vineri, 21 decembrie 2012

Mesaj special de la Matei 15 decembrie 2012

 Mesaj special de la Matei 15 decembrie 2012


15 decembrie 2012 (ii multumim Alexandrei)
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie si doresc sa va vorbesc despre evenimentele petrecute recent, intr-o scoala din Statele Unite.
 

Sa considerati aceste evenimente ca fiind un ingrozitor caz izolat, ar insemna sa treceti cu vederea scopul tuturor celor care au convenit sa fie implicati – atentatorul, copilasii si adultii care au murit, familiile lor si intreaga comunitate.


Angajamentul lor, la nivel de suflet, de a juca rolurile respective a fost luat pentru binele suprem al omenirii si participantii se afla acum in Nirvana, bucurandu-se de implinirea acestui angajament. Mesajul profund al masacrului, de acum inradacinat in constiinta colectiva, este ca inima si mintea omeneasca nu se mai pot obisnui cu ucidere, dupa ucidere, dupa ucidere, omenirea nu mai vrea sa indure asa ceva!

Socul si durerea din Newtown, Connecticut, au zguduit intreaga lume si au unit oamenii intr-un suvoi de rugaciuni, pentru toti cei afectati de tragedie.
Timp de multi ani, constiinta colectiva a inregistrat, cu o putere din ce in ce mai mare, oroarea unor astfel de acte inexplicabile de violenta. Un eveniment de o asemenea forta – impuscarea acelor copii in scoala – era necesar pentru a consolida dorinta colectiva in intentia de a pune capat uciderilor lipsite de sens, de pretutindeni. Si intensitatea vibratiilor superioare care afecteaza oamenii din intreaga voastra lume, intareste aceasta intentie extinzand-o la toate mortile ce pot fi prevenite – razboaiele internationale, executiile „legale”, moartea prin infometare sau boala la populatiile sarace.


Ajutoarele voastre extraterestre au permisiunea de a le trimite lumina tuturor sufletelor de pe Pamant si asta amplifica constiinta spirituala si prezenta constienta a celor care sunt receptivi, dar ajutoarele nu pot interveni in situatiile pe care numai voi aveti capacitatea de a le schimba, daca doriti. Voi aveti capacitatea si dorinta de a impiedica aceste morti datorate cauzelor mai sus mentionate.

Acum, in situatia in care exista si intentia colectiva de a face asta, veti vedea ca se va pune capat uciderii si privatiunilor cauzatoare de moarte si ca pacea si abundenta mondiala vor ajunge sa fie fructificate.
Noi si toate Fiintele de Lumina din intregul univers adaugam iubirea – lumina noastra la a voastra – pentru a aduce mangaiere celor cu inima franta, nu numai din Newtown, ci de oriunde de pe Pamant, acolo unde familiile ii plang pe cei dragi care au fost ucisi.
Iubirea este cheia vindecarii intregii voastre lumi.
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

SURSA:Editura For You Newsletter
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu