vineri, 21 decembrie 2012

SEMNIFICATIA SI VALOAREA URIASA A MOMENTULUI DE 21 DECEMBRIE 2012,

SEMNIFICATIA SI VALOAREA URIASA A MOMENTULUI DE 21 DECEMBRIE 2012,
SI A PERIOADEI CE URMEAZA DUPA ASTA




de Bartha Zoltan, Presedintele Centrului ce Cercetari si Aplicatii Astrologice “Helios”
'' Va scriu acest articol pentru a va facilita valorificarea cat mai eficienta a acestui moment uimitor in care deja ne aflam: Marele Solstitiu de Iarna, ce este pregatit pentru fiintele umane de pe planeta Pamant inca din vremuri imemoriale.




Sa ne raspundem la cateva teme importante:

Ce reprezinta momentul de 21 decembrie 2012 ?

Dupa cum stim, totul are o miscare ciclica in acest Univers fizic.

Momentul special din 20-22 decembrie 2012 este foarte important din cauza suprapunerii a mai multori cicluri:

1. Ciclul Precesional

O data la aproximativ 25.920 de ani planeta noastra albastra se inclina in asa fel incat axa polilor se alinieaza perfect cu o frecventa deosebit de intensa de energie cosmica generata de quasarii din centrul galaxiei noastre (Calea Lactee). Quasarii sunt corpuri stelare gigantice care genereaza un camp de emisie electromagnetica ce depaseste ca si raza de masurare de pana la 10.000 de ori raza Marii Gauri Negre a Galaxiei.

Civilizatia mayasa precum si alte civilizatii, cat si multi profeti si vizionari, au consemnat in diferite forme aceste momente deosebit de importante pentru Planeta Pamant.

Ciclul precesional are o perioada de varf in cele trei zile de 20, 21 si 22 decembrie 2012, avand momentul de maxim in data 22 decembrie, ora 01:00 (ora Romaniei).

Influxul electomagnetic foarte intens face ca in aceste zile toate corpurile (ale tuturor regnurilor) si structurile existente pe aceasta planeta sa beneficieze de un impuls spiritual uluitor care va declansa mutatii extraordinare la nivelul ADN-lui si bineinteles la nivel celular.

Polii magnetici ai planetei noastre fiind aliniati cu grupul de stele din sectorul constelatiei Sagetatorului, vor fi polarizati de un flux foarte intens de energie electromagnetica numita “energie electromagnetica scalara” .

2. Ciclul Galactic

Sistemul nostru solar realizeaza o rotatia completa in jurul Marelui Soare din Centrul Galaxiei in 216 milioane de ani si la fiecare 108 milioane de ani (adica la fiecare jumatate de rotatie) se alinieaza cu planul galactic, trecand astfel printr-o zona electromagnetica nula, ce poarta denumirea de centura fotonica.

Aceasta banda stransa a spatiului in care sunt emanate fascicule consistente de raze gamma si raxe X dintr-un univers paralel, exista peste tot in galaxie, dar sunt in special concentrate in directii diametral opuse de-a lungul campului galactic, intr-un sector relativ strans din spatiu in care se afla in acesta perioada Sistemul nostru Solar.

Perioada de inteferenta cu Centura Fotonica se desfasoara intre anii 1950 – 2100, la un interval de 108 milioane de ani, pe cele doua !!!

3. Ciclul Universal

Galaxia noastra (Calea Lactee) realizeaza un ciclu complet in jurul Marelui Soare Central al Universului in aproximativ 10,8 miliarde de ani. In momentul actual acest ciclu nu are o importanta majora.

4. Trecerea cometei Annanhutak prin Sistemul nostru Solar

Aceasta trecere este semnificativa deoarece se realizeaza o data la 10.500 de ani, contribuind foarte mult la amplificarea efectelor ciclului precesional si ridicarea frecventei de vibratie a planetei nostre. Momentul de trecere efectiv prin sistemul nostru solar va avea loc in jurul anului 2017.

5. Trecerea planetoidului Nibiru prin Sistemul nostru Solar

Planetoidul Nibiru tranziteaza Sistemul nostru Solar o dat la 3600 de ani, insa are un impact semnificativ la fiecare a 12-a trecere. In istoria planetei noastre sunt consemnate efectele a mai multori treceri ale acestui planetoid si influenta fiintelor din planul eteric al lui Nibiru cu civilizatia umana. Rasa lor se numeste Annunaki si a avut un rol semnificativ in transformarile civilizatiei atlante si a Egiptului antic.Trecerea efectiva prin sistemul nostru solar va avea loc in jurul anului 2030.

6. Solstitiul de Iarna din 21 decembrie 2012

Chiar daca Solstitiile si Echinoctiile sunt cicluri anuale in rotatia planetei noastre, Solstitiul de Iarna din acest an are o incarcatura deosebita prin faptul ca se suprapune peste marile cicluri pe care le-am descris anterior. Ziua find cea mai scurta si noaptea cea mai lunga acest moment declanseaza o serie de transformari complexe mai ales asupra psihicului si structurii emotionale a fiintei umane.
Momentul de maxim al Solstitiului de Iarna din acest an este in data de 21 decembrie, ora 13:11 (ora Romaniei)

Ce se petrece efectiv in aceasta perioada ?

Datorita complexitatii efectelor ce se vor manifesta asupra tot ceea ce exista pe planeta noastra, este important sa intelegem ca practic vom fi imbaiati intr-un camp electromagnetic de o frecventa mult mai inalta fata de ceea ce suntem obisnuiti. In primul rand efectele se vor resimti la nivel mental si psiho-emotional, in care dinamizarea corpurilor noastre subtile (corpul eteric, corpul astral, corpul supramental) vor juca un rol esential.

Intensitatea fortelor cosmice, galactice ce se vor condensa in mod special in aceste trei zile, vor face ca foarte multe fiinte umane sa isi schimbe perspectiva si viziunea asupra vietii pe Pamant, pornind de la ei insisi.

In fapt, expunerea la un camp electromagnetic de o frecvenat mai mare decat sunt noi obisnuiti, va demorsa (in primul rand in fiintele celor care sunt deja pregatiti) asa numitele “programe genetice neutre”, ce de fapt sunt coduri misterioase ascunse in ADN-ul nostru, ce sunt “programate” sa se activeze in momentul in care depasim anumite bariere specifice, depasire ce este un rezultat a multi ani si multe vieti de experimentare si maturizare a sufletului.

Exista in fiecare dintre noi o multitudine de potentialitati in stare latenta, asteptand sa fie trezite si dinamizate la momentele potrivite. Multe din asa zisele puteri paranormale ce sunt in fiecare dintre noi, vor deveni intr-o buna zi naturale si firesti ca urmare a activarii acestori coduri secrete.

Asa cum o lanterna va lumina numai daca vom folosi baterii cu un voltaj si amperaj potrivit, sau vom putea sa ascultam muzica pe un calculator numai daca anumite programe necesare sunt deja instalate, tot astfel functioneaza in mod analogic si fiinta umana. Astfel vom putea “rula” anumite programe speciale din genele noastre si vom putea “lumina” in mod adecvat daca vom beneficia de procesele si mecanismele care sa le declanseze si sa le mentina active.

In esenta ne putem astepta la cresterea masiva a frecventei de vibratie atat a fiintei umane cat si la nivelul tuturor regnurilor inferioare (minereal, vegetal si animal)

Totusi “inbaierea” in acest flux intens si elevat de vibratie cosmica va respecta in totalitate liberul arbitru a fiintelor umane si nu va crea nici un fel de conditiionare sau obligatie fata de ceva sau cineva anume.

Practic se va amplifica foarte-foarte mult tot ceea ce exista in noi ca dominanta in aceasta perioada. Din acest motiv este deosebit de important sa ne focalizam asupra tot ce este bine, frumos, elevat, pur, divin.

In caz contrar se vor amplifica (sau altfel spus, vor iesi din subconstientul nostru) diversele fobii, angoase datorii etc, cu care ne vom confrunta in perioada ce va urma. Pana la urma ambele variante au un caracter cosntructiv din perspectiva evolutiei sufletului, insa pentru ca am asteptat acest moment de multe milioane de ani, este extrem de important sa ne identificam cu ceea ce este frumos in noi, cu adevarata noastra natura divina si chiar cu sinele nostru individuala, scanteia divine ce exista in fiecare dintre noi.

O analogie pentru cei care au cunostinte de astrologie previzionala, este efectul in tranzit a planetei Jupiter. Jupiter nu creaza de fiecare data evenimente semnificative, ci mai degraba amplifica energia planetei peste care tranziteaza. De exemplu, daca Jupiter tranziteaza planeta Venus (planeta iubirii si a placerilor), daca in sfera de forta a lui Venus (in cazul persoanei respective) exista placeri si sentimente benefice, aceste vor fi amplificate, insa daca existe placeri si sentimente inferioare, distructive, efectul Jupiterian le va amplifica pe acestea pentru a ajuta astfel persoana respectiva sa le deconspire si apoi sa se confrunte cu ele.

Dupa cum remarcam, toate profetiile apocaliptice (cele trei zile de intuneric, cataclisme, caderea sietemului de comunicatii etc) nu mai sunt de actualiate.

Trebuie sa intelegem ca este pentru prima data cand in aceasta parte a Universului se experimenteaza Saltul Galactic fara suferinta specific apocaliptica. In subconstientul si memoria ancestrala a umanitatii exista conservate doar momente de salt care au avut in continut si perioade mai grele si astfel, este de la sine inteles ca majoratatea profetiilor reproduc de fapt ceea ce deja a mai fost si alta data.

Insa in aceasta perioada are loc ceva magnific si in acelasi timp uluitor, deoarece se produce o impulsionare spirituala extraordinara in urma careia, multe fiinte umane vor realiza un salt de constiinta catre o octava superioara in destinele lor.

Ce se recomanda sa facem in aceasta perioada ?

Cel mai important sfat care exista este sa ne deschidem fiintele, inimile, sufletele si mintile catre Dumnezeu si sa adoptam o constienta racordare a vointei individuale la Vointa Divina.

Sa avem o stare profunda de serviabilitate fata de Dumnezeu si sa ne asumam in mod constient rolul nostru in marea misiune planetara. Suntem asemenea unei picaturi dintr-un ocean, insa fiecare picatura este esentiala si inedita si este la fel de valoaroasa ca si oceanul in sine.

Sa ne desprindem cu maxima sinceritate de toate angoasele si ranchiunile ce mai exista in viata noastra. A ierta inseamna de fapt a ne re-intregii fiintele si sufletele. Atunci cand am iertat in mod profund si deplin are loc un fenomen tainic de reansamblare a sufletului nostru, ceea ce declanseaza proportional in fiinta noastra unificarea dintre parte si intreg. Abia atunci vom realiza cu adevarat ce insemna partea in tot si totul in parte.

Sa avem o atitudine plina de optimism si buna dispozitie, pofta de viata si bun simt in tot ceea ce realizam.

Totodata este deosebit de indicat sa participam la actiuni colective ce au caracter spritual. “Unde sunt doi puterea creste”, iar starea de unison va accelera in fiintele noastre procesele de transformare si alchimie, respectiv ridicarea frecventei de vibratie.

Este recomandat sa ne rugam, sa meditam, sa realizam invocatii catre Dumnezeu, catre ierarhiile angelice si puterile ceresti.

Sa pastram o atitudine echilibrata fiind foarte atenti la efectele care vor incepe sa incolteasca din ce in ce mai intens in fiintele noastre. Sa evitam orice forma de excese, urmarind sa pastram vie in inimile noastre legatura tainica cu Dumnezeu. ''

SURSA: MESAJ MAIL

2 comentarii: