vineri, 14 ianuarie 2011

Schimbari energetice si jocuri de putere


Arhanghelul Uriel – 10 ianuarie 2011 Jennifer Hoffman (ii multumim Alexandrei)

Schimbari energetice si jocuri de putere


In 2011, ca si in anii anteriori, pe masura ce inaintam treptat spre recalibrarea energetica a familiei omenirii, la vibratii si dimensiuni superioare (ceea ce include si planeta Pamant), vom trece printr-un numar de transformari energetice, sub forma de vortexuri si un aflux de energii noi. Am fost implicati in acest proces pentru mai bine de o decada, iar fiecare nou val se cladeste pe cel precedent, in lucrarea lor combinata pentru modificarea corpurilor noastre fizice, fiziologice, psihice, emotionale si mentale, permitandu-ne sa cuprindem mai mult din fiintele noastre spirituale, in corpurile noastre umane, printr-un proces de eliberare a densitatii si inlocuire a acesteia cu lumina.


Noile energii ne transforma corpurile la fiecare nivel si noi reactionam prin simptome fizice, care variaza de la simple dureri de cap pana la boli cronice si debilitante. Pe plan personal, aceste noi energii adauga o gama larga de schimbari ce pot ajunge pana la abaterea completa de la calea obisnuita a vietii, prin eliminarea tuturor elementelor cunoscute, astfel incat sa putem crea ceva diferit. Fiecare val de energie ne permite sa eliberam un strat de densitate, si astfel suntem in fata fiecare limitari cu care am trait pana acum. Schimbarile noastre fizice si de viata sunt rezultatul eliberarii acestei densitati si al recalibrarii vibratiei noastre. pentru a putea incorpora o frecventa energetica superioara. Cateodata, acest proces de eliberare este resimtit asemenea unei morti fizice – si chiar este asa, intr-un fel. Dar, odata ce am depasit procesul de eliberare, ne simtim mai bine, pana ajungem la urmatoarea transformare energetica.  

Vortexurile reprezinta concentrari ale energiei, care reflecta fie frumusete, fie violenta extrema. Portalurile reprezinta deschideri in campul energetic al Pamantului prin care curge energia. Pe masura ce ne ridicam, colectiv, nivelul vibratiei, portalurile de energie mai joasa se pot inchide – ceea ce va transforma dinamica energiei planetei, acest lucru fiind deja observabil acum si urmand sa se desfasoare pe parcursul anului 2011 si dupa. Acest proces se dezvolta exponential, pe masura ce capacitatea noastra de a asimila nivele mai inalte de vibratie energetica creste. Din aceasta cauza, ni se pare ca timpul s-a accelerat, pentru ca parasim limitarile timpului linear si trecem intr-un timp Universal, multi-dimensional si non linear, in care ne apropiem mai mult de ceea ce suntem – si anume, energie pura cu potential nelimitat de creatie.

Fiind energie in miscare, suntem profund afectati de orice schimbare a frecventei energetice. Simtul puterii noastre personale se acutizeaza, odata cu fiecare schimbare energetica, deoarece pozitionarea la o vibratie superioara ne permite sa ne accesam adevarata putere, care este Divina si interioara. Neputinta sta in densitate si, prin urmare, indepartarea densitatii conduce la indepartarea limitarilor puterii noastre. Destinul sufletului nostru este acela de a se inalta, iar acesta a constituit telul nenumaratelor noastre vieti. Cu cat ne intelegem mai mult rolul in inaltare, parteneriatul cu Pamantul si faptul ca este vorba despre un proces energetic care se reflecta in lumea noastra fizica si materiala, putem participa la acest proces intr-un mod mai echilibrat, cu gratie si usurinta. 2011 ne va aduce multe schimbari pe plan individual si colectiv – si, intr-o buna zi densitatea pe care o stim va deveni ceva de domeniul trecutului. Pana atunci, vom continua aceasta calatorie a extinderii energiei, pe masura ce ne inaltam spre miracole si ajungem sa ne cunoastem starea de maestru.

Energiile lunii ianuarie

Ianuarie ne rezerva niste surprize minunate, pe masura ce inca un nou an de energii uluitoare incepe sa se desfasoare. Sunt sanse sa fi inceput deja sa vedeti miscare in viata voastra, iar acest lucru va continua pe parcursul intregii luni, extinzandu-se pe perioada intregului an. Exista cateva teme pentru luna ianuarie si anume, responsabilitatea personala, echilibrarea nevoilor personale cu ale celorlalti, pozitionarea in integritate energetica si folosirea puterii personale. Si, pentru prima data in multi ani, in primele 25 de zile ale lunii ianuarie nu este nicio planeta retrograda sau in umbra, acest lucru amplificandu-ne capacitatea de a merge mai departe.

Orice miscare pe care o traiti acum a aparut, probabil, dupa o lunga perioada de stagnare, in care nimic nu mergea, in care nu puteati materializa nimic si era imposibil sa gasiti adevarul din viata voastra, va simteati complet lipsiti de scop si traiati cuprinsi de indoiala, confuzie si frica. Aceste manifestari bruste ale succesului au un dublu sens: sa va arate ca puteti crea ceva ce va aduce bucurie si sa va dea speranta. La un anumit nivel, Universul stie ca, din cand in cand, avem nevoie de experienta succesului, pentru a ne mentine pe aceasta cale. Dar toate sunt raspunsuri la rugaciunile voastre, asa ca orice ati crea reprezinta materializarea a ceea ce ati cerut.

Pe masura ce trecem prin aceasta luna, vor exista lectii care sa ne reaminteasca raspunderea fata de noi insine, fata de bucuria si succesul nostru. Vom vedea si eliberarea oamenilor si a situatiilor care nu ne aduc bucurie. Acestea fiind spuse, zonele in care suntem blocati reprezinta lectiile pe care le mai avem de invatat, in punctul in care ne aflam. Cu cat le vom invata mai repede, cu atat mai repede vom putea trece mai departe. In orice situatie ne-am considerat responsabili pentru altii, ne-am angajat sa servim bucuriei lor, sau i-am facut pe ei responsabili pentru noi, acolo se vor afla marile noastre lectii pentru 2011, cu multe ocazii de eliberare, ce apar in ianuarie .

Vom vedea aceste schimbari si la nivel global, pe masura ce devenim mai constienti de rolul pe care il jucam ca membri ai constiintei colective. Folositi energiile acestei luni pentru a va spori bucuria, pentru a va gasi pacea in interior, pentru a echilibra ceea ce dati si ceea ce primiti, din punct de vedere energetic in interactiunile cu ceilalti si pentru a fi in integritate cu voi insiva. Ceea ce faceti in aceasta luna se va repeta pe parcursul intregului an si, pe masura ce traiti rezultatele eforturilor voastre, veti sti incotro sa faceti pasul urmator. Asadar, bucurati-va de acest timp – chiar daca mai sunteti inca nelamuriti si nesiguri – pentru ca nu exista pasi gresiti. Fiecare lectie este o poveste de sine statatoare pe calea voastra si o reamintire a cine sunteti. Sa aveti o luna minunata!
  



Destin este un cuvant care poate fi folosit pentru a descrie calea ce reprezinta povestea vietilor voastre de suferinta si limitare, incercari si frica. Poate avea acest inteles, dar exista si alte variante, pentru ca destinul poate fi destinatia voastra – dar destinatia nu va este scrisa in destin. Destinul este scris in karma, in istoria experientelor voastre umane, dar poate cuprinde si speranta ca va veti putea implini dorinta de a deveni expresia celui mai inalt potential al vostru. Pana acum, destinul a reprezentat o speranta neimplinita, pastrata multa vreme, dar el reprezinta, printre multe altele, si o posibila destinatie.

Puteti alege intre destinul experientei voastre umane si o noua cale pe care sufletul vostru a pastrat-o de multa vreme pentru voi si care reprezinta o alta destinatie posibila. Chiar daca aveti o cale ce va este sapata in inima si in memoria voastra celulara, aceasta este in conflict cu calea pe care sufletul vostru a intentionat-o pentru voi si care va este accesibila, atunci cand renuntati la frica. Fiecare moment contine fie potentialul unei noi destinatii, fie acela de a va urma calea destinului.

Destinatia destinului vostru este de a fi pusi la incercare in interiorul grupului vostru de suflet si, in acelasi timp, de a gasi potentialul pentru o noua destinatie intr-o noua familie de suflete. Relatia voastra cu destinul a fost intotdeauna legata de cei care v-au frant inima, pana atunci cand ati ales o alta destinatie, in care sa aveti parteneri intregi si iubitori. Este destinul vietii voastre sa va cunoasteti limitarile, saracia si lipsurile, inainte de a putea crea o noua destinatie a abundentei nelimitate, in care sa creati dupa dorinta inimii.

Nu exista nicio forta in Univers care sa poata prevedea destinatia voastra, pentru ca este propria voastra alegere sa traiti in cadrul destinului vostru – fie traind trecutul in prezent, fie creand noi destinatii care va sunt inca necunoscute. Dar, chiar si in cadrul acestor destinatii necunoscute, exista factori comuni si acestia tin de binecuvantarile pacii, iubirii neconditionate si ale bucuriei, despre care sufletul vostru stie ca reprezinta potentialul vostru si al intregii omeniri. Alegeti-va destinatia si destinul vostru omenesc poate ramane in trecut. Pentru ca inaltarea va este deja scrisa in destinul spiritual si va puteti lasa lumina sa straluceasca, pentru a va conduce spre destinatia aleasa.

Puteti fi mareti?

 Unul dintre aspectele cele mai dificile in a fi Indigo sau Cristal (ambii impartasesc aceasta trasatura) este lipsa dorintei de recunoastere de sine si a propriilor realizari. Am cunoscut foarte multi Indigo talentati, adulti sau tineri, care nu pot primi un compliment, nu isi pot recunoaste succesul ori sa se vada pe ei insisi ca pe niste oameni realizati. Cristalii au si ei dificultati in recunoasterea propriilor realizari sau capacitati. Cu totii vor sa ramana undeva in planul doi, dar adevaratul lor succes sta tocmai in dorinta lor de a fi recunoscuti.

Daca sunteti un adult Indigo sau Cristal puteti sa intelegeti ce spun si probabil ca a existat un anumit moment in viata voastra, in care ati dorit sa faceti un pas in fata sau sa fiti recunoscuti, dar a existat cineva care v-a pus la punct, sau v-a respins intr-un fel. Aceasta situatie apare mereu in sedintele mele cu clientii si am observat ca un singur incident, petrecut in orice moment al vietii lor, a avut puterea sa le limiteze dorinta de a iesi in fata pentru a fi recunoscuti pentru ceea ce sunt si ceea ce fac. Incepand cu acel moment, ei s-au temut sa se exprime, pentru ca se tem de ceea ce s-ar putea intampla.

Generatiile mai tinere par sa aiba atitudinea ca nu conteaza ceea ce fac, ca nu pot face nimic semnificativ si ca nu vor nici macar sa incerce. Este foarte dificil sa ii convingi ca, pentru a fi vazuti in intuneric, trebuie sa isi aprinda lumina (Stiu asta, pentru ca tot timpul am de a face cu aceasta atitudine a copiilor mei Indigo si Cristal). Ei cred asta, doar atunci cand se intampla cu adevarat – dar pana atunci, este greu sa ii convingi ca trebuie sa aiba incredere pe parcurs si sa se exprime drept cei care sunt. Au nevoie de un exemplu – si il au...

Noi putem constitui exemplul de care copiii nostri au nevoie, pentru ca nu le putem cere sa faca ceva ce nu vrem sa facem noi insine. Capacitatea noastra de ne lasa lumina sa straluceasca, fara frica, este cea care ii va face sa isi arate propria stralucire. Nu le putem cere sa isi exprime aspectele superioare, daca noi le ascundem pe ale noastre. Am facut alegerea de a fi diferiti de parintii nostri, de a fi parinti iubitori, buni si atenti, de a ne asculta copiii si de a-i lasa sa stie ca ii iubim. Dar avem nevoie sa facem si pasul urmator – acela de a fi exemplu de viata constienta si curajoasa. Ei asteapta sa le aratam calea, asadar sa o luam inainte. Noul Pamant reprezinta responsabilitatea noastra comuna si, impreuna, putem sa il cream, stralucind cu totii cat mai puternic posibil.

Pentru mai multe informatii, arhiva, articole si evenimete vizitati site-ul  Uriel Heals la adresa www.urielheals.com .

Jennifer Hoffman
SURSA : Editura For You Newsletter] Arhanghelul Uriel Energiile lunii ianuarie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu