marți, 5 iunie 2012

Tranzitul din 2012 al lui Venus: o amplificare a iubirii



Tranzitul din 2012 al lui Venus: o amplificare a iubirii



Tranzitul din 2012 al lui Venus: o amplificare a iubirii, de Aine Belton

(ii multumim Anei Nicolai)


Venus va trece intre Pamant si Soare, intr-un eveniment astrologic rar, care va mai avea loc doar peste mai bine de 100 de ani, în 2117.

Acest tranzit al lui Venus incepe pe 6 iunie la ora 01:01 (ora României), are maximul la 04:30 si se termină la 7:45




 (pentru SUA, el are loc în noaptea de 5 spre 6 iunie, incepand la ora 6:11pm ora EDT /11.11 ora BST, durand cateva ore)].  
Aceasta va fi o perioada de iubire sporita, ce va avea impact asupra noastra, la nivel individual si colectiv.
Energiile solare si venusiene vor fuziona si ne vor binecuvanta cu iubire sublima, armonie, frumusete, compasiune si o unificare a energiei feminine si masculine.
Aceasta este o oportunitate de a ne deschide si de a accesa niveluri mai profunde de iubire de sine, pentru altii si pentru lume. Intrucat iubirea este vindecatorul si transformatorul cel mai puternic, în acest moment exista un potential minunat pentru schimbare constructiva, la multe niveluri. Este un moment esential, dintr-un an grandios, în care ne deschidem spre niveluri mai inalte de constiinta si în care faurim o „noua lume”.


Sugerez sa se aloce catva timp pentru meditatie, relaxare si contemplare în liniste, pentru a le da posibilitatea acestor energii sa va umple fiinta. E posibil sa nu le simtiti în mod palpabil, insa ele vor fi prezente si vor fi o binecuvantare extraordinara pentru fiinta voastra si pentru planeta.

Aceasta contopire frumoasa a Soarelui cu Venus constituie o invitatie la iubire, un dar care trebuie primit si care faciliteaza saltul global in constiinta, ce are loc în prezent.
Putem considera acest tranzit al lui Venus, ca pe un portal prin care „pasim direct” intr-o lume mai luminoasa, purificata, reinnoita si transformata prin puterea frumusetii si a iubirii.


Omenirea se trezeste. Vibratia de pe planeta creste. Straturile de piei sunt inlaturate, intrucat fiinta noastra se elibereaza de energiile mai dense si lasa sa intre în ea frecventele mai inalte, ca si cand ar fi pusa intr-o sita vibrationala.

Structurile din constiinta noastra – convingeri, frici si programe – si structurile sociale si ale societatii au fost si sunt daramate, zanganind în dezordine, ca niste piese uzate, pe masura ce se naste noul sine si noua lume. Aceasta poate fi o perioada dificila.

Din haos va apare mai multa iubire, lumina, armonie, suveranitate, unime si o aducere aminte a naturii noastre divine innascute si a iubirii care suntem.
Este inceputul unei noi lumi – o lume ce reflecta nivelurile superioare de constiinta, de care suntem constienti în acest moment si potentialul nostru uman si spiritual extins.
Un viitor imaculat ia nastere acum, chiar din negurile misterului.


S-ar putea ca la inceput sa nu fie vizibil in plan fizic, insa, asemenea semintelor care prind radacini, incoltesc, cresc si dau rod, manifestarile lui deja apar.
Energiile acestor manifestari pot fi simtite în inima, în mintea si în fiinta noastra. În acest moment, ne sunt disponibile cateva energii absolut binecuvantate si frumoase. Luati-va o pauza în timpul tranzitului lui Venus, ca sa meditati sau sa stati în liniste, ca sa creati un spatiu pentru gratia divina si sa primiti transmisiile tranzitului.
Simtiti recunostinta – recunostinta pe care o aveti pentru voi insiva, pentru viata voastra, pentru ceilalti, pentru lume, Univers si pentru Tot Ceea Ce Este si care va va ajuta sa va deschideti inima spre si mai multa iubire.


„Recunostinta este parfumul suav al unei inimi ce se deschide.”

Aceasta poate fi o frumoasa experienta personala, de a primi mai multa iubire si de a face parte din infuzia colectiva de iubire feminina, ce se produce în acest moment pe planeta.
Ea poate fi si o perioada de sarbatoare si bucurie, astfel incat, pe langa timpul petrecut în liniste ca sa integrati energiile, ati putea dori sa va reuniti cu prietenii si cu cei dragi si sa va exprimati iubirea pe care o aveti pentru persoanele dragi din viata voastra - de langa voi sau de departe.


Venus este planeta iubirii. Inimile noastre vor fi miscate si trezite spre mai multa iubire, fiind plantate seminte de iubire.
Tranzitul lui Venus este un catalizator si un semnal de desteptare, ca sa devenim mai centrati în inima, ca sa ne deschidem la, sa simtim si sa celebram mai mult din iubirea care suntem si ca sa daruim si sa primim mai mult din aceasta iubire, ca sa lasam aceasta iubire sa intre în noi, pentru ca sa vindece si sa transforme ceea ce este disonant – frica, convingeri limitatoare, rani, durerea separarii, etc.


Anul 2012 marcheaza o perioada despre care traditiile stravechi, profetiile si caile spirituale din intreaga lume au vorbit ca fiind inceputul Epocii de Aur.
Iubirea este cheia pentru un viitor de aur si, din acest motiv, acest an se refera foarte mult la iubire.
Acest tranzit este o parte frumoasa din aceasta transformare, ca sa contribuie la saltul în constiinta al omenirii, în acest moment.


Haideti sa lasam sa intre în noi aceasta iubire, sa ne vindecam cu ea, sa ne bucuram de ea si sa ne unim cu ea. Sa o primim în inima noastra si sa fim receptivi la oaza infinita de iubire, care e deja în noi. Sa impartasim mai mult aceasta iubire cu altii, sa anticipam si sa fim proactivi, intr-o viata plina de mai multa iubire, pace si unitate. 
Pentru mai multe informatii practice despre tranzitul lui Venus (inclusiv cum si unde sa o urmariti în siguranta), intrati pe: www.transitofvenus.org


Ana Nicolai Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu