duminică, 11 noiembrie 2012

ZIUA PORTALULUI - 11.11

ZIUA PORTALULUI - 11.11

Dragii mei, am primit acest mail de la prietena noastra Ana Nicolai, careia ii multumim. Vi-l redau mai jos, in totalitate. Nu este specificata ora, pentru ca putem face acest lucru cand avem timp - sau, in permanenta, ca intentie in spatele gandului. Cu drag, MonicaO prietena din Canada m-a invitat la aceasta actiune propusa de cineva din state, pentru duminica 11.11.
Daca consideri ca este interesanta si vrei sa o faci cunoscuta prin NWL... pentru cei care rezoneaza cu ea si vor sa participe...

Mai jos sunt adresa paginii de Facebook si cele cateva cuvinte despre actiune.

Cu drag, AnaA trecut ceva timp de cand am gazduit Ziua Portalului Mondial, iar in acest weekend de 11.11, ce alt moment decat ACUM ar fi mai potrivit?

Am rugamintea ca duminica, 11.11, sa participati alaturi de noi, ca vindecatori si Lucratori intru Lumina care deschid portaluri, cu intentia de a invita IUBIREA pura si neconditionata sa ne scalde planeta in VINDECARE, IERTARE si BUCURIE.

Indiferent incotro mergeti si unde va aflati, deschideti-va bratele si Inimile, intoarceti-va palmele in sus, spre Univers si cereti sa fiti folositi, pentru ca deasupra zonei voastre sa apara un Portal al Iubirii.

Am rugamintea sa raspanditi vestea, astfel incat fiecare vindecator (si TOTI suntem vindecatori) sa-si transmita intentia si energia, pe tot cuprinsul Caminului nostru.


In aceste ultime saptamani din 2012, haideti sa o acoperim pe Mama noastra cu o energie luminoasa de neclintit, spre folosul Tuturor!

Va iubesc si va onorez pe fiecare dintre voi, fratii si surorile mele cu doua picioare, patru sau mai multe picioare si pe cei care au radacini.Sursa: Editura For You Newsletter
♥ Lloyd Matthew Thompson, galaxy.energy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu