duminică, 12 februarie 2012

2012, anul Dragonului de Apa: Energie, transformare si amplificare!

2012, anul Dragonului de Apa: Energie, transformare si amplificare!

Pe 22 ianuarie 2012 se incheie Anul Iepurelui de Metal, lasand loc unui alt an, Anul Dragonului de Apa. Conform astrologiei chinezesti, 2012 poate aduce cu sine tranzitii si transformari importante.

"Daca ignori dragonul, te va manca. Daca incerci sa invingi dragonul, vei fi invins. Daca reusesti sa te urci pe spinarea dragonului, te vei putea folosi de toata puterea si energia sa". (proverb chinezesc)


Pe 22 ianuarie 2012 se incheie Anul Iepurelui de Metal, lasand loc unui alt an, Anul Dragonului de Apa. In astrologia chinezeasca, Dragonul reprezinta cel de-al cincilea animal al horoscopului. Dragonul are o semnificatie deosebita in cultura si mitologia chinezeasca. Daca in vremurile Chinei Antice, Dragonul ceresc simboliza ideea de putere, de potenta si de suveranitate, astazi este perceput ca un element benefic, aducator de prosperitate, fericire si succes. El este totodata un simbol al pasiunii, al inteligentei si al maiestuozitatii.

Dragonul, cea de-a cincea zodie a horoscopului chinezesc


Dragonul este un semn zodiacal considerat ca avand o personalitate puternica si indragind extrem de mult libertatea. Nu se numara cu siguranta printre cele mai pasnice si domesticite animale ale horoscopului. Dragonul uraste regulile si restrictiile si nu se poate conforma lor. El este o creatura superba, neinfricata, plina de viata, de entuziasm, de aplomb, de culoare, de energie, de emfaza si de pasiune. dragon, astrologie chinezeasca, dragon de apa, anul chinezesc 2012
Nativul Dragon este intotdeauna plin de ambitii si de idei marete, gata sa lupte pentru ele si in numele lor. Eruptiile sale emotionale sunt notabile. Nu se teme de schimbari, avand incredere in el insusi si in succesul pe care il poate atinge. Constient de atuurile sale, Dragonul poate fi plin de sine, dand adeseori dovada de lipsa de tact in relatiile cu ceilalti. Adora sa se lase antrenat in activitatile outdoor si iubeste spatiile mari, dar si natura. Dragonul iubeste sincer, adevarat, din toata inima sa. El guverneaza estul si sudul, fiind asociat totodata cu fulgerul, tunetul si cu impulsul.

Dragonul de Apa: Energia Apei si a Dragonului in anul 2012


Elementul Apa tempereaza insa frumos caracteristicile ‘dure’ ale Dragonului. Suntem apa in proportie de 70%. Terra este acoperita de apa in proportie de 70%. Apa favorizeaza aparitia unui alt element: lemn. Apa atrage creativitatea si creatia. Apa curata inimile si te ajuta sa scapi de sentimentele negative. Apa calmeaza si imblanzeste temperamentul neinfricat al Dragonului, facandu-l mai perceptiv fata de cei din jurul sau si mai implicat. Apa imprima o energie mai armonioasa si mai linistita Dragonului de Apa. Prin urmare, Dragonii de Apa sunt mai rabdatori decat ceilalti dragoni, nu isi doresc cu orice pret sa se afle in centrul atentiei si pot ajunge la numitori comuni cu ceilalti

Ce aduce 2012, anul Dragonului de Apa?

De obicei, Anii Dragonului favorizeaza inchegarea familiilor si evolutiile relatiilor inspre casatorii, dar inlesnesc si afacerile si sunt de bun augur pentru a aduce pe lume copii. Cuvantul cheie ce caracterizeaza acesti ani este intensificarea. Catastrofele pot precede lucruri marete majore, dar si viceversa este la fel de posibil.

Indiferent ca in bine sau in rau, in Anii Dragonului totul se intensifica. “Totul este AMPLIFICAT in Anul Dragonului, cu averi care se fac si se pierd cu viteza fulgerului. Fiecare si mai toate evenimentele vor fi dramatice si incarcate cu o intensitate rara. 2012 va fi un an al indraznelii de A FACE, de “A CRESTE” considerabil si de a te distra in mod exorbitant”, afirma specialistul in astrologie chinezeasca Suzanne White.

De asemenea, finantele, bunastarea si bunurile personale sunt avantajate in anii Dragonului. Economia lumii cunoaste o imbunatatire nu uriasa, insa vizibila. Totodata, spre deosebire de energia adusa de ceilalti Dragoni (Metal, Lemn, Foc, Pamant), energia pe care o aduce Dragonul de apa in 2012 este mai potolita. Nu este atat de impetuoasa, avida si acaparatoare precum a celorlalti dragoni, insa inlesneste in schimb dezvoltarea si cresterea.

2012 an favorizeaza arta negocierii si ideile progresiste, iar accentul cade asupra consolidarii fundatiilor a ceea ce planuim sa construim pentru viitor. In timp ce Anii Dragonilor de foc pot fi cumplit de neiertatori si tulburatori din punct de vedere al conflictelor om-mediu (Dragonii de Foc sunt aducatori de schimbari catastrofale, iar urmatorul an al Dragonului de Foc va avea loc in 2036) si Anii Dragonilor de Metal ar putea fi prezentati ca si combativi si dificili, puterea Anului Dragonului de apa se refera la abilitatea de a pluti peste si pe langa obstacole. In acelasi timp, energia elementului Apa favorizeaza noi inceputuri, inovatie si crestere plina de succes”, se arata pe site-ul lunarnewyearhouston.co.

2012 poate aduce cu sine tranzitii, transformari si schimbari importante. Este un an benefic pentru a face investitii majore, dar si pentru consolidarea planurilor financiare. 2012 poate fi productiv daca depui efort, te lasi inspirat de creativitate si de cei din jur si la momentul potrivit iti asumi anumite riscuri si responsabilitati. 2012 pune accent si asupra laturii sociale. Este incurajata indeosebi interactiunea cu ceilalti, interactiunea sociala, dar si cooperarea.

Pe plan sentimental, putem spune ca 2012 este un an prielnic iubirii, dar si consolidarii de relatii. Sinceritatea este un aspect important al relatiilor de iubire in 2012, iar acele relatii care pleaca de la minciuna, infidelitate, inselaciunea sau adevaruri nespuse sunt supuse analizei si observatiei.

Anul Dragonului de Apa determina si o crestere interioara, amplificand dorinta de interactiune sociala si implicare pozitiva in problemele mediului si ale celor din jurul nostru. Spre deosebire de ceilalti dragoni, Dragonul de apa aduce mai multa liniste, sensibilitate, viziune si o armonizare intre creativitate si logica. Sub influenta Dragonului de apa, progresul este adus in prim plan, chiar daca acest lucru va atrage dupa sine miscari in masa. 2012 este prielnic dezvoltarii tehnologice si afacerilor. De asemenea, probleme importante ale omenirii precum resursele de energie, protejarea spatiului verde si a vietii animalelor oceanice, atenuarea efectului de sera vor fi supuse dezbaterii si actiunii in multe colturi ale lumii.

“Daca vrei sa reusesti intr-o chestiune majora, incepe cat mai devreme in anul Dragonului. Persista si nu renunta. Exprima-te deschis”, ne sfatuieste expertul astrologic Suzanne White.

Anul Dragonului de apa are loc o data la 60 de ani. Anii Dragonilor de Apa au fost: 1952, 1892, 1832, 1772, 1712, 1652, 1592
Anii Dragonilor de Apa vor fi si in anii: 2012, 2072, 2132, 2192, 2252, etc.

SURSA :  http://horoscop.garbo.ro/articole/10113/2012-anul-dragonului-de-apa-energie-transformare-si-amplificare.html

Un comentariu: