joi, 1 ianuarie 2015

DEZLEGAREA JURAMINTELOR





DEZLEGAREA JURAMINTELOR

cu efect  imediat  !!!

Uneori juramintele pe care le-am facut in alte vieti ne urmaresc si in aceasta viata. Vechile legaminte de saracie pot crea probleme financiare, legamintele de pastrare a celibatului pot duce la dificultati sexuale si relationale, iar legamintele de sacrificiu de sine pot crea tendinte catre autosabotaj.
Atunci cand aceste juraminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este indepartat si vindecat.
lata cum se poate face acest lucru:


Aprindeti o candela si invocati ajutorul si prezenta Arh Raziel , el va interveni si va dizolva toate juramintele facute in trecutul vostru dupa ce veti formula clar si ferm acest lucru:
Spuneti in gandul vostru sau cu voce :
“Dezleg acum orice legamant de saracie pe care l-as fi putut face in alta viata. Cer ca toate efectele acestor legaminte de saracie sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.
Dezleg acum orice legamant de celibat care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de celibat sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.
Dezleg acum orice legamant de sacrificiu de sine pe care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de sacrificiu de sine sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului..
Cer ca toate efectele acestor juraminte sa fie vindecate si anihilate pentru toata lumea implicata,in toate timpurile si in toate directiile!Amin”
Multumiti Arh Raziel pentru interventia sa divina si priviti cu incredere tot ce va urma caci veti observa sigur imbunatatiri in toate aspectele vietii voastre.
Sa va fie de folos! Doamne ajuta!
Mai multe informatii puteti gasi in cartile lui Doreen Virtue.
Sa fie tuturor de folos,Doamne ajuta!
SURSA  :

2 comentarii: