duminică, 22 februarie 2015

Vibrația zilei de 23 Februarie pentru fiecare zodie


Vibrația zilei de 23 Februarie pentru fiecare zodie

iua de 23 Februarie este cea caracterizată de energia Calului de Metal Yang ceea ce ne aduce o a justiției din cauza prezenței a doi din cei trei justițiari astfel că este posibil ca anumite decizii vor fi luate în favoarea sau nu a unor inculpați sau nevinovați. Nu este o zi bună pentru a vă judeca cu cineva sau pentru a face călătorii, a te întâlni cu oameni oficiali ai guvernării. Este bine ca astăzi să facem planuri de viitor, întemeiem proiecte sau să începem un job nou din această cauză se mai numește și Ziua Stabilității, a Echilibrului. Este o zi bună pentru a întemeia strategii, planuri sau activități de lungă durată. Energia ne oferă posibilitatea continuității, longevității și rezultate pozitive într-un mod continuu.

Sfatul zilei: Este adevărat faptul că nimeni nu poate să treacă peste tine decât dacă tu stai pe jos !

marți, 17 februarie 2015

ANUL OII (CAPREI, BERBECULUI DE LEMN) - 19 FEBRUARIE 2015 - 7 FEBRUARIE 2016 - PROSPERITATE, ARMONIE SI CREATIE




ANUL OII (CAPREI, BERBECULUI DE LEMN) - 19 FEBRUARIE 2015 - 7 FEBRUARIE 2016 - PROSPERITATE, ARMONIE SI CREATIE



In noaptea dintre 18 spre 19 februarie 2015, chinezii din intreaga lume intampina Anul Nou al Oii sau Caprei de Lemn, an ce debuteaza odata cu a doua Luna Noua in Varsator din 19 februarie, ora 6.47 (calculata pentru zona Asiei).
Anul Nou Chinezesc se sarbatoreste in tari si teritorii cu populatie chinezeasca mare, cum ar fi: China, Malaezia, Indonezia, Hong Kong, Singapore, Vietnam, Taiwan, Macau, precum si in cartierele chinezesti din orasele din toata lumea.
Pentru a realiza acest articol, m-am informat citind mai multe materiale pe internet dar si discutand cu cateva persoane nascute in Asia.

marți, 10 februarie 2015

Previziuni astrologice- Pluton in 2015


Previziuni astrologice- Pluton in 2015

Anul 2015 începe cu Pluton în Capricorn, în mişcare directă, la gradul 13.10, în casa IV a momentului în conjuncţie în formare cu Soarele.
În ultima zi a anului 2015, Pluton se va afla la gradul 15.03, practic traversând doar 2 grade în acest an, dar poziţionându-se în gradul de maximă forţa a oricărui semn, şi anume gradul 15. 

sâmbătă, 7 februarie 2015

 4 "Alifii" Universale Pentru Vindecarea Sufletului Bolnav De Suparare Si Deprimare

Pentru cei care cunosc câteva lucruri despre șamanism, Șamanism în Siberia, studiul Mariei A. Czaplicka poate veni ca o completare extrem de minuțioasă a acestor cunoștințe. Dar chiar și pentru ei, multe dintre informațiile cuprinse în acest volum vor fi surprinzătoare, chiar de-a dreptul șocante. Pentru cei care, însă, consideră șamanismul drept ceva supranatural care ține mai mult de legendă și de imaginație decât de realitate, această carte va deschide o lume total necunoscută, plină de surprize dintre cele mai interesante...

vineri, 6 februarie 2015

SECRETUL LUI METATRON




SECRETUL LUI METATRON


Dragii mei,

Sunt ani... Sunt multi ani de cand caut... Aproape 12 ani.
Ce credeti ca am cautat atata amar de vreme? Un secret, un instrument, o masinarie, un ceva care sa se poata opune in orice clipa si pentru oricine, oricarei actiuni de magie neagra, indiferent cum ar fi ea facuta.

Vin oameni si spun: daca iti cresti suficient vibratia, nimic de acest gen nu te mai poate atinge. Este perfect adevarat, dar exista totusi o situatie in care isi pierde valabilitatea: cand Dumnezeu are un scop mult mai inalt decat a te tine departe de efectul acestor actiuni.