marți, 25 august 2015

Configurații astrale speciale 2015. Ciocnirea Titanilor!





Configurații astrale speciale 2015. Ciocnirea Titanilor!

Sfârșitul verii 2015 este marcat de configurații astrale care împing spre o interpretare holistică. Cerul este brăzdat de o Piramidă de Foc pe 24 august, de un Yod între Neptun, Pluto și Marte ca focar între 27 și 29 august, cu Luna în opoziție cu Marte în data de 28 august transformând Yodul într-un Bumerang. De asemenea, Saturn stă în grad anaretic (gradul 30) în Scorpion (între 1 și 17 septembrie), în sextil cu Lilith din Fecioară, tot în grad anaretic între 17 și 25 august.




Energia stagnantă sau blocată din viețile noastre nu poate fi eiberată decât printr-o configurație care nu există, dar pe care o putem inventa: Praștia.

Efectul de arc ne guvernează viața mai mult decât oricând. Ca să te propulsezi înainte ca săgeata, trebuie să întinzi coarda la maxim, cu riscul ca ea să se rupă. Acolo unde viața noastră se învârte într-un cerc vicios, scăparea vine dacă cineva este dispus să-și asume rolul de arcaș.

În acest context, cineva trebuie să greșească, să forțeze nota, să se joace cu limitele și să-și asume responsabilitatea de a fi bombardat, acuzat, arătat cu degetul din toate părțile. Cum spunea astrologul Gabriela Apostol într-un dialog la tv (discuția în cauză fiind despre Vărsători, emisiunea ‘360 de grade’, B1TV, din 22 august 2015), situația generală pare un câmp de bătălie în care cineva este prins la mijloc în bătălia mitologică dintre Titani și Olimpieni. 

Arcașii sunt printre noi și mediază acum energiile astrale. Ei sunt cei care au de f[cut alegeri grele, ce presupun perspective luminoase, dar și pierderi usturătoare. Întrebarea care se pune acum pentru toată lumea nu este ‘Cât de mare este miza și ce avem de câștigat?’, ci, dimpotrivă, ‘La ce suntem dispuși să renunțăm și cât suntem capabili să ne asumăm pierderile ?’. Pentru a cîștiga ceva, avem de pierdut dublu. Sloganul ‘în viață, totul se plătește’, devine de maximă actualitate. Dar cine nu pierde, cine nu renunță, cine se agață, nu dă înainte! Iar renunțarea este calea către o recompensă care, chiar dacă acum nu se arată palpabil la orizont, merită!

A da înapoi și a suporta o ploaie de săgeți din partea altora duce la detensionarea conflictelor irespirabile în perioada de tranziție dintre vara și toamna lui 2015. A ți-i pune pe ceilalți în cap este un act de curaj nebun. Dar e nevoie acum de cei ce ies cu pieptul în față și se aruncă în gura lupului. Altel, nu se schimbă nimic. Astrele îi caută acum, printre pământeni, pe nebuni, rebeli, nonconformiști, pe cei cu apucături de sacrificați, eroi sau martiri. Energia cosmică însuflețește voluntarii din linia întâi!

David îl înfruntă pe Goliath! Buturuga mică răstoarnă carul mare! Să fim flexibili ca arcul și ascuțiți ca săgeata care își atinge ținta. Efectul de praștie fie cu noi!
SURSA:   http://valeriupanoiu.blogspot.ro/2015/08/configuratii-astrale-speciale-2015.html#more 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu