luni, 20 iunie 2016



Fenomenul de Luna Plina 20 iunie ora 14h03

   

Fenomenul de Luna Plina in constelatia Sagetator de astazi, are loc la ora 14h03 ora Bucurestiului si va aduce in cele din urma un echilibru pentru toti nativii celor dosiprezece semne zodiacale.

 Conjunctia Soare - Venus tempereaza multe aspecte nefavorabile in jurul nostru si va induce fiecaruia acea armonie, echilibru si predispozitie pentru dragoste, sentimente deschise si nu numai.



 Chiar si in cazurile in care sunt discutii in contradictoriu de ceva vreme in relatiile de cuplu (ma refer la persoanele casatorite) astazi dar si in zilele urmatoare se vor lua o serie de masuri care prin natura lor sa restabileasca buna continuitate!
   Proiectele, planurile de vacanta si calatorii, stabilirea prioritatilor in acest sens al deplasarilor atat pe teritoriul tarii dar indeosebi inafara granitelor, vor fi principalele prioritati ale zilei. 

Imi permit sa spun ca acest moment de Luna Plina, este unul mult mai degajat si permite apropierea fata de valorile noastre si spiritualitate. Este explicabil intensificarea in ultimele trei zile dar si urmatoarele zile pana la mijlocul ei, intensificarea fenomenului oniric (vise de noapte) care sa contureze cate ceva sau sa fie, nu in ultimul rand adevarate revelatii. 

   Nu intamplator fenomenul de Luna Plina coincide cu o mare sarbatoare, cea de astazi 20 iunie a.c. pentru ca atat latura spiritualitatii dar si echilibrarile din anumite sfere se pare ca vor prinde contur si vor da o serie de raspunsuri la intrebarile noastre existentiale. 


   Iata ca avem la dispozitie o zi de constientizare si reconfigurare a intreg traseului nostru existential pe care, evidenta va trebui sa il luam in calcul si sa meditam, pentru ca energia ne ajuta la tot ceea ce este in jurul nostru acuma!  


SURSA: http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2016/06/fenomenul-de-luna-plina-20-iunie-ora.html

Publicat de Ioan Burculet - JOHN la 10:53 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu