duminică, 30 octombrie 2011

IUBIRE NECONDITIONATA 5

IUBIRE  NECONDITIONATA  5

Sant zile in care fetele mele

ma pun pe treaba, de exemplu cand domnisoara KALA

se urca pe casa si dupa aceea plange disperata ca nu poate cobori, cu tot suportul pe care il primeste de la LADY care latra non-stop sa o incurajeze, degeaba, drumul in jos e mai greu asa ca o noapte de somn pe acoperis a fost ultima isprava a neastamparatei mele pisicute.


LADY  e mai "cuminte" si nu face asa nazbatii ea doar varsa apa cand i se face dor de mine, si asta, de cateva ori pe zi :)))

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Copiii geniali ai Romaniei. Matei Bucur, 16 ani, "al doilea George Enescu", refuza sa emigreze.

Copiii geniali ai Romaniei. Matei Bucur, 16 ani, "al doilea George Enescu", refuza sa emigreze. 

  Matei Bucur Mihaescu este cel mai tanar dirijor din Romania. La 13 ani si-a  infiintat orchestra, la 10 ani a fost numit "micul Mozart", la 7 ani compunea. Refuza sa emigreze.   Foto: Dan Marinescu / Jurnalul National 

joi, 13 octombrie 2011

RADIO VOCEA SUFLETULUI

 
 
Cea mai importanta calatorie a vietii noastre este cea care duce in adancul sufletului. Toate lucrurile care ne emotioneaza pozitiv, care ne bucura, care ne fac fericiti sunt tot atatea porti de acces catre lumea de dincolo de ganduri...

Radio Vocea Sufletului, acest spatiu al muzicii si cuvintelor pe care l-am creat impreuna cu aproape 30 de oameni entuziasti, isi propune sa va poarte pe aripile lui in locuri de taina, sa va dea speranta ca putem construi o lume a binelui si a frumosului.

La Radio Vocea Sufletului puteti sa va simti pe drumul spre "acasa" impreuna cu cei care aspira la un Cer Nou si un Nou Pamant...

Alaturi de muzica pentru suflet, aici veti putea intalni oameni remarcabili si veti putea audia emisiuni menite sa aduca mai multa lumina si cunoastere in vietile tuturor. Iata cateva dintre acestea: "Stirile pozitive ale zilei", "Radacinile dacice ale poporului roman", "Medicina psihocauzala", "Locurile de taina ale Romaniei", "Interviuri pe frecventa sufletului", "Scoala Hiperboreana", "Cartea saptamanii", "Agenda culturala a Bucurestiului", "Lumea secreta a plantelor" si altele.

Bucurati-va 24 de ore din 24 de Radio Vocea Sufletului! Auditie placuta!

Clik RADIO VOCEA SUFLETULUI

P.S. Cei care doresc sa sprijine acest proiect sunt rugati sa posteze pe blogul sau siteul lor unul dintre bannerele de mai jos si sa ne anunte de acest lucru pentru a putea sa ii introducem la rubrica noastra de parteneri media. Multumim anticipat!
Adresa la care va rugam sa faceti trimiterea pe site:
http://www.radiovoceasufletului.ro/

SURSA : Daniel Roxin

 

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Ce ne asteapta in urmatorii 40 de ani:Alvin Toffler si-a anuntat predictiile



Ce ne asteapta in urmatorii 40 de ani:
Alvin Toffler si-a anuntat predictiile


         
Alvin Toffler, nascut in 1928, este una dintre cele mai influente voci din domeniul afacerilor si din cel intelectual. Odata cu publicarea primei sale lucrari, "Socul viitorului", Toffler a creat o noua disciplina, futurologia, bazata pe studiul schimbarii si pe impactul pe care aceasta il are asupra afacerilor si culturii. Gratie lui Toffler, futurologia este considerata in prezent stiinta care defineste fortele si tendintele care modeleaza viitorul in economia actuala, bazata pe informatii.
          Printre celelalte volume publicate de Alvin Toffler, devenite bestseller la scurt timp dupa publicare, se numara "Al Treilea Val", "Razboi si antirazboi", "Puterea in miscare" si, recent, "Crearea unei noi civilizatii".

miercuri, 5 octombrie 2011

Osho-Iubirea este posibila numai in climatul lipsei de ego.

Osho-Iubirea este posibila numai in climatul  lipsei de ego.
  Osho-Iubirea este posibila doar in climatul lipsei de ego.Cu ego , iubirea nu poate creste.
Ego-ul este ca o stanca si iubirea ca o floare.Daca pui o piatra peste o tufa de trandafiri, nu e nici o posibilitate ca acestia sa creasca.
  Nici o posibilitate ca trandafirii sa-nfloreasca.
   Egoul poate face cu totul altceva:Poate sa te faca celebru , poate sa te faca un mare savant , un mare cunoscator , poate indeplini toate ambitiile legate de putere , prestigiu , bani.
   Dar el nu poate face un lucru care e foarte semnificativ in viata:El nu te poate ajuta sa cresti in Iubire.Si fara iubire , toate celelalte sunt inutile , deoarece fara iubire esti mort.

duminică, 2 octombrie 2011

Arhanghelului Mihail-octormbrie 2011 "Căutând lumina intelectului"

Arhanghelului Mihail-octombrie 2011 "Căutând lumina intelectului"
Transmis prin Ronna Herman

Preaiubiți maeștrii, există un ritm de flux şi reflux în procesul de ascensiune. Veți experimenta o perioadă de activitate intensă creată de provocari şi experiențe de extindere a mintii, urmate de o dorinţă de a va intoarce spre interior și o nevoie pentru contemplare și singuratate.

Vă străduiţi să dezvoltați o puternică conştiinţă a Sufletului, care va deveni în cele din urmă forța dominantă în viața voastră. Conștiința voastră mentală şi conștiința  voastră emoţională au fost menite să fie sub conducerea Sinelui vostru Suflet, şi nu  controlată de personalitatea ego-ul vostru. Conştientizarea şi iluminarea spirituală începe cu corpul mental / mintea. Pentru a atinge măiestria de Sine, este foarte important ca voi să căutati Lumina intelectului. Conştientizarea conştientă începe atunci când devii conştient de imaginea de ansamblu, astfel încât să vedeţi ambele părți ale scenariului controversat.