miercuri, 14 decembrie 2011

Newsletter de la Arhanghelul Uriel – prin Jennifer Hoffman 5 decembrie 2011

Newsletter de la Arhanghelul Uriel – prin Jennifer Hoffman 5 decembrie 2011
Parteneriatul cu spiritul/Divinitatea
 Pe masura ce ne pregatim pentru trecerea in 2012, un an la care multi se gandesc avand un spectru larg de emotii – de la frica si groaza, pana la curiozitate si bucurie – lumea, asa cum o stim noi timp de eoni, va lua sfarsit. Nu va fi un proces treptat, pentru ca el se desfasoara deja de ceva ani buni si acum ne aflam in ultimele sale faze. Siguranta care se baza altadata pe control, cedarea puterii personale si dominatia energiei exterioare dezechilibrate, a lumii vechi, se prabuseste si trebuie sa punem rapid altceva nou in loc. Orice lipsa de sinergie sau nealiniere cu natura noastra divina nu poate co-exista laolalta cu expresia Dumnezeului nostru Lumina. 
Am resimtit asta in trecut sub forma disconfortului; acum, constiinta acestei lipse de conexiune va rezulta in reactii mult mai puternice, deoarece corpul fizic este bombardat cu frecvente mai inalte, care fac parte din noile retele electromagnetice ale Pamantului. Aceste frecvente mai inalte ne separa rapid de vibratiile bazate pe frica, impingandu-ne intr-un spatiu lipsit de conexiuni energetice, pana cand ne putem hotari ce vibratie suntem pregatiti sa intrupam. Spatiul lisei de energie poate crea panica, atunci cand cautam o energie la care sa ne conectam si niciunul dintre modurile vechi nu mai functioneaza. Trebuie sa pasim in aceste noi energii, sa le primim constient si sa le integram in fiinta noastra.
Devenim intregi si completi ca oameni, odata ce am incorporat spiritul in fiinta noastra. Fara spirit, suntem oameni fara nucleu, fara Lumina noastra si fara energia necesara pentru a ne ancora in centrul nostru spiritual, care reprezinta fundatia fiintei noastre si care este aducera Raiului pe Pamant. In acest moment de majora transformare, fiecare zona in care spiritul lipseste, careia i s-a negat locul sau prezenta in viata noastra, care a fost data deoparte in numele multumirii ego-ului, lacomia si separarea sau haosul sunt scoase la lumina. Haosul care a constituit factorul conducator al omenirii trebuie inlocuit cu armonia – si armonia incepe in spirit. De atat de multe ori am considerat spiritul ca fiind ultima solutie; acum trebuie sa fie prima intrebare pe care ne-o punem. Atunci cand intram in fiecare clipa, rugand spiritul sa fie alaturi de noi, cream armonie si echilibru, invatam cum sa ne ancoram in vibratiile mai inalte, facem loc pentru o perspectiva mai inalta si suntem deschisi energiei miracolelor.
Lucrarea voastra energetica, pentru aceasta sapatamana:
Faceti-i loc spiritului/Divinitatii in viata voastra, adesandu-i o invitatie constienta. Atunci cand va treziti in fiecare dimineata, rugati spiritul sa va fie partener in acea zi. Atunci cand va confruntati cu o decizie, faceti o pauza si invitati spiritul sa va fie partener in alegerea pe care o faceti. Atunci cand va simtiti blocati, cereti-i spiritului sa va arate lectia experientei respective si pasul urmator. Atunci cand va este frica sau va simtiti neputinciosi, cereti-i spiritului sa va tina de mana si sa va conduca inapoi la puterea voastra. Cereti binecuvantari si iubire neconditionata, in fiecare moment. Faceti din asta un exercitiu zilnic si veti vedea ca pasiti cu usurinta in acelasi ritm cu Spiritul si veti gasi indrumarea pe care o cautati pentru fiecare etapa a calatoriei voastre.
Energiile lunii decembrie
Daca luna noiembrie nu a fost destul pentru a va face sa va intrebati ce se intampla in viata voastra si in lumea intreaga, nu a venit inca timpul sa va asezati prea confortabil, pentru ca luna decembrie ne aduce o noua repriza de energie dedicata finalizarii, eliberarii si incheierii. Ori de cate ori o luna incepe cu un Mercur retrograd activ, situat intre doua eclipse si un Solstitiu, ne putem astepta la lucruri mari. Atentie, am spus „lucruri mari” si nu „bune” sau „fericite” sau „usoare”. Luna aceasta se afla in joc o energie importanta si, chiar daca ne pastram inca liberul arbitru, suntem fortati sa facem alegeri constiente in legatura cu cine suntem, ce dorim, ce facem si incotro dorim sa ne indreptam.
Miscarea retrograda a lui Mercur ia sfarsit pe 13 decembrie, la gradul punctului de eclipsa din 25 noiembrie. Chiar inainte de asta, pe 10 decembrie, avem o eclipsa totala de luna, care ancoreaza alegerile si deciziile pe care le-am luat in ultimele doua saptamani. Mai avem si o configuratie in Steaua lui David cu luna plina, care repeta tipare din 1996, 1997 si de la Convergenta Armonica, din noiembrie 2001. Se repeta cumva ceva ce ati inceput sau ati crezut ca ati finalizat atunci? Nu fiti surprinsi daca trebuie sa refaceti, sa reganditi sau sa reconsiderati o alegere sau o decizie pe care ati luat-o pe la inceputul lui noiembrie sau prin 1996. S-ar putea ca, dupa ce ati reconsiderat situatia, sa hotarati sa faceti ceva diferit. Fiti deschisi in fata unor alegeri noi si diferite, deoarece a venit timpul sa ne eliberam de credintele care ne-au limitat optiunile la ceea ce credeam noi ca este posibil. Universul are deseori solutii mai creative, daca suntem dispusi sa la primim.
Energiile lunii decembrie sunt intense si asta se datoreaza, pe de o parte, faptului ca am eliberat atat de multe (sau ele s-au eliberat de noi) incat ne simtim dezechilibrati si, pe de alta parte, faptului ca suntem separati de energia haouslui si a fricii si trebuie sa facem o alegere constienta, pentru a ne plasa intr-o energie diferita. Ne putem simti ca si cum ne-am afla in largul marii, fara o barca sau fara vasle si – intr-un anumit sens – chiar asa si suntem dar, in acelasi timp, ne aflam intr-un punct foarte puternic al creatiei, in care putem alege fiecare pas de pe calea noastra. Este entuziasmant, dar necesita concentrare constanta asupra intentiei noastre. Ce ne dorim la acest pas – si la urmatorul si la urmatorul?
Pana la sfarsitul lunii decembrie, ne aflam intr-o perioada rara in care fiecare planeta se afla in miscare directa – exact la timp pentru a ne introduce in 2012, un an care promite multe, cu un potential, posibilitati si forta imense, cu conditia sa lucram cu intentia deja constienta, de ramane in continuare pe acest curs. Acesta este momentul pe care l-am asteptat si trebuie sa ne comportam ca si cum am fi ajuns deja in acest moment – pentru ca asa si este. Amintiti-va ca aceasta calatorie este parte din calea voastra si faceti alegeri pentru a dobandi bucuria, iubirea, pacea si abundenta pe care le doriti in viata. Toate sunt disponibile la cerere, atata vreme cat nu uitati sa cereti, sa credeti si sa doriti sa primiti. Sa aveti o luna minunata.
Mesajul lui Uriel – Universul lucreaza cu voi 
Stiati ca Universul lucreaza cu voi – si nu pentru voi? Nu este posibil ca Universul sa va dea ceva ce nu va doriti sau sa creeze situatii pentru care sa nu va fi stabilit voi, in prealabil, intentia intr-o anumita zona a realitatii voastre. Energia universala nu creeaza ceva, pornind de la nimic. Creeaza numai lucruri pentru care voi ati stabilit deja un spatiu energetic, in lumea voastra. De indata ce v-ati definit dorinta si v-ati stabilit intentia, voi stabiliti vibratiile care creaza realitatea. Intelegerea acestui lucru constituie cheia materializarii a ceea ce va doriti in viata.
Atunci cand va rugati la Dumnezeu sa „rezolve problema”, Universul este incapabil sa va raspunda, pentru ca nu ati creat nimic. Puteti accepta responsabilitatea pentru situatia pe care ati creat-o fie constient, fie inconstient? Nu exista creatie inconstienta in Univers, ci ea se desfasoara intotdeauna la fel. Trebuie sa creati spatiul pentru o solutie, stabilind posibilitatea pentru realitatea respectiva. Puteti cere ajutor, pentru ca simtiti ca Universul este cu mult mai intelept decat voi, dar acesta nu este adevarul in legatura cu fiinta voastra. Aveti la dispozitie toata intelepciunea si cunoasterea Universului, iar capacitatea de a o folosi va este limitata numai de propriul sistem de credinte.
Acum exista atat de multa energie creatoare care va sta la indemana, incat puteti crea, pur si simplu, numai vorbind despre sau gandindu-va la ce va doriti. Sunteti constienti de ceea ce cereti? Este la fel de important acum sa intelegeti cum ati creat dificultatile din viata voastra, astfel incat sa puteti modifica credintele si perceptiile pe care se bazeaza situatiile respective. Daca nu faceti acest pas, atunci fiecare noua realitate va reflecta aceleasi credinte, pana cand le veti schimba.
Miracolele nu sunt un proces prin care Universul creaza ceva despre care nici macar nu ati visat ca ar putea fi posibil. Universul nu creaza miracole pentru voi, ci ele reprezinta transformarile voastre energetice, pe care voi le creati pentru voi. Ele reflecta o schimbare a perceptiei voastre, un moment in care cereti o noua realitate, fara frica, asteptari sau prejudecati. Puteti primi numai ceea ce cereti si stiti ca exista in campul potentialului si al posibilitatilor voastre. Atunci cand va creati realitatea, amintiti-va ca ea este creata pornind de la credintele, perceptiile, gandurile si cuvintele voastre. Ajutorul va sta intotdeauna la dispozitie, odata ce intelegeti ca Universul lucreaza cu voi spre a crea miracole in viata voastra si ca problemele sunt rezolvate, atunci cand le intelegeti sursa, recunoasteti lectia pe care o poarta si informatia pe care v-o aduc si sunteti dornici sa creati o solutie.
 (ii multumim Alexandrei)
(Nota: aceasta este o reluare a unuia dintre primele transmisiuni ale Arhanghelului Uriel, din 2004)
SURSA : Editura FOR YOU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu