joi, 11 august 2011

Testul D.S.M. fascinantul test al celor 3 Imagini

Testul D.S.M. fascinantul test al celor 3 Imagini

Acest ingenios si atipic test de personalitate iti pune la contributie imaginatia si perceptia vizuala, dar te si ajuta sa descoperi despre tine lucruri pe care nu le stiai. Afla ce spun cele 3 imagini despre tine!
Buna dimineata, soare… Astazi nu citim lucruri negative. Astazi nu ne mai ciulim urechile ca sa auzim lucruri rele. Astazi nu mai permitem informatiilor negative sa patrunda in viata noastra. Astazi nimeni nu se grabeste sa inchida revista preferata pentru ca are prea mult de munca. Astazi nimeni nu paraseste pe nimeni. Astazi nimeni nu moare. Astazi nu citim articole greu de digerat. Astazi ne relaxam putin pe Garbo.ro si ne gandim la ceea ce inseamna viata. In loc de articolele cu care v-am obisnuit, v-am propus un test atipic, inedit. A ajuns la noi prin minunatul telefon fara fir care poate fi internetul. Nu stim cine a dat primul tonul, insa va garantez ca acest mic test va va binedispune in mod sigur. Astazi, inainte sa citim horoscopul pentru a afla ce spune despre noi, privim niste imagini. Da, privim niste imagini. Si ele pot spune anumite lucruri despre noi.


Privim oceanul, privim ciocolata, privim un zid de piatra care se inalta in fata noastra. Ne gandim la ceea ce simtim cand privim imensitatea oceanului. Ne gandim la ceea ce simtim cand privirea cade asupra unuia dintre alimentele cele mai dragi papilelor femeilor. Ne imaginam cum ne-am simti daca ne-am plimba intr-un spatiu deschis si am da intamplator peste un interminabil zid de piatra. Sunt trei imagini pe care acest test le aduce in centrul atentiei si trei intrebari carora trebuie sa raspunzi imediat ce ai privit cu atentie imaginile. Inhata un pix de pe birou si o foaie de hartie. Priveste pe rand aceste 3 imagini. Nu te grabi. Acorda-ti timp pentru vizualizare si timp pentru a raspunde intrebarilor de sub ele. Gandeste-te la ceea ce iti sugereaza fiecare imagine si ai grija ca raspunsul tau sa fie sincer. Sincer!

Nu trisa. Nu-ti studia prea mult raspunsul! Ceea ce iti vine prima oara in minte, ceea ce iti sugereaza imaginea respectiva in timpul vizualizarii sale, este raspunsul cel mai potrivit. Raspunsul poate fi un singur cuvant, o sintagma, o alaturare de cuvinte sau chiar o propozitie/ fraza scurta, poate fi o senzatie, un sentiment, etc. Rezolvarea acestui test o poti gasi in josul paginii. Te rugam insa, NU TRAGE CU OCHIUL LA REZULTATE! Ori altfel testul isi va pierde din farmec! Lasa-te luata prin surprindere ! Mai mult ca sigur ca rezultatul te va amuza si te va binedispune.

INTREBAREA 1: In fata ta se afla oceanul sau o intindere mare de apa. Cum te simti in acest moment? Ce senzatie te incearca?
Testul D.S.M., fascinantul test al celor 3 Imagini

INTREBAREA 2: Ce simti cand privesti ciocolata sub formele ei cele mai apetisante si tentante?

Testul D.S.M., fascinantul test al celor 3 Imagini

INTREBAREA 3: Te plimbi linistita printr-o padure si intamplator dai peste un zid de piatra care nu prezinta nicio spartura si pare interminabil. Te uiti in stanga si in dreapta, insa nu vezi unde se termina zidul. Te uiti in sus, insa nu poti determina cat de inalt este si daca se mai termina vreodata. Chiar daca ai putea sa-i estimezi inaltimea, suprafata sa este atat de neteda incat ar fi practic imposibil sa-l escaladezi. Cum te simti in acest moment?

Testul D.S.M., fascinantul test al celor 3 Imagini

 RASPUNSURI:

Ceea ce ai raspuns la intrebarea 1 este ceea ce simti referitor la IUBIRE.
Ceea ce ai raspuns la intrebarea 2 reprezinta de fapt ceea ce simti despre ACTUL SEXUAL.
Ceea ce ai raspuns la intrebarea 3 reprezinta de fapt ceea ce simti referitor la MOARTE.

Am numit acest test testul DSM pentru ca are in vedere perceptiile personale asupra a trei dimensiuni esentiale ale vietii: Dragostea, Sexul si Moartea. Toate trei laolalta fac parte din ceea ce noi numim VIATA.

SURSA : http://www.garbo.ro/articol/Psihologie/8821/Testul-D-S-M-fascinantul-test-al-celor-3-Imagini.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu