luni, 23 iulie 2012

Numarul Copilariei - numarul cu cel mai puternic impact asupra vietii si iubirii mature!

Numarul Copilariei - numarul cu cel mai puternic impact asupra vietii si iubirii mature!


Luna in care ne-am nascut ne influenteaza personalitatea si este un indicator al modului nostru de a gandi, de a iubi si de a actiona in viata.




Daca te-ai nascut in luna Ianuarie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 1


Cei nascuti in luna ianuarie au un caracter independent, analitic si sunt lideri innascuti. Totusi, in tinerete au tendinta sa ia decizii pripite si sa considere ca nu au deloc nevoie in viata de sfatul sau ajutorul celor din jur. Mai mult, oamenii nascuti in ianuarie au o fire creativa si cu siguranta ies in evidenta usor.

Daca te-ai nascut in luna Februarie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 2


Numarul 2 are o importanta majora pentru cei nascuti in luna februarie, ajutandu-i sa devina din ce in ce mai intuitivi pe parcursul maturizarii. Nativii din februarie pun mare pret pe relatiile interpersonale si isi dedica viata cautarii sufletului lor pereche. Se lasa influentati in maturizarea lor in special de sexul feminin (mama, iubita, prietena).

Daca te-ai nascut in luna Martie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 3


Cifra 3 este proeminenta in viata celor nascuti in luna Martie, influentandu-i sa fie intotdeauna persoana potrivita la locul potrivit. Destinul lor este sa ajunga faimosi si bogati, norocul urmarindu-i pretutindeni. Au totusi probleme in capitolul relatiilor sentimentale – sunt, din pacate, urmariti de infidelitate.
 Daca te-ai nascut in luna Aprilie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 4

Cei nascuti in luna aprilie sunt perceputi ca avand un caracter temperamental. Pe de alta parte, sunt firi inteligente si creative. Lider innascuti, nativii acestei perioade sunt extrem de ambitiosi si carismatici, atragand in jurul lor o multitudine de prieteni. In ceea ce priveste capitolul sentimental, sunt foarte norocosi.


Daca te-ai nascut in luna Mai, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 5

Numarul 5 joaca un rol semnificativ in viata celor nascuti in luna mai. Astfel, pentru ei, exprimarea libera este foarte importanta. Au veleitati artistice – sunt muzicieni, actori sau scriitori talentati. Ca si caracter, respecta autoritatea si cred cu tarie in institutia casatorie. Isi pretuiesc prietenii si petrec mare parte din timp socializand.

 

Daca te-ai nascut in luna Iunie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 6


Cei nascuti in luna iunie au un caracter romantic, insa sunt si extrem de gelosi. Tocmai de aceea, tind sa aiba o viata amoroasa destul de complicata. In ceea ce priveste cariera, li se potrivesc foarte mult domeniile creative si legate de arta. Ca si defecte, nativii din luna iunie au tendinta sa fie barfitori.

 

Daca te-ai nascut in luna Iulie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 7


Numarul 7 este foarte important pentru nativii din luna iulie care sunt indivizi empatici, taiosi de sinceri si buni. Ei isi respecta foarte mult familia si pun mare accent pe prieteni. Caracter protectiv, cei nascuti in aceasta luna pun pe primul loc relatia cu persoana iubita. Cinismul de care dau dovada ii poate pune uneori in incurcatura.

Daca te-ai nascut in luna August, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 8


Cei nascuti in luna august se identifica foarte bine cu numarul 8. Astfel, destinul lor este sa devina stalpi ai societatii, sa apere valorile morale si sa respecte institutia casatoriei. Fiind o fire protectoare, vor incerca sa ii ajute pe cei din jur si sa scoata ce este mai bun din ei. Din pacate, nativii din august au tendinta sa se suprasolicite prin munca si astfel sa aiba probleme de sanatate.

Daca te-ai nascut in luna Septembrie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 9

Cei nascuti in luna septembrie sunt influentati puternic de numarul 9. Avand o fire inteligenta si spirituala, ei au, din pacate, mari sanse sa ajunga persoane depresive sau sa isi piarda increderea in propriile puteri ori in Dumnezeu. Desi au un caracter slab, se vor integra foarte usor in grupuri diferite de oameni si nu isi vor arata slabiciunile

Daca te-ai nascut in luna Octombrie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 10 (vibratia lui 1)


Pentru cei nascuti in octombrie, numarul 10 (vibratia lui 1) are o influenta semnificativa. Ei vor avea parte de mult noroc in viata si isi vor transforma visele in realitate. Din fire, au tendinta sa fie suparaciosi sau chiar razbunatori. Atat timp cat nu au conflicte cu o persoana, vor face tot ceea ce le sta in putere pentru a crea armonie si pentru a-si pastra sanatoase relatiile.


Daca te-ai nascut in luna Noiembrie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 11 (vibratia lui 2)


Pentru nativii lunii noiembrie, numarul 11 (vibratia lui 2) are o importanta majora. Fire empatica si pozitiva, cei nascuti in aceasta luna sunt sensibili, iubitori si comunicativi. Totusi, au tendinta sa se streseze prea mult pentru a pastra armonia in jurul lor ori sa se suprasolicite psihic la locul de munca.

Daca te-ai nascut in luna Decembrie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 12 (vibratia lui 3)


Numarul 12, vibratia lui 3, are o influenta majora in definirea caracterului celor nascuti in luna decembrie. Ei au o fire practica si apreciaza foarte mult un stil de viata stabil. La fel, sunt neobisnuit de norocosi, mai ales in dragoste. Au o viata sociala activa, insa si tendinta de a ignora responsabilitatile legate de familie.
 SURSA : http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/11683/luna-nasterii-si-numarul-copilariei-in-numerologie/pagina-3.html  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu