duminică, 23 ianuarie 2011

MESAJ DE LA PLEIADIENI

                                                   


 MESAJ DE LA PLEIADIENI
 
Cand traiti pe o anumita frecventa, aceasta ii afecteaza pe toti cei din jur, oriunde v-ati afla. Acest lucru vi se intampla deja. Multi va intelegeti deja misiunea, in timp ce altii abia acum se dumiresc.

Sarcina de a modifica modularea frecventei care controleaza specia umana implica rearanjarea ADN-ului si a filamentelor energetice pe care le detine fiecare dintre voi. Acum, misiunea vi se pare covarsitoare ca anvergura. Planeta sustine, in aceasta maniera, evolutia intregului Univers. Numai Pamantul poate gazdui astfel de evenimente: este locul fierbinte, unde trebuie sa ne angajam in lupta. Aici se articuleaza planul, iar evenimentele de aici vor avea efecte in multe alte lumi.

… Pretutindeni, membrii Familiei de Lumina incep sa se regaseasca intre ei. Trebuie sa puneti accent pe lucrurile care va unesc, nu pe cele care va diferentiaza. Pentru a va recapata puterile de membri ai Familiei, trebuie sa aduceti informatia pe Pamant camuflata, pentru propria voastra expansiune. E nevoie de asta - evolutia voastra va afecta evolutia intregii planete.

ADN-ul vi se va multiplica de la 2 la 12 catene (spirale). Acestea corespund unor centre energetice, sau chakra, aflate atat in interiorul, cat si in afara corpului. Mai multe milioane va aflati deja in misiune pe Pamant si ati acceptat sa mentineti frecventa care va ajuta sa duceti totul la bun sfarsit. Atat de multi reusiti sa atingeti perfectiunea, iar perfectiunea voastra se rasfrange asupra tuturor. In curand veti sti limpede cine sunteti si care va este misiunea.

Este un proces individual fantastic pentru oricine participa la un astfel de proces, care va prinde un ritm ametitor in urmatorii ( 1992, anul in care au venit aceste info pe Pamant) 20 de ani. Unora vi s-au rearanjat cele 12 catene nucleare. Acestea interactioneaza intre ele in interiorul si in afara corpului. Conexiunea lor este un semnal de activare a celor 12 centre de energie, care vor mentine astfel un tranzit informational permanent.

Dupa cum stim din traditii, 7 dintre centre sunt plasate in corpul omenesc, iar 5 in afara lui. Sunt cunoscute sub denumirea de chakra si se aliniaza dupa rotatia celor 12 corpuri celeste ale sistemului solar pe care le cunoasteti pana acum – 12 surse de vibratii ale realitatii tridimensionale.Rotirea lor genereaza informatie: se invart in acelasi ritm cu sistemele chakra care se intind departe, spre capetele Universului si transmit miscarea ADN-ului pe care il purtati in voi.

Prin rearanjarea ADN-ului uman in cele 12 catene (spirale) se va descoperi o incomensurabila sursa de informatii si un izvor nesecat de putere. Prin simpla alaturare a indivizilor, in trup, dar mai ales in spirit si in intentii – impletiti intr-un receptacul telepatic al energiilor pan-cosmice – Universul se va transforma integral.

Numim mutatie procesul de restructurare a ADN-ului. Cand voi, ca membri ai Familiei de Lumina, veti gasi puterea de a sustine mutatia in structura voastra celulara, veti putea deschide cele 12 centre de informatie. Veti intelege ca puteti crea experientele, ca aveti sansa de a deveni creatori constienti. Mai mult, veti constientiza ceea ce sunteti de fapt.
La deschiderea ultimei chakra, veti fi capabili sa introduceti energii extra-terestre in existenta cotidiana. Cu cat sunteti mai multi cei care mentin frecventele inalte, cu atat o mai mare concentratie din aceste energii vor fi canalizate catre Pamant. A zecea chakra asigura legatura cu sistemul solar, a 11-a cu intreaga spirala galactica, iar ultima cu un loc indepartat din Univers. Prin ele veti obtine o informatie uimitoare, socanta pentru intreaga lume.

…Chiar acum, lucrul cel mai important care vi se intampla este reorganizarea ADN-ului. Raze cosmice va bombardeaza zilnic corpul pentru a opera aceste mutatii. Fragmentele amalgamate in care se pastreaza istoria si constiinta Bibliotecii Vii se rearanjeaza treptat.
ADN-ul evolueaza. Noi catene se formeaza prin torsiunea filamentelor fotocodificate. Datele sunt adunate laolalta prin actiunea energiilor electromagnetice provenind de la Creatorul Prim. Nu facem decat sa va oferim asistenta in cadrul acestui proces, care ne ajuta sa evoluam, la randu-ne.

Odata cu reorganizarea la nivelul ADN-ului, se va produce o restructurare a sistemului nervos, care va permite tranzitul mult mai multor informatii. Mare parte a celulelor nervoase, care hiberneaza momentan, isi vor relua atunci functionarea.
Intreaga planeta va resimti aceste transformari, a caror esenta este constientizarea.

… Aveti darul de a atrage lumina, care este acelasi lucru cu informatia, la nivelul planetei, iar prin aceasta reusiti sa strabateti cararile constiintei fara macar sa rostiti un singur cuvant. Aceste carari vor crea noi realitati, noi optiuni si noi moduri de a trai si exista. Asadar, colapsul actualei societati este iminent in starea sa actuala, ea nu poate sustine lumina, nici posibilitatea multidimensionalitatii; va limiteaza drastic libertatea si v-ati saturat de aceasta opresiune permanenta.

…Dragii nostri oameni, sunteti pe punctul de a va imbarca in cea mai grozava aventura, pe care numai voi o puteti duce la bun sfarsit. Dimensiunile eterice sunt alaturi de voi tot timpul, iar membri ai Familiei deLumina va sprijina neincetat. Dar numai de voi depinde sa aplicati cunostintele pe care vi le-am oferit si sa le impartasiti tuturor celorlalti oameni.

Traind dupa codul pe care vi l-am impartasit – incredere in identitate, in sincronicitate, in universalitatea planului nostru - nu aveti de ce va teme de legile meschine ale omenirii, chiar si in fata celor mai mari calamitati si a sortii potrivnice.

… Trebuie sa simtiti lucrurile acestea. Neuronii trebuie activati prin ocolirea gandirii rationale, constiente, care cauta intotdeuna precizia ultima. Printr-un sentiment profund, dezvoltat cu grija, veti ajunge intr-o buna zi la o senzatie coplesitoare de atotcunoastere: precum o lucrare de 1000 de pagini, conceputa si redactata in 5 secunde de inspiratie divina.

… Voi suferiti mutatiile si restructurarile (ADN-ului) in mod natural. De cele mai multe ori, mutatiile au loc in timpul somnului, iar dimineata constientizati stranietatea unor senzatii pe care nu le-ati mai avut. Cu timpul, schimbarile se vor amplifica si veti ajunge sa dezvoltati simturi si capacitati noi. Veti cunoaste instantaneu lucruri de care habar nu aveati inainte.

…Unii vor evolua rapid catre noua structura de ADN, in timp ce altii il vorintegra abia spre sfarsitul deceniului. Diferentele se datoreaza capacitatii diferite a fiecaruia de a mentine respectiva frecventa.
Odata cu restructurarea intracelulara, memoria interioara se trezeste la viata, independenta de memoria experientelor. Cea de dinainte este cunoastere de sine, care dezvaluie lumea de dincolo de materie. Credeti in ea. Cunoasteti-o. Intelegeti-o.

Spiritul si evolutia sinelui sunt in pragul unui boom informational; energie pe gratis – totul va fi disponibil. Si toate sunt legate de filamentele fotocodificate a milioane si miliarde de fibre minuscule in celulele voastre.

…. A opta chakra leviteaza imprejurul vostru. Pluteste cam la jumatate de metru deasupra capului. Multi pastreaza acest centru aproape de corpul fizic. A 9-a cakra este si ea prin apropiere, la cativa metri distanta de corp. La integrarea celei de-a noua catene, chakra a 9-a se va indeparta spre straturile superioare ale atmosferei, devenind un fel de centru planetar care va mentine conectati la realitate. Este o veriga de legatura.

A 10-a, a 11-a si a 12-a chakra sunt mult mai departe. Cea de-a 10-a, din momentul alinierii si activarii ei, se va plasa in sistemul solar. A 11-a va ajunge in sistemul galactic, iar ultima se va pozitiona intr-o zona indepartata a Universului.
Aceste centre va vor tine informati in permanenta, pentru ca ele stabilesc legaturi si cu alte entitati, la fel ca si chakrele corporale. Veti constata o schimbare profunda a existentei cotidiene prin descifrarea mesajelor receptionate prin aceste vortexuri.

… Fiecare ati primit o anumita ordine – o fisa cu specificatiile momentului, locului si modului in care veti putea actiona in parametri optimi. Multi inca invatati cum sa va descoperiti eul exaltat. Daca reusiti acest lucru, nu va mai trebui sa depuneti efort, fiind un vehicul al luminii care actioneaza prin simpla intentie de a actiona.

… Cu cat va preocupati mai mult de evolutia proprie, cu atat grabiti transformarea si pentru ceilalti.
Activarea propriilor chakre determina o reactie in lant care propaga informatia. In acest fel, creierul va ajunge sa functioneze la randament maxim, asemeni unui computer.

… Pentru a atinge pragul de accelerare veti accepta, de acum inainte, interventia continua a energiei in vietile voastre.
Mai intai de toate traiti in lumina . Acceptati curajosi penetrarea luminii. Nu va ascundeti de ea - traiti-o. Nu va ambalati ca stiti toate aceste adevaruri. Fiti sinceri: “Cred in asta. De aceea, traiesc cum stiu.” Cineva v-ar putea avertiza: “Ai grija, poti raci!” La care voi sa-i raspundeti:”Nu cred in raceli, fiindca nu-mi folosesc corpul ca sa ma imbolnavesc.” Astfel de cuvinte ii ajuta si pe ceilalti sa se trezeasca. Spuneti ce stiti cand discutati cu familia sau cu prietenii.

Oriunde v-ati afla, folositi stalpul de lumina. Vizualizati- l ca o coloana care intra prin cap, strapungand craniul si umplandu-va de lumina. Imaginati-vi- l din profunzimile Universului, cum va strabate si iese prin plexul solar, ca sa formeze o sfera luminoasa, un ou eteric stralucitor care va inconjoara si va protejeaza.

Iubirea de sine si de Pamant, impreuna cu convingerea ca veti remodela frontierele omenirii, va dau puterea de a iradia schimbarea. Este misiunea voastra. Intrebati-va cat timp va este necesar pentru a o indeplini cu succes si veti gasi singuri raspunsul: ” In permanenta.” Tot timpul. Nu e cazul sa va ingrijorati, fiindca e in fiinta voastra. E parte a divinitatii din voi. Viata in lumina ii va atrage si pe altii in jurul vostru, care va vor urma.

… Culesul e in toi – culesul celor alesi. Cum trebuie sa fie “cei alesi”? Toti cei care auziti vorbele noastre si va plecati urechea spre cantecul trupurilor voastre veti fi alesi. Statutul nu este insa de ajuns pentru a mari randurile membrilor care pleaca in misiune. Cine v-a ales? Voi insiva. Nu apartineti unui club exclusivist – si totusi chiar asa poate fi numita organizatia voastra. Statutul de membru se poate obtine voluntar, ca dovada ca singuri v-ati asumat identitatea si calatoria pe aceste meleaguri. Inca o data va atragem atentia ca va trebui sa dati dovada de un curaj iesit din comun.

…Ceilalti oameni au coduri latente care abia asteapta sa le reactivati. Voi insiva, alesii, sunteti reactivati in aceste momente. Categorisiti in functie de curaj. Lasitatea aratata acum va produce lasitate mai tarziu.

…Nu va lasati intimidati de incercarile la care veti fi supusi, sunt toate parte a planului de a va face sa evoluati. Transformarea voastra va antrena schimbarea planetara. Daca puteti intelege esenta umana si cea planetara, reusiti sa deschideti calea celor care vin in urma. Evenimente care in aparenta nu aveau nici o legatura intre ele se vor integra tabloului in ansamblu. Lucruri pe care nu le intelegeti inca, sa le numim “scenarii”, vi se vor releva. Asa veti sti ca traiti in lumina si nu va fie frica s-o faceti.
Purtatorii Luminii vor intra in scena cel mai probabil in anii care urmeaza. Este tot o parte din plan. Limpeziti-va imaginea realitatii. Nu trebuie sa fiti neclintiti – doar hotarati. Repetati-va: ” Tuturor calauzelor si sustinatorilor din calatoria mea planetara: vreau ca totul sa se termine cu bine. Sa fiu in siguranta aici. Sa primesc si sa raspandesc iubirea. Sa ma simt bine si sa nu-mi lipseasca nimic. Dar sa nu ma atasez prea tare de lumea materiala .”

Stiti ca frecventa luminii poarta informatie. Frecventa iubirii infuzeaza respectul pentru creatie. Iubirea lipsita de informatie poate traumatiza.
Ideal ar fi sa purtati frecventa luminii-informatie – adica sa va informati – si sa o alaturati iubirii. Veti reusi astfel sa simtiti creatia fara sa o judecati sau sa va inspaimantati din cauza ei, ci pur si simplu sa intrevedeti divinitatea si perfectiunea ei, in evolutia catre o constiinta globalizanta in care sa se oglindeasca plenar.

….Scopul vostru este sa fiti purtatori ai luminii si, astfel, sa raspanditi informatia catre toti ceilalti. Fiecare poveste a noastra va lasa in urma informatii. Informatia este lumina si reciproca este valabila. Informatia va ajuta la modificarea frecventei. Ca fiinte electromagnetice, transmiteti pe calea undelor, esenta fiintei voastre si celorlalti.

… Aveti misiunea de a purta informatia si de a ajunge, sub forma umana, la cel mai inalt prag al perfectiunii. Evolutia voastra va antrena schimbarea multimii. Poate credeti ca profesia actuala nu e demna de o misiune atat de nobila – sa zicem ca sunteti ospatar. Tineti minte, lucrurile nu sunt cum par a fi pe dinafara, iar toti cei cu care intrati in contact vor suferi transformari. Unii veti avea in continuare slujbe cat se poate de banale, sau veti ramane pur si simplu parinti de copii, ori veti munci in locuri neinsemnate. Cu totii veti avea insa un interval limitat in care sa asimilati informatiile care va vor fi indispensabile. Faceti-le un loc in vietile voastre, integrati-le in contextul planetar traindu-le, simtindu-le, obisnuindu-va cu ele. De indata ce va dovediti controlul asupra frecventelor informationale, fara sa tolerati oscilatii ale identitatii, vi se vor da misiuni. Le veti primi prin codul nucleic. Tot el contine si planul detaliat de actiune pentru viata in curs.
Multi va cunoasteti deja codul si destinatia. Stiti ca il puteti accesa in ungherul cel mai adanc al fiintei voastre. Principalul obstacol pe care-l intampinati este gandirea logica, temandu-va de fiecare data ca nu aveti pregatirea necesara sau ca nu veti face fata. Meditatia va poate ajuta sa vedeti cine sunteti cu adevarat, unde va aflati si ce pasi sa faceti in continuare. Meditatia inseamna comunicare, nicidecum ratacire. Este o modalitate eficienta de a va informa si de a va alimenta.
Scopul vi se va dezvalui clar si veti avea de-a face, cel mai probabil, cu stabilizarea frecventei; captarea ei, emisia catre ceilalti, intelegerea ei, mai ales sub aspect curativ, stabilizarea ei in beneficiul speciei umane. In momentul in care mentineti frecventa fara sa o luati razna, iar ceilalti pot conta pe voi, o veti ancora la suprafata planetei. Frecventa devine recognoscibila. Sursa nu va fi detectata cu precizie, dar frecventa va fi recunoscuta, fapt care se intampla chiar acum. E motivul pentru care s-a accentuat procesul de modificare a ei.

… Fiti atenti cum reactionati la tot ce vi se intampla, fiindca tot ce va apare in cale e menit sa va invete ceva. Observati-va comportamentul si petreceti mai mult timp singuri – chiar daca uneori va e greu si va cuprinde singuratatea. Mai tarziu, ne veti multumi pentru aceste intalniri cu voi insiva. In voi stau inchise virtutile care va vor propulsa spre desavarsirea fiintei.

Modul cum va manifestati se supune unui algoritm, chiar daca nu il puteti detecta momentan. Chiar daca actionati fara o viziune, vi se intampla fenomene care va readuc pe drumul cel bun. In starea de confuzie generala, de nesiguranta a tuturor, ordinea divina este mai prezenta ca oricand.

… Sunteti liberi sa alegeti cum va veti trai viata, insa trebuie sa vi-o traiti neaparat. Ca vreti sa va fie greu sau usor, sa fiti bogati sau saraci, e problema voastra. Depinde de cat de departe va impingeti limitele proprii.

… Acceptati responsabilitatea in domenii in care nici nu v-ati gandit pana acum. Procedati ca si cum ati fi permanent in cunostinta de cauza. Ca si cum ati alege, ghidati fiind de divinitate, locul si momentul propice. Spuneti-va: “ Divinitatea ma indruma. Sunt la locul potrivit si in momentul potrivit. Tot ce fac ma ajuta sa ma dezvolt fizic si spiritual, sa evoluez.”Asa trebuie sa procedati de acum incolo. Traiti-va vocatia de Pastratori ai Frecventei. Lumina aprinde filamentele fotocodificate si restructureaza ADN-ul, pentru a modifica frecventa. In frecventa sta cunoasterea voastra. In frecventa sta identitatea voastra.

…Veti evolua atat de mult, incat nu va veti mai recunoaste, actionand ca o conducta pentru energiile din taramurile spirituale si reusind sa fuzionati dimensiunile si sa eliberati constiintele spre o noua perceptie.

… Universul are nevoie de voi fiindca sunteti posesorii unei insusiri rarisime: afectivitatea. Eforturile pe care le depuneti ca sa va restaurati deplinatatea si bogatia eului multidimensional vor fi continuate de incercarile altora de a propulsa Universul intr-o noua octava – extensia spatiului.

… In afectivitate gasiti raspunsurile. Oamenii au nevoie de emotii pentru a se pune in legatura cu sinele spiritual. Afectivitatea este atat de importanta in intelegerea spiritualitatii fiindca sta la baza oricarei trairi. Corpul mental este strans legat de cel fizic, iar cel emotional e atasat de corpul spiritual. Acesta din urma isi dovedeste autonomia dincolo de limitele corpului fizic. Doar emotiile va fac accesibila lumea non-fizica, motiv pentru care ele au fost supuse controlului strict pe Pamant. Singurele la care v-a fost permis accesul nelimitat au fost neputinta si frica.

… Afectivitatea are o serie de scopuri bine defintite in cadrul psihicului. Va incurajam din tot sufletul sa va incredeti cat se poate de mult si sa va bazati pe ceea ce simtiti. Trebuie sa intelegeti ca sentimentele sunt calea de acces catre realitati multidimensionale, destinatia voastra finala. Doar acolo va veti deprinde cum sa manipulati toate versiunile sinelui. Sentimentele in care va ancorati fac posibila fuziunea dimensiunilor.

… Va recomandam sa practicati exercitii fizice. Esenta lor este de a capta energii cosmice si de a le transmite prin toate aspectele corporale – mental, fizic, emotional si spiritual – pentru ajustarea matricei energetice. In portiunile deja ajustate, unde memoria celulara a fost deja activata, energia patrunde prin chakre si va deblocheaza informatia.

Initierea Pamantului prin integritate

Minunatul Pamant e o comoara atat de profunda si de generoasa, incat atrage fiinte din adancimile spatiului, venite sa se minuneze de frumusetile lui. Gasiti aceste calitati in adancul fiintei voastre si lasati-le sa pulseze in voi. Frumusetea ca stare de spirit va va transfigura permanent si veti face din infrumusetarea planetei un obiectiv principal. Saditi ideea adanc in voi si descoperiti- va raspunderea pe care o aveti fata de planeta.
Stiti deja cum sa cereti in permanenta binele suprem pentru voi insiva. Dar cum sa extindeti asupra caminului vostru, Terra, energia pozitiva pe care o receptati voi?

… Analizati-va in permanenta gandurile si toate ungherele tainice ale psihicului. Tot ce prinde bine individului poate fi extins asupra planetei. Oriunde ati merge mentineti contactul cu Pamantul si transmiteti- i starea voastra de bine. Inchipuiti-va ca sunteti un fir luminos; ca mergeti pe jos, cu masina sau cu avionul, firul se intinde fara sa se rupa. Impletirea milioanelor de fire in jurul planetei va baleia cosmosul.

… Daca suficienti oameni isi creeaza constient realitatea, vor ajunge sa re-creeze intreaga planeta.

… Imbarbatati- va, chiar daca acum ideile voastre sunt luate peste picior. Ganditi-va doar la cate entitati va asista din realitatile spiritule si la constiinta globala careia ii apartineti. Activitatea voastra trezeste aceasta constiinta si ii trezeste si pe ceilalti.
Nu va treziti toti deodata, ci in valuri, fiiindca trebuie sa fiti pregatiti sa purtati si sa retransmiteti informatia. Daca s-ar trezi toti simultan, s-ar crea un haos de nedescris. Va veti trezi numai cand veti fi capabili sa manipulati lumina, altfel ati exploda literalmente.

Retineti ca sistemul nervos este cheia care deschide ochii arhaici si cuferele memoriei, unde aflati identitatea si originea voastra. Datorita lui, puteti transforma vibratiile ample ale Universului in frecvente potrivite voua, care sa declanseze evolutia corporala cu ajutorul constiintei energetice. Asta vi se intampla.
Va veti simti ca un nou-nascut hranit conform unei retete care, intr-un singur an, ajunge la varsta de 30 de ani. Toate vi se vor intampla in urmatorii 20 de ani.

Profesia voastra de carausi ai luminii va obliga sa aveti o fanta in aura corporala. Aceasta, aflata chiar in zona superioara a capului, inlesneste penetrarea stalpului luminos prin care Paznicii transmit cantitatea de energie pe care o suporta fiecare. Chiar daca intelectul, psihicul integral sau eul insista: “Mai multa, si mai multa, din ce in ce mai multa”, Paznicii sunt constienti ca, prin importanta misiunii voastre, sunteti indispensabili.
Sistemul nervos poate procesa doar informatia care ajunge la nivel celular, in functie de performantele fiecaruia.

… Aveti nevoie unii de altii. Armonizarea interpersonala este absolut necesara. Dezarmonizarea va repeta dezastrul Atlantidei si al celorlalte calamitati. Cheia sta in armonie.

… Va veni in curand vremea sa transmiteti Spiritul pe anumite frecvente si sa-i ajutati pe ceilalti sa inteleaga ce li se intampla. Valurile desteptarii se vor amplifica, iar viata intru Spirit se va permanentiza pe Pamant.

… Fiti rabdatori si intelegatori cu cei care simt energiile, dar nu vor sa reactioneze la ele intr-un mod care sa le fie benefic. Intelegeti-i cat va sta in puteri – chiar in cazul in care se distrug – tocmai pentru a invata o lectie de viata.

sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu