duminică, 22 februarie 2015

Vibrația zilei de 23 Februarie pentru fiecare zodie


Vibrația zilei de 23 Februarie pentru fiecare zodie

iua de 23 Februarie este cea caracterizată de energia Calului de Metal Yang ceea ce ne aduce o a justiției din cauza prezenței a doi din cei trei justițiari astfel că este posibil ca anumite decizii vor fi luate în favoarea sau nu a unor inculpați sau nevinovați. Nu este o zi bună pentru a vă judeca cu cineva sau pentru a face călătorii, a te întâlni cu oameni oficiali ai guvernării. Este bine ca astăzi să facem planuri de viitor, întemeiem proiecte sau să începem un job nou din această cauză se mai numește și Ziua Stabilității, a Echilibrului. Este o zi bună pentru a întemeia strategii, planuri sau activități de lungă durată. Energia ne oferă posibilitatea continuității, longevității și rezultate pozitive într-un mod continuu.

Sfatul zilei: Este adevărat faptul că nimeni nu poate să treacă peste tine decât dacă tu stai pe jos !


Șobolanii au parte de o zi bună în care pot să realizeze multe din proiectele lor. Este o zi a victoriei așa că este bine să întreprindă orice deoarece va avea sorți de izbândă
Bivolii și Tigrii trebuie să aibă mare grijă la cine le trece pragul deoarece este posibil să nu le spună adevărul și să fie furați. Trebuie să meargă cu mare atenție mai ales dimineața deoarece sunt predispuși la accidente astăzi. Deci în drum spre servici nu vă avântați în traficul de dimineață.
Iepurii mare, mare grijă la cei din jur deoarece vă enervează anumite lucruri pe care aceștia le spun. Din acest lucru vă simțiți poate mai puțin bine decât ar fi trebuit în mod normal. Mare atenție la ce mâncați și cu cine vă vedeți dimineața.
Dragonii și Șerpii trebuie să nu se certe cu partenerul de afaceri astăzi sau cu cel de viață deoarece sunt mari probleme care trebuiesc rezolvate prin intermediul diplomației. Șerpii totuși sunt în avantaj deoarece transformă această energie negativă pe care o emană în ceva productiv dar tot trebuie să se descarce la un moment dat
Caii au parte de o zi bună în care Abundența le surâde așa că munciți, plănuiți, analizați și acționați cu încredere mai ales că ora dumneavoastră (între 11 și 13) este una favorabilă! Deschideți ușa afacerii la aceste ore și toată săptămâna o să aveți vânzări mari.
Oiile și Maimuțele  pot trece astăzi peste problemele lor, mici victorii care le determină să se dezvolte mai mult pentru a realiza proiecte și parteneriate. Este un moment bun pentru a începe ceva nou, fie că este vorba de a învăța ceva fie de a creea ceva. Maimuțele să fie mai atente la sănătate astăzi deoarece sunt predispuse la ceva probleme respiratorii ! deși este Soare afară este cu dinți ascuțiți.
Cocoșul are parte de o zi neutră astfel că deși nu are o lună extraordinară el este vizitat de energia norocului divin astfel că primește astăzi, mai pe după amiază, o veste bună care îl face fericit și mai încrezător în forțele proprii.
 Câinii și Mistreții sunt predispuși la mici probleme interioare, nu le prea ies lucrurile pentru care s-au pregătit însă activități pe care le credeau moarte reapar la suprafață determinând mai ales seara o schimbare bună pentru ei. Câinii au parte poate de mai multe oportunități decât vecinii lor Mistreții însă și aceștia au parte de o zi interesantă și plină de lucruri pozitive.
o-CHINESE-HOROSCOPE-facebook
Direcții de mers bune: Nord, Sud, Sud-Vest (direcții pe care trebuie să le luăm în primii 100 m de când ieșim din casă spre servici sau alte activități)
Direcții de evitat: Nord-Est, Est, Sud-Est, Vest.
Analiza orelor:
Ore foarte bune: 15 – 17.
Ore bune: 05 – 07, 17 – 19.
Ore neutre: 01 – 05, 11 – 15, 17 – 21.
Ore dificile: 07 – 11.
Ore foarte dificile: 23 – 01, 21 – 23.
SURSA: 
 https://astroobsidian.wordpress.com/2015/02/22/vibratia-zilei-de-23-februarie-pentru-fiecare-zodie/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu