marți, 4 septembrie 2012

Energiile lunii septembrie

Energiile lunii septembrie


publicate pe data de 2 septembrie 2012 (ii multumim Alexandrei)
Jennifer Hoffman

Calatoria anului 2012 va fi una de neuitat, din multe puncte de vedere. Pentru toata lumea va fi vorba despre o trezire in fata unui potential personal mai mare, pe cai pe care insa nu le putem numi neaparat distractive, placute sau pozitive. Inaltarea este o promisiune si noi suntem implinirea ei. Modul in care o implinim este calea pe care trebuie sa o alegem acum. Luandu-ne ramas bun de la trei luni de curatire emotional[ si spiritual[, pasim in patru luni in care vom decide ce urmeaza sa facem cu ceea ce am invatat, promovand apoi aceste decizii, sub forma intentiilor pe care sa le punem in practica, in viata noastra.



Sunt doua evenimente importante in septembrie: o cuadratura Uranus Pluto pe 19 septembrie, a doua dintr-o serie care se va incheia in martie 2015 si o luna plina deosebit de puternica, pe 29 septembrie, in Berbec, care va sublinia aceasta cuadratura. Putem continua sa cautam raspunsuri sau sa le implementam pe acelea pe care le-am gasit, pentru a incepe sa facem schimbari in vietile noastre. Lumea din jur este o intrebare care asteapta raspuns; noi suntem acest raspuns. Pa masura ce incepem sa aflam daca suntem fie dispusi sa raspundem, fie sa reactiona, putem ramane cu un pas inaintea schimbarilor lumii, astfel incat acestea sa ne reflecte energia, in loc sa ne jucam de-a prinselea cu ceea ce vedem a fi un flux fara sfarsit de haos, control, ciudatenii si frica.  


In orice domeniu in care simtim ca ne opunem schimbarii, acela este locul in care putem cauta mai profund, pentru a gasi motivele. Rezistenta noastra este o comoara de informatii, pentru ca in ea se afla fricile noastre, locurile in care ne agatam de orice ne este frica sa pierdem sau in care ne simtim neputinciosi, din cauza potentialului de transformare. Atunci cand lucrurile nu merg, este pentru ca nu ar trebui sa facem acel lucru sau pentru ca ne sabotam inconstient evolutia si transformarea? Este o panta alunecoasa, in drumul nostru de asumare a puterii si a starii de maestru.


Am observat un lucru despre ciclurile de cuadraturi Pluto - Uranus si anume ca, in timpul acestor cuadraturi, una dintre planete este intotdeauna retrograda cu exceptia ultimei, in care sunt ambele directe. Acest lucru creeaza un efect de tras–impins atunci cand Pluto ne dragheaza lumea interioara si Uranus ne deterima sa trecem la fapte. Apoi, vedem toate rezultatele actiunilor noastre, astfel incat sa putem alege ce pastram si la ce renuntam, ce ne sustine si ce ne epuizeaza, In septembrie putem incepe din nou sa facem pasi inainte, asigurandu-ne permanent ca servim binelui si nevoilor noastre superioare.


 Putem ramane in permanenta aliniati cu intentia noastra, daca ne punem intrebarea: „Asta este ceea ce vreau eu sa creez?”
Cuvantul cheie al lunii septembrie este implinire. Asta nu inseamna neaparat sa va aflati in bucurie, pace, iubire si belsug – cu toate ca avem tendinta sa gandim ca suntem impliniti, doar atunci cand am atins varful unei experiente minunate si care ne imbogateste viata. Suntem impliniti, atunci cand suntem „plini ochi” de ceva – asadar, putem fi plini de bucurie, abundenta, frica, indoiala, confuzie, anxietate, durere sau bucurie. Cu ce sunteti „plini ochi”?


 Va place, de cand sunteti „plini ochi” cu asa ceva – si nu credeti ca a venit timpul sa va umpleti cu altceva? Pe masura ce treceti prin zilele acestei luni, fiti atenti in ce domeniu va simtiti plini, stiind ca acesta poate fi o situatie in care va este de ajuns sau una in care vreti mai mult. Energiile din jurul nostru se misca atat de rapid acum, incat materializarea urmeaza imediat gandului. Este intruparea mintii asupra materiei – totul este energie si, prin urmare, ceea ce este in mintea voastra, devine materie in realitatea voastra. Creeati ceea ce conteaza cu adevarat pentru voi. […]


Sa aveti o luna minunata si amintiti-va sa va stabiliti intentii puternice in fiecare zi, astfel incat sa puteti folosi aceasta energie, spre a va „umple ochi” cu tot ceea ce inima voastra isi doreste intentionat, penru viata voastra

Cu multe binecuvantari,

Jennifer Hoffman Copyright (c) 2012 by Jennifer Hoffman.

SURSA: Editura For You Newsletter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu