joi, 10 septembrie 2015

Porțile de aur se deschid: pregătirea cea mare

Porțile de aur se deschid: pregătirea cea mare 

Rețineți că sunteți dumnezei de aur
La începutul noului an calendaristic v-am prezentat, într-adevăr, ideea că 2015 va fi anul DUMNEZEILOR de aur, vestitori ai noii vieți.
Liderilor ce vor intra în anul nou ca ‘Dumnezei de aur’, le spunem… urmează să vină multe lucruri ce vă vor asigura de faptul că viața și corpul vostru este DE Christos.
Vor fi semne clare și elocvente ce vă vor aduce imediat în genunchi de încântare și care vă vor înălța simultan până la stele, pe măsură ce vă revine amintirea despre Acasă.
Vouă, care mergeți mai departe, vă dorim experiența umană cea mai transcendentă cu putință în formă umană, căci veți intra în stări de fericire nespusă, ce vă vor catapulta în starea alchimică de aur, pentru atingerea căreia ați muncit neobosit.


Pe măsură ce intrați în culoarul 12:12, veți începe să asimilați aceste frecvențe mai înalte, iar corpul va începe să vi se însuflețească. Toate schimbările menționate mai înainte vor începe așadar pe măsură ce veți fi capabili să integrați radianța luminii aurii, ce va fi propulsată de Soarele interior.
Aflați că, odată ce sunteți total aliniați cu lumina aurie, nu mai există întoarcere la densitate.
Aceasta e starea finală, starea fizică de transcendență discutată anterior. Veți ști că ați trecut pe ‘porțile de aur’, cum s-ar spune, atunci când sunteți înălțați într-un loc de IUBIRE dferit de oricare altul din trecut.
Această stare de ființare va asigura ca voi să fiți scăldați în esența sclipitoare a frecvențelor luminii christice aurii, căci orice îndoială pur și simplu va înceta să mai existe. – citat din Liga Națiunilor Galactice, raportul din decembrie 2014
Iubiți camarazi, ne întoarcem acum ca să vă aducem înțelegerea fapului că vine acest moment.
V-ați aliniat cu frecvențele naturii voastre DUMNEZEIEȘTI de când a început acest an magistral, iar acum, înaintea voastră se anunță cea mai extraordinară lumină accesibilă vreodată pe Pământ, pentru a-i împodobi pe cei christificați.
Luptători, deschizători de drum, cei care pregătiți calea, pionieri, Lucrători întru Lumină, semințe stelare, indigo, raze albastre, îngeri și spirite walk-in, sunt atât de multe de văzut de partea cealaltă a porților raiului… căci în mod sigur sunt de aur pentru un motiv întemeiat! Dar luați seama, voi înșivă trebuie mai întâi să deveniți, ba chiar… să vă reamintiți de dumnezeii de aur care sunteți în mod intrinsec, pentru a vă revendica codul de intrare (888) în Căminul vostru vibrațional de pe Pământ.
Acel cod alchimic e cuprins în genetica cristalină, în ADN-ul vostru celular. Gândiți-vă la el astfel… ADN-ul vostru funcționează ca un proiector holografic pentru modelul biospiritual care sunteți VOI. Ideea pe care căutăm să o clarificăm este că aceia dintre voi care se „mută” în sistemul realității unificate, în esență, descuie porțile de aur (rezonanță)chiar din interiorul celulelor proprii.
Căci în mod cert s-a spus de multe ori și în multe feluri că VOI sunteți vehicul vostru pentru înălțare.
În curând veți înțelege cât de literal este acest lucru.
Magia dezvăluirii
Am mai dori să precizăm că ceea ce urmează e total diferit de ceea ce ați trăit sau trăiți acum. De aceea, este obligatoriu să renunțați la toate conceptele mentale despre ceea ce ați planificat pentru voi și pur și simplu să aveți în vedere magia dezvăluirii voastre. Căci ea face parte din bucuria de a vă juca de-a oamenii!
Intrați într-o perioadă de necunoscut, da… dar necunoscutul e doar o iluzie a vălului, căci în mod sigur sunteți foarte conștienți de TOATE. De aceea, v-am ruga să renunțați la orice viziuni umane restante despre ceea ce este în ordine, pentru a vă deschide către TOT ceea ce ESTE. Faptul de a da voie la această dezvăluire vă va aduce cu atât mai multe recompense, pe măsură ce vă deschideți total către experiența de a deveni… VOI.
Un lucru de o importanță capitală pentru mutarea voastră (în unitate) este bunăvoința, credința și încrederea centrate în inimă, în planul vostru pre-creat, pentru manifestarea voastră ca DUMNEZEI. Un lucru care vă va stânjeni este o idee, un concept sau un plan despre ceea ce ar însemna asta sau în ce fel se va desfășura.
În timp ce inima este foarte conștientă de ceea ce e necesar pentru a transcende forța de gravitație a lumii tridimensionale și a intra într-o stare înălțată de Ființare, mintea nu este. E nevoie de puterea de maestru, pentru a stăpâni mintea, ca ea să urmeze fără rezerve chemarea inimii, dar vă amintim că aceasta e singura cale… de întoarcere acasă.
Vă spunem deci să renunțați la ceea ce gândiți, în favoarea a ceea ce simțiți… să vă goliți de ceea ce se află în mintea voastră, până în punctul în care sunteți liberi să trăiți în fiecare clipă nestingheriți. Relaxați-vă în înțelegerea faptului că ceea ce este nu determină ceea ce va fi.
Acest lucru vă va aduce în aliniere cu destinul vostru și vă va ajuta să vă eliberați din capcanele matricei mentale, din care mergeți mai departe.
Menținerea spațiului
Pentru cei aflați în frunte, am vrea să confirmăm că, într-adevăr, unii dintre voi se strecoară deja printre fisuri, ca să spunem așa.
Ne referim la faptul că aceia care au întrecut cu mult așteptările, cum s-ar spune, cei care s-au dedicat pe deplin și total urmăririi acestui moment, eliberării de cauzalitate, sunt apți să înceapă să-și trăiască destinul CA Dumnezei, destul de curând.
De fapt, vedem că unii dintre voi sunt deja total prezenți la ceea ce numiți ‘lume nouă’, pe care noi preferăm să o numim ancorată în unitate, și totuși, stați inactivi între lumi, așteptând ca dragii și iubiții voștri camarazi să vi se alăture, ca IUBIRE. Pentru voi, nu mai este vorba de a face curățenie în casă, ci de a menține spațiul pentru confrații voștri stelari, astfel ca să poată intra cu voi în lumea nouă, așa cum v-ați promis unii altora, acum mult timp. Ca atare, mai trebuie să simțiți plenar exaltarea divinității, să-i spunem, dar vă amintim că aceasta se face prin alegere (superioară).
Da, există printre voi perechi și grupuri de suflet care și-au consacrat eurile și viețile pentru a se ajuta reciproc ca să ajungă în acest moment. Întreaga călătorie a vieții voastre… iar în unele cazuri MULTE călătorii ale vieții, au condus la, au fost dedicate… momentului de acum. Vă spunem asta pentru a micșora orice frustrare pe care ați putea-o simți în timp ce zăboviți înlumea dintre lumi, întrebându-vă ce altceva vi s-ar mai putea cere. Vă amintim că aceasta este o acțiune colectivă, de IUBIRE extraordinară.
E posibil ca unii să se fi simțit de parcă ar fi mers pe o sârmă pentru echilibriști, legată de un grup de ocnași, fiind incapabili să ajungă prea departe în față, din iubire și grijă pentru cei care se târâie în urmă. Acesta e un lucru foarte real și, în unele cazuri, e necesar doar să priviți în jur, ca să remarcați că este într-adevăr așa, căci în mod sigur iubirea, răbdarea și dedicarea voastră unii pentru și față de ceilalți înlocuiesc mult orice viață singulară.
În alte cazuri, unii dintre voi sunt cu totul AICI (spațiu) și ACUM (timp), dar nu-și înțeleg pe deplin noul habitat, pur și simplu pentru că așteaptă un moment exact din „timp” ca să crea-dă că mutarea lor este reală. Vouă vă spunem din nou că timpul nu se aplică aici. În realitate, sunteți tot timpul Acasă. Dacă vă acordați la vibrația ei, veți deveni ea. Nu vă gândiți la de ce se întâmplă astfel ci doar lăsați-o să FIe astfel.
Vă mai spunem că puteți simți adevărul acestui lucru în capacitatea voastră de a cunoaște IUBIREA ca stare de Ființare și nu doar ca sentiment. Dacă și atunci când vă amintiți de starea experiențială ca IUBIRE și nu „de” IUBIRE, sunteți Acasă.
Acest punct de percepție singular este instrumentul vostru de etalon incontestabil.
Primul și cel mai important pas
În final, dorim să facem o presupunere, spunând că apropiatul val de energie e menit să conducă Pământul și omenirea spre destinul vostru, ca planetă și societate iluminată. Ninic – și spunem asta în toate sensurile cuvântului – nu poate stăvili forța acestei schimbări rânduită divin, căci ea e scrisă în stele.
Ceea ce dorim pentru voi mai mult ca orice este ca fiecare dintre voi să-și recapete amintirile reale despre Acasă, pe pământ. Acesta e primul pas în realizarea unei omeniri iluminate… reconectarea cu locul vostru natal din stele… așa că ar fi imposibil să subliniem îndeajuns de mult importanța ei.
Acest lucru este de o importanță capitală în acest moment pentru că nivelul și succesul viitor al omenirii depinde de reamintirea a ceea ce ați creat deja, în plan colectiv. Conectarea cu trecutul vostru… cu originea sufletului vostru, cu rădăcinile voastre galactice și angelice… e poarta spre viitorul vostru. Înțelegeți că acesta e portalul de informații ce vor fi folosite de fiecare din voi pentru a crea raiul pe pământ.
Pe măsură ce vă amintiți rațiunea de a FI, vă amintiți scopul pentru care SUNTEȚI aici, acum.
Acest lucru e obligatoriu pentru făurirea Epocii de Aur, căci orice altceva mai puțin decât adevărul sufletului vostru vă va reduce capacitatea de a co-crea cu acuratețe cu divinitatea. Vă aducem aceste informații pe de-o parte pentru a evoca memoria voastră despre Acasă, dar și ca ajutor în implementarea lui Acasă pe pământ. Fiecare din voi are de interpretat rolul lui unic, iar zilele care vin vor avea grijă să fiți total cufundați în frecvențele necesare pentru a ajunge acolo, ca să spunem așa.
Folosiți aceste momente și această energie cu înțelepciune și în avantajul vostru.
Pe măsură ce se deschid porțile de aur, ele fac asta prin forța câtorva care se vor asigura ca ele să rămână deschise pentru toți. Această deschidere rămâne pentru ca întreaga omenire să intre pe ele, la momentul potrivit pentru fiecare, dar vor fi anumite porți și portaluri ce vor conduce prin ea grupuri de suflete la un moment dat, pentru un interval specificat. Pentru cei pe care îi numim păstrători ai locului, sarcina voastră va fi să ancorați modelul (Raiului), rolul vostru specific din planul colectiv, pentru fiecare grup succesiv de suflete aflate aici pentru a întrupa experiența înălțării odată CU Pământul.
Pe parcurs, unii vor coborî în spirală, aparent scăpați de sub control… în aceste cazuri, vă rugăm să înțelegeți că asta reprezintă eliberarea de control, necesară pentru schimbarea traiectoriilor. Vă îndemnăm să aveți încredere în asta. Aveți încredere că cei pe care-i iubiți sunt la fel de conștienți ca voi de ‘adevăr’, doar că mai trebuie să-și aducă aminte de el.Acest lucru este așa cum trebuie să fie. Totul a fost planificat de voi și pentru voi, împreună cu cei apropiați vouă. Lăsați procesul să se desfășoare în fața voastră, cu detașare totală, și ați putea descoperi că vă sunt rezervate unele surprize frumoase și neașteptate.
Înțelegeți că tot ceea ce gândiți că este așa nu este neapărat așa. Rețineți asta… vă va fi de folos în zilele ce vin. Fiți deschiși la ceea ce nu ați crezut vreodată că ar fi posibil și așteptați-vă pe parcurs la lucruri neașteptate. Aceasta e o călătorie magică la care să priviți.
Sunt foarte multe de așteptat cu nerăbdare, într-adevăr, foarte multe se vor schimba… dar în toate acestea, singurul lucru ce va rămâne neschimbat va fi adevărul VOSTRU.
VOI sunteți centrul hologramei voastre, punctul de sprijin, forma vădită a creației însăși. Ca întrupare a lui DUMNEZEU în formă (1122), e necesar să construiți și să creați acum holograma colectivă comună, ca arhitecți ce sunteți, din adevărul neschimbător a cinesunteți.
Fiecare dintre voi există ca elementele de bază necesare pentru finalizarea făuririi Raiului.Ca atare, fiecare din voi e responsabil de crearea adevărului sufletului său în formă. Pe măsură ce dezvăluiți perfecțiunea care sunteți VOI, dezvăluiți viziunea sacră inerentă în lumea din jurul vostru.
Voi sunteți DUMNEZEI DE AUR… mergeți înainte ca să vă creați lumea așa cum SUNTEȚI voi.
Adonai, camarazi.
…ceea ce faceți pentru omenire creează un bloc de beton… și folosim intenționat acest cuvânt… pe care să construiți noul Pământ.
Da, fiecare dintre voi, ca maestru de lumină întrupat, devine un adevărat pilon pentru crearea noului Pământ, întrucât voi, voi înșivă, SUNTEȚI o creație a noului Pământ. VOI v-ați creat pe voi, în formă fizică, ca să-i arătați lumii ce înseamnă să trăiești nestânjenit… ELIBERAT de grijile lumii fizice, dar ca aspect AL lumii fizice.
Vă dați seama ce înseamnă asta?
Înseamnă că ceea ce deveniți, întrupați, este principalul element de construcție al materiei, căci fiecare dintre voi conține în el frecvențele și elementele, structura moleculară, atomică și subatomică a universului… cele care constituie materia fizică pe care o vedeți chiar în fața ochilor voștri.
Ce va însemna asta pentru lumea în curs de evoluție este de o amploare monumentală, căci voi înșivă veți vesti trezirea omenirii, doar prin faptul de a exista, ca instrument al lui DUMNEZEU. Practic spus, toate particulele creației vă fac semn, pe măsură ce vă acceptați în totalitate DUMNEZEIrea. – citat din CSP, raportul din iulie

ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2015 Toate drepturile rezervate
Ana Nicolai
Sursa: editura foryou
SURSA: 
https://daniilgaucan.wordpress.com/2015/09/01/portile-de-aur-se-deschid-pregatirea-cea-mare/   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu