marți, 22 noiembrie 2011

Remedii rapide impotriva ochilor obositi

Remedii rapide impotriva ochilor obositi

Apa rece


Strange-ti parul cu ajutorul unei esarfe si spala-te pe fata cu multa apa rece. Pentru cateva secunde toata pielea (in special cea din jurul obrajilor) se va inrosi usor, dar apoi isi va reveni, iar ochii tai vor fi mai luminosi si vor avea un aspect impecabil. Foloseste-te de acest truc ori de cate ori ai nevoie, dar si preventiv, atunci cand simti ca urmeaza o perioada dificila.
 

Comprese reci


Inmoaie un prosopel in putina apa rece, stoarce-l bine, intinde-te pe pat cu fata in sus si aseaza-ti prosopul pe toata fata. Dupa cateva minute indeparteaza prosopul si bucura-te nu doar de ochi care arata foarte bine, dar si de o piele impecabila, proaspata si revigorata.

Sfat! Apa rece o poti inlocui cu ceai rece de musetel sau galbenele.
 

Felii de castravete


Taie doua felii de castravete si aseaza-le peste pleoape. Aceasta leguma actioneaza foarte puternic la nivelul pielii: are efect racoritor, tonifica, lupta impotriva inflamatiilor si a iritatiilor. Mai mult decat atat, feliile de castravete hidrateaza intens pielea din jurul ochilor tai.
 

Lingura rece


Ia o lingura de metal, introdu-o in congelator pentru 3 - 5 minute, iar apoi aplic-o pe pleoapele tale. Incearca sa o mentii in reprize de cate 10 secunde pentru ca altfel risti sa ai dureri de cap.
 

Apa de trandafiri


Apa de trandafiri este un remediu excelent in tratarea ochilor obositi. Toarna o lingura de apa de trandafri intr-o farfuriuta, adauga in aceasta doua dischete demachiante de bumbac si introdu farfuriuta cu totul la congelator pentru 10 minute. La final aplica cele doua comprese pe pleoape timp de 10 minute si bucura-te de rezultatele remarcabile.
 

SURSA: http://sanatate.acasa.ro/boli-7/remedii-rapide-impotriva-ochilor-obositi-159976.html  

2 comentarii: