sâmbătă, 31 decembrie 2011

LA MULTI ANI 2012 ! Happy New Year !



LA MULTI ANI 2012 !

Va doresc tuturor si intregului univers un calduros
LA MULTI ANI !

Un an nou, scaldat in iubire si  impliniri, un an binecuvantat si plin de lumina !

joi, 29 decembrie 2011

Horoscop 2012

Horoscop 2012

de Valeriu Pănoiu
 
În revista tipărită şi în cea electronică, fiecare zodie are dedicată o pagină cu previziuni detaliate pentru anul 2012: dragoste şi cuplu, profesie şi finanţe, sănătate şi dispoziţie. Aici puteţi citi previziunile pentru 2012 în ansamblu, pentru fiecare zodie:
Berbec
2012 în ansamblu: Tu o să mai auzi vreo 7 ani de acum înainte acelaşi refren: Uranus în zodia ta. Cam atât durează perioada de redefinire a personalităţii tale. Eşti într-o etapă de continuă căutare a ceva, de multe ori nu ştii nici tu precis ce. Şi chiar dacă ai parte de perioade în care ţi se pare că nu se întâmplă nimic notabil în viaţa ta, apar evenimente care te dau cu totul peste cap. Din senin, lucrurile pot lua întorsături la care nu te aşteptai cât de puţin. Tot anul eşti plin de curaj, de iniţiativă, de planuri măreţe şi îndrăzneţe, pe care le pui în practică în salturi. În viaţa ta, lucrurile se petrec spontan, apar momente de explozie personală urmate de o schimbare de direcţie imposibil de anticipat.

sâmbătă, 24 decembrie 2011

CRACIUN FERICIT !

CRACIUN FERICIT !

Va doresc tuturor, sarbatori fericite, un nou an minunat, plin de iubire si lumina!
MANDALA

luni, 19 decembrie 2011

Previziunile numerologice ale lui 2012: Afla ce iti rezerva Anul Personal pentru 2012!

Previziunile numerologice ale lui 2012: Afla ce iti rezerva Anul Personal pentru 2012!


Ce iti aduce 2012 din punct de vedere numerologic? Care sunt punctele forte si punctele slabe ale unuia dintre cei mai celebri ani din istoria omenirii? Care este acel numar a carui vibratie iti influenteaza decisiv destinul tau in 2012? Si cum va arata 2012 pentru tine? Ce iti aduce bun? Ce rau? Puterea numerelor nu trebuie subestimata. Din punct de vedere numerologic, per ansamblu, 2012 este dominat de schimbari si rasturnari de situatii. Afla care va fi numarul tau personal pentru 2012 si poti avea o privire de ansamblu asupra anului 2012.

joi, 15 decembrie 2011

Colierul albastru

Colierul albastru


Bijutierul era asezat la biroul sau, privind distrat strada prin vitrina elegantului sau magazin.     O fetita se apropie si-si lipi nasul de geam. La vederea unuia dintre obiectele expuse, ochii ei albastri ca cerul se luminara. Intra hotarata in magazin si arata cu degetul spre un splendid colier de peruzele albastre.
     -E pentru sora mea. Puteti sa mi-l impachetati frumos pentru un cadou?
    Patronul magazinului o fixa din ochi pe micuta clienta si o intreba:
     -Cati bani ai?
    Fara sa pregete, ridicandu-se pe varfuri, fetita puse pe tejghea o cutie de tinichea, o deschise si o goli. Cazusera cateva bancnote de mica valoare, un pumn de monede, cateva scoici si niste figurine.
    -Ajung? intreba ea cu mandrie. Vreau sa fac un cadou pentru sora mea mai mare. De cand mama nu mai este, ea e cea care-i tine locul si niciodata nu are nici macar o clipa pentru ea. Astazi e ziua ei si sunt sigura ca o voi face foarte fericita cu acest cadou. Piatra aceasta are aceeasi culoare ca ochii ei.

miercuri, 14 decembrie 2011

Newsletter de la Arhanghelul Uriel – prin Jennifer Hoffman 5 decembrie 2011

Newsletter de la Arhanghelul Uriel – prin Jennifer Hoffman 5 decembrie 2011
Parteneriatul cu spiritul/Divinitatea
 Pe masura ce ne pregatim pentru trecerea in 2012, un an la care multi se gandesc avand un spectru larg de emotii – de la frica si groaza, pana la curiozitate si bucurie – lumea, asa cum o stim noi timp de eoni, va lua sfarsit. Nu va fi un proces treptat, pentru ca el se desfasoara deja de ceva ani buni si acum ne aflam in ultimele sale faze. Siguranta care se baza altadata pe control, cedarea puterii personale si dominatia energiei exterioare dezechilibrate, a lumii vechi, se prabuseste si trebuie sa punem rapid altceva nou in loc. Orice lipsa de sinergie sau nealiniere cu natura noastra divina nu poate co-exista laolalta cu expresia Dumnezeului nostru Lumina. 

luni, 12 decembrie 2011

Ceapa rosie, presedinta legumelor, moartea bolilor

Ceapa rosie, presedinta legumelor, moartea bolilor

 Ceapa  rosie, pretioasa ca o farmacie 

       Desi ceapa rosie este mult mai bogata in  substante necesare organismului uman decat cea alba,  calitatile sale terapeutice fiind nenumarate, la noi nu  se bucura de aceeasi popularitate precum ruda sa.
       Romanii prefera ceapa alba din obisnuinta, pentru ca  este ceva mai ieftina ori pentru ca nu stiu  nimic despre  ceapa rosie si o privesc ca pe o ciudatenie.

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Ingerii-mister sau cunoastere

 Ingerii-mister sau cunoastere

Cu acest text preluat raspund intrebarii domnului R.Danut
Existenta agentilor lui Dumnezeu – ingerii – este aratata pe parcursul intregii Scripturi. Biblia prin continutul ei acopera o lunga perioada de timp, in ea se arata originea tuturor lucrurilor chiar de la inceputurile lor. Inca din prima carte Genesa, din Vechiul Testament si pana in ultima carte a Noului Testament, Apocalipsa, din loc in loc ne este aratata existenta acestor creaturi deosebite ale lui Dumnezeu. Astfel Cuvantul Lui Dumnezeu admite si reveleaza pretutindeni in cartile sale existenta acestor agenti ai lui Dumnezeu, numiti de noi ingeri, ca popor al Sau prin care El isi sprijina creatia Sa si care executa planurile Sale si judecatile Sale dupa voia Sa. Acesti ingeri fac parte din lumea spirituala si locuiesc in lumea spirituala a lui Dumnezeu, lume invizibila pentru oameni acum. Dumnezeu prin atotputernicia Sa a creat toate lucrurile care exista acum, din nimic, El a creat prin puterea Cuvantului Sau atat lumea spirituala a ingerilor cat si lumea materiala in care traim noi.