duminică, 28 decembrie 2014

Momentul Investirii in functia de Presedinte, Klaus Iohannis - abordare astrologica

Momentul Investirii in functia de Presedinte, Klaus Iohannis - abordare astrologica



Momentul investirii in functia de presedinte al Romaniei, cand domnul Klauss a pronuntat cuvantul JUR, s-a declansat si astfel avem o astrograma pentru urmatorii cinci ani. Interesant este faptul ca incercarile prin care va trece si la care este predispus din punct de vedere astrologic, se vor evidentia pe intreg parcursul trecerii urmatorilor cinci ani. Astfel, daca in urma cu cinci ani, mai concret pe 21 dec 2009, domnului Traian Basescu in astrograma sa de la momentului depunerii juramantului I se contura la orizont o discrepanta si incercari de indepartare de la putere si functia pe care o reprezenta, aceste lucruri au fost vizibile iar incercarile aduse de catre Destin s-au conturat de-a lungul timpului.



Mereu avea sa se confrunte cu suspendarile si dorinta opozitiei de a fi eliminat din functia de presedinte si s-au vazut toate aceste actiuni in decursul celor cinci ani de mandat. Nodul Nord (Vointa lui Dumnezeu) avea sa isi puna amprenta si sa ii confere protectie! Astfel oricat ar fi incercat ceilalti sau chiar poporul sa ii aduca ruptura de functia pe care o reprezenta, nu ar fi reusit, pentru ca nuantele protective au fost echilibrate si venite sa il mentina functia sa de presedinte.
   Momentul investirii domnului Klaus Iohannis nu se bucura de aceiasi protectie a intregii configuratii astrologice. 

Din momentul rostirii de catre domnia sa a cuvantului JUR, astrograma si Destinul s-au “aliniat” intr-o linie nefavorabila pentru domnia sa, astfel ca actualul presedinte al Romaniei, din punct de vedere astrologic se va confrunta cu o serie de “lectii si incercari karmice” pe care va trebui sa le duca cu demnitate. Ca astrolog, voi evidentia pentru inceput aspectele pozitive si ce protectie are acest om, primul din stat.



   Asadar, nuantele protective vizibile in astrograma momentului sunt mentinerea la functia de conducere ca presedinte al Romaniei, desi la un moment dat, mai concret ultima saptamana a lunii februarie si pe intreg parcursul lunii martie va fi incercat de catre Destin si se va confrunta cu cea mai mare pierdere a imaginii publice, patarea acesteia fiind ceva normal la vremea respectiva. Tot in luna martie relatiile si raporturile cu actualul guvern vor fi critice si se va observa o schimbare din acest punct de vedere, pentru ca si Guvernul Romaniei va avea de suferit. 

Atunci vor fi primele actiuni concrete cand si actualul premier va avea de suferit si toate aceste evenimente se vor concretiza. Dar doresc sa mentionez protectia din momentul investirii a domnului Klaus Iohannis iar astrologic, inlaturarea sa de la conducerea tarii nu va fi dictata de catre Destin; chiar in conditiile in care celelate persoane, actiuni si fapte vor incerca inlaturarea domniei sale de la Palatul Cotroceni, acest lucru nu va fi posibil.


   Un alt aspect protectiv, va fi echipa sa de consilieri care desi unii se vor elimina de la sine, pentru ca dualitatile si subtilitatile se vor observa, nu vor lipsi acel gen de evenimente care sa aduca in prim plan o serie de schimbari. Totusi, nuantele protective conferite de Marele Benefic, Jupiter in astrologie, conduce de la sine catre o netezire a drumului si deciziilor pe care acesta le va lua si revenirea la cele mai bune actiuni pe care domnia sa le va face.


   Protectia providentiala va fi alaturi de presedinte si va conferi acea intuitie de ultim moment in care va putea distinge intre bine si rau, intre vointa de a merge inainte si a renunta chiar si atunci cand ceilalti ii vor dori sa renunte la mandat. Si chiar daca carisma acestuia pe care unii o vor dori patata, acest lucru nu va fi posibil pentru ca, aspectele protective vor contribui de la sine la intarirea caracterului si fermitatii.
    Promovarea raporturilor si relatiilor cu mediul international va fi una dintre prioritatile pe care le va avea, iar din acest punct de vedere – pentru ca anul 2015 va fi un an dificil in raporturile internationale – va aduce credibilitate. Iata cum Universul va lucra prin oameni pentru impacarea si solutionarea anumitor circumstante aduse chiar de catre Destinul Romaniei ca tara.


   Acum voi aborda aspectele mai putin placute, care vor contribui la o serie de dezbateri de nivel national pentru perioadele respective care cu siguranta pot aduce nuantele de uimire si asta nu neaparat la modul placut pentru imaginea institutiei prezidentiale.


   Acest mandat pentru actualul ales al poporului, nu va fi unul dintre cele mai usoare, pentru ca universul ii va aduce in prim plan domnului Klaus Iohannis acele crize si pierderi la nivel de identitate si popularitate care pot conduce catre extreme. Blocajele, intarzierile in proiecte, ghinioanele asa cum spunem noi romanii, vor fi unele dintre cele mai dificile momente in care va trebui sa revina la nuantele credintei. De ce spun acest lucru. Pentru ca fara credinta, nazuinta si ideal, actualul presedinte nu va reusi aproape nimic! Vor fi incercarile din partea Providentei care vor aduce in prim plan poporului necesitatea si vointa de intarire a credintei si nazuintelor.


   Poate cele mai grave aspecte pe care le va trai in decursul mandatului vor fi actiunile in planul bunurilor, actiuni financiare riscante si tot ceea ce va avea legatura cu bani, bugete si bunuri. Aici incercarile vor fi in plan karmic si oricat ar incerca sa evite, nuantele vor fi intotdeauna de compromis. Mai mult domnul Klaus Iohannis se va confrunta cu o incercare adusa de catre Destin si poatea avea o cumpana de moarte de intensitate mai mica sau mai mare. Indiferent de vointa sa, circumstantele exsitentiale vor aduce provocari. Ca va fi vorba de o stare a sanatatii precara la un moment dat sau evenimente din exterior, va trebui sa se aiba in vedere acest aspect foarte important. Fara sa dramatizez situatia, pentru ca nu va muri, aceste incercari isi au din punct de vedere astrologic traiectoria normalitatii ca evenimente care prin intensitatea lor vor soca la vremurile respective!


   Astfel se pot deduce unele conluzii, anul 2015 din luna septembrie si pana la final de luna august 2016, va fi un an astrologic in care multi ii vor dori renuntarea la functia de presedinte sau Destinul insusi sa ii confere o perioada de ruptura. Anul incercarii si a cumpenei va fi cuprins in intervalul septembrie 2016 si pana la final de luna august 2017. Iar din luna septembrie 2017 si pana la final de luna august, anul 2018 lucrurile si toate aspectele vor cunoaste o imbunatarie vizbila in conditiile in care aspectele vor fi trecute cu bine.


 Avem o serie de circumstante protective dar si incercari pe care cu siguranta actualul presedinte al Romaniei le va avea de parcurs in urmatorii cinci ani de mandat conform astrogramei celui mai important eveniment al anului 2014 si anume, investirea in functia de presedinte!
   Un lucru este cert, faptul ca dincolo de pozitiile sociale, credinte si alte aspecte, noi ca oameni ramanem tributari Destinului si vointei providentiale!
  
SURSA:  
http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2014/12/momentul-investirii-in-functia-de.html   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu