luni, 10 ianuarie 2011

Numerologul Anatol Basarab, despre 2011: Focul va face ravagii, apa va provoca inundaţii, pământul va declanşa cutremure.





Numerologul Anatol Basarab, despre 2011: Focul va face ravagii, apa va provoca inundaţii, pământul va declanşa cutremure.


Previziuni sumbre pentru anul care abia a început. Renumitul numerolog Anatol Basarab susţine că cele 12 luni care vor urma nu vor fi deloc blânde. Ne vom confrunta cu inundaţii, incendii, cutremure, alunecări de teren care vor "înghiţi" cartiere întregi, iar în câteva oraşe aerul ar putea deveni irespirabil.

Aflat sub semnul zodiacal al iepurelui alb metalic, conform chinezilor, sau sub cel al pisicii albe metalice, conform tradiţiei vietnameze, anul 2011 este unul al diplomaţiei, tratativelor, comunicării şi pregătirilor. Cei care vor şti să negocieze vor avea mult de câştigat în viitor, iar acest lucru se referă atât la indivizi, cât şi la state, susţine numerologul Anatol Basarab. "2011 îi va favoriza pe toţi cei care au o legătură cu ştiinţele şi arta, dar şi pe cei care au o familie puternică, relaţii stabile, legături puternice cu neamurile, copiii şi prietenii.
Cine nu va şti să se consilieze cu specialiştii din toate domeniile înainte de a lua o decizie va avea mult de suferit, mai târziu sau chiar imediat", a precizat numerologul, care crede că în 2011 stihiile naturii se vor dezlănţui. "Apa, pământul şi focul vor intra într-o competiţie.


Focul va face ravagiile lui, acolo unde va găsi condiţiile prielnice pentru a se manifesta, apa se va manifesta şi ea din plin provocând inundaţii, tsunami, spargeri de diguri, pământul va declanşa şi el cutremure în diferite locuri ale planetei, alunecări de teren care vor înghiţi case, drumuri, construcţii, iar pe alocuri chiar cartiere întregi. Pământul asociat cu stihia apei va crea probleme considerabile pe durata anului acesta. Stihia aerului se va face şi ea remarcată. Tot mai mulţi oameni din diferite oraşe şi de pe diferite teritorii vor fi nevoiţi să poarte măşti pentru a mai putea respira", a mai spus numerologul.

Nu vom ieşi din criză
Nici în ceea ce priveşte economia lucrurile nu se vor schimba în bine, susţine numerologul. "Se vor întâmpla încă o serie de interdicţii şi restricţii. Vor apărea şi mai multe neajunsuri, se vor tăia multe alte facilităţi sociale. Scumpirile nu vor înceta să crească. În 2011 nu vom reuşi să ieşim nici măcar din recesiune. Tot ceea ce însemnă CFR ar putea în acest an să genereze tensiuni foarte mari la nivel naţional. Disponibilizările vor continua nu numai în sfera angajaţilor bugetari, ci şi în direcţia firmelor private", a precizat Anatol Basarab.

An favorabil pentru Iaşi, Giurgiu şi Olt
"Ca şi în anii trecuţi, vor fi judeţe şi localităţi favorizate de vibraţia anului, iar altele oarecum defavorizate. Giurgiu, Iaşi şi Olt sunt sincronizate cu cifra de vibraţie a anului, iar 2011 este oarecum favorabil acestor trei judeţe. Pentru Buzău, Caraş Severin, Constanţa, Ialomiţa, Neamţ, Satu Mare, Tulcea şi Vâlcea, 2011 este un an complicat. Aici pot apărea tot felul de tensiuni şi evenimente neplăcute sau chiar accidente, catastrofe şi crime oribile", a mai spus numerologul.

Psiholog, numerolog şi scriitor
Anatol Basarab este un cunoscut psiholog şi numerolog. Licenţiat în Psihologie-Pedagogie, el are un masterat în Consiliere Pedagogică şi Educaţională. Din 2001 este membru al mai multor organizaţii şi asociaţii de psihologie ezoterică şi spirituală, precum şi medicină complementară din lume. Anatol Basarab este autorul uneia dintre cele mai bune cărţi de numerologie publicate până în prezent: "Numerologia în viaţa fiecăruia".

Accidente industriale şi cutremure
Nici clarvăzătorii şi parapsihologii din afara ţării nu ne dau veşti prea bune pentru 2011. În viziunea clarvăzătorilor britanici Craig şi Jane Hamilton-Parker, în următoarele 12 luni ne vom confrunta cu evenimente care ne vor pune la încercare răbdarea, rezistenţa, dar şi sentimentul de solidaritate. Recent, cei doi soţi au dezvăluit în paginile revistei "Fate and Fortune" că în 2011 se vor produce două accidente cumplite: India va fi lovită de un dezastru nuclear, în vreme ce în China va avea loc o explozie la un combinat chimic. În plus, un lider politic important îşi va pierde viaţa într-un accident aviatic, susţin cei doi. Nici catastrofele naturale nu ne vor ocoli anul acesta, când se pare că un cutremur de proporţii va zgudui California. Previziuni la fel de triste face şi banca daneză Saxo. Potrivit analiştilor săi, în 2011, cunoscuta reţea de socializare Facebook ar putea fi achiziţionată de compania Apple, în vreme ce preţul gazelor se estimează că va creşte cu 50%. Nici preţul petrolului nu va rămână acelaşi ca anul trecut. În 2011, acesta va ajunge la peste 100 de dolari barilul, o nouă lovitură economică de proporţii pentru majoritatea statelor.

Vine sfârşitul Pământului
Michio Kaku, unul dintre cei respectaţi fizicieni şi futurologi din lume, crede că pe pământeni îi aşteaptă zile grele. În opinia savantului american de origine japoneză, zilele Terrei sunt numărate, iar cei care vor să se salveze vor fi nevoiţi să părăsească planeta. "Va trebui să părăsim Pământul la un moment dat, pentru că altfel vom muri. Pe o scară de câteva mii de milioane de ani până la câteva miliarde de ani, Pământul va muri el însuşi", a declarat fizicianul, care crede că peste aproximativ 10.000 de ani planeta se va confrunta cu o nouă eră glaciară. Mai aproape de zilele noastre, savantul estimează că următorii zece ani vor fi haotici în ceea ce priveşte capitolul energetic. "Nu va apărea niciun înlocuitor pentru petrol", a precizat Michio Kaku.

SURSA:  http://www.stiri.com.ro/stire-1525/numerologul-anatol-basarab-despre-2011-focul-va-face-ravagii-apa-va-provoca-inundatii-pamantul-va-declansa-cutremure.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu