vineri, 18 mai 2012

Eclipsa inelara de soare - informatii extrem de interesante 20-21 mai 2012

Eclipsa inelara de soare - informatii extrem de interesante 20-21 mai 2012


Mesajul lui Adi Manea de mai jos este sustinut si de videoclipul acesta:http://www.youtube.com/watch?v=arEY0Cv8yEo&feature=share
 
 
Un mesaj important pentru. toti, primit ieri din partea helperilor (mi-au transmis numele, dar nu reusesc sa il reproduc) care se "ocupa" de acest eveniment, din partea Federatiei Galactice (vocabularul este sarac, dar simte informatia din acest mesaj si vei intelege dincolo de cuvintele asternute pe hartie):
Odata cu eclipsa inelara de soare (cu un maxim in Romania, in data de 21 mai ora 1:32AM RM. Valcea si 1:39AM Sarmisegetuza, conform unor sitelui http://3.bp.blogspot.com/-rpu_iaAzYKU/T49Hqhy_QXI/AAAAAAAAAPk/Qahy_0Uzwbs/s1600/May+2012-3.png),  se vor forma 3 inele de foc care vor emite, pe rand, 3 valuri de energie si informatie ce provin de la Soarele Alcyone (avem si aliniament pleiadian) :
 
- 1 cerc = 1 val va emite o energie de culoare alb-argintiu, cu aspect cetos-laptos, ce va actiona ca o purificare, indepartand si smulgand efectiv tot ce nu este bun, ce este vechi, tot ce nu mai este conform cu aceste "timpuri",
-2 cerc = al doilea val va avea culoare aurie si va reface matricea, prin reumplerea si repararea golurilor ramase in urma primului val.
- 3 cerc de foc = al treilea val - si cel mai important  - de culoare galben-violet-turquaz (sau aquamarin) va contine codurile de activare, de incepere a transformarii. Practic, acest al treilea val va fi inceputul transformarii. 
 
Aceste valuri vor actiona asupra tuturor, Mama Pamant cu tot ce se afla in, pe si deasupra - inclusiv oameni, cu singura conditie ca acestia sa fi ales si sa accepte transformarea. 
 
Dupa acest moment, timpul se va contracta si mai mult si alegerile vor veni spre materializare.
 
In zilele care au mai ramas pana la acest moment - si urmatoarele zile (6-10 zile) dupa - este recomandat un regim alimentar foarte usor, bazat pe legume, fructe si multe lichide.
Sunt recomandate momente de introspectie, de regasire, de incercarea de identificare cu sine, cel adevarat.
Nu exista o formula standard, o reteta, ci fiecare simte si materializeaza, cu conditia sa doreasca acest lucru.
 
Simt o mare bucurie, sunt fericit, pentru ca se intampla si mai ales pentru ce urmeaza.
 
Pe scurt, cam asta ar fi.
 
 
Fiti Binecuvantati !!!
 
Cu drag,ADI MANEA 

Videos

By Sonja Francis, Ben & Sjef| 2 videos
SURSA :Editura For You Newsletter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu