSON


MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria (URMEAZA):
SHOUD 11: "Experienţa în spirală" – Cu Adamus, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson in data de 4 iunie 2011
www.crimsoncircle.com; www.shaumbra-in-hd.ro
 Precizare:
Toate drepturile asupra acestui material apartin exclusiv lui Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado, SUA. Prezentul material nu poate fi distribuit decat gratuit, in limba engleza si in traducere in orice alta limba. Prezenta versiune in limba romana este realizata de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. In cazul preluarii pe alte site-uri sau bloguri, rugam sa preluati si aceste elemente. Namaste!

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul foarte Suveran. Bine aţi venit la adunarea noastră,  dragi Shaumbra. Bine aţi venit în energia acestui grup – toţi cei de aici, din sala din Canyon, cei ce privesc din întreaga lume, da, (priveşte în cameră) – salutări, bine aţi venit. Haideţi să respirăm adânc împreună, pe măsură ce ne începem ziua. O să am nevoie de un pahar cu apă şi.... doar un pahar, fără apă. Un pahar de sticlă. Te temi că s-aş putea să-l sparg?
LINDA: Da! (râsete)
ADAMUS: Ştiam că aşa va fi, draga mea, iar de asta ai spart tu un pahar aseară. Hmmm. Ahhh. Ahhh‼ (râsete) Aşa că nu mai e nevoie să faceu asta azi.
LINDA: Sunt foarte bucuroasă că te pot asista.
ADAMUS: În timp ce îmi aştept paharul… şi cafea, fără zahăr, cu frişcă, vă rog. Ah, mulţumesc. (Suzy îi aduce un pahar) Mulţumesc.
LINDA: Mulţumim, Suzy.
ADAMUS: Aşa că, dragi Shaumbra …
LINDA: O să regreţi asta, dar îţi mulţumesc.
ADAMUS: Da. Astăzi vom juca un mic joc în timp ce vom vorbi. V-ar plăcea? (audienţa răspunde: “Da”)
LINDA: Câtă vreme nu sunt probleme de siguranţă personală!
ADAMUS: Jocul este destul de simplu. Vedeţi voi, credeţi că aţi venit aici ca să fiţi umpluţi cu ceva. Credeţi că aveţi un nivel scăzut al ceva. (toarnă apă în pahar) Este cam jumătate? Voi credeţi că aveţi un nivel scăzut al ceva, astfel că voi credeţi că aţi venit la această adunare pentru a fi umpluţi.
Ah! Asta este o iluzie. Este o mare iluzie şi aşa trec prin viaţă cei mai mulţi oameni – constant încearcă să umple paharul, constant încearcă să obţină puţină abundenţă, puţină iubire, puţin sex, orice ar fi. (râsete) Constant încearcă să umple acel pahar, apoi nivelul său scade mereu, iar voi trebuie să mergeţi şi să-l umpleţi altundeva. Nu aşa funcţionează lucrurile cu adevărat. Te rog, dacă vrei să-mi ţii paharul... (dă paharul Lindei)

duminică, 26 iunie 2011

INCREDEREA IN SINE



INCREDEREA IN SINE

In vremurile atat de agitate si mereu surprinzatoare pe care le traim, Increderea in Sine a devenit un instrument de supravietuire. Asa cum e lanterna in mijlocul intunericului sau bricheta intr-o padure rece si intunecata. Increderea in Sine este colacull de care ne agatam intr-o viata ce curge vijelios fara sa ne lase sa ne dumirim, sa ne instalam confortabil, pentru ca un val nou de evenimente ne obliga in permanenta sa ne adaptam, sa ne verificam reperele. Repere inghitite adesea de vartejurile vietii. Si stai si te intrebi ce mai este sigur si stabil in aceste vremuri, pe ce mai poti conta, ce este peren, real, profund si garantat? Nimic in afara de propria ta fiinta. In care trebuie sa te increzi. Cand toate celelalte repere dispar, cand contextele, oamenii, notiunile, convingerile si credintele se naruie, singurul lucru sigur este fiinta ta. Pe care trebuie s-o cunosti al naibii de bine pentru a sti exact pe ce contezi. Increderea in Sine este inceputul.

De unde incepe increderea?


Increderea in Sine nu are legatura cu reusitele tale, cu performantele sau cu puterile tale. Acestea sustin increderea, dar nu sunt cauza lor. Pentru ca performantele sunt efectele existentei Sinelui. Increderea in Sine vine din relatia constiintei tale cu Sinele tau, cu scanteia ta divina, cu spiritul tau, cu Viata. Increderea in Sine este credinta ta in divinul launtric. Divinul nu are atribute. El exista, pur si simplu. Divinul, revelat sau ascuns, genereaza atribute. El fiind insa lipsit de atribute pentru ca El este in afara oricarei descrieri, a oricarei definitii.
De aceea, increderea in Sine vine de undeva de dincolo de calitati, de trasaturile de succes, de reusite, de pregatire, dincolo de parerile tale despre tine si de parerile celorlalti referitoare la tine. Increderea in Sine ESTE. Sinele ESTE. Scanteia divina ESTE. Dumnezeu ESTE. Si ca urmare a acestei prezente si a simtirii tale constiente a acestei prezente in tine, apare increderea in Sine.

sâmbătă, 25 iunie 2011

DE SANZIENE AM PRIMIT DE LA UNIVERS UN CADOU: LADY

DE SANZIENE AM PRIMIT DE LA UNIVERS UN CADOU : LADY


Azi a fost o zi speciala, universul s-a jucat cu mine, cu o mana mi-a dat cu cealalta mi-a luat .
Cred ca ceea ce am primit cadou este mai valoros decat ce am pierdut, oamenii nu pot fi  asa de sinceri si iubitori ca prietenii nostri necuvantatori, ei ne iubesc fara rezerve si fara asteptari, grasi, slabi, tineri, batrani ,cu riduri, fara riduri,cu sau fara silicoane si alte extensii, ne iubesc si nu ne-ar putea jigni,ignora,minti,fura sau trada nicioadata, niciodata.
De aceea multumesc Universului ca a avut grija sa ma panseze exact la timp,
ca sa pot trece peste tradarea unei persoane care se crede om.

Ea este cadoul meu : LADY


Azi ne-am cunoscut si iubirea este reciproca si a inceput in momentul cand am intrat in fosta ei casa si din sase catelusi a fost prima care ma observat si privit cu mult interes si in acelasi moment am ales-o si ea ma ales pe mine, ea a facut primul pas, eu am intins mainile iubitoare spre ea zicand: pe ea o vreau doamne da sa fie fata ,o vreau pe ea , si dupa ce fosta ei mamica a facut inspectia de rigoare care  a decis irevocabil : e fata , oricum si orice ar fi spus eu nu as fi renuntat la ea (el) pentru ca deja era in bratele mele,cuminte, tacuta si foarte pufoasa ,bine mirositoare ,curioasa cat mai pot sa o mangai, fara sa scoata un sunet de teama sa nu aleg pe alt fratior dintre cei  care ma pupau pe papuci si pe picioare de ma simteam ca un pasa in harem.
Drumul pana acasa nu a fost foarte usor fiind primul drum singura, fara fratioarii ei, a protestat putin ca de latrat inca nu se poate vorbi .
Ajunsa acasa a fost foarte surprinsa de spatiul imens si curioasa sa cunosca tot ce vedea,


dar, doar de langa picioarele mele, nu cumva sa plec sa o las in gradina aceea imensa singura .

 Dupa o mica inspectie pe terase 

 a venit si vremea cinei in noua casa.



Sper sa ma ajute sa uit ca am pierdut-o pe LINDA.

MULTUMESC UNIVERSULUI PENTRU TOT CE A FACUT AZI PENTRU MINE !

joi, 23 iunie 2011

Meditatie pentru materializare

Meditatie pentru materializare



1. Mai intai, fa o lista cu 7 afirmatii despre lucrurile pe care ti le doresti


In timpul meditatiei, vei vizualiza acele lucruri/aspecte, CA SI CAND DEJA LE-AI FI MATERIALIZAT. Prin urmare, trebuie sa fii apt sa le vizualizezi intr-un fel. In continuare, ai cateva exemple si sugestii care sa te ajute sa iti faci lista, inainte de a trece la efectuarea meditatiei.

  • Iti sugerez sa incluzi si o afirmatie pentru sanatatea fizica si vitalitatea ta – oare nu sunt si ele importante, ca sa fii fericit? Incearca urmatoarea afirmatie: „Materializez un corp sanatos, viguros, frumos, ferm, suplu, atragator!” Adauga cat de multe calitati vrei. Vizualizarea ta ar putea fi o imagine ca faci o postura de yoga, pe care inca nu o poti face, ca faci o drumetie pe munte, ca te plimbi increzator pe tarmul marii, fiind imbracat in costum de plaja – orice imagine care ar ilustra ca ai un corp radios, sanatos, tanar, frumos si plin de energie! :)

  • Unele dintre lucrurile pe care vrei sa le materializezi

miercuri, 22 iunie 2011

Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman


 Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman (ii multumim Alexandrei)


Cele trei voci ale noastre

Una dintre lectiile programului meu de Coaching in Miracole consta in observarea vocii interioare, timp de o saptamana. Majoritatea clientilor cu care lucrez imi spun ca detin deja controlul asupra vocii lor interioare, ca nu au niciun fel de dialog interior negativ si ca sunt constienti de toate comunicarile interioare. Le cer atunci sa o faca oricum, pentru ca acest exercitiu reprezinta o parte importanta din program si, dupa ce am ascultat de nenumarate ori acest gen de declaratii, stiu ce urmeaza sa se intample. Ei sunt intotdeauna surprinsi de rezultatele acestui exercitiu, pentru ca, atunci cand incep sa isi asculte vocea interioara, sunt socati sa afle cat de ocupata este aceasta si cat de puternice si bogate sunt mesajele ei negative.        

Cele trei voci pe care le folosim in fiecare conversatie includ vocea interioara, cea exterioara si vocea Sinelui nostru Superior – toate lucrand impreuna, pentru a ne realiza comunicarea. Suntem constienti de vocea exterioara, pentru ca ea reprezinta exprimarea noastra fizica – atat oral, cat si in scris. Suntem mai putin constienti de vocea interioara si, cu toate acestea, ea reprezinta contributia cea mai importanta la comunicarea noastra, pentru ca este vocea adevarului in care credem, pe care il integram si cu care comunicam.

Orice am spune despre noi insine, cu vocea exterioara – sau orice am sti despre noi, de la Sinele nostru Superior – vom accepta ca fiind adevarat, numai ceea ce vocea interioara spune despre acest adevar. Nu conteaza cat de mult ni se spune ca suntem divini, perfecti si minunati, vocea noastra interioara trebuie sa fie de acord, inainte ca acesta sa devina un adevar pe care il exprimam in afara. Si chiar daca ne dorim sa credem asta, vocea noastra exterioara nu e cea care detine conducerea in acest caz. Ea nu face altceva decat sa repete mesajele vocii noastre interioare. Asadar, trebuie sa ne vindecam vinovatia, rusinea, lipsa de putere, temerile si sentimentul ca nu suntem vrednici, pentru a putea impiedica vocea interioara sa le exprime in comunicarea prin vocea noastra exterioara.

marți, 21 iunie 2011

TRECENA MAIMUTEI - CHUEN

TRECENA MAIMUTEI  -  CHUEN - calendar Mayas
 
Astazi, 21 iunie este Solstitiu de vara si Soarele intra in Rac, care reprezinta a patra etapa in evolutia omului si locul sau in Univers. As vrea sa incep intii prin a aminti ca azi incepe o noua trecena, cea a lui Chuen – Maimuta. Daca privim coloana de mijloc a Tzolkinului  -  Uinalul 7, observam ca incepe cea de-a doua sectiune a lui, deoarece Oc – Ciinele si Chuen – Maimuta sint granitele Tzolkinului.
 
 Daca consideram Uinalul 7 fiind coloana vertebrala a Tzolkinului putem trage usor concluzia ca aici se petrec evenimente foarte importante pentru fiecare ciclu al timpului sacru. Aceasta trecena este Magica, cuvintul cheie aici este performanta si maestrie, un fel de urzeala noua a Timpului se naste sub mina de artist a lui Chuen. Este un tempo alert de inteligenta nativa, spontaneitate, solutii constructive, modele noi si inventii in procesul de creatie al unui artist magic care merita un nemasurat respect.
 
 Este o energie de vest  feminina, patroana astrala a lui Chuen este Venus, creativa si transformatoare, care isi va pune amprenta energetica in fluxul general al intregii trecene. Ar fi bine sa aducem aici, in extensie, Oglinda zeitei Venus si sa aplicam proverbul „frumusetea este in ochii privitorului”, deoarece aceasta reflecta tot ceea ce exista in noi, toate dorintele si placerile noastre constiente si subconstiente, lumina sau umbra.
 
Ceea ce vad pe acest traseu cosmic al planetelor care interactioneza magistral, inca de la inceputul anului si care sint angajate intr-un dans galactic ametitor pentru conditia noastra terestra, dar si teribil de incitanta este transformarea noastra rapida, la frecvente uneori ametitoare in ascensiunea noastra spirituala.
 
 Limitindu-ma smerit la conditia noastra prezenta, in acest memento mayas de trecena specific, pot afirma, din experienta mea modesta, ca a ne pozitiona intr-o stare de intelepciune cu inima deschisa, inocenta unui copil Divin, incredere, simplitate si bucurie, ne poate inlesni o anumita transparenta care este calea unei noi constiinte.

In Lak`ech, Lucia 13 Ik        21iunie 2011 
 

Cu drag,
ADI MANEA
SURSA :


 

luni, 20 iunie 2011

SALUTARI DE ACASA ! PUNCTUL FARA INTOARCERE

Transmis de Steve Rother - mai 2011

SALUTARI DE ACASA ! PUNCTUL FARA INTOARCERE

Toata umanitatea a atins un nivel de la care nu se mai poate intoarce. Nu mai merge inapoi in status-ul vibrational si in aceasta zi, umanii au atins un nivel al masei critice. Stiati ca acest moment va veni.
Stiati ca aceasta va fi directia si noi v-am spus recent ca ati atins un alt nivel al masei critice , unde iubirea ar surclasa puterea pe
planeta voastra, in cadrul colectivului. Frica a fost unul din factorii motivanti care a fost folosit pe intreaga planeta pentru auto-motivare. Acum, aceasta poate ajuta pentru o noua motivatie. Astazi, noi am dori sa facem un pas mai departe.


Dorim sa va impartasim cateva din perceptiile noastre in legatura cu calatoria voastra. La inceput au fost pasi mici si acum voi alergati cu
viteza maxima, facand aceste uriase salturi , pentru a face cat mai multi pasi dintr-o singura miscare. Potrivit acestor schimbari,
mult din confortul vostru incepe sa se schimbe. Nu este vorba ca va veti simti neconfortabil, ci faptul ca ceea ce odata v-a adus
confortul , nu va mai exista. Voi ati purificat un spatiu pentru a va utiliza energia la cel mai inalt potential. Ati creat o afacere sau o
slujba, clientele, prietenii si toata reteaua sustinatoare, totusi, veti afla in curand ca nu mai aveti nevoie de sustinere in acelasi mod.

sâmbătă, 18 iunie 2011

ALCHIMIA RELATIEI de Tom Kenyon

ALCHIMIA RELATIEI

de Tom Kenyon


Acest articol a fost preluat din cartea Magdalen Manuscript/Manuscrisul Magdalenei (ORB Communications).

Multi dintre noi trateaza relatiile in aceeasi maniera in care este jucat pokerul. Facem tot posibilul ca sa obtinem pozitia avantajoasa de control. Iar daca nu ne reuseste acest lucru, facem cacialma. Ne prefacem ca avem carti pe care nu le avem. Amagim. Mintim.

Si, chiar daca acesta este modelul pentru multi aflati intr-o relatie, in era noastra post moderna, el nu este modelul pentru Relatia Sacra, asa cum este ea descrisa in Manuscris.
Permiteti-mi sa fiu foarte sincer aici. Relatia Sacra nu este pentru toata lumea. De fapt, banuiesc ca sunt mult mai putine persoane capabile sau macar dispuse sa o initieze, decat numarul de persoane care prefera sa joace jocuri emotionale de carti.
Acest gen de relatie cere sinceritate maxima - atat fata de tine insuti, cat si fata de partenerul tau. In loc sa ne ascundem cartile, le etalam pe toate pe masa.

 

miercuri, 15 iunie 2011

Jeshua / Iisus - Lumea Viitorului

Jeshua / Iisus  - Lumea Viitorului
Transmis prin channeling de: 
 
(ii multumim Anei Nicolai)
Marti, 7 iunie 2011  
Iubitilor, timp de generatii, constiinta colectiva a fost limitata de mentalitatea caracteristica generatiei, de mentalitatea veche: „Asta e modul în care familia noastra a facut acest lucru intotdeauna; asta e felul în care familia noastra a considerat intotdeauna lucrurile.” Si, prin urmare, cei mici sunt crescuti dupa aceste precepte. Uneori, ea este o invatatura sincera, insa, de multe ori, ea este o invatatura subliminala, subconstienta.
 
Voi reactionati mai intai în maniera obisnuita si veche. Acum, pentru ca ati extins posibilitatile cu care veti cocheta, incepeti sa intelegeti ca ar putea exista o maniera diferita în care sa considerati problemele care apar. „Poate ca din toate astea poate rezulta ceva bun”,  va spuneti voi. „Poate ca pot privi acest lucru intr-o maniera diferita.”
Lumea voastra trece prin durerile cresterii, intr-un mod foarte similar adolescentilor, care doresc cu ardoare sa stie: „Cine sunt eu? Ce sunt eu? De unde am venit? Unde ar trebui sa merg? Ce se intampla aici?” Intr-un mod foarte similar adolescentului, care pune totul sub semnul intrebarii, se razvrateste impotriva oricarui lucru si care cauta o noua cale de a cunoaste toate creatiile.
 

marți, 14 iunie 2011

Misiunea Personala !



Misiunea Personala !



Acum cateva sute de ani, oamenii isi doreau o moarte onorabila. Iar pentru ei... o viata traita cu semnificatie insemna sa se sacrifice pentru tara sau cel putin sa isi exprime cavalerismul duelandu-se pentru femeia pe care o iubeau, sau aparandu-si copiii.


Ei erau dispusi sa isi asume riscuri
Pentru acel ideal insuflat din generatie in generatie, din tata'n fiu, din rege'n rege...
Anii au trecut... razboaiele s-au imputinat... si oamenii au ajuns la concluzia ca nu merita sa mori pentru tara... si ca cei care faceau asta, nu aflasera de fapt despre ce este viata si cat de importanta este ea.
Asa ca... au renuntat la convingerile barbare... si au inceput sa traiasca vieti mult mai sigure... fara sa mai existe temerea ca maine trebuie sa te duci si sa mori pentru un ideal prostesc...

luni, 13 iunie 2011

Povestea unei experiente in apropierea mortii


Povestea unei experiente in apropierea mortii

Mellen-Thomas Benedict spune:
In 1982 am murit de cancer in faza terminala. Boala mea era inoperabila si orice fel de chimioterapie pe care mi-ar fi prescris-o nu ar fi facut altceva decat sa ma transforme, din ce in ce mai mult, intr-o leguma. Mi se dadusera intre sase si opt luni de viata.
In anii ‘70 eram o consumatoare ahtiata de informatii, si ma intristam din ce in ce mai mult, din cauza crizei nucleare, a crizei ecologice si asa mai departe. Asa ca, in lipsa unei baze spirituale, am inceput sa cred ca natura facuse o greseala si ca noi eram, de fapt, asemenea unui organism canceros aflat pe planeta. Percepeam oamenii ca fiind un soi de cancer si cu asta m-am ales.
Asta mi-a pus capat vietii. Aveti mare grija cum vedeti lumea. Acest lucru se rasfrange asupra voastra, mai ales daca viziunea voastra este negativa. Acest lucru m-a dus pe mine la moarte. Am incercat diverse metode alternative de vindecare, dar nimic nu mi-a folosit.


Asa ca am stabilit ca totul era, de fapt, intre mine si Dumnezeu. Nu ma mai confruntasem niciodata pana acum cu Dumnezeu, de fapt nu avusesem niciodata de-a face cu El. Nu aveam niciun fel de preocupari spirituale la vremea respectiva, dar am inceput o calatorie, pentru a afla despre spiritualitate si despre modurile alternative de vindecare. M-am apucat sa citesc tot ce se putea despre subiectul respectiv, pentru ca nu voiam sa am vreo surpriza dincolo. Asa ca am inceput sa citesc despre diverse religii si filosofii. Toate erau foarte interesante si mi-au dat speranta ca exista ceva dincolo. Ajunsesem in grija permanenta a unei infirmiere.
Imi amintesc ca m-am trezit intr-o noapte, acasa, pe la 4:30 si am stiut pur si simplu ca asta era.

duminică, 12 iunie 2011

Adu pace pe pamant, aducand pace celor a caror viata o atingi.



Adu pace pe pamant, aducand pace celor a caror viata o atingi.




"Fii o lumina asupra omenirii si nu ii face rau. Incearca sa construiesti, nu sa distrugi. Cum? Prin exemplul tau luminos. Cauta numai bunatatea. Vorbeste numai in adevar. Actioneaza numai in dragoste. Traieste Legea Iubirii acum şi mereu. Da totul, nu pretinde nimic. Evita tot ce e nedemn. Nu accepta inacceptabilul. Fa din fiecare moment al vietii tale o revarsare de iubire.


Foloseste fiecare clipa ca sa gandesti gandul cel mai inalt, sa spui cuvantul cel mai inalt, sa faci fapta cea mai inalta. Adu pace pe pamant, aducand pace celor a caror viata o atingi.


Imbratiseaza fiecare imprejurare, insuseste-ti fiecare vina, impartaseste fiecare bucurie, contempla fiecare mister, pune-te in pielea fiecaruia, iarta orice jignire, vindeca fiecare inima, respecta adevarul fiecărei persoane, iubeste Dumnezeul fiecarei persoane, protejeaza drepturile fiecarei persoane, pastreaza intacta demnitatea fiecarei persoane, promoveaza interesele fiecarei persoane, ingrijeste-te de nevoile fiecarei persoane, accepta ca fiecare persoana este sfanta, scoate in evidenta cele mai mari daruri ale unei persoane.


Fii un exemplu viu, insufletit, al celui mai inalt Adevar care salasluieste in tine.


Vorbeste despre tine cu smerenie, ca nu cumva cel mai inalt adevar al tau sa fie interpretat in mod gresit, ca o laudarosenie.
Vorbeste bland, ca nu cumva sa se creada ca incerci doar sa captezi atentia.


Vorbeste cu bunatate, pentru ca toti sa poata cunoaste dragostea.
Vorbeste deschis, ca nu cumva sa se creada ca ai ceva de ascuns.
Vorbeste sincer, ca sa nu fii inteles gresit.
Vorbeste adesea, astfel incat cuvantul tau sa nu fie uitat.
Vorbeste cu respect, ca nimeni să nu fie jignit.
Vorbeste cu dragoste, astfel incat fiecare silaba sa vindece.


Fa din viata ta un dar! Aminteste-ti mereu că tu esti darul! Fii un dar pentru oricine care-ti intră in viata si pentru oricine in a carui viata intri. Fii atent: sa nu intri în viata altuia, daca nu poti sa fii un dar. (Tu poti fi intotdeauna un dar, pentru ca intotdeauna esti un dar - desi uneori nu iti dai voie să stii acest lucru).


Cand cineva intra pe neasteptate in viata ta, afla ce dar trebuie sa primeasca acea persoana de la tine. De ce altceva crezi ca vine cineva la tine? Fiecare persoana care a venit vreodata la tine a venit sa primeasca un dar.


Primindu-l, el iti dă tie un dar – darul de a trai experienta si implinirea lui Cine Esti.


Cand vezi acest adevar simplu, cand il întelegi, vezi cel mai mare adevar dintre toate!"


Neale Donald Walsch – Conversatii cu Dumnezeu


sâmbătă, 11 iunie 2011

"Experienta Spiralei" : SHOUD 11 Seria (NEXT)

SHOUD 11: "Experienta Spiralei"

Seria (NEXT)

Eu sunt cel ce eu sunt, Adamus cel FOARTE suveran. Bine ati venit in energia acestui grup. Si pentru cei care asculta online din toate tarile si pentru cei care vor asculta acest mesaj mai tarziu, bine ati venit!
Voi avea nevoie de un pahar cu apa. Nu, paharul sa fie gol. (catre Linda)Iti este frica ca o sa il sparg? Linda: Da. Adamus: De asta ai spart tu un pahar aseara, ca sa nu il sparg eu azi? (rasete) Si o cafea, fara zahar, te rog. Astazi vom juca un joc in timp ce voi vorbi. Jocul este foarte simplu.
 

vineri, 10 iunie 2011

Din iubire pentru Mama Pamant : Marea transformare de Bunicuta (Kiesha Crowther)






Din iubire pentru Mama Pamant : Marea transformare de Bunicuta (Kiesha Crowther)




(ii multumim Alexandrei)
Traim cu totii o perioada foarte profunda pe planeta noastra. Mama Pamant trece printr-o schimbare fara asemanare pana acum. Planeta va incepe sa se deplaseze si sa se schimbe, trecand in Sinele sau Superior. Ea se va transforma in propriul sau paradis.


Sunt vremuri de mare schimbare – despre care au vorbit, timp de sute si sute de ani, toate popoarele indigene – de la marea cadere a Atlantidei, o civilizatie foarte reala, care a existat aici. Atunci a avut loc o mare deplasare, in care s-au schimbat polii. Cu mult inainte de aceasta miscare, atlantii au fost un popor minunat, foarte avansat. Ei stiau cum sa foloseasca energiile cristalelor, apei, sunetului, luminii si culorii. Ei stiau cum sa o asculte pe Mama Pamant si cum sa lucreze alaturi de fratii si surorile noastre, din diferite alte parti ale universului, fiintele stelare. Interactionau impreuna, umar la umar.

joi, 9 iunie 2011

Paradigma JOCULUI deliberat







Paradigma JOCULUI deliberat






Lauren C. Gorgo,


creatoare a ThinkWithYourHeart.net & a


Institutului de Pregatire in Telepatia Interdimensionala™






(ii multumim Anei Nicolai)


(pe Newsletterul editurii, la nr 4258, gasiti celalalt articol scris de Lauren, Etapele intruparii http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages)


Dispersarea bombelor






A trecut aproape o saptamana de la prima eclipsa (solara) din sandvisul ceresc estival, iar asta inseamna ca, în mod oficial, am iesit din el si alergam … in cercuri. Cum sa zic - realmente, in spirale. In urmatoarele saptamani vom sprinta în susul scarii spiralate (ADN) a evolutiei, cu o viteza nemaintalnita, indreptandu-ne rapid spre intruparea sinelului nostru sufletesc. Si, la fel ca în cazul oricarei suprasolicitari, în timpul acestor calatorii ale sufletului, ne putem simti epuizati. Prin urmare, este important sa stapanim acel echilibru delicat intre ceea ce vrem sa facem si lucrurile pe care suntem efectiv în stare sa le facem, pana cand corpul nostru este capabil sa se adapteze.!@#^%$ (nu e greseala de tastare... asa apare si in mesaj, si poate ca nu intamplator.... n.tr.)


Pentru ca veni vorba, sper ca ati inspirat profund cat timp capul vostru inca se mai afla deasupra apei, pentru ca este clar ca ne scufundam din nou … plonjam în adancul sinelui nostru esential, ca sa efectuam cateva jonctiuni finale necesare, pentru a ne unifica cele doua jumatati (polare). Si, desi Patty a mea cea launtrica si mica arde de nerabdare sa vorbeasca despre prevestirea asociata candva cu orice fel de eclipsa, ma voi comporta mai degraba ca un adult si le voi aminti tuturor dintre noi ca nu ne este niciodata necesar sa trecem prin socul dramei, groazei si fricii ca sa adoptam schimbarea … ca eclipsele sunt daruri remarcabile in vederea transformarii, iar aceasta, în mod deosebit, ne poate aduce o eliberare completa de trecutul nostru, daca ne folosim de disciplina noastra neutra, de a vedea toate lucrurile care apar, dintr-o perspectiva multidimensionala, marita si neutralizata.

miercuri, 8 iunie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Servind din fiinta voastră - 6 iunie 2011


Mesajul Arhanghelului Uriel - Servind din fiinta voastră - 6 iunie 2011


Relaţia dintre spiritual si material este parteneriatul dintre divin şi uman. Este un parteneriat sacru avand temelia în dragoste necondiţionată, în care fiecare parte contribuie în mod egal la o cale comună a ascensiunii. Umanul nu este mai puţin decat,imperfect sau un vehicol nemeritat pentru spirit. Şi spiritul nu este separat, de neatins sau deconectat de la uman. Vălul care există între spiritual şi material se bazează pe frică , atunci când sunteti în interiorul fiintei voastre, întregi si complete, voi serviti spiritul si pe voi însivă deoarece parterneriatul vostru este puternic trezit.



Există un aspect al serviciului în călătoria umana în lumea materială care este vehiculul prin care spiritul este capabil să-şi exprime energiile sale. Aceasta este o călătorie în comun atunci când spiritul îi este oferita oportunitatea de a participa, dar care necesită acordul energiilor materiale. Când acest lucru nu este prezent, omenirea se zbate singura în a treia dimensiune, fără asistenţa spiritului şi experienţa este dificilă şi dureroasă. Nu a fost niciodata destinat sa pasiti singuri pe acest drum, nedirijati şi fara a beneficia de parteneriatului vostru spiritual.

marți, 7 iunie 2011

DORINTA ILUMINARII , CA UN DAR PE CARE IL DARUITI LUMII




DORINTA ILUMINARII , CA UN DAR PE CARE IL DARUITI LUMII



Transmis de- Gloria 7 aprilie 2011


Noi santem interschimbabili. Mai degraba, credeti ca Eu as fi mai mult decat voi. Eu sant voi, totusi, Eu sant


Dumnezeu implinit. Voi santeti inca in devenire. Voi santeti inca in devenirea propriei voastre constiinte. Tot ceea ce lipseste este


constiinta. Nu ma refer la ganduri, ci la constiinta. Gandurile vin repede , unul dupa altul, ajustandu-se usor si repede. Constiinta


voastra pare sa apara pe bucatele si pe apucate. Constiinta voastra se retrage, apoi apare din nou, se retrage.

luni, 6 iunie 2011

Mesaj de la Neale Donald Walsch autorul cartilor CONVERSATII CU DUMNEZEUSalutari tuturor..

Mesaj de la Neale Donald Walsch (autorul cartilor CONVERSATII CU DUMNEZEUSalutari tuturor..



Acum cativa ani, am primit o scrisoare de la un tanar pe nume Scott, care era nemultumit de ceea ce spuneam in Conversatii cu Dumnezeu pentru Adolescenti. Ati citit aceasta carte? Stiati de existenta ei? Ea constituie o sursa minunata de inspiratie pentru parintii adolescentilor, care vor sa-i familiarizeze pe acestia cu materialul cuprins in Conversatii cu Dumnezeu (CCD).


In scrisoarea respectiva, tanarul scria…
"Cum e posibil ca un Dumnezeu al compasiunii sa fie atat de izolationist si intolerant fata de alte puncte de vedere? Cum e posibil ca un Dumnezeu al iertarii infinite sa condamne pe cineva, indiferent despre ce ar fi vorba? De ce condamna magia vindecatoare? Scott, 18, California.


Dumnezeu i-a raspuns imediat, gandurile Sale invadandu-mi mintea. Iata ce am fost inspirat sa ii transmit lui Scott, ca raspuns din partea lui Dumnezeu…
Draga Scott, nu cred ca sunt un izolationist si sper, fara nicio indoiala, ca nu sunt nici intolerant. Cred ca tu vorbesti aici despre un alt Dumnezeu. Este vorba, probabil, despre Dumnezeul in care ai fost invatat sa crezi, dar nu despre adevaratul Dumnezeu. Dumnezeul descris de tine este o plasmuire a imaginatiei voastre colective.
De asemenea –si hai sa o spunem direct – eu nu condamn pe nimeni pentru nimic. I-am spus acest lucru rasei umane, in mod repetat, prin multe surse si timp de multi ani.

duminică, 5 iunie 2011

Adamus-Familia spirituala



Adamus-Familia spirituala  01 06 2011-
Si asa este, dragii mei. Ati zburat. Efectiv ati zburat pe un plan foarte inalt, folosindu-va aripile voastre cele mai mari. E minunat sa va privim si sa va vedem ca pasari maestre, in zborul vostru larg, atotcuprinzator, cand nu va mai pasa de nimeni si de nimic si sunteti doar voi in manifestare, in devenire. Iata cum intrati voi in starea de devenire si este doar un inceput.
Voi incepeti sa deveniti tot mai mult voi insiva, de la zi la zi. Si aceasta zi a fost o devenire mareata, in prezenta Eu Sunt.

Noi cei dincolo de voal, suntem foarte mandri si va aplaudam si chiar dorim sa auziti aplauzele noastre si sa auziti acel vivat pe care noi il spunem in onoarea voastra. Este o mare multumire si o mare incantare cand vedem cum voi umanii, va sarbatoriti, va petreceti si va asumati tot ceea ce voi puteti sa va asumati in Energia Noua. Este o mare detasare de care ati dat dovada. Foarte multi dintre voi au venit demoland totul ce era vechi in ei. Au indepartat din ei in aceste momente cand au ales sa vina, cat ar fi indepartat in ani multi de lucru cu ei insisi.

Chemarea din inima voastra a determinat aceasta hotarare. Voi acum va ascultati inima si acest moment sacru cand voi intelegeti inima voastra, este o decuplare de la trecut, fantastic de mare, astfel ca voi brusc, v-ati detasat, v-ati decuplat si ati pornit in acest zbor inalt, cu aceste aripi maestrite, cu toata lumina din voi cu care sunteti capabili acum.

sâmbătă, 4 iunie 2011

St.Germain -Atitudini si Opinii


St.Germain -Atitudini si Opinii



Pot discipolii mei să fie stăpânii experienţei lor umane acum? Dictările mele sunt mai mult decât suficiente pentru a îndruma la ascensiune, şi toti discipolii mei pot pleca la următorul val dacă au renuntat la atitudinea lor despre dorintă , atasament si dramă care provoacă activitatea mentală. Nici unul din discipoiil mei nu este incapabil a se înălta. Există înca drame care au nevoie de o atitudine detaşată? Mai exista încă dialoguri mentale despre orice? Mai există cauze de perturbare în acţiune? Nici o perturbare nu poate să deraieze o ascensiune decat dacă există o mascare a sentimentelor cinstite. Clarificati orice tulburări interioare prin acceptarea punctului de vedere al 'celorlalti' ca fiind la fel de valabil ca al vostru. Diferenţele personale înseamnă doar - un mod diferit de consideraţie.


Adevărul nu este în nici una dintre categoriile voastre. Adevărul conţine toate atitudinile şi toate opţiunile. Nici unul nu este mai conştienţ decât ceilalţi - aceasta este doar determinarea mintii. Nici o alta decizie, decât aceea de a renunţa la minte ca fiind controlorul vostru, nu contează.

vineri, 3 iunie 2011

Rugaciune pentru Trezirea Sufletului prin Puterea Iubirii si Meditatia pentru ascensiune si Tratament ..



Rugaciune pentru Trezirea Sufletului prin Puterea Iubirii si Meditatia pentru ascensiune si Tratament ..

Ieri  am primit acest mesaj de la COSTI - CoRus  care contine o meditatie si  o rugaciune , sant speciale si cu acceptul lui,  azi le dau mai departe celor care  vor sa creasca in lumina si iubire  !
Este cadoul lui de iubire pentru noi !
Multumesc COSTI-CoRus !

Hristos S-a Inaltat ! .. dragii mei,





Iubitilor .. cu ocazia Inaltarii Domnului .. va trimit un cadou cu/de lumina in format mp3 .. Rugaciune pentru Trezirea Sufletului prin Puterea Iubirii si Meditatia pentru ascensiune si Tratament .. imbunatatita.


http://dl.transfer.ro/transfer_ro-02jun-3d482e8094784a.zip


Domnul sa ne inalte, sa ne vindece si sa ne trezeasaca prin puterea iubirii sale .. si sufletele noastre.


In imbratisarea mea iubitoare,
Costi-CoRus

joi, 2 iunie 2011

Poveste de dragoste cu tine insuti


Poveste de dragoste cu tine insuti



Te-ai gandit vreodata ca nu te iubesti destul? Sau esti dintre cei care considera ca a-si acorda afectiune este un act imoral, nespiritual, iar singura datorie a cautatorului de adevar este sa-i iubeasca pe ceilalti si sa se neglijeze mereu pe el insusi? Ei bine, daca gandesti asa, s-ar putea sa te inseli.


Exista autori, precum Lise Bourbeau - fondatoarea celei mai renumite scoli de dezvoltare personala din Quebec, a carei filosofie de viata este cunoscuta azi in 22 de tari si tradusa in 9 limbi - care afirma ca bolile sunt semnalul de alarma pe care corpul nostru il trage pentru a ne avertiza ca nu ne iubim suficient. Cu alte cuvinte, aglomeratia din policlinici si spitale poate fi considerata un barometru al iubirii pentru oamenii din societatea actuala. Multi dintre noi visam la sufletul pereche, la relatia care printr-o dragoste totala si neconditionata va umple golul dinauntrul nostru si ne va vindeca toate ranile sufletesti. Si totusi nesocotim intreaga viata pe cineva care este foarte aproape si tanjeste mereu dupa iubirea noastra: ne ignoram pe noi insine.

Violenta interioara atrage violenta din lume
Autotransfigurarea si dobandirea unei juste iubiri de Sine sunt un lucru esential pe calea spirituala si nu tocmai usor de dobandit. In aceasta lume, Dumnezeu ni se reveleaza sub forma exteriorului (lumea obiectiva in care traim) si a interiorului (propriul nostru univers launtric). Pentru majoritatea oamenilor insa ambele ipostaze raman destul de criptice. Lumea exterioara ne insala deseori asteptarile, pare a fi amenintatoare sau de neinteles. Pe de alta parte, universul interior risca sa ne para banal sau insuficient de elevat. Dezamagiti deopotriva de interior si de exterior, ne refugiem uneori intr-o fantasmagorica transcendenta care speram sa fie mai prietenoasa. Si totusi, pentru fiecare din noi, Dumnezeu este cel mai accesibil aici si acum, chiar in noi insine, cei care suntem in aceasta clipa. A nega sau a ignora prezenta Lui in noi este o blasfemie pe care o comitem zilnic, cu nepasare.

miercuri, 1 iunie 2011

LINDA : UN SUFLET SPECIAL DIN VIATA MEA A PLECAT IN ALTA DIMENSIUNE

LINDA : UN SUFLET SPECIAL DIN VIATA MEA A PLECAT IN ALTA DIMENSIUNE



Linda , Linda mea iubita , ce greu gasesc cuvinte potrivite sa scriu ceva despre ea, ea a fost pentru mine cel mai bun profesor ,de la ea am invatat foarte multe lucruri , am invatat sa iubesc neconditionat ,am invatat multe despre mine ,daca aveam vreun dubiu asupra unor pareri formate

despre persoanele care ma sunau si veneu la mine ea ma lamurea de cum intrau pe poarta , stiam exact cu cine am de-a face, avea ea grija sa-mi transmit codificat, un cod numai de noi doua inteles .


 Cuvintele sant banale si nu pot explica dragostea ei pentru mine si reciproc ,cum as putea explica bucuria ei cand se vedea libera , mai libera decat in locul special amenajat pentru ea , generos de altfel, cat sa faca maratonul in fata si in spatele curtii ,


 bucuria ei ca iar este stapana peste tot si se poate aseza in mijlocul capsunilor sau deasupra florilor mele .



Zburda fericita si recunoscatoare si cu viteza luminii se intorcea si gasea ea acel peticel de piele libera pe care mi-l saruta cu recunostinta ca o las sa faca ce vrea dincolo de rigori si garduri.






Ar fi multe de povestit, cum am inteles eu multe , multe lucruri incercad sa o inteleg pe ea , a fost ingerul meu pazitor, alarma mea , si cel mai bun bodyguard ,speria si pe cele mai curajoase persoane care veneu la mine in vizita aratand ca ea are grija de mine daca e nevoie.


Cu doua zile inainte de a pleca ,aici inca nu banuiam ce clipe grele urmeaza .










 Linda multumesc ca ai fost alaturi de mine ,multumesc pentru lectiile pe care mi le-ai dat si pentru clipele fericite petrecute impreuna !


DIN PACATE  MEDICUL VETERINAR MI-A SPUS CA A FOST OTRAVITA CU ANTIGEL DAR MINTEA MEA NU ACCEPTA ACEST LUCRU EU NU CRED CA CINEVA POATE FACE ASA CEVA , NU, NU POT SA CRED DOAR SANTEM OAMENI SAU NU ???

Asa a inceput :