luni, 30 martie 2015

Iubește-mă, te rog!



Iubește-mă, te rog!

Care este nevoia fundamentală a ființei? N-am întrebat ”care este dorința fundamentală”, deși iubirea e și o dorință, dar înainte de a fi dorință, e nevoie. Nu doar de aer avem nevoie să trăim, nu doar de apă, nu doar de hrană, ci și de iubire. Iubirea e aerul sufletului, e mâncarea sufletului și e apa lui. Ființa care nu are iubire nu mai vrea să trăiască și e de înțeles asta, căci sufletul bea, mănâncă și respiră iubire. Iată ce spune Luule Vilma în cartea sa, ”Lumina Sufletului – Învață să ierți”(Ed. Dharana), despre momentul în care se naște un copil: ”Mama geme din cauza durerilor sale, moașa e agitată din cauza muncii sale, medicul e preocupat numai de rezolvarea problemelor sale. Copilul, însă, simte și imploră: iubiți-mă, vă rog, întrucât numai atunci îmi este bine. Fără iubire nu pot rezista…”.

Eu sant Pasărea Phoenix in fiecare zi !!!


Eu sant Pasărea Phoenix in fiecare zi !!!


Da, sant o pasare Phonix, inca din faza embrionara cand mama mea
(Dumnezeu sa o ierte si sa o tina in Lumina Vesnic Pura) vroia sa scape de "povara"
care eram eu !!! Apoi sant nascuta in anul cocosului un alt Pheonix !
Da am fost o "povara grea" pentru multi din viata mea !
La nastere am fost primita cu "cea mai frumoasa urare" de bun venit rostita de bunica paterna Dumnezeu sa-i ierte pacatele : mai bine ne lua foc casa decat sa se nasca fata asta la noi in familie !!! 
Bine ai venit iubire asta as fi preferat mai mult sa aud, urechiusele mele asta asteptau sa auda atunci si de atunci in fiecare zi a vietii mele !!!


Cate dreptate avea, eu aveam sa fiu focul care a pus in miscare energiile familiei, 
sprintena la minte, foarte diferita de restul membrilor familiei noastre, iscand chiar indoiala ca nu as fi a lor, ca din greseala au primit alt copil la maternitate ca nu fac parte din 'clanul " lor ca es fi facuta de 'UN MINISTRU' zicea mama mea cand nu reusea nicidecum sa ma bage in tiparele lor !



joi, 26 martie 2015

ALEGE IUBIREA


ALEGE IUBIREA


Fie ca toate deciziile tale să izvorască din dragoste pură! Şi astfel, lumea se va schimba, în chip minunat.self-love2

Iubirea este adesea înfăţişată drept opusul fricii; însă, iubirea adevărată nu este opusul niciunui lucru. Iubirea adevărată este mult mai puternică decât orice emoţie negativă; întrucât este mediul în care iau fiinţă toate lucrurile. Emoţiile negative sunt asemenea rechinilor care înoată în Oceanul Iubirii. Toate cele ce sunt – frumoase sau înfricoşătoare, hâde sau gingaşe, puternice sau mărunţele, ies la lumină, îşi îndeplinesc menirea şi apoi se dizolvă – totul înlăuntrul acestui Mare Ocean. 

miercuri, 18 martie 2015

Dragi cititori ai blogului meu, IERTATI-MA !!!




Dragi cititori ai blogului meu, 
blog care are rolul de  a ne deschide spre portile sufletului IERTATI-MA !!!

IERTATI-MA !!! IERTATI-MA, pentu postarile tot mai rare si pauzele mari intre daruirea noutatilor care se raspandesc pe  internet !
Da, am lipst , am lipsit motivat, fiind in cautarea Conexiunii cu Sursa in cautarea raspunsurilor supreme ale vietii.

Azi 17 03 2015 pentru mine a fost o zi cu semnificatii speciale si odata  cu curgerea darurilor primite au curs si s-au asezat in Matca unele informatii de Constientizare si Revelatie.
Pe  aceasta cale doresc sa impartasec cu voi aceste miracole !


joi, 12 martie 2015

ANAHATA – Chakra Inimii: dragoste, compasiune si iertare


ANAHATA – Chakra Inimii: dragoste, compasiune si iertare



Chakra inimii sau “Anahata”, reprezinta puntea de legatura dintre cele trei chakre mici, cele care se afla in legatura directa cu realitatea fizica in care traim si cele trei trei chakre superioare, cele care sunt concentrate pe aspectele spirituale ale Sinelui.
Anahata este localizata aproape de inima, de aceea este cunoscuta sub denumirea de “chakra inimii”. Acestui centru energetic principal ii este asociata capacitatea noastra de a ne iubi pe noi insine si de a-i iubi pe ceilalti neconditionat. Ceea ce este extraordinar de interesant este ca acest centru energetic detine mult mai multa energie decat creierul uman.

marți, 10 martie 2015

Spărgătorii de Coduri #2 ~ Suzanne Lie și Arcturienii

Posted: 09 Mar 2015 10:31 PM PDT


Înregistrarea mesajului poate fi ascultată aici


Bună ziua din nou. M-am întors cu Spărgătorii de Coduri #2. Primesc atât de multe informații acum încât este prea mult să tot scriu, așa că vorbesc și înregistrez și dragul meu prieten transcrie pentru mine. Prin urmare, aveți avantajul atât de a auzi cât și de a citi acest mesaj. Și cu cât mai multe simțuri folosim pentru a recepționa informațiile cu atât mai bine vom putea înțelege acele informații.

duminică, 8 martie 2015

DIVINI PRIN NATURĂ.



DIVINI PRIN NATURĂ.


Mesaj de la CONSILIUL CELOR NOUĂ 

(3 mart. 2015; channeler: Tazjima) 

Traducere Const. Mihăilescu

Suntem Consiliul lui Nouă, unul dintre multele consilii implicate în evoluția și tranziția planetei Pământ.
Astăzi voi începeți o nouă fază a evoluției umane. 
  Energiile subtile care cad pe Pământ și vin de la diversele stele și planete, și-au modificat compoziția, ca urmare a poziției diferite a planetei voastre în panoplia universală. 

luni, 2 martie 2015

LUNA PLINA IN FECIOARA -5 MARTIE 2015, ORA 20:04, ORA ROMANIEI – “ DRUMUL SPRE ILUMINARE ”




LUNA PLINA IN FECIOARA -5 MARTIE 2015, ORA 20:04, ORA ROMANIEI – “ DRUMUL SPRE ILUMINARE ”




“Cel care este slab si sarac spiritual nu poate ierta, el cauta sa se razbune. Pentru a-l ierta pe cel care v-a facut rau, trebuie sa deveniti mare, bogat, puternic, luminos; sa va spuneti : “Trebuie sa-l iert pentru ca bietul nu stia in ce situatie se afla facind raul, legile justitiei divine sunt implacabile si va suferi pentru a repara raul facut. In timp ce eu, chiar daca sunt victima, sunt privilegiat pentru ca lucrez pentru bine, pentru Imparatia lui Dumnezeu, pentru lumina”.