vineri, 13 ianuarie 2012

Aspectele zilei - 13 ianuarie 2012

 

 

Aspectele zilei - 13 ianuarie 2012



Astazi vor juca un rol important in viata noastra, sentimentele. Iubirea, indiferent de gradul si modul ei de exprimare va aduce in prim plan o schimbare in relatiile de cuplu sau pentru acei dintre noi care nu avem o partenera, suntem pe drumul cel bun. Si daca fac referinta la dragoste, iubire, va trebui sa mentionez in planul astrologic ca avem doua oportunitati. Una in planul fizic prin faptul ca uniunile, dialogul si stabilirea intr-un cadru armonios aduce de la sine o doza suplimentara de pasiune, chiar daca avem tendinta de a idealiza orice relatie. Tot in planul fizic tendinta catre flirt si dorinta de aventura, in sensul pozitiv, fie ca vorbim de sex, dialog sau orice forma de socializare.
 
 
Astazi pot fi facute planuri pentru viitorul apropiat. Apoi, iubirea in planul spiritual care aduce o doza suplimentare de devotiune fata de Divinitate indiferent de forma credintei pe care o avem in inimile noastre. Si intr-un caz si in celalat nevoia de devotiune, servitute si echilibrarea planului sentimental va aduce in prim plan armonia si echilibrul. O zi practiv guvernata de Venus (micul benefic) in care lucrurile se vor inchega de la sine.
 
 
Artistii sau persoanele care isi folosesc in planul profesional simtul estetic, cum ar fi designerii, coafezele sau cei care se ocupa cu comercializarea de produse din industria cosmetica, artistii, scriitorii si celelalte categori vor detine pe tot parcursul zilei, un surplus de inspiratie de care ne vom folosi. Planul profesional poate fi aspectat pozitiv numai daca ne vom calcula fiecare miscare si va fi o armonie in relatiile interumane.
 
Planul social va fi mult mai temperat, astfel incat astazi vor lipsi mustrarile, injuraturile din trafic, iar atitudinea va fi una degajata. O zi a iesirlor si distractiilor in care sera poate fi petrecuta undeva intr-ul ring de dans pentru o parte dintre noi. Este inceput de week-end iar aspectele ne vor avantaja astfel incat orice are tengenta cu sentimentele, recreerea vor fi activitati care se vor desfasura intr-un climat bine aspectat!
 
 
O zi in care putem incerca orice si dincolo de continuitatea zilei de ieri, intuitia va fi cea care ne va aduce in pri9m plan multe raspunsuri care vor coincide cu realitatea obiectiva. Va trebui sa avem in vedere risipa si cehltuielile, astfel incat sa nu fim incorsetati de grijile materiale sau de lipsa banilor!
Liniste Launtrica si Lumina, asta va doresc intr-o zi in care sansele de reusita sunt cotate la 92%. Oriunde vati afla sa ne auzim cu bine!
Sursa :
Va invit sa vizitati acest blog informatiile sant foarte precise si valoroase:
SURSA FOTO :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu