marți, 17 aprilie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii 15-22 aprilie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii 15-22 aprilie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubiților,

Provocările care v-au asaltat pentru perioade mai lungi de timp sunt acum în stadiul  de finalizare şi sfârşitul este mai la vedere decât situațile descurajatoare.


Tenacitatea şi sinceritate voastră  în căutarea pentru o perspectivă mai clară şi de creştere spirituală v-a permis să acumulați o mai mare putere , așa cum ați apelat la rezervele interioare pentru a va ajuta prin aceste perioade de conflict  şi opoziţie care pot aduce în manifestare propria putere unică şi personală.
 
Aţi realizat acestea şi, în curând aceste situații pe care le-ati experimentat vă vor fi cunoscute ca "vremuri trecute reamintite cu nostalgie", așa cum vă îndreptați mai mult atenția spre scopul vostru adevărat aici, pe Pământ.

Din nou şi din nou, v-ați împotmolit în confuzie deoarece ceea ce ați rezolvat anterior a revenit mai amplificat în intensitate pentru a fi privit din nou. Noi vă spunem că aceste evenimente nu sunt în întregime tiparele voastre karmice deoarece acestea cuprind de asemenea tiparele universale arhetipale ale gândurilor ineficiente care au devenit parte a câmpului conştiinţei din jurul atmosferei Pământului. Pe măsură ce v-ați ocupat de probleme personale, câmpul mai mare de conștiința a trecut de asemenea prin transformări, permitându-le celor care urmează calea voastră  să găsească drumul lor spre tărâmurile mai înalte, mult mai ușor decât ar fi fost posibil, înainte.

Prin dorinţa şi iubirea voastră mare de semenii pe aceasta planetă frumoasă, v-ați angajat în dizolvarea acestor modele vechi de gândire şi înlocuirea lor cu energii armonioase şi paşnice care afectează gândul și înclinaţia umană. Prin aceasta vrem să spunem că ați acceptat mai mult decât partea voastră de miasme karmice, care sunt parte a câmpului conştiinţei de masă şi pe care le-ați transformat cu succes  în energia de iubire, pace şi armonie, voi creaţi un nou mod de a relaţiona aici pe această planetă. Noi intelegem că acesta nu a fost un timp uşor pentru fiecare dintre voi și vă aplaudăm pentru incursiunile în care aţi fost şi  pe care încă le faceți , pentru a merge pe o cale diferită decât cei care au plecat înainte, pentru ca un nou mod de a fi în manifestarea fizică a  Spiritului să înceapă să aibă loc.

Aşa cum priviți în jurul vostru este evident că mai este încă multă muncă de făcut şi aici este cazul în care experienţa, cunoaşterea şi conştiența voastră poate fi de enorm beneficiu pentru oamenii din jurul vostru. Doar prezenţa voastră poate aduce stabilitate şi calm în multe situaţii de încercare şi aceasta este partea voastră de sarcini, în zilele următoare. Se poate conta pe voi pentru a arăta drumul și a îndruma la orice este nevoie să fie făcut la momentul potrivit. Vă rugăm să vă conectați la ghidarea voastră interioară la un grad chiar mai mare, astfel încât să fiți intotdeauna pe drumul cel bun şi, în ton cu evenimentele ce au loc. Primele impresii intuitive sunt de obicei corecte și trebuie sa fie imediat acţionat comform acestora. Prea des, vă vedem că începeți să vă îndoiți de voi înşivă și vă retrageți înapoi aşteptând pentru mai multe îndrumări. Permiteţi-vă să aveți încredere în fluxul mişcării şi energiei şi veți fi întotdeauna în locul potrivit, la momentul potrivit  făcând exact lucrul potrivit.

Acesta este modul de A FI în lumea voastră nouă, discernerea fluxului de energie de pe Pământ, energiei cosmice şi energiei solare şi acordarea câmpul energetic propriu prin a deveni în mod acut conştienți de fluxului energetic propriu este de ajutor imens în aceste vremuri. Viaţa în aceste zile ia un impuls interesant şi antrenant. Aveţi credinţă în forțele şi resursele proprii şi să știți că sunteți întotdeauna ghidați din tărâmurile nevazute să mergeți în siguranță, cu ușurință și grație. Luați-vă timp pentru re-energizare şi reînnoire când e necesar şi urmați îndemnurile inimii. Totul este bine, dragii mei, şi a fost întotdeauna.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației

Traducere- Eliza
foto :
http://www.therainbowscribe.com

Publicat de Eliza Fati la 12:05
SURSA : mesaj mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu