vineri, 27 aprilie 2012

Alo, Centrala

Alo, Centrala
E clar: raman indragostita de acele mesaje primite de mine, si de inca o suta de mii de utilizatori yahoo, de la te miri cine, mesaje ce transmit o invatatura mai mult sau mai putin ascunsa si care te fac sa versi cel putin o lacrima. Unul dintre acestea il aveti mai jos.

miercuri, 25 aprilie 2012

Jennifer Hoffman – Iluminati-va viata

Jennifer Hoffman – Iluminati-va viata

 

 

16.04.2012 (ii multumim Alexandrei)

 Devenim sau am fost?

Calea devenirii este un microcosmos al calatoriei vietii noastre, deoarece procesul devenirii se desfasoara in fiecare moment, ca raspuns la anumite aspecte ale energiei noastre. In mare parte, aceasta calatorie se bazeaza pe alegeri inconstiente, iar noi ne folosim emotiile, pentru a judeca atat alegerile pe care le facem, cat si rezultatele pe care le obtinem.

duminică, 22 aprilie 2012

AU INFLORIT LALELELE IN GRADINA



AU INFLORIT LALELELE IN GRADINA

                                      
Sant superbe si abia astept dimineata sa ies in gradina sa le vad pana cand nu trece timpul lor, sant superbe, cele rosii tot timpul sant pline de lumina la orice ora din zi chiar si cand cerul este inorat parca ar avea niste becuri aprinse in interior !

vineri, 20 aprilie 2012

SEFA PAPADIILOR

SEFA PAPADIILOR


De cand stie ca va fi mamica s-a cumintit si sta mai mult la sol si mai putin pe acoperisuri:) o evita pe batausa de Lady care este prea dinamica pentru ea acum, asa ca nu o mai provoaca ci sta in iarba  si admira peisajul nou aparut dupa ploaie !

marți, 17 aprilie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii 15-22 aprilie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii 15-22 aprilie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubiților,

Provocările care v-au asaltat pentru perioade mai lungi de timp sunt acum în stadiul  de finalizare şi sfârşitul este mai la vedere decât situațile descurajatoare.

sâmbătă, 14 aprilie 2012

SARBATORI FERICITE !

SARBATORI FERICITE  !


Doresc din inima tuturor sarbatori pascale binecuvantate, pline de lumina,iubire, sanatate, pace si bucurie !
La pasca cu branza, oua rosii si alte delicatese  va invit aici in Laboratorul de magie.
Hristos a Inviat !

joi, 12 aprilie 2012

ÎN CE ETAPA VA AFLATI PE CALEA INALTARII ?

ÎN CE ETAPA VA AFLATI PE CALEA INALTARII ?

Transmis prin Ronna Herman, aprilie 2012
(ii multumim Anei Nicolai)
 

Iubiti maestri, este timpul sa va recunoasteti si sa va afirmati suveranitatea ESENTEI voastre – adevarata voastra identitate. Nu sunteti doar o fiinta umana de sex masculin sau feminin, ce locuieste pe planeta Pamant. Nu sunteti doar un Suflet ce traieste intr-un corp fizic si care are multe fatete ale Sinelui vostru Divin, dispersate prin tot universul. Faceti parte dintr-un neam imparatesc, prietenii mei, avand strabuni de mare renume.
 

marți, 10 aprilie 2012

RASFATATA SEFA




RASFATATA  SEFA

Din motive de maternitate a ajuns foarte protejata si cu un comportament de mama adulta cu toate ca nu are inca un an, serioasa si grijulie nu se mai urca pe casa tot timpul
ci doar la cateva zile cand vrea sa ma priveasca de la inaltime pe geamul de la camara. Nu mai intra la Lady la scarmanat si jocuri nebunesti ci se plimba de pe o terasa pe alta cu pas incet si catifelat protejand viitorii rasfatati ai casei.

sâmbătă, 7 aprilie 2012

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUME DE FLORI !!!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUME DE FLORI  !!!


De la o floare, tuturor celorlalte flori de Florii va doresc  multa sanatate si iubire !
Florica.