miercuri, 9 martie 2011

Scara Ascensiunii- Arcturieni

 

Scara Ascensiunii- Arcturieni

  Salutari, Eu sunt Juliano.Noi suntem Arcturienii. Suntem încântâţi si entuziasmaţi , că putem participa la munca voastră. Această muncă ,cu cooperarea voastră, axaţi în descărcarea Scării Ascensiunii.  Scara cereasca a Ascensiunii, a fost acum descarcată deasupra Domului Stancii din centrul Ierusalimului. Acesta e un factor cheie în munca voastră ascensională. Pentru a vă înalţă  în cea de-a cincea dimensiune, sunt necesare anumite  conexiuni diferite si completarea unor diverse sarcini.
 
Trebuie să întelegeţi complexitatea ascensiunii, si circumstanţele  diferite ce pot apărea , pentru  a vă alinia perfect ca voi ca să vă puteti înălţa. Multe dintre aceste alinieri au legatură defapt cu alinierile planetare. Am subliniat importanţa din 21/22 decembrie 2012, cu Soarele Central. Am subliniat de asemeni, aliniamentele referitoare la precesia si înclinarea Pamantului, care are loc la un ciclu de 26,000/27,000 de ani

Mai sunt deasemenea si alte activari în galaxie. Stim ca Pamantul si acest sector al galaxiei,este o zonă deschisă si spiritual activă Vă amintiti ca am vorbit inainte de eclipse si cat de minunate sunt acestea,  si cum preferă oamenii sa calatoreasca în diferite locuri ale lumii , doar pentru a asista la ele.  Eclipsele pot fi vizbile pe Pamant din Australia , dar nu ar putea fi vizibile din Ohio spre exemplu.Dintr-o perspectivă galactică, această analogie ar putea fi folosită în a vorbi despre Soarele Central.  Acesta inseamnă ca există o pozitie a planetei Pamant in galaxie , care are un rol cheie, unic si important in alinierile viitoare cu Soarele Central.

Imaginati-vă si vizualizaţi că Pămantul este aproape de acesta aliniere puternica care se apropie în curand. Acum ,alinierea din 2012 a fost discutată din multe aspecte diferite, inclusiv aspectele schimbării pămantului cat si aspectele Sfarsitului Timpului. Poziţia noastră e ca alinierea din  21/22 decembrie 2012 se referă la  o schimbare multidimensională, multifatetată.Unele dintre acele schimbari au legatură cu ceea ce noi numim “ punctul de cotitură’ Punctul de cotitură înseamna ca lucrurile au ajuns la un punct în care trebuie sa fie fructificate si asta va determina ca evenimentele sa fie puse în miscare.

Schimbarile si modificarile, trebuie  sa fie puse în miscare, pentru ca la acel punct de cotitură nu va mai exista oportunitatea de a reseta energia. Acesta este un alt mod de a spune ca schimbarile  nu sunt inevitabile. Acesta nu este Sfarsitul Timpurilor. Mai degrabă ceea ce este important si esential, este că toate Semintele Stelare ,Lucrătorii întru Lumină si toti ceilalti care vor să se înalte inclusiv vindecătorii planetei,trebuie să depună eforturi depline pentru munca lor spirituală. Ceea ce este pus în mişcare acum , mai ales în 2011, va fii activat şi accelerat enorm în 2012  şi în mod special în decembrie 2012 Asta inseamnă ca cei ce sunt în intuneric, într-o stare polarizată, cei care lucrează pentru lacomie si dominare şi abuzează mediul , vor continua  probabil aceeaşi cale,  dar (şi acesta este marele “dar”) consecintele oricărei cai pe care o aleg , vor fi acelerate foarte mult la cotitura din decembrie 2012.  
 
Voi cei care faceti munca spirituala, veti gasi o accelerare şi o mare oportunitate în acest timp. De asemeni cand vă ganditi la alinieri ,ganditi-vă si la eclipse. Haideti sa vorbim un pic despre eclipsele de luna. Ştiti că o eclipsă totală , poate dura trei, patru ore, pana sa apară.Daca va uitati la eclipse , puteti observa ca cu trei ore inaintea eclipsei totale, începe deja sa fie o umbră pe luna. Dupa o ora are loc o treime din eclipsă. In doua ore , este jumătate de umbră. Dupa marcarea  celui de-al treilea ceas ,eclipsa completă sau totală este activată. Apoi poate dura înca o ora pentru a reveni la doua treimi, si înca doua ore pentru a reveni la o treime a unei  eclipse. Eclipsa totală completa poate dura doar  câteva minute.
 
Acelaşi lucru este valabil şi cu eclipsele solare. Ştiţi că la acest punct de eclipsa totala ,completa de Soare, există o schimbare totală a energiei electromagnetice si razelor electromagnetice de lumină care ajung pe Pămant.Acest lucru este valabil atât pentru cea lunara cat si pentru cea de soare, dar schimbările electromagnetice sunt mai puternice în timpul eclipsei totale de Soare. Anumite experimente biofizice,de lumina cosmologica se pot face numai în timpul eclipselor solare. De fapt în timpul unei eclipse solare a fost teoria relativităţii şi teoria lumini,propuse de Einstein,dovedite , de fapt din cauza condiţiilor speciale care au fost disponibile numai în timpul eclipsei de soare.
 
As vrea să compar eclipsa la alinierea de tranziţie din 22 decembrie,2012  . Deoarece în acest timp, există o eclipsă cu Soarele vostru si cu Soarele Central.Va fi la acel moment o eclipsa totala, o aliniere totala de o energie puternica, de o asa minunata lumina, de o asa spiritualitate . Aceasta va dura o zi, sau poate 36 de ore. Vorbim despre o aliniere sau o eclipsă care e la mulţi, mulţi ani lumina distanta. Soarele este la 96 mile distanţă, dar nu va putem da o cifra de cât de departe este  Soarele Central de Pamant, deoarece vorbim despre mii de ani lumină. Amintiţi-vă că un an lumina este măsurat de distanţa luminii ce strabate într-un an.
 
Viteza luminii este de 186,000 mile / secunda. Inmultiti asta cu 60 de minute, înmulţeşti cu  totalul cu 24 de ore, apoi înmulţiţi cu totalul de 365 de zile.Acum va puteti face o idee despre care este totalul milelor intr-un an lumina. Este aproape de neconceput din punct de vedere uman pentru a măsura distanţa de aliniere. Eu pot să va spun că aceasta eclipsa cu Soarele Central va dura timp de 24 pana la 36 de ore. Pot de asemenea, să vă spun că am început deja această eclipsă în 2011. Suntem acum la aproximativ 10 procente de eclipsa cu  Soarele Central.  In ianuarie 2011, am început deja energia  de eclipsa cu Soarele Central.
 
Mulţi dintre voi aţi simţit deja această schimbare. De asemenea, va amintesc ca eclipsele sunt puncte de cotitura, mai ales eclipsele de soare. Ştiti că, dacă există o eclipsa totala de soare, de exemplu între ora 12 sau 13 (13 00,cum ar spune prietenii vostri europeni şi din America de Sud )la acel moment de eclipsă totală, e întuneric pe Pământ. La acel moment de întuneric, păsările şi animalele devin confuze. Ele încep sa o  vada ca pe o noapte.
 
Uneori a existat o mare teamă în timpul eclipselor totale, pentru că oamenii, mai ales în vremurile de demult,nu au avut nici o înţelegere a eclipsei. Ei nu aveau nici o înţelegere a ceea ce se întâmpla dintr-o poziţie astronomica. Oamenii ar acţiona haotic; oamenii ar acţiona într-un mod iraţional, probabil, pentru ca  energia luminii normale şi stabilizarea energiei luminii de la Soare au fost perturbate.
 
Acum, vreau să utilizaţi acesta analogie, în încercarea de a înţelege ce se întâmplă pe masura ce ne îndreptam în energia de eclipsa din decembrie 2012. Chiar şi la 10 procente de eclipsa, ati observat şi văzut că oamenii pot deveni mai iraţionali. Cand va uitati la eclipsa solară, puteţi înţelege că acest răspuns de confuzie a animalelor, a păsărilor, este la un nivel animalic. Această reacţie vine de la ceea ce  Kaballla numeste “ sinele inferior”.
 
Sinele inferior poate deveni energetic mai confuz în timpul eclipsei. Aşa cum trecem de cele 10 procente de eclipsa şi pe masura ce mergem mai departe la 20 la 30 la sută, ne putem aştepta la o creştere a confuziei. Toată lumea este susceptibila la confuzie. Chiar dacă lucrati la a cincea dimensiune şi chiar dacă lucrati ca un Lucrator întru Lumina, mai aveţi înca sinele animalic,sinele inferior. Mare parte din activitatea de ascensiune are de a face cu, a fi capabil sa lucrati  cu acest sine, sa-l  controlati si sa transformati aceasta energie în energie înalta, în sinele vostru superior.
 
Pentru unii dintre voi,asta este una din lecţiile sufletului vostru. În acelaşi timp, cand sinele animalic ,  devine uneori confuz, reţineţi că sinele spiritual, sinele ştiinţific, exploratorul, poat fi activat. Amintiţi-vă că am explicat că oamenii de ştiinţă au reuşit să dovedească teoria relativităţii şi ipotezele de bază ale teoriei relativităţii în timpul eclipsei solare. Acesta este un alt fel de a spune că realizările intelectuale inalte, realizările de mare importanta spirituala, percepţiile spirituale inalte, pot fi realizate şi sunt mai posibile în timpul eclipsei. Ce anume ar putea fi considerata, o mare realizare spirituală? Desigur, lozul cel mare, cea mai mare realizare spirituală disponibila voua, este Înălţarea. Acel moment a eclipsei, apropierea de eclipsa, (inainte si dupa) pre-si post- energia eclipsei, toate sunt momente în care o mare sensibilitate spirituala este disponibilă şi când realizările spirituale cele mai mari sunt  posibile.
 
Din punct de vedere spiritual, acest lucru este incitant. Acest lucru este magnific pentru un căutător spiritual şi un lucrător de suflet. Acum este o oportunitate perfecta de a fi pe Pamant , pentru acest scop.. Acesta este setul perfect de împrejurări pentru a  participa la o ascensiune.
Pentru acest proces, am pus la dispoziţie  noi tehnologii spirituale pentru Pamant. Toate aceste tehnologii sunt concentrate pe un singur scop principal. Acest obiectiv este de a aduce în jos în domeniul energetic al Pamantului, energia celei de-a cincea dimensiuni . Prin aducerea în jos a energie celei de-a cincea-dimensiuni, suntem capabili sa acceleram o sensibilitate şi o realizare spirituală, mai ales pentru că suntem în lumina campul energetic al eclipsei din 2012.
 
 
Asta înseamnă că, voi asemenea, suneti în măsură să activati sensibilităţile voastre spirituale la cel mai înalt nivel. Acestea vor deveni mai puternice. Abilităţile voastre spirituale vor fi mai puternice în timpul acestei eclipse, deoarece v-aţi concentrat şi ati lucrat cu noi. Una dintre tehnologiile spirituale care am fost în măsură să le oferim a avut loc recent, atunci când, cu ajutorul multor membrii "Grupului celor patruzeci", am putut sa activam o Scara a Ascensiunii deasupra  Ierusalimului. Acest lucru oferă un nou punct de acces pentru energiile ascensiunii. In scopul acelei explicatii , am sa-i rog pe Sananda si Arhanghelul Metatron să va vorbesca mai multe.
 
Pot să vă spun că noi, Arcturienii, am colaborat cu multe planete avansate şi că unele dintre planetele avansate au trecut de fapt prin Înălţare. Unul dintre cele mai mari instrumentele si tehnologii spirituale pentru ascensiune planetara, este stabilirea Scarilor ceresti de Ascensiune. Vrem să plasam cel puţin, trei-patru Scari de Ascensiune în jurul planetei. Noi credem că cu ajutorul vostru, putem face acest lucru. Unii ar putea întreba,"Dar de ce ar fi nevoie de mai mult de una?" Pot doar să va spun că,cu  masa populatiei şi numărul mare de seminte stelare, este posibil şi util să avem mai multe Scari  de Ascensiune. Aceste alte scari sunt încă în stadiul de planificare. În acest moment suntem foarte mandri de activarea Scarii Ascensiunii deasupra Ierusalimului. Sananda va vorbi acum cu voi Eu sunt Juliano.

Binecuvântări şi felicitări, eu sunt Sananda. Imi deschid inima acum  pentru voi, şi va trimit binecuvântările mele,  binecuvântările Tatălui meu, şi binecuvântările tuturor  Maestrilor Ascensionati.. Ştiti cât de important este Ierusalimul pentru activitatea noastră, şi ştiţi de energia spirituală, care este acolo. Scara de Ascensiune care a fost activata a fost de fapt o reînnoire a unei Scari de Ascensiune ,care a fost  disponibila de-a lungul multor secole în Ierusalim.
 
 
Cu alte cuvinte era mai uşor să se reactiveze o veche Scara a Ascensiunii. Trăim o perioadă diferită de cea a părinţilor si strămoşilor vostri. Trăim într-o perioadă de mari polarizari şi conflicte. De asemenea, trăim într-o perioadă de înaltă spiritualitate şi lumina. Pentru prima dată, există o mare trezire şi o mare oportunitate pentru ascensiune, care va include mii şi mii de oameni. Niciodată în istoria acestei planete ,nu a mai fost  asa mare potential de Seminte Stelare  si Lucratori in Lumina, cu oportunitatea de Inaltare in masa Dar voi ati putea întreba:"Sananda..
 
Cum mi-ar folosi Scara Ascensiunii?" Există mai multe puncte importante pe care vi le voi spune despre aceasta Scara a Ascensiunii. Ca sa va puteti apropia de Scara şi să fiti admisi in câmpul ei de energie, trebuie să fiti plini de iubire şi unitate. Trebuie să fiti patrunsi de Unitatea care poate fi exprimata numai prin ştiinţa celei de a cincea dimensiuni.
Trebuie să va apropiati de Scara Ascensiunii cu constiinta unitatii,cu cea mai inalta constiinta, cu capacitatea de a percepe unitatile polarizarii. Trebuie să fiti capabili să percepeti perfectiunea Planului Divin, care este chiar în faţa ochilor vostri. Puteti mentine această percepţie, chiar dacă la un nivel de constiinta mai joasa, nu vedeti  exact cum decurge totul. Amintiţi-vă,la intrarea scării, chiar in dreptul primului pas, veti interacţiona cu energia şi veti patrunde intr-o stare mai inalta de constiinta. Nu vă faceţi griji, dacă nu simţiţi acea atractie sau deschidere de energie.
 
 
 Realizati doar că prin intenţia voastră ,cu studiile si meditatiile voastre spirituale veţi avea fundaţia, bazele, pentru a activa energia si a va aduce într-o stare mai inalta de constiinta. Apoi, restul scarii se va arata. La început veti vedea doar câteva trepte. Pe măsură ce va apropiati  şi începeti să urcati, veţi vedea mai multe trepte. Al doilea lucru de mare importanţă este faptul că nu trebuie să fiti în Ierusalim pentru a folosi scara. Juliano va învăţat multe tehnici de proiecţie. Da, ar fi de preferat să fiti acolo în Ierusalim, în momentul în care energia ascensiunii este la cel mai înalt nivel. În acelaşi timp,realizati că Scara Ascensiunii şi ascensiunea în masă, care va avea loc la acel moment deasupra Templului de Piatra, va avea un efect pozitiv de o magnitudine nemaintalnita pentru intreaga planeta.
 
 
Ar fi un mare lucru ca o ascensiune să aibă loc în zone îndepărtate precum Lago Puelo, Argentina, acolo unde  doar câţiva oameni ar fi de fapt martori. Dar este o cu totul altceva atunci când cerurile se deschid, şi Scara Ascensiunii apare, şi mii de oameni încep să se inalte deasupra Ierusalimului. Ştiti cum vede lumea Ierusalimul. Stiti cum se raspandesc ştirile din zona asta,in jurul planetei, cu viteza fulgerului. Chiar daca nu puteti fi personal acolo, vă puteţi proiecta. Acum avem un membru GOF (Grupul celor patruzeci de membrii*) care este acolo pentru a menţine şi a ancora Lumina Înălţării şi Scara Ascensiunii pentru Seminte Stelare si pentru toti Lucratorii in Lumina. Al treilea aspect este faptul că pe măsură ce meditati vizualizaţi, cum va transportati eteric la Scara ceresca de Ascensiune, veţi experimenta un sentiment magnific de extaz şi bucurie.
 
 Pot să vă asigur ca din experienta mea personală, nimic nu se poate compara cu bucuria şi extazul din timpul Inaltarii. Nici o experienta de pe Pamant nu se aseamana cu ceea ce veţi experimenta în timpul Inaltarii voastre. Toate durerile şi necazurile, toate încercările şi suferintele pe care le-ati trecut prin această viaţă şi în alte vieti pe Pamant, vor fi complet înţelese şi acceptate cu dragoste şi bucurie de sinele vostru la acel moment. Veţi şti atunci că toate experienţele şi munca pe care ati făcut-o va adus si va pregatit pentru aceasta ascensiune. Acum nu va dati seama de ce anume ati trecut prin aceaste probleme si de ce au venit catre voi. Insa aceste lucruri vor deveni atât de clare, pe masura ce va apropiati de scara.
 
Veţi înţelege că, da, acestea au facut parte din procesul de pregătire pentru ascensiunea voastră. Va voi vorbi din nou din experienta personala, deoarece o moarte cruda si dureroasa nu va fi o barieră de nici un fel in ascensiunea voastra. Asta a fost dovedit .A fost experimentat. A fost dovedita lumii. Acest lucru nu înseamnă că trebuie sau veti avea o astfel de moarte, dar aceasta ne arată şi ne învaţă că toate experienţele Pamantului vor fi puse în perspectiva Ascensiunii. Kadosh, Kadosh, Kadosh, Adonai Tzevaoth.(SFANT, SFANT ,SFANT ESTE DOMNUL OSTIRILOR INGERESTI )
 

Vom lucra cu Juliano şi vom stabili alte trei scări ale ascensiunii pe această planetă. Eu voi fi cu Juliano şi Arhanghelul Metatron va dezvălui locaţiile respective. Noi trebuie să mentinem şi sa ancoram energiile Scarii Ascensiunii deasupra Templului de Piatra  pentru cel puţin următoarele 30 de zile, şi apoi ne vom indrepta catre următoarea. Amintiţi-vă,sa utilizati proiecţiile. Trimite-ti-va in acest loc şi, pe aceasta Scara de Ascensiune. Utilizaţi cristalele eterice pe care Juliano şi Arcturienii le-au adus aici.
 
Cristalele eterice pot servi ca acceleratoare de particule. Juliano vorbea despre fizica si cosmologie. Putem folosi analogia acceleratorului de particule în care energiile spirituale sunt amplificate. Deci, dacă doriti să va proiectati spiritual pe Scara Ascensiunii  deasupra  Templului de Piatra, Templului Muntelui, atunci ati putea să mergeti printr-un accelerator spiritual, şi anume prin cristalele eterice. După cum va instruit Juliano , indreptati-va acum spre cristalul eteric favorit.Eu trimit acum lumina si energia mea direct spre Montserrat acolo unde este frumosul cristal eteric. Dacă vrei să va alăturati mie, trimiteti lumina si energie spre Montserrat lângă Barcelona, Spania, şi proiectati-va acolo. Lumina din Montserrat este acum proiectata spre Scara Ascensinii.
 
Acum, proiectati-va din cristalul eteric din Montserrat la baza Scării Ascensiunii de deasupra Ierusalimului.
Sunt acolo la baza scării pentru a vă saluta. Aşa cum suntem acum pozitionati la baza scării, uitati-va spre mine, catre  treptele superioare. Uitati-va în sus spre a cincea dimensiune. Nu puteţi urca inca pe scara , dar am deschis portile. Am deschis campurile energetice ale scarii. Uitati-va spre mine şi vedeti ostirile angelice. Uitati, acolo este fiul meu, Arhanghelul Mihail. Lasati-l să vă vorbescs acum de la a şasea treaptă a scării. El este la a şasea treaptă, plutind în lumina eterica. Eu sunt Sananda.
Salutări, eu sunt Arhanghelul Mihail.Va invitam pe toti la această scară frumoasă de Înălţare.
 
Puteti simti interacţiunea tuturor proorocilor,a tuturor marilor înţelepţi,acelora dintre cei mai mari lideri religioşi, care au fost in acest loc de-a lungul secolelor. Eu sprijin si reinnoiesc activarea de la Stramosi. Există o activare noua. Aceasta este activarea nouă a familiilor stelare, fratiilor si surorilor stelare si a maestrilor din cea de-a cincea-dimensiune. Lumina celei de a cincea dimensiuni radiaza în jos pe scara de la Soarele Central. Eu directionez acea lumina la fiecare dintre voi. Primiti aceasta lumina acum. Acesta va va face mai capabili de a urca pe treptele Scarii Ascensiunii .
 
 
Pe masura ce va apropiati de scara şi de etapele ascensiunii,deveniti conştienţi că trupul vostru este ca o haină, şi tot ce trebuie să faceţi este să va dati jos haina, fiind acum in lumina sufletului vostru. Acum sunteti in câmpul de energie al  sufletului vostru. Nefesh Ha Ya. Nefesh Ha Tov. Neshamah. Neshamah. . Lumina sinelor vostre  superioare radiază, pe masura ce va apropiati de Scara Ascensiunii şi de etapele ascensiunii. Neshamah este Sinele vostru Superior.
 
Juliano a vorbit cu voi despre stralucirea conectarii cu sinele vostru cinci-dimensional. Vizualizaţi în acest moment că sinele celei de-a cincea-dimensioni este în partea de sus a scării, şi ca acum sunteti într-o stare  intensificata cu sinele vostru tridimensional. Sunteti intr-o stare atat de intensa incat puteti lua haina jos licarind in maretia voastra  in capatul scarii. Acolo,sus e sinele vostru cinci-dimensional chiar in capatul scării. Sinele vostru cinci-dimensional vă aşteaptă in capatul Scarii Ascensiunii. La numărul trei, vă rog să licariti in partea de sus Corpul vostru fizic va rămâne aici. Licariti in susul scării acum!

Suntem înapoi la baza Scării de Ascensiune. V-ati licărit înapoi cu un nou coeficient imens de lumina spirituală,cu un nou camp de energie spirituală.Voi ne-ati ajutat să reactivam într-un mod mai profund Scara Ascensinii aici, în Ierusalim. Reveniti la cristalul eteric de la care aţi pornit. Aceasta va fi in Montserrat pentru cei mai multi.. De la Montserrat, călătoriti înapoi în corpul vostru fizic, de unde ati plecat. Reintrati în alinierea perfectă..
Puneti mana dreapta pe inima voastra dacă simţiţi asta, si afirmaţi "Simt energia inimii mele conectate la acesta Scara a Ascensiunii de deasupra Ierusalimului"Va puteti indeparta acum mâna.
 
Amintiţi-vă că Juliano va spus că suntem doar cu 10 la suta în energia eclipsei .Uitati ce puteti realiza doar cu 10 la sută. Imaginaţi-vă ce energie inalta si lumina spirituala puteţi experimenta pe masura ce ne apropiem de eclipsă totală din 2012.
Simt  lacrimi de bucurie pentru voi, pentru că ştiu cât de greu este să fiti pe Pamant. În acelaşi timp, ştiu cât de veseli şi iubitori sunteti cand va  alăturati noua pe această scară. Cel mai bine pentru voi e sa încercaţi sa va iubiti viata si ceea ce faceti, şi să încercaţi sa aduceti o cat mai mare cantitate de energie din sufletul vostru in acest corp.
 
 Şa stiti că această conexiune la Scara Ascensiunii merge adânc în pământ, adânc în campul magnetic de energie a Pamantului. În acelaşi timp, pe masura ce urca spre a cincea dimensiune, acesta Scara a Ascensiunii , aduce de asemenea, lumina celei de-a cincea dimensiuni în jos  în centrul Pământului.
Această lumină se raspandeste în toate retelele planetei, prin toate câmpurile magnetice ale planetei, in toate locurile  sacre de pe planeta, in toate punctele de acupunctura. Să stiti că aceasta este o  vindecare planetară cu lumină. Scara Ascensiunii conectează a cincea dimensiune a Pământului cu a treia dimensiune în acest moment. Eu sunt Arhanghelul Mihail. Buna ziua.

Sursa: http://groupofforty.com/pages/january%202011%20gof%20lecture.html
 Copyright © 2011 David K. Miller
davidmiller@groupofforty.com
P.O. Box 4074 Prescott, AZ 86302 USA
Website: http://www.groupofforty.com
SURSA :  Traducere: Eliza Fati 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu