miercuri, 18 martie 2015

Dragi cititori ai blogului meu, IERTATI-MA !!!




Dragi cititori ai blogului meu, 
blog care are rolul de  a ne deschide spre portile sufletului IERTATI-MA !!!

IERTATI-MA !!! IERTATI-MA, pentu postarile tot mai rare si pauzele mari intre daruirea noutatilor care se raspandesc pe  internet !
Da, am lipst , am lipsit motivat, fiind in cautarea Conexiunii cu Sursa in cautarea raspunsurilor supreme ale vietii.

Azi 17 03 2015 pentru mine a fost o zi cu semnificatii speciale si odata  cu curgerea darurilor primite au curs si s-au asezat in Matca unele informatii de Constientizare si Revelatie.
Pe  aceasta cale doresc sa impartasec cu voi aceste miracole !



Sper sa va atinga sufletele sa le deschida spre marele miracol:

SA CONSTIENTEZATI CA SANTETI MULT MAI MULT DECAT CORPUL FIZIC !!!

Ca Dumnezeul nostru suprem ne iubeste infinit si are rabdare infinita si ne asteapta sa ridicam in sfarsit capul, sa multumim si sa fim recunoscatori pentru TOT, pentru TOT fara rezerve si din acea clipa tineti-va bine, atunci porneste spre  voi un izvor nesfarsit de binecuvantari pentru suflet dar si abundenta si daruri materiale iar ca totul sa fie o armonie se deschide inima cu adevarat si porneste de la Creator spre noi Iubirea sub toate formele, fizice, pamantesti si divine.

Ce poate fi mai minunat decat sa auzi o voce care canta ca o privighetoare pentru sufletul nostru dornic de a intelege si de a ne intelege !!! 
Canta si face o sinteza  a creatie  slavind creatorul pentru creatia sa Suprema OMUL !

Multi oameni au intrat in viata mea in decursul timpului si am primit cele mai frumoase daruri si cele mai bune lectii !
De multe ori mi-am pus intrebarea: de ce, DE CE  noi oamenii trebuie sa suferim ca sa invatam ceva ???

De ce, cei care ne ranesc cel mai tare sant de fapt cei  care ne iubesc cel mai mult 
prin asumarea rolului de a ne trezi la realitate. Da, e dureros dar dupa ce trecem de la linsul ranilor la ACCEPTARE  brusc Creatorul ne releva DE CE s-a intamplat asa si nu cum am fi dorit noi !

Eu in viata am multumit TUTUROR  si  in special celor care m-au readus cu piciaoarele pe pamant si m-au repus pe Calea mea ca sa nu mai bajbai prin 
intuneric si sa tin felinarul in mana fara sa-l aprind!
Anul 2015 a navalit asupra mea ca un uragan de trairi intense, lectii karmice, rascoliri de sentimente ascunse bine  bine sub pres si uitate acolo parca de o eternitate !

Am trait din 1 01 2015 = 10 =1   pana azi 17 03 2015 = 19 = 10 = 1  

eu fiind tot un 1 ca destin, am trait,   cat in zece vieti si poate chiar le-am retrait, curatat, vindecat, constientizat si umplut cu lumina !

Azi am primit initieri, coincidenta ,sincronicitate, reinitiere,iubire, clarviziuni, contact spontan cu Divinitatea Suprema fara a fi in meditatie sau o anume stare de constiinta expandata !

In acest an binecuvantat am fost luata pe sus in unele momente chiar am uitat sa respir, pe moment fiind surprinsa de lucrurile miraculoase puse in fata sufletului meu de Creator !!!

Azi, in timp ce pictam o esarfa de  matase cu un curcubeu, am intrat intr-un fel de transa colorata dar foarte constienta cu o receptivitate maxima si am simtit cum unele  aspecte al vietii mele sant vindecate ADN- resetat  adaugate noi informatii care au curs  in fata mea in timpul zilei fara sa le inteleg pe moment, dar care mai apoi le-am regasit in mesaje mail sau in unele postari pe Fcebook.
WAW !!!

Ce poate fi mai minunat decat sa ai un flesh, flesh declansat de o terapie pe suflet de la cineva de departe care doar isi face treaba cu multa iubire si daruire si apoi sa regasesti imaginile vazute care pe moment nu le intelegi 

Nu am sa fac o lista cu toti cei care mi-au marcat viata si anul 2015 ca sa nu uit vre-un sufletel si sa-l fac sa sufere.
 Voi TOTI  ati lasat o amprenta in sfletul meu si imi doresc ca  sa ma revansez in aceasta viata sau in urmatoarele !!!

VA IUBESC PE TOTI  SI VA MULTUMESC PENTRU PREZENTA VOASTRA PE DRUMUL SI VIATA MEA !!!

P.S. : Va rog fara critici pentru eventuale greseli gramaticale aici nu santem la extemporal la L. Romana  ci la Scoala  Sufletelor  si aici doar iubirea zideste  !!!
Mesajele anonime nu primesc raspunsuri ci doar binecuvantari pentru sufletul celui care le-a scris si nu are curaj sa-si asume frumusetea si lumina sufletului !
Curaj am vazut ca Dumnezeu iubeste pe cei curajosi care se avanta in Necunoscut fara frici,  ca dovada a increderii in El ca este acolo prezent si are mare grija de noi !

Va iubesc !
Iubiti-va !
Aratati-va Lumina unii altora si o sa vedeti ce se intampla !
Urmeaza !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu