marți, 25 august 2015

Configurații astrale speciale 2015. Ciocnirea Titanilor!





Configurații astrale speciale 2015. Ciocnirea Titanilor!

Sfârșitul verii 2015 este marcat de configurații astrale care împing spre o interpretare holistică. Cerul este brăzdat de o Piramidă de Foc pe 24 august, de un Yod între Neptun, Pluto și Marte ca focar între 27 și 29 august, cu Luna în opoziție cu Marte în data de 28 august transformând Yodul într-un Bumerang. De asemenea, Saturn stă în grad anaretic (gradul 30) în Scorpion (între 1 și 17 septembrie), în sextil cu Lilith din Fecioară, tot în grad anaretic între 17 și 25 august.

luni, 10 august 2015

Marte în Leu: Jar mâncăm !

Marte în Leu: Jar mâncăm  !



Între 9 august și 25 septembrie 2015, impetuosul Marte se încarcă cu energia Leului, pe care o descarcă furtunos într-un sector al vieții noastre. Atâta timp cât în Leu stă Marte, șade și Venus, retrogradă până pe 8 septembrie. Trăim mai intens și cu o pasiune pe care o concentrăm într-o direcție clară, în funcție de zodie și de astrograma personală.
Marte în Leu îl evocă pe Harap-Alb în timpul probei prin care își alege calul. La tava cu jăratic trage cu încăpățânare cea mai prăpădită mârțoagă, pe care, în cele din urmă, o și încalecă. Harap-Alb trece astfel de jocul aparențelor, iar patrupedul cel uscat se metamorfozează în cel mai năzdrăvan armăsar. Marte în Leu aplică același principiu: nimic nu este ceea ce pare! Numai dacă riști, câștigi! Nu tot ce este colorat, atrăgător, estetic, are neapărat și miez. Nu tot ce pare lipsit de perspectivă chiar este.