joi, 21 noiembrie 2013

Noua Medicina Germanica


Noua Medicina Germanica


Unii spun ca a produs a treia revolutie din istoria medicinei. Altii sunt mai sceptici. Cert este faptul ca aceasta teorie a lui doctorului Hamer a nascut numeroase dispute in lumea medicala. Odata cu aparitia rezultatelor concrete – mii de pacienti vindecati de cancer – ideile revolutionare ale lui Hamer au strabatut in lung si-n lat o lume intreaga.




Cum a luat nastere Noua Medicina Germanica
Totul a inceput in 1978, atunci cand dr. Ryke Hamer, internist la clinica oncologica a Universitatii din Munchen, a aflat ca fiul sau fusese impuscat mortal.
La cateva luni dupa decesul fiului sau, dr. Hamer s-a imbolnavit de cancer testicular. Era pentru prima data in viata sa cand era grav bolnav, fapt care l-a pus pe ganduri. I-a venit ideea ca aceasta boala a aparut probabil in urma socului produs de vestea mortii fiului sau. 
Astfel, Hamer a inceput sa cerceteze. A investigat mii de cazuri de cancer. Toate aveau un numitor comun: existenta in viata pacientului a unui soc emotional generat de un eveniment tragic.
Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a trecut la verificarea tomografiilor acestor pacienti pentru a vedea daca exista vreo legatura intre socul emotional si structura creierului. Descoperirea a fost socanta. Intr-adevar, legatura era cat se poate de clara.
Efectul Socului emotional in declansarea bolii:
Hamer a descoperit ca orice soc emotional genereaza o leziune pe creier vizibila pe tomografie sub forma unor inele concentrice.
Mai interesant este ca, se pare, fiecare tip de soc emotional influenteaza o anumita zona pe creier, care controleaza un anumit organ. 
Descoperirile au fost incadrate in “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”. Dr.Hamer le-a numit astfel pentru ca acestea sunt valabile in cazul oricarui pacient si ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, dezvoltarii si vindecarii naturale a unei boli. Vezi documentarul cu cele 5 legi dand click aici.
Dr. Hamer a descoperit ca boala nu este o eroare a naturii, ci ea are o anume semnificaţie biologică.  Boala evoluează pe baza unor programe ale naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ să-si corecteze obiceiurile emotionale si sa evolueze.
Noua Medicina Germanica te ajuta sa intelegi care este cauza emotionala a afectiunii de care suferi, care sunt pasii naturali pe care organismul ii urmareste atat in etapa de imbolnavire, cat si in etapa de vindecare si ce trebuie sa faci pentru a te autovindeca.
Doctorul german Ryke HAMER a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.

In weekendul 20-22 septembrie Dr. Crina Veres, cea care este un exemplu viu de autovindecare va veni la Bucurestipentru a sustine Conferinta si Seminarul pe Noua Medicina Germanica. Doamna doctor Crina Veres este o persoana cu notorietate in lumea medicala si spirituala. A fost invitata la numeroase televiziuni sa vorbeasca despre aceasta noua revolutie in medicina, despre acest concept medical nou care repune pe picioare multi oameni, aparent fara sansa la viata. Povestea d-nei doctor care a scapat de 2 cancere in faza terminala, ambele in timpul a doua sarcini, care a trecut printr-o moarte clinica si a scapat de paralizie, care acum isi creste singura, dar cu brio, cei 4 copii, ar putea fi o lectie de viata pentru noi toti.
In cele 3 zile de Conferinta si Seminar intensiv vei primi informatii condensate, explicite si esentiale despre orice fel de boala si simptom.
Mai multe informatii despre acest eveniment aflati accesand linkul de aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu