vineri, 4 mai 2012

5 mai 2012 - ZI DE BUN AUGUR – 555 - PORTAL DE DATA TRIPLA - ENERGIA LUNII MAI ESTE SCHIMBAREA MAJORA-



30 aprilie 2012
 5 mai 2012 - ZI DE BUN AUGUR – 555 - PORTAL DE DATA TRIPLA - ENERGIA LUNII MAI ESTE SCHIMBAREA MAJORA-
 
In numerologie, limbajul numerelor si intelesul lor simbolic, numerele si datele se aduna pentru a obtine adevaratul lor inteles sau esenta. Anul 2012, de exemplu, este 2+1+2 = 5, ceea ce inseamna ca esenta generala a anului 2012 este energia cinci.
Data pentru portalul triplu 5-5-5 ESTE foarte importanta, luna mai fiind a cincea luna a anului 2012, un an de cifra 5. Reflectati putin asupra cifrei 5, care in numerologie reprezinta, in principal in prima interpretare, schimbarea majora.
 
Sigur ca anul 2012 este un an 5! Are pe deplin sens, avand in vedere ca trecem in urmatorul mare ciclu, conform Calendarului Galactic Maias. Acest an este in intregime dedicat transformarilor majore.
 
Pe 5 mai 2012 este si luna plina, mai exact luna Wesak, care celebreaza nasterea si „iluminarea” lui Budha. Din nou vorbim despre o data foarte puternica si semnificativa. Enegia si invataturile lui Budha se refera la compasiune si echilibru in navigarea prin aceasta existenta duala, din cadrul realitatii vietii 3D. Budha, Consiliile Cosmice ale Luminii si multe alte consilii au comunicat din taramurile inalte, importanta acestei date. Atunci, de ce sa nu vorbim mai mult despre ea?
 
Frumusetea pura a simbolisticii este de-a dreptul magica. Primul 5 din cadrul datei triple reprezinta COSMICUL, al doilea reprezinta DIVINUL OMENESC si al treilea, MAMA GAIA. Puteti vedea echilibrul si simetria in perfectiunea acestei date. Cinci, care reprezinta schimbarea majora, reflecta ceea ce se intampla in cadrul marelui plan al evolutiei noastre, atunci cand trecem in starile superioare ale constiintei treze. Atunci cand intram in aliniere cu centrul galactic, devin disponibile noile frecvente ale Luminii, informatia si emanatiile nucleului sistemului nostru solar. Nu ne-am mai aflat in aceasta aliniere, de aproximativ 26.000 de ani.
 
ACEASTA POZITIE PLANETARA, ACEASTA TRIANGULATIE FACE PO SIB ILA RECEPTIONAREA UNOR NOI SPECTRE DE LUMINA, CARE NU AU MAI FOST DISPONIBILE PANA ACUM. Asta face ca acest moment din istoria cosmica sa fie atat de special.
 
Aceste noi spectre de Lumina reprezinta informatie, tehnologie si comunicare. Venind de la nucleul galactic, ele sunt menite sa ne EXTINDA INTELEGEREA DE SINE PRECUM SI A LOCULUI CARE NE REVINE IN SISTEMUL SOLAR, IN FAMILIA GALACTICA SI IN INIMA SI MINTEA COSMICA.
 
Acest portal 5-5-5 incepe cu o noua transmisiune de coduri, care ne comunica mai eficient conceptul de „Precum e sus, asemenea este si jos”, intelegerea faptului ca TOTUL emana din Sursa Originara de energie. Ca suntem cu totii parte a unui intreg. Ca fiecare materializare reprezinta o reflectie pura, in oglinda, a gandurilor noastre ce ne creaza astfel, realitatea. Noile coduri vor amplifica cunoasterea si capacitatea de intelegere a frecventei Luminii, care creaza structura si o materializeaza in forma fizica, in cadrul lumii noastre.
 
Ele fac accesibil urmatorul nivel de intelegere a faptului ca NOI ne cream realitatea.
Portalul 5-5-5  are o importanta deosebita. In aceasta data de bun augur, vor deveni disponibile noi spectre de Lumina, din Nucleul Cosmic Galactic. Aceste Coduri Lumina si informatii vor deschide calea spre urmatoarea etapa a activarii ADN-ului si a configurarii planurilor energetice, care sa permita aceasta extindere a constiintei umane. Noi, in calitatea noastra de deschizatori de drum in plan fizic, purtatori de coduri si Seminte Stelare, vom constitui „Portalul” prin care aceste coduri se ancoreaza in realitatea noastra. Aflandu-ne pe Gaia, noi vom constitui portalul care ancoreaza aceasta Lumina, in materializarea sa fizica.
 
In forma sa cea mai pura, Lumina este Energia Sursei. Codurile Luminii reprezinta o forma pura de comunicare de la Sursa. Ele reprezinta o configuratie a secventialitatii matematice si de frecventa, limbajul universal al universului nostru, alcatuind „pachete de informatie” distincte si precise, care pot fi recunoscute si interpretate de catre structura enegetica/fizica umana. Aceste pachete lucreaza direct cu ADN-ul fizic si multidimensional, pentru a activa si declansa memoria si intelegerea constienta.
 
Codurile de Lumina lucreaza pe mai multe nivele, un exemplu simplu a ceea ce sunt menite sa faca, fiind acela ca ele declanseaza memoria fizica, astfel incat corpul sa pastreze, sa integreze si sa interpreteze Lumina, pentru a transforma structura voastra celulara, intr-o configuratie cristalina. Ele activeaza memoria voastra multi-dimensionala, pentru a va conecta la Sinele Superior/ Esenta Sufletului si a va aminti cine sunteti.
 
Ele elibereaza si restaureaza intelepciunea straveche din alte sisteme stelare si a Gaiei insasi. De asemenea, aceste coduri aduc tehnologiile si cunoasterea viitorului, in atentia constiintei noastre treze, atat la nivel individual, cat si colectiv. De fapt, pana la urma, ele sunt menite sa ajute omenirea (toate fiintele dotate cu simturi si constiinta) sa isi aminteasca faptul ca suntem cu totii parte din energia Sursei si din Divin.
 
 
Energia sau codurile Lumina vor pulsa din nucleul Galactic, prin intermediul corpurilor noastre fizice, spre interiorul Gaiei. Apoi Gaia, in calitatea ei de gazda celesta a noastra, va transmite inapoi, prin intermediul portalurilor noastre fizice, catre Nucleul Galactic/Sursa inteligentei, nivelul coeficientului nostru de Lumina si gradul nostru de pregatire, pentru a pastra nivelul urmator al codurilor ADN Lumina. Pulsatia dintre Nucleul Cosmic, Corpul Fizic/planul de constructie si Gaia, va continua pe tot pacursul zilei si pe intreaga suprafata a globului, pe masura ce informatia Lumina se descarca in matricea energetica a celor care pot sa o ancoreze in sistemele lor. Sunteti pregatiti?
 
Pe masura ce codurile se ancoreaza in matricea Lumina, a celor care pastreaza un coeficient suficient de Lumina, structura celulara si ADN-ul vor face, inca o data, un salt cuantic
 
Aceste coduri vor incepe sa se activeze in interiorul ADN/ ARN–ului Semintelor Stelare, al Purtatorilor de Coduri si al Lucratorilor intru Lumina, care s-au angajat sa fie deschizatori de drumuri ai ancorarii acestei energii in cadrul omenirii. Intre datele de 5 mai si 12 decembrie, 2012, cei care ancoreaza aceste coduri vor pregati planul de constructie/matricea umana, pentru a reconfigura si sustine acest nivel de constiinta. Matricea Lumina are multe componente, cum ar fi Merkaba, Corpul Ka, corpul Lumina etc., dar in starea sa cea mai pura si completa, ea reprezinta structura care interpreteaza informatia de la Sursa Lumina si o face de inteles pentru mintea omeneasca. Promisiunea si rolul nostru este acela de a ne pregati Matricea Lumina, pentru a putea mentine aceasta Lumina si informatie, la un nivel suficient pentru a permite ca planurile de executie sa poata fi extinse in retelele planetare.
 
Astfel, ele devin accesibile tuturor oamenilor. Acest nivel al Luminii din cadrul Matricei Umane va fi necesar pentru a pregati masele pentru afluxul de Lumina care va aparea, atunci cand Structura Cristalina 144 va intra complet in functiune, pe 12-12-12.
Aceasta este o activitate pregatitoare deosebit de importanta, la care s-au inscris multi dintre voi.
 
SUNTETI UNUL DINTRE ACESTIA? Sistemele noastre fizice se reconfigureaza la nivel celular, pentru a se reconecta la Inima si Mintea cosmica, pentru a trece la un nivel de perceptie, care sa permita o intelegere clara a noastra, ca Fiinte Divine de Lumina si a existentei noastre in cadrul intregului Cosmic.
 
SUNTEM portaluri ale Luminii!
Adunati-va impreuna cu alti Lucratori intru Lumina si ancorati aceasta Lumina, ca vehicule omenesti Divine ce sunteti. Toate locurile de pe Gaia sunt sacre! Oricum, daca va puteti aduna in Locurile de Putere, pe Vortexuri, pe liniile de forta magnetica semnificative ale Gaiei, atunci capacitatea voastra de a ancora mai deplin aceasta energie va fi sporita.
 
 
S-a dat apelul. Am lucrat cu totii la aceasta tema, timp de ani intregi. Am continuat sa urmam indemnurile Spiritului de a ne pune in serviciul omenirii. Adunati-va laolalta cu familia voastra de suflet, celebrati energiile lunii pline ale Wesak si Budha, dansati, cantati si onorati-va rolul de Maestri multidimensionali ai Luminii.
 
Atunci cand adunati numerele 5-5-5 obtineti 15. 1+5 =6. Esenta energiei lui 6 reprezinta CAMINUL si FAMILIA. Suntem parte din familia Cosmica a Luminii!
Locul nostru in acest context poate fi mai bine inteles, atunci cand, in cadrul ADN-ului nostru, se vor activa noile coduri Lumina si cand amintirea a cine suntem cu adevarat va reveni in centrul atentiei noastre. 2012 este un al al transformarii! Traiti-va Lumina!
 
SURSA :Editura For You Newsletter
 Ram Arjuna 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu