luni, 19 decembrie 2011

Previziunile numerologice ale lui 2012: Afla ce iti rezerva Anul Personal pentru 2012!

Previziunile numerologice ale lui 2012: Afla ce iti rezerva Anul Personal pentru 2012!


Ce iti aduce 2012 din punct de vedere numerologic? Care sunt punctele forte si punctele slabe ale unuia dintre cei mai celebri ani din istoria omenirii? Care este acel numar a carui vibratie iti influenteaza decisiv destinul tau in 2012? Si cum va arata 2012 pentru tine? Ce iti aduce bun? Ce rau? Puterea numerelor nu trebuie subestimata. Din punct de vedere numerologic, per ansamblu, 2012 este dominat de schimbari si rasturnari de situatii. Afla care va fi numarul tau personal pentru 2012 si poti avea o privire de ansamblu asupra anului 2012.

Afla care va fi anul personal pentru 2012 pornind de la data de nastere. Se aduna toate cifrele ce compun data de nastere si se aduna cu cifrele care compun anul 2012. Rezultatul se reduce pana cand se obtine o singura cifra. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta pe 15. 1. 1970, anul personal pentru 2012 se va calcula astfel: 1+5 (ziua) + 1 (luna) + 1+9+7+0 (anul nasterii) + 2+0+1+2 (2012) = 24 + 5 = 29 = 2+9 = 11. 11 = 1+1 = 2. Prin urmare, anul personal pentru 2012 va fi 2.

Anul personal 1


2012 se anunta a fi un an al provocarilor si al inceputurilor pe mai toate planurile,dar si un an in care va trebui sa iti testezi limitele si abilitatile. Lectia lui 2012 va insemna totodata pentru tine depasirea trecutului si indeosebi a acelor aspecte care ti-au impiedicat progresul. Atat pe plan personal, cat si pe plan profesional vor fi numeroase oportunitati. Este important sa inveti sa le valorifici. Schimbarile vor fi inca de la inceputul anului, iar unele dintre ele iti vor schimba major cursul vietii. Nu opune rezistenta si nici nu arata incapatanare. Trebuie doar sa te lasi purtata de valul schimbarilor… Forta si energie vei avea din belsug…

Anul personal 2


Per ansamblu, 2012 se anunta a fi un an linistit in care relatiile pe care le stabilesti cu cei din jur, dar si conjucturile sociale vor sta la baza succesului si a implinirii tale. Intelegerea, toleranta, capacitatea de empatie, cooperarea sunt lectii de viata pe care va trebui sa ti le asumi. Este un timp potrivit pentru a te reincarca energetic si spiritual, un timp al autoarmonizarii. Nu forta imprejurarile, ci lasa-te pe mana lor. Va trebui sa faci apel la rabdare pentru ca uneori lucrurile nu vor iesi asa cum iti doresti tu. Amanarile si intarzierile nu sunt excluse. Fii insa pozitiv si vei atrage oameni pozitivi. Sfarsitul anului va aduce cu el schimbari de bun augur.

Anul personal 3


Pentru cei care numarul anului personal 3, 2012 se vrea a fi un an propice calatoriilor, voiei bune si aventurilor. Esti mai fermecatoare ca niciodata si stabilesti cu usurinta relatii excelente cu cei din jur. Autoexprimarea sta la baza reusitei tale, dar si capacitatea ta de a vedea lucrurile in perspectiva. Chiar daca pe plan financiar 2012 nu va fi unul dintre cei mai benefici ani din viata ta, pe plan profesional lucrurile vor evolua excelent. Promovarile sunt posibile, dar si recunoasterea meritelor si a statutului tau in fata celorlalti. Rezultatele pecuniare ale muncii tale vor fi insa vizibile mai ales in cea de-a doua parte a anului. Iubirea reprezinta unul din aspectele care iti vor aduce fericirea in 2012.

Anul personal 4


Anul personal 4 are anumite efecte asupra ta in 2012, determinandu-te sa fii mai creativa ca niciodata, dar si mai lucida si mai pragmatica. Esti inventiva si vei reusi sa pui in practica multe dintre ideile tale daca vei fi mai organizata. Mijlocul anului aduce cu el schimbari, iar schimbarile aduc la randul lor responsabilitati in plus. Nu te speria, dar nici nu lasa lucrurile la voia intamplarii. Lasa-te calauzita de vointa si evita superficialitatea in toate actiunile tale. Eforturile tale vor fi recompensate mai ales pe plan profesional, iar puterea ta de munca va fi asul tau din maneca. El te va ajuta sa te faci remarcata. Nu neglija insa nici domeniul personal. Este un domeniu care nu va evolua de la sine si va fi traversat de anumite dificultati. Invata sa le gestionezi si nu lasa monotonia si conflictele sa iti afecteze relatia. Va trebui sa investesti mai mult daca vrei sa primesti mai mult. Din nou, este vorba doar de vointa si putin efort…

Anul personal 5


Anul personal 5 vine insotit de anumite decizii, decizii care nu vor fi usor de luat si nici usor de gestionat. Este foarte posibil ca aceste decizii sa faca o delimitare intre viata personala si cea profesionala, obligandu-te la un moment dat sa faci anumite compromisuri in favoarea/ detrimentul unuia dintre cele 2 aspecte. Este important sa ajungi la un consens cu tine insati si sa iti dai seama de acele lucruri pe care ti le doresti cu adevarat. Sunt decizii importante, decizii ale caror efecte vor fi resimtite chiar si in anul care il precede pe 2012. Per ansamblu insa, vei avea un an productiv, bogat in evenimente si benefic din punct de vedere financiar. Va trebui doar sa iti asumi unele riscuri si sa ti le asumi dupa cum iti sugereaza instinctul.

Anul personal 6


Anul personal 6 aduce cu el o vibratie pozitiva in tot ceea ce inseamna relatii interpersonale si relatii de iubire. Familia este avantajata indeosebi si tot ceea ce se va realiza sub acest aspect va fi de bun augur, urmand sa se dezvolte si sa evolueze si in anii care vor urma. Este anul in care se incheaga relatiile de iubire, se leaga altele noi, se intensifica si maturizeaza cele deja existente. Casatoriile nu sunt nici ele excluse. Accentul se muta de pe latura profesionala sau cea financiara, unde nu vor fi schimbari majore, pe latura sentimentala. Vibratia lui 2012 nu este foarte puternica Anumite compromisuri si sacrificii in acest domeniu nu sunt excluse si va trebui sa iti asumi responsabilitati noi. Totul va fi bine daca inveti sa gandesti pozitiv.

Anul personal 7


Anul personal 7 face ca in 2012 accentul sa cada asupra autodezvoltarii si a descoperirii de sine. Poate ca anul vine cu mai multa agitatie si va fi mai efervescent din punct de vedere al schimbarilor si al transformarilor (epuizante de multe ori), insa pe parcursul lui vei ajunge sa le intelegi rostul. Pe langa tumult, schimbarile aduc cu sine si evolutie. Iti vei depasi anumite prejudecati si preconcepti legate de propria persoana, vei lupta mai mult cu tine insati si iti vei schimba modul in care te percepi. Noi orizonturi se deschid pe plan profesional si ele vin insotite de sanse noi si pe plan financiar. Chiar daca recompensele financiare le vei primi mai tarziu, este important sa iti explorezi abilitatile. Vei fi impresionata de ceea ce poti. La fel vor fi si cei din jurul tau.

Anul personal 8


Vibratia lui 8 nu vine singura, ci insotita de vibratii din trecut. Ai tendinta, mai ales la inceputul anului, sa te lasi prinsa in capcana trecutului. Sunt si vor fi destul de multe oportunitati de a avansa pe plan profesional si de a evolua pe cel personal, insa eviti pe cat posibil schimbarile, agatandu-te de trecut. Permite-ti tie insati sa te relaxezi, sa uiti, sa isi lasi ranile sa se inchida. Invata sa gandesti mai practic si revino cu picioarele pe pamant. Nu lasa fricile sa te domine fiindca altfel vei rate niste sanse grozave pe care destinul ti le pune la dispozitie. Mijlocul anului te gaseste prinsa in anumite probleme de familie, insa iti vei gasi balanta. Ideea de a deveni mamica iti surade mai mult ca niciodata.

Anul personal 9


In 2012 trebuie sa primesti binele cum se cuvine si sa lasi raul si grijile in urma. Nu ai timp mult de gandire. Sunt decizii de luat, situatii de traversat si lucruri noi de invatat. Nimeni nu spune ca 2012 va fi un an usor pentru tine. Nu va fi. Va fi insa unul complex, complet, plin de satisfactii, de provocari si de oportunitati, un an care va marca sirul de ani care ii vor urma. Va fi totodata un an caracterizat de energie si rapiditate. Vibratia lui 9 aduce si sensibilitate in exces. Incearca sa iti gestionezi emotiile mai eficient si totul va fi mai mult decat bine. Dorinta de a fi pe cont propriu te va conduce destul de repede catre ceea ce ti-ai propus.
SURSA:  http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/9920/previziunile-numerologice-ale-lui-2012-afla-ce-iti-rezerva-anul-personal-pentru-2012.html

FOTO:  http://www.zezu.org/2012-calendar-vector/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu