miercuri, 30 martie 2011

Horoscopul Birman: profilul de personalitate al celor 8 zodii Myanmar

Horoscopul Birman: profilul de personalitate al celor 8 zodii Myanmar
Astrologia birmana are in vedere ziua saptamanii in care te-ai nascut, bazandu-se totodata pe energia si insusirile numarului 8. 8 este cifra care cuprinde in esenta echilibru cosmic. Ea reflecta armonie in energie, tinand la distanta orice dezechilbru perturbator. Din cauza ca Miercuri este considerata a fi o zi speciala si aflata atat sub influenta lui Mercur, cat si a lui Rahu (si in consecinta va fi impartita in doua zile separate), nu exista 7 semne zodiacale, ci 8. Sistemul astrologic birman se bazeaza pe influenta a 7 planete si a lui Rahu, o prezenta celestiala unica, invizibila.
 
Nu se cunoaste cu exactitatea istoria si originea acestor zodii, insa zodiile birmane sunt considerate a fi o reflexie a universului. Fiecare din aceste 8 semne corespunde unui anumit punct cardinal. Locuitorii din Birmania ( numita si Uniunea Myanmar), in functie de semnul caruia ii apartin, se roaga in templele orientate spre punctul cardinal care ii reprezinta. Iti prezentam astazi horoscopul birman. Avand in vedere ziua saptamanii in care te-ai nascut, poti afla si tu careia din cele 8 zodii birmane ii apartii. Daca nu stii cu exactitate ziua saptamanii in care te-ai nascut, acest calculator online iti poate fi de ajutor. Aici poti gasi un calculator cu ajutorul caruia poti afla ziua saptamanii in care te-ai nascut. 
1. Cei nascuti Luni– zodia birmana TIGRU
Planeta guvernanta: Luna
Directia norocoasa: Est Horoscopul Birman: profilul de personalitate al celor 8 zodii Myanmar
Nativii din zodia Tigru sunt persoane inzestrate cu o minte agera si stralucita, cu o intuitie fantastica, dar si cu tenacitate. Rabdarea si asteptarea nu se numara printre punctele lor forte, insa dispun de forta interioara si nu se lasa usor demoralizati. Reusesc de cele mai multe ori ceea ce si-au propus. Chiar daca nu tocmai prietenosi si maleabili, sunt corecti si onesti cu ei insisi, dar si cu ceilalti. Daca gresesc, nu dau bir cu fugitii, ci incearca sa indrepte ceea ce au facut. Sunt persoane pe care te poti baza la nevoie.
2. Cei nascuti Marti – zodia birmana LEU
Planeta guvernanta: Marte
Directia norocoasa: Sud-Est
Conform astrologiei birmane, persoanele nascute Marti sunt persoane  orgolioase si mandre, ce pun mare pret pe reputatie si pe imaginea de sine. Isi doresc sa le fie recunoscute meritele. Lupta din greu pentru  a-si atinge obiectivele, aspirand sa castige numai pe cai cinstite, prin meritele proprii. O parte dintre acesti nativi au aptitudini de lider si reusesc sa se impuna cu usurinta. Reactioneaza prompt sub presiunea, luand deciziile fara sa se uite inapoi. La polul opus, o parte din nativii Lei sunt sensibili, nehotarati, iar deciziile le provoaca nervozitate si agitatie.

3. Cei nascuti Miercuri dimineata (12.01 am- 12.00 pm) – zodia birmana ELEFANTUL CU COLTI
Planeta guvernanta: Mercur Horoscopul Birman: profilul de personalitate al celor 8 zodii Myanmar
Directia norocoasa: Sud
Nativii ce apartin Elefantului cu Colti sunt persoane impulsive, nestapanite, agitate, ce isi pierd cu usurinta stapanirea de sine. Ii caracterizeaza pasiunea, entuziasmul si bucuria de a trai. Au darul de a se lega la cap fara sa le doara. Atrag in jurul lor tot felul de incurcaturi. Chiar daca iti gresesc, este imposibil sa stai prea mult timp suparat pe ei. Au un soi de inocenta si spontaneitate a felului de a fi. Nu sunt niciodata rau intentionati.
4. Cei nascuti Miercuri dupa amiaza (12.01 p.m. – 12 a.m.) - zodia birmana ELEFANFUL FARA COLTI
Planeta guvernanta: Rahu
Directia norocoasa: Nord-Vest
Nativii ce apartin Elefantului fara Colti au o individualitate bine dezvoltata, atingand performante deosebite atunci cand lucreaza pe cont propriu. Totodata, acesti nativi iubesc siguranta si stabilitatea, evitand sa se expuna riscurilor. Iubesc intimitatea si confortul. Cel care este nascut in a doua  jumatate a zilei de Miercuri este o prezenta invaluita in mister, o persoana greu de abordat si de descifrat. Cu greu isi lasa garda jos, cu greu poti ajunge sa ii cunosti adevaratele sentimente.

5. Cei nascuti Joi – zodia birmana SOBOLAN
Planeta guvernanta: Jupiter
Directia norocoasa: Vest
Persoanele apartinand zodiei Sobolan sunt persoane politicoase si diplomate, evitand conflictele si barfa. Serioase, sobre, tacute, uneori iau lucrurile prea in serios, trecand cu vederea aspectul ludic al lucrurilor. Nu profita intotdeauna de oportunitatile care le ies in cale pentru  ca le este frica de nou si de neprevazut. Pot fi nehotarate si usor nesigure pe ele, insa atunci cand au luat o hotarare si si-au propus ceva, este practic imposibil sa te pui in calea lor. Pot avea o determinare fantastica. Vointa lor este puternica.
6. Cei nascuti Vineri – zodia birmana PORCUSORUL DE GUINEEA
Planeta guvernanta: Venus
Directia norocoasa: Nord
Porcusorul de Guineea este o zodie ce sta sub semnul sensibilitatii si al artisticului. Nativii a caror existenta este guvernata de planeta Venus sunt inzestrati cu o multitudine de aptitudini artistice si creative. Nativii acestei zodii au simtul estetic foarte bine dezvoltat, fiind atrasi de tot ceea ce inseamna frumos. Sunt persoane sociabile, placute, atente cu ceilalti, preocupate de binele celor dragi. Urasc lucrurile prestabilite si nu pot functiona in parametrii regulilor impuse de ceilalti. Fug de responsabilitati. Se razgandesc cu usurinta. Rareori sunt sigure de ceea ce isi doresc. Sunt totodata imprastiate si dezorganizate, iar planurile lor nu ajung de multe ori la finalitate. Sunt extrem de sensibile si pot fi ranite cu usurinta.

7. Cei nascuti Sambata – zodia birmana DRAGON
Planeta guvernanta: Saturn
Directia norocoasa: Sud-Vest


Mai mult ca sigur ca nativii a caror existenta sta sub semnul lui Saturn si a Dragonului sunt considerate a fi niste persoane  extrem de carismatice. Emana incredere in sine, istetime, pozitivism si optimism, calitati ce vor atrage intotdeauna oamenii in jurul lor. Stiu sa se bucure de viata si profita de fiecare moment al ei. Au o capacitate de munca incredibila si nu ezita sa isi asume responsabiliti noi. Nu se dezic de principiile lor, asumandu-si consecintele propriilor actiuni. Au insa asteptari mari de la ceilalti, iar atunci cand sunt dezamagiti reactioneaza intr-un mod dur, abraziv, cautand razbunarea. 
8.Cei nascuti Duminica – zodia birmana GARUDA (pasare mitologica)
Planeta guvernanta: Soarele
Directia norocoasa: Nord-Est Horoscopul Birman: profilul de personalitate al celor 8 zodii Myanmar
Nativii Garuda sunt persoane  energice, dinamice, hotarate, iubind provocarile si lucrurile complicate. Au capacitatea de a pune lucrurile in miscare, fiind deseori admirate si respectate pentru  ambitia si perseverenta cu care isi urmaresc telurile. Nu accepta infrangerea si lupta pana in panzele albe pentru  lucrurile in care cred. Au tarie de caracter si determinare. Cred in capacitatile lor. Au un suflet bun si daca le ceri ajutorul, fii sigur ca nu o sa fii refuzat. In schimb, sunt extrem de orgoliosi si refuza sa accepte ajutorul cuiva chiar daca au nevoie de el. Au tendinta de a se izola de ceilalti.
Foto interior 1: Wikipedia
Foto interior 3: Wikipedia

Un comentariu:

  1. Szeretnélek meginvitálni az "Egy jó szó" játékra. Kukkants be hozzám, lécci.

    RăspundețiȘtergere