sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Comunicand cu Ghizii


Comunicand cu Ghizii PRIMA PARTE  

Introducere
Multi oameni ma intreaba cum am invatat sa comunic prin channelling cu Arhanghelul Uriel. Pentru ca am putut intotdeauna sa imi aud si sa vad spiritele indrumatoare si ingerii, nu am perceput-o niciodata ca pe un dar sau ca pe o abilitate speciala. In lucrul cu clientii mei, primesc deseori mesaje de la ingeri si ghizi pe care le transmit clientului. Multe dintre mesaje sunt mai mult decat informatii, ele sunt de multe ori solicitari ca eu sa o invat pe persoana respectiva cum sa isi asculte direct ghizii. Pentru ca aceste mesaje au devenit tot mai dese si chiar urgente in ultima vreme, am inteles ca nu toata lumea are capacitatea acesta de comunicare sau cel putin nu o foloseste. Mi s-a spus sa transmis apoi sa ii invat pe oameni cum se face pentru ca ii va ajuta foarte mult in procesul vindecarii prin care tocmai trec.

Timpul acesta este timpul schimbarii, un timp deosebit de dificil pentru toata lumea fie ea  orientata spre spiritual fie nu. Cred ca Lucratorii intru Lumina de pretutindeni sunt informati despre ceea ce urmeaza sa se intample acum celor de pe planeta noastra care nu au trecut prin Schimbare, astfel incat sa putem intelege experientele prin care vor trece si sa ii putem ajuta.  Ghizii mei mi-au spus intotdeauna ca nu poti sa ii conduci pe ceilalti prin foc atata timp cat nu ai trecut tu insati prin el. Ei bine, am trecut prin foc in ultima vreme. Comunicarea constanta cu ghizii mei ma ajuta. Dar chiar si eu a trebuit sa invat cum sa le ascult mesajele astfel incat sa pot intelege si sa pot folosi cele ce imi sunt transmise.

Acest curs este destinat sa va ajute sa obtineti informatia din partea indrumatorilor vostri, sa va ajute sa invatati cum sa auziti si sa ascultati mesajele lor. Mi se spune ca deseori auzim mesajele dar cateodata nu le intelegem si deseori nu le ascultam. Daca urmati indrumarile prezentate aici, veti putea capata cunoastere si intuitie din partea ghizilor si ingerilor vostri, care au fost pusi alaturi de voi tocmai pentru a va ajuta pe parcursul calatoriei voastre. Pentru ca asistenta lor este menita sa raspunda nemijlocit nevoilor voastre, este foarte important sa puteti fii capabili sa ii auziti si sa comunicati cu ei. Ei au cunoasterea si intuitia de care este nevoie pentru a va ajuta sa treceti prin fiecare situatie de viata, vindecandu-va si invatand ceea ce este de invatat din ea.

Asa ca, asezati-va intr-un loc confortabil, relaxati-va, faceti liniste in minte si sa incepem.

Blocaje ale informatiei

Unul dintre motivele cele mai importante pentru care nu va puteti auzi ghizii este ca blocati informatia in mod inconstient. Informatia pe care o primiti din partea ghizilor si a ingerilor vostri este menita sa ajute scopului sufletului vostru, acela de a va vindeca si de a creste spiritual.

Un blocaj major in calea acestui proces este ego-ul, care vrea ca voi sa ramaneti exact unde va aflati. Asa ca se poarta o batalie teribila in constiinta voastra intre suflet si si ego si din aceasta cauza multi dintre voi sunteti asa de zapaciti. Si tot din aceeasi cauza multora dintre voi va este atat de greu. Imaginati-va viata asemeni uni meci in care voi sunteti jucatorul cel mai important. Ghizii si ingerii vostri va sunt echipa si singurul lor scop este acela de se asigura ca veti invinge, ca veti castiga jocul. Tot ceea ce fac pentru voi este o reflectare a acestui scop si din aceasta cauza este atat de important sa invatati sa comunicati cu ei. Fara indrumarea lor ati fi lipsiti de tot sprijinul de care aveti nevoie in timpul care va este dat sa reusiti.

Aceia dintre voi care sunt acum in plina schimbare ati ajuns sa fiti cei care sparg tiparele in grupurile voastre de suflet. Voi sunteti cei care vor evada, vindecandu-va problemele karmice si dand nastere la noi modele in viata voastra. Stiti cine sunteti, pentru ca v-ati simtit intotdeauna diferiti de ceilalti, chiar si fata de cei din propria familie. S-ar putea ca tocmai in aceasta perioada sa va fi indepartat de ei la nivel emotional sau chiar fizic. S-ar putea sa aveti putini prieteni si sa va simtiti singuri. Singura sursa de alinare si stabilitate pe care o aveti sunt ingerii si ghizii vostri si din acest motiv este atat de important sa invatati sa comunicati cu ei. Ei dispun de toata cunoasterea de care aveti nevoie pentru a trece de aceasta parte a calatoriei voastre pentru ca ei nu au trecut de val. Ei isi amintesc contractele, promisiunile si sarcinile pentru care sunteti aici. Voi sunteti cei care le-au uitat. Va pot ajuta sa va amintiti si va pot asista pe calea voastra. In primul rand trebuie sa intelegeti de ce nu le auziti mesajele:

Frica

Frica aseaza un zid intre voi si natura voastra spirituala. Este un zid pe care Sinele Suiperior nu il poate transcede si pe care nici macar ingerii si ghizii vostri nu il pot darama. Atunci cand actionati cu frica sunteti in afara vibratiei dragostei, care este unica vibratie la care se pot racorda dimensiunile superioare. Daca sunteti plini de teama nu veti fi capabili sa auziti mesajele de dragoste, incurajare si indrumare pe care ghizii le au pentru voi .

Frica are multe aspecte. Unul poate fi teama de esec sau succes, teama de a nu fi in stare sa mergi mai departe. Deseori temerile voastre nici macar nu va apartin - experimentati si maifestati temerile altora, inclusiv ale celor din grupul vostru de suflet. Multi dintre voi chiar se tem ca vor auzi ceva ce nu vor sa auda sau ca vor fi fortati sa faca ceva ce nu pot sau nu simt ca ar putea sa faca. Intelegeti ca orice doreste inima voastra este cu totul in puterea voastra - nu ati dori-o daca nu ar fi parte din intentia voastra. Sa stiti ca ingerii si ghizii vostri nu v-ar cere niciodata altceva decat ce este in sprijinul Binelui vostru superior. Cum va dati seama ca sunteti plini de frica? Patrundeti inauntrul vostru si priviti-va sentimentele. Va simtiti deconectati si zapaciti, confuzi, indurerati sau furiosi? Puteti simti panica? Atunci actionati din frica.

Pentru a scapa de frica, permiteti-i sa vina in fata voastra, intrebati-va ce inseamna pentru voi, cum ati mai simtit-o pana acum si de ce aveti nevoie pentru a va vindeca si a-i permite sa plece din constiinta voastra. Fiti calmi in fata fricii voastre si veti primi informatia de care aveti nevoie pentru a va vindeca si a va elibera de frica.

Indoiala

Indoiala este un alt aspect al fricii si este un blocaj important in calea capacitatii voastre de a interpreta si aplica informatia care va este data. S-ar putea sa va indoiti de capacitatea voastra de a auzi sau de capacitatile voastre intuitive. Prezenta indoileii poate fi o piedica puternica in calea capacitatii voastre de a comunica cu taramul spiritual. Daca sunteti nesiguri de informatia pe care o primiti, cereti sa aveti claritatea absoluta in tot ceea ce auziti. Si mai cereti si confirmarea mesajului. Cand cereti confirmarea recunoasteti faptul ca ati auzit mesajul si ca aveti nevoie de mai multa claritate. Daca veti aborda tot ce auziti cu indoiala, atunci declarati ca nu sunteti siguri de capacitatea de a auzi ceea ce va spun ghizii. Cand sunteti plini de indoiala nu veti crede nimic din ceea ce auziti.

Este usor sa recunoasteti indoiala cand apare, pentru ca isi face aparitia in forma unor declaratii cum ar fi chiar nu pot sa cred asta sau „nu pot sa cred ca asa ceva este adevarat’sau chiar nu pot vorbi cu ghizii mei de loc. Indoiala apare de obicei ca neincredere in sine, rareori ne indoim de motivele, judecatile si opiniile altora. Indoiala isi poate avea radacinile in modul in care ne percepem capacitatile intuitive sau chiar credintele noastre referitoare la ceea ce inseamna sa fii dotat spiritual. Daca simtim ca cei ce ne sunt apropiati nu vor lua in considerare informatia sau ne vor judeca negativ pentru comunicarile noastre spirituale vom ajunge sa punem la indoiala capacitatile noastre , mesajele primite si sursa lor.

Cand simti ca ai indoieli despre ceea ce auzi cere confirmare avand incredere in acelasi timp ca ceea ce ai auzit este o informatie corecta. Identifica sursa indoielilor - provin ele din interiorul tau sau exista o alta sursa, cum ar fi parintii, familia sau prietenii? Daca sursa este in afara ta, permite-ti sa o identifici si sa o elimini. Daca sursa se afla in tine, aminteste-ti ca esti o emanatie a Dumnezeului Creator, cu nimic mai prejos decat orice fiinta din Univers. Accepta si recunoaste-ti meritul de a comunica cu cele mai inalte taramuri spirituale. Recunoaste-ti divinitatea si conexiunea constanta la Sursa.

Emotiile

Emotiile constituie un alt blocaj in calea receptarii mesajelor si indrumarilor ghizilor si ingerilor pentru ca ele sunt produsul unei realitati tridimensionale. In contextul dimensiunilor superioare exista o singura emotie si aceea este iubirea. Intelegeti ca emotiile voastre sunt pur si simplu judecati pe care le folositi pentru a va defini mediul inconjurator. Multe emotii iau nastere din frica, dar multe altele apar din drame karmice si legaturi pe care le aveti cu cei din grupul vostru de suflet. Este important sa fiti constienti de efectul acestor drame emotionale asupra voastra, acela de  de a va bloca cresterea spirituala si capacitatea de a va vindeca. Daca sunteti inconjurati de oameni cu care sunteti implicati  in mod constant  in drame emotionale, acestea sunt relatiile pe care ati avenit acum, aici, sa le vindecati. Daca ramaneti blocati intr-o asemenea drama nu faceti decat sa prelungiti procesul. Ghizii si ingerii nu pot comunica cu voi daca sunteti distrasi de drame emotionale.

Cand simtiti ca emotiile se intensifica incercati sa le priviti cu detasare si sa adoptati o abordare mai stiintifica in loc sa sa sariti in lupta si sa va angajati in inca un conflict. Intrebati-va ce emotii simtiti, catre cine sunt directionate si de ce simtiti ceea ce simtiti. Toata energia emotionala este centrata in chakrele inferioare. Cand invcepeti sa simtiti emotiile, permiteti-le sa se ridice de la nivelul chakrelor inferioare sopre centrul inimii, declarati-va intentia clara sa le vindecati si sa le eliberati catre ghizii si ingerii vostriisi catre Sinele vostru Superior astfel incat sa va paraseasca constiinta. Sa stiti ca odata ce v-ati eliberat de obligatia auto-impusa de a va implica in drame emotionale, oamenii si situatiile care sunt sursa acestor drame s-ar putea sa va plece din viata voastra. Asa si trebuie sa fie. Permiteti-le sa plece, trimitandu-le dragoste si lumina. Atunci cand pleaca veti sti ca v-ati vindecat karma cu ei.

Distragerea atentiei

Realitatea voastra tridimensionala este  un spatiu zgomotos, agitat si confuz. Este plin de distractii care sunt menite sa va tina ancorati in iluzia pe care v- ati creat-o  pentru voi. Aceste elemente de distragere a atentiei includ distractiile cum ar fi televiziunea, slujbele solicitante, materialismul, computerele si obligatiile fata de oameni si situatii ale caror solicitari va jefuiesc energia. Sa stiti ca acestea sunt forte care lucreaza impotriva Schimbarii si ca intentia lor este sa retina pe cat mai multi dintre voi este posibil  de la inaltarea constiintei. Aceste distractii actioneaza ca o alta bariera in calea mesajelor si indrumarii ghizilor si ingerilor vostri. Trebuie sa va indepartati constient de langa ele si veti invata treptat sa gasiti comfortul in linistea proprie  fiintei voastre interioare. Deseori, v-ati creat inconstient sau ati adoptat elemente de distractie ca un mod de prevenire a cresterii spirituale. Distractiile pur si simplu hranesc nevoia ego-ului de control si va ocupa mintea monopolizandu-va atentia. Chiar si prietenii care va consuma timpul sau membrii familiei care va solicita excesiv , activitatile exterioare in care va implicati si care va consuma tot timpul, toate aceste constituie elemente de distractie. Cum va distrageti atentia? Ce are prioritate in viata voastra - voi sau ceilalti? Cum puteti scapa de elementele care va distrag astfel incat sa invatati sa va concentrati asupra voastra si sa gasiti pacea din interior? Atunci cand veti incepe pentru prima data sa creeati un spatiu linistit pentru comunicarea cu ghizii si Sinele Superior veti observa ca nevoia de distractie poate creste.  Recunoasteti aceasta pornire si lasati-o sa treaca. Veti reusi, in timp si cu exercitiu, sa gasiti aceste distractii din ce in ce mai putin necesare si veti invata sa va bucurati de timpul petrecut cu fiinta voastra inerioara.

Receptionarea mesajelor

Ghizii si ingerii vostri comunica cu voi in diferite moduri. Sunt cateva reguli de baza pe care ar fi bine sa le intelegeti pentru a putea incepe antrenamentul in vederea receptionarii mesajelor.

Ei vorbesc incet

Ghizii si ingerii vostri vor vorbi rareori cu o voce tare, perceptibila. In general ei vorbesc foarte incet, pentru ca trebuie sa ii auziti din centrul fiintei voastre interioare. Chiar daca pot, in cazul in care va aflati in pericol, sa va strige in ureche, de cele mai multe ori va vor vorbi cu ton bland care va cere sa fiti un ascultator doritor si receptiv. Sa stiti ca ei nu inceteaza niciodata sa va vorbeasca- daca nu ii auziti este pentru ca temerile voastre le acopera vocile, ego-ul incearca sa pastreze controlul sau distractiile din viata voastra va impiedica sa va concentrati asupra fiintei interioare care poate sa auda aceste mesaje foarte clar.

Ei vorbesc in simboluri

Ar fi cu mult mai usor daca ghizii si ingerii vostri v-ar spune exact ce sa faceti si cand sa faceti intr-un limbaj clar si simplu. Dar ei nu pot face asta pentru ca nu pot interveni in liberul vostru arbitru. Oricat de clar si de urgent ar fi mesajul lor, voi sunteti cei care trebuie sa facet alegerea de a-l urma prin exercitarea propriei vointe libere. Deseori vor folosi simboluri pentru a va transmite mesajul. Aceste simboluri pot veni din cuvintele unui cantec pe care il auziti, dintr-un mesaj pe un panou publicitar sau un gand care va vine de nicaieri. Sunt milioane de feluri in care puteti primi aceste mesaje -chiar dintr-un numar de inmatriculare personalizat al unei masini care merge in fata vioastra. Acestea sunt mesaje de la ghizii si ingerii vostri si cu totii le-ati exeperimentat din cand in cand. Pe masura ce deveniti mai dornici sa auziti aceste mesaje, veti vedea ca ele va parvin cu o frecventa din ce in ce mai mare. Cand veti avea intentia clara sa receptionati mesajele, acestea va vor aparea in fata.

Ei vorbesc prin altii

De cate ori ati avut o discutie cu un om cu totul strain care v-a spus lucruri care raspundeau unei intrebari? Si acestea sunt mesaje de la ghizii vostri. Pe masura ce deveniti din ce in ce mai  receptivi la mesajele lor veti invata sa acordati atentie oamenilor si situatiilor care va inconjoara astfel incat sa puteti primi mesajele pe care e nevoie sa le auziti. Oricum, daca sunteti plini de teama, perturbati din punct de vedere emotional sau distrasi de diverse elemente din viata voastra, veti fi mai  inchisi in sine si nu veti putea acorda atentie lucrurilor care se petrec in jurul vostru.  Sa stiti ca ajutorul va este pretutindeni in jur si ca atunci cand va redirectionati atentia catre primirea mesajelor de la ghizi si ingeri veti observa oamenii si situatiile care v-au fost asezate in cale si care poarta un mesaj special pentru voi.

Ei va vorbesc in vis

Ar trebui sa tineti un jurnal al viselor pentru ca atunci cand ghizii sunt incapabili sa comunice cu voi in timp ce sunteti treji, vor comunica cu voi in vis. Acete vise pot contine mesaje simbolice pe care nu le intelegeti sau se pot referi la situatii sau evenimente care nu au avut loc inca. De aceea este important sa le scrieti astfel incat sa va referiti la la ele mai tarziu. Sa stiti ca aceste mesaje sunt trimise pentru a va ajuta si daca sunt naucitoare sau nu se manifesta imediat este pentru ca evenimentele legate de ele sunt inca in desfasurare.

(ii multumim Alexandrei stan)
 SURSA:  Editura For You Newsletter
De Jennnifer Hoffman www.urielheals.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu