marți, 24 mai 2016

Lilith în Scorpion: Când dorințele se îndeplinesc




Lilith în Scorpion: Când dorințele se îndeplinesc


Îmi amintesc o discuție într-un restaurant cu două prietene care își doreau copii, ambele aflate în relații care, ulterior, s-au și fărâmat. Mă întrebau când fac și ele copii, una având 30, cealaltă spre 40. Le-am răspuns că, dacă vor copii, trebuie să facă loc în viața lor pentru tații copiilor lor…

Nevoia de a duce viața mai departe, de a lăsa ceva în urmă, de a spori creația, de a ne pune în rolul de creator oglindește chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Formele de viață nenăscute ne strigă, casele neconstruite își cer meșterii și locatarii, cărțile nescrise îi bântuie pe autorii lor, bijuteriile increate le apar făurarilor în vis, tot ce nu este și ar putea să fie își dorește să dăm de izvor. Viața însăși este o dorință de afirmare.

Între 21 mai 2016 și 14 februarie 2017 se simte forfota creației. Forța vieții curge prin energia sexualității, care devine atotstăpânitoare. Lilith trece prin semnul său de domiciliu, Scorpionul, și anunță un nou ciclu de naștere și renaștere în viețile noastre. Tranzitul amprentează tot ce mișcă pe planeta noastră cu suflu de fertilitate. Culegem ce am semănat și plantăm semințe.