joi, 15 martie 2012

Sheldan Nidle - February 21 2012

Sheldan Nidle - February 21 2012

4 Kan, 17 Zac, 8 Manik

Selamat Jarin! Ne intoarcem! Multe continua sa se intample. Noi monitorizam negocierile finale intre societatile sacre secrete si armata lumii.

O alianta se formeaza care este o urmare a unei serii de arestari care va darama multe guverne majore controlate de intuneric.

Aceasta operatiune este programata sa inceapa odata ce intelegeri de baza sunt puse la punct si inutil sa mai fie spus, cabala intunecata lucreaza cu sarguinta ca sa previna acest lucru sa se intample.



Oamenii nostri de legatura au intervenit si incurajaza armatele alese si liderii lor la terminarea acestor discutii vitale cat de repede si perfect posibil.


Noi am trimis si consilierii militari ai acestei flote ca sa explice cateva scenarii alternative pe care nu am vrea sa fim fortati sa le folosim.


Primul raspuns al acestor lideri militari la sugestiile noastre este ca aceste alternative suna „interesante” si prin urmare au o sansa buna sa fie alese pentru a elimina guvernele conduse de cabala de la putere.


Astfel, noi exploram acum cea mai buna cale de a folosi una din multele noastre optiuni cu acesti lideri militari.


Tehnologiile noastre pun la dispozitia noastra o gama larga de proceduri. Ceea ce e nevoie este sa fim capabili sa trecem peste orice forta militara in cazul in care aceasta este folosita pentru a impiedica schimbarea guvernelor.


Tot ce avem noi nevoie este o intelegere ca intre domni ca liderii acestor armate alese nu vor raspunde cu actiuni majore impotriva a ceea ce avem noi in minte.


Asta e ceea ce discutam pe larg cu multi dintre acesti lideri.


Pana acum, rezultatul este inceputul unui sistem de raspunsuri care se vor intampla odata ce instituim planul nostru de a extrage de la putere liderii politici „cumparati”.


Armata este de acord sa accepte numai anumiti indivizi ca ministrii si secretari in guvernele interimare si aceste posturi au de-a face cu afacerile militare si veterane.


Aceasta intelegere complexa va avea ca rezultat un numar de guverne de tranzitie. Odata ce acest pact este la locul lui noi intentionam sa incepem procedura de arestari care vor darama aceste regime controlate de cabala.


Noi gasim foarte interesant lucrul cu aceste societati sacre secrete. Toti sunt foarte devotati schimbarii si aducerii de pace si prosperitate in aceasta lume.


La fel ca Maestrii Ascensionati pe care ii reprezinta, organizatiile sunt dedicate sa foloseasca resursele vaste pe care fiecare le comanda.


In prezent, Aliatii Pamanteni trec in fazele finale ale unei manevre legale care va ajuta mult interesul acestor multe societati sacre secrete.


Noi am explicat ca Raiul are un program si ca odata ce noi suntem pe pozitia de a actiona, intentionam sa o facem.


Intunericul si-a folosit viclenia, orgoliul pur si cunostintele sale despre functionalitatea acestei realitati pentru a invinge si a intarzia Lumina.


Scopul nostru este sa ne folosim tehnologia noastra superioara si intelepciunea pentru a acapara avantajele intunericului.


Asta am facut, si acum noi intentionam sa ne exercitam capabilitatile atunci cand se vor face aranjamentele finale.


Populatia de suprafata a Gaiei a suferit prea mult pana acum pentru ca noi sa ezitam in continuare.


Intentionam sa acompaniem aceasta serie finala de operatiuni cu zboruri mai extinse pe timp de zi si aparitii.


Noi avem nevoie ca voi sa stiti ca noi suntem aici. Ceea ce nu vrem este sa exageram si sa dam intunericului vreo sansa de a folosi aceste aparitii ca oportunitati de propaganda impotriva Luminii.


Acesta este un lucru riscand, dupa cum va imaginati, si intentionam sa fim foarte chibzuiti in vederea realizarii scopurilor noastre.


La scurt timp dupa ce noile guverne sunt stabilite, o serie de transmisiuni de dezvaluire vor fi facute, si acestea vor fi reciprocate de noi intr-un mod pozitiv si dechis.


Anunturile vor duce la discutii intre noi in privinta unei operatiuni de prim contact si obiectivele ei ceresti.


Noi trebuie sa initiem un nivel de dialog cu voi, care apoi se va extinde enorm cand aterizarile sunt terminate.


Acest schimb important va fi in esenta despre voi si constiinta deplina.


O mare cascada de istorie se va revarsa asupra voastra si acest lucru va avea nevoie de o discutie deschisa si cuprinzatoare despre ceea ce inseamna tot pentru voi si civilizatia voastra.


Trebuie sa stiti ce implica cu adevarat aceasta noua epoca.


Binecuvantari! Noi suntem Maestrii Ascensionati! Venim in aceasta zi cu vesti bune.


Asociatii nostri pregatesc planurile care vor fi folosite sa va trimitem prosperitatea sacra si sa arestam pe cei care au ordonat supusilor lor sa impiedice manifestarea libertatii voastre.


Diferite guverne din lumea voastra folosesc calomnii retorice si forta bruta sa-i opreasca pe cei care se declara in mod deschis pentru libertate.


Suntem aproape gata sa dezlantuim in numele vostru o mare putere spirituala care va permite acestei realitati sa accelereze transformarea menita sa-i mature pe acesti corupti de la birouri.


Asociatii nostri galactici sunt de asemenea aproape gata sa ne asiste si sa permita acestui mare miracol sa se manifeste.


Ceea ce intentionam cu totii este sa va eliberam din catusele grele puse voua acum multe milenii de catre intuneric.


Acestia va ameninta insolent acum cu un mare conflict in Orientul Mijlociu care cred ei ca poate prelungi cumva prinsoarea in care tin realitatea voastra acum. Acest lucru nu o sa se intample!


Dorinta noastra este ca voi sa puteti sa va exprimati in mod liber nou dobandita voastra suveranitate.


Aceasta aduce cu ea multa responsabilitate. Trebuie sa va dati seama ca voi veti reforma reteaua voastra socio-culturala si reordona sistemele financiare si guvernamentale.


Acest lucru va va da o noua gama de perceptii despre cum functioneaza realitatea voastra.


Acest lucru poate fi facut numai din cauza ca ati crescut nivelul constiintei si ati inceput sa experimentati modul in care aceasta transformare va afecteaza cu adevarat.


Lumea in care majoritatea din voi ati crescut va trece si va fi inlocuita cu o noua guvernare si prosperitate abundenta.


Aceasta noua realitate nu poate fi abordata la fel ca cea veche. Din contra, are nevoie de o noua intelegere, noi ganduri si noi actiuni.


Noi dorim sa venim printre voi atunci in numar mare si sa va ajutam. Fie ca aceasta noua epoca a umanitatii sa fie declarata si fie ca bucuriile ei sa fie experimentate de toti!


Viata voastra va avea o noua semnificatie , si responsabilitatile voastre, dupa cum bine va imaginati, vor creste proportional.


Va veti intalni familia din Pamantul Interior si veti sarbatori aceasta nou epoca cu fratii si surorile voastre spirituale si din spatiu.


Noi suntem foarte bucurosi de faptul ca putem la acel timp sa mergem printre voi, la fel de multi cum obisnuiam alta data, sa va invatam despre minunile Spiritului si bucuriile de a fi liberi de intuneric si de teologiile lui de temut.


In Iubire si Lumina vom merge impreuna si vom sustine Mama Pamant si pe toti cei ce treiesc pe suprafata ei.


Fie planta sau animal, ne bucuram de tot ceea ce vom deveni. Frumusetea Pamantului, atat cea interioara cat si ce aexterioara, va va fi dezvaluita.


Toate popoarele acestui sistem solar se vor uni pentru a produce o noua natiune stelara, care va deveni apoi energia cu care aceasta galaxie si bineinteles toata fizicalitatea se va transforma.


Astazi ne-am continuat discutia despre cum se schimba societatea voastra globala.


Sunteti in mijlocul atentatului nebun si final al intunericului de a starni o mare catastrofa.


Acest razboi (Iran-Israel) nu se va intampla pentru ca sint aceia care au puterea de a-l preveni.


Cu toate acestea, intunericul va folosi tot ce are la dispozitie sa manifeste acest conflict irational.


Laudata fie puterea Luminii si caile ei!! Sa stiti dragii nostrii ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre!


Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.), n.t.)




Website: Planetary Activation Organization
Traducere: Adrian

Sursa: 
http://armadaa.blogspot.com/2012/03/sheldan-nidle-february-21-2012.html 
Sursa  http://galacticchannelings.com/romana/sheldan21-02-12.html
FOTO :  http://www.ledlightsorient.com/5050-smd-led-rgb-strips-multi-colors-p-79.html
Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu