luni, 30 iulie 2012

VACANTA !

                                                         foto

VACANTA !

marți, 24 iulie 2012

Testul 6 in 1 - un test uimitor cu mini psihoteste care iti scaneaza Dragostea

Testul 6 in 1 - un test uimitor cu mini psihoteste care iti scaneaza Dragostea


Testul 6 in 1 este un test complex, extraordinar de usor de efectuat si incredibil de veridic. Este totodata un test indraznet, creativ si mai mult decat provocator. Testul 6 in 1 iti poate dezvaluie in doar 5 minute adevarul despre cine esti si cum iubesti, dar si despre cel pe care il iubesti. Marele test al celor cinci miniteste sau Testul 6 in 1, dupa cum este cunoscut in campul testelor psihologice, are in vedere si personalitatea ta prin prisma relatiilor cu persoanele dragi din viata ta, dar si prin prisma lucrurilor care te fac fericita.


luni, 23 iulie 2012

Numarul Copilariei - numarul cu cel mai puternic impact asupra vietii si iubirii mature!

Numarul Copilariei - numarul cu cel mai puternic impact asupra vietii si iubirii mature!


Luna in care ne-am nascut ne influenteaza personalitatea si este un indicator al modului nostru de a gandi, de a iubi si de a actiona in viata.


duminică, 22 iulie 2012

TREI DINTRE RASFATATELE CASEI

TREI DINTRE RASFATATELE CASEI

O poza facuta cand aveau o luna si inca nu erau asa de curajoase sa iasa pe afara si chiar sa intre prin gard la Lady si sa o faca  sa fuga  speriata de spatele lor curbat, coada in pozitie de razboi si dintii la vedere!!!

joi, 19 iulie 2012

EGO-ul - semnelor zodiacale

EGO-ul - semnelor zodiacale


Egoul este instanta aceea mentala separata si separatoare care ne spune ca ceilalti nu conteaza, ca “frate, frate, dar branza e pe bani”, “camasa e mai aproape de trup”, “dupa mine potopul” si alte sintagme din acestea prin care ne autoprogramam sa luptam pentru supravietuirea biologica. Uitam insa, ca acest trup de carne este un vehicol potrivit doar pentru timpul limitat al vietii, caci pentru vesnicie avem nevoie de altceva. Cel care vrea sa intre in Imparatia Cerului trebuie sa fie asemenea copiilor, dar nu asemenea copiilor care nu dau jucaria lor, care nu impart prajitura si care fac exact ce le spun parintii…(Nu te juca cu el, ca uite cum e imbracat, lasa-l mama, ca e sarac, vai nu vezi cum miroase, joaca-te si tu cu alt copil). Formarea EGO-ului este cel mai mare deserviciu pe care deocamdata il facem copiilor nostri. Destructurarea lui …ar fi cel mai mare dar.


marți, 17 iulie 2012

Azi este ziua mea !

Azi este ziua mea !

A mai trecut un an si am mai intinerit putin:)) ! Aceasi dilema ca si anul trecut in privinta desertului pentru cei care vin in vizita cu ocazia aniversarii mele.

Bineinteles ca au iesit invingatoare la puncte macaronsurile, asa ca am facut macarons pentru musafiri, as darui cu placere cu aceasta ocazie tuturor celor care imi viziteaza blogul si  celor   care lasa comentarii cate un macarons,  dar, doar virtual este posibil asa ca, un macarons pentru toata lumea !!!
Enjoy !
CRISTINA.

duminică, 15 iulie 2012

Kryon ~ Transmis prin David Brown 21 June 2012 in Kaunas, Lituania

Kryon ~ Transmis prin David Brown 21 June 2012  in Kaunas, Lituania

mai sunt 6 luni pana la 21 decembrie 2012
Salutari, iubitilor, SUNT Kryon din Serviciul Magnetic
Este minunat sa ma aflu impreuna cu voi toti, in aceasta noapte, in aceasta noapte anume, cand este solstitiul de vara, e cea mai lunga zi a anului, soarele se afla cel mai aproape de voi si aceasta zi sau aceasta noapte vine cu mult spirit. Aceasta noapte aduce visul unei nopti de vara – un vis pe care l-ati visat multi si oriunde se aseaza un vis in psihicul unui om, acel vis se va implini.

joi, 12 iulie 2012

Horoscop oriental: Atributele lui Dumnezeu in fiecare zodie


Horoscop oriental: Atributele lui Dumnezeu in fiecare zodie


In fiecare om se regaseste una din ipostazele divinitatii, in fiecare om regasim o anumita insusire a divinitatii. Iti propunem astazi un altfel de horoscop, un horoscop care isi doreste sa scoata la suprafata latura luminoasa a fiecarei fiinte umane. Afla care sunt atributele divine care se regasesc in fiecare zodie



Dumnezeu este in toti si in toate… Il regasim in natura, chiar si intr-o bucata de piatra, dar mai ales in cei care ne inconjoara. Conform anumitor culturi si filozofii orientale, Dumnezeu a creat lumea, impanzind in ea o parte din atributele sale. In fiecare om se regaseste una din ipostazele divinitatii, in fiecare om regasim o anumita insusire a divinitatii. Iti propunem astazi un altfel de horoscop, un horoscop care isi doreste sa scoata la suprafata latura luminoasa a fiecarei fiinte umane. Afla care sunt atributele divine care se regasesc in fiecare zodie:

 

 

duminică, 1 iulie 2012

Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 24/06/2012 ‘Sunt Navele Noastre cele de pe Cerurile Voastre’

Mesaj  din partea Federatiei Galactice a Luminii 24/06/2012 ‘Sunt Navele Noastre cele de pe Cerurile Voastre’



Noi vom fi acasa destul de curand. Timpul pentru plecarea noastra nu este acum si aceasta este lucrul important de recunoscut, deoarece este cel mai important sa pastrati ceea ce este acum in fata voastra si nimic altceva, deoarece aceasta este modul in care lucrurile sunt duse la realizare. Noi inca mai avem multa munca de facut si este important ca aceia dintre voi care va veti ocupa de aceste proiecte sa pastrati ceea ce este important si ceea ce este sarcina la zi, in primul plan al constiintei voastre constiente. Acesta nu este momentul pentru a visa cu ochii deschisi la cum vor fi lucrurile in zilele ce vor urma, deoarece aceasta procesare a gandurilor nu este constructiva pentru gandurile si actiunile, care sunt importante pentru incheierea cu succes a sarcinii aflate inaintea noastra astazi.