luni, 31 ianuarie 2011

Efectul umbrei sau “de ce oamenii buni fac lucruri rele?”


Efectul umbrei sau “de ce oamenii buni fac lucruri rele?”

Umbra inseamna intuneric si secret. Umbra reprezinta toate acele lucruri pe care nu vrem ca altii sa le vada in noi.
Lucrurile pe care le ascundem, despre care mintim, nu numai catre altii, dar mai ales catre noi insine.

Umbra inseamna tot felul de monstri care ies din pesteri in miezul noptii. Este acea latura intrinseca, profunda si intunecata pe care fiecare din noi incercam sa o ascundem, pentru ca ni s-a spus de la o varsta frageda ca nu sunt componente acceptabile ale fiintei noastre.

duminică, 30 ianuarie 2011

Rugăciune miraculoasa

 

Rugăciunea Tatăl nostru

partea I - apelarea spiritului...

TATĂL NOSTRU-supra eu-ul nostru,al fiecăruia
CARE EŞTI ÎN CERURI-lumea interioară,planul cauzal
SFINŢEASCĂ-SE NUMELE TĂU- duhul sfânt
VIE IMPARAŢIA TA-fiul
FACĂ-SE VOIA TA-tatăl
PRECUM IN CER AŞA ŞI PE PĂMÂNT-legea corespondenţei,trecerea din cauzal în manifestări.......

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

În acest an, avem 4 date neobisnuite.


În acest an, avem 4 date neobisnuite :
 1/1/11,
11/1/11,
1/11/11
si 11/11/11
Acum, luati  ultimele 2 cifre ale anului nasterii dumneavoastră si adăugati varsta ce o veti avea în acest an,
ar trebui ca totalul sa fie 111, la toată lumea!

joi, 27 ianuarie 2011

Salutari de Acasa 15 ianuarie 2011


Salutari de Acasa 15 ianuarie 2011  

Aceasta zi se situeaza printre cele mai reusite, intrucat multi dintre voi v-ati schimbat pe deplin. Ati pus capat freamatului intens al vietilor voastre, numai o clipa, pentru a va desfata in trecut si pentru a va reaminti intreaga frumusete pe care ati trait-o ca experienta, iar apoi pentru a va intoarce si a nutri sperante referitoare la viitor. Acestea sunt sperante care va creeaza viitorul chiar acum. Ele va traseaza calea, oriunde v-ati indrepta; va pastreaza oportunitati, pentru ca sa experimentati orice doriti in acest balon fizic, din sfera biologiei.

miercuri, 26 ianuarie 2011

Sapte aspecte ale constientizarii spirituale



Sapte aspecte ale constientizarii spirituale

Viata poate sa fie o continua miscare plictisitoare prin detalii ordinare sau o aventura inspiranta de experiente inaltatoare. Printr-o practica zilnica si regulara de meditatie, puteti sa va incepeti fiecare zi prin cresterea peste ordinara si obisnuita a frecventei constiintei voastre in regatele spirituale ale constiintei. Aici gasiti sapte aspecte al constientizarii spirituale care se deschid ca rezultat al meditatiei zilnice. Orice tehnica este efectiva. In special efectiva este tehnica meditatiei de existenta infinita.

marți, 25 ianuarie 2011

MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL – despre anul 2011 –Transmis prin Doreen Virtue


MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL – despre anul 2011 –

Transmis prin Doreen Virtue

In prag de An Nou, il invoc intotdeauna pe Arhanghelul Mihail si ii cer sa ma calauzeasca si sa imi contureze caracteristicile spirituale ale anului ce se asterne in fata noastra, iar el imi ofera calauzire pentru sufletele noastre.

El ne spune ca exista, chiar acum, alinieri planetare favorabile multor actiuni. Cei care ezita, vor rata aceasta sansa, fiindca acum se deschid adevarate cai de acces, de-a lungul carora stralucesc tot felul de oportunitati. Arhanghelul Mihail ne spune ca ar trebui sa le consideram ca pe niste porti prin care sa pasim, urmand calea Luminii catre o viata noua.

luni, 24 ianuarie 2011

Mesaj de la Matei – Susan Ward



Mesaj de la Matei – Susan Ward

1. Cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie, sunt Matei si va voi vorbi despre ceea ce se intampla in lumea voastra asa cum o percepem noi, din punctul nostru de vedere. Majoritatea intrebarilor voastre s-au referit cu precadere la doua subiecte, pe care le vom aborda cu prioritate.
2. Impuscaturile din Tucson, Arizona – dupa cum a fost anuntat, un tanar cu probleme de instabilitate mentala a incercat sa o omoare pe o membra a Congresului, dna. Giffords si pe cat mai multi dintre sustinatorii acesteia, dar ceea ce s-a intamplat nu a fost un „act necugetat” dupa cum a fost de multe ori catalogat. Atentatorul a actionat fiind condus mental si toti cei care au fost ucisi sau raniti fie si-au respectat contractele originale ale sufletului, prin care fusesera alesi sa ia parte la un eveniment cu un „scop superior”, fie si-au modificat contractele pentru a include acest incident, urmarind acelasi scop. 

duminică, 23 ianuarie 2011

MESAJ DE LA PLEIADIENI

                                                   


 MESAJ DE LA PLEIADIENI
 
Cand traiti pe o anumita frecventa, aceasta ii afecteaza pe toti cei din jur, oriunde v-ati afla. Acest lucru vi se intampla deja. Multi va intelegeti deja misiunea, in timp ce altii abia acum se dumiresc.

Sarcina de a modifica modularea frecventei care controleaza specia umana implica rearanjarea ADN-ului si a filamentelor energetice pe care le detine fiecare dintre voi. Acum, misiunea vi se pare covarsitoare ca anvergura. Planeta sustine, in aceasta maniera, evolutia intregului Univers. Numai Pamantul poate gazdui astfel de evenimente: este locul fierbinte, unde trebuie sa ne angajam in lupta. Aici se articuleaza planul, iar evenimentele de aici vor avea efecte in multe alte lumi.

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Comunicand cu Ghizii


Comunicand cu Ghizii PRIMA PARTE  

Introducere
Multi oameni ma intreaba cum am invatat sa comunic prin channelling cu Arhanghelul Uriel. Pentru ca am putut intotdeauna sa imi aud si sa vad spiritele indrumatoare si ingerii, nu am perceput-o niciodata ca pe un dar sau ca pe o abilitate speciala. In lucrul cu clientii mei, primesc deseori mesaje de la ingeri si ghizi pe care le transmit clientului. Multe dintre mesaje sunt mai mult decat informatii, ele sunt de multe ori solicitari ca eu sa o invat pe persoana respectiva cum sa isi asculte direct ghizii. Pentru ca aceste mesaje au devenit tot mai dese si chiar urgente in ultima vreme, am inteles ca nu toata lumea are capacitatea acesta de comunicare sau cel putin nu o foloseste. Mi s-a spus sa transmis apoi sa ii invat pe oameni cum se face pentru ca ii va ajuta foarte mult in procesul vindecarii prin care tocmai trec.

vineri, 21 ianuarie 2011

Sa ne deschidem catre simplitatea vietii!


Sa ne deschidem catre simplitatea vietii!

“Viata este complicata. Mereu trebuie sa iei decizii. E bine sa faci ce trebuie ca sa ai succes si sa reusesti. Nu poti sa traiesti la intamplare, viata este grea.”
Repetati aceaste fraze pe care le-am tot auzit din copilarie. Observati cate tensiuni provoaca in corpul nostru simpla lor rostire si cat de mult ni se complica viata inutil, din cauza acestor convingeri limitative.

Astazi vrem sa va prezentam o alta viziune asupra vietii complicate, asa cum o prezinta Byron Katie in cartea “Iubeste ceea ce este”, aparuta la editura ElenaFrancisc.

“Cand devii un iubitor a ceea ce este, nu mai exista decizii de luat. In viata mea, eu doar astept si privesc. Stiu ca decizia va fi luata la momentul potrivit, asa ca renunt la concepte precum cand, unde si cum.

joi, 20 ianuarie 2011

Femeile mereu marcheaza diferenta



Se povesteste ca presedintele Obama a iesit cu sotia sa intr-o seara sa serveasca cina intr-un restaurant obisnuit pt a mai iesi din rutina. Proprietarul restaurantului ceru voie badigarzilor sa se apropie pt a saluta sotia presedintelui. Si asa se intampla. Cand s-a retras patronul restaurantului Obama a intrebat-o pe Michelle: Ce interes a avut acest om pentru a te saluta? 

Sotia sa ii raspunde: In adolescenta mea , acest om a fost foarte indragostit de mine mult timp.
Presedintele ii raspunde: asta inseamna ca daca tu te-ai fi casatorit cu el ai fi fost azi patroana acestui restaurant!!
Michelle il raspunse: Nu scumpule, daca eu m-as fi casatorit cu acest om, el ar fi azi presedintele Statelor Unite ale Americii !!!
SURSA:Laura Adina

miercuri, 19 ianuarie 2011

Iubirea infinita este singurul adevar, restul este iluzie


In 1990 am inceput o uimitoare calatorie de autodescoperire. Nu aveam nici o idee unde va duce, dar am mers mai departe, oricum. Ma saturasem. Această lume fusese intotdeauna lipsită de logica pentru mine: nedreptatea, prostia, felul în care sistemul transforma oamenii in simple masini care parcurgeau un ciclu repetitiv de experiente si comportamente pe care in mod isteric il numeau viata. Noi nu traim viata - viata ne traieste pe noi.

Exista si exceptii si multi dintre ei vor citi aceasta carte, dar majoritatii oamenilor  li se spune ce sa gandeasca, unde sa se duca, ce sa faca si cum sa o facă. Nu este asa? Ei bine, de unde va luati informatiile care determina concluziile pe care le luati in legatura cu lumea si cu voi insiva? Cine decide la ce ora va treziti in fiecare dimineata?
 
Cine decide unde sa mergeti si ce sa faceti odata ajunsi acolo? Cine decide cum s-o faceti? Daca sunteti ca majoritatea coplesitoare a oamenilor rezidenti actualmente in aceasta lume a viselor, acele decizii nu va apartin deloc; ele sunt impuse de sistem, de plasa de paianjen a controlului care-si impune vointa asupra vieții voastre.
 
Extras din volumul Iubirea infinita este singurul adevar, restul este iluzie acum disponibil la Daksha.

luni, 17 ianuarie 2011

ESPAVO - ELECTRICILE NOULUI CORP - EVOLUTIA FIZICA / ELECTRICA



ESPAVO - ELECTRICILE NOULUI CORP - EVOLUTIA FIZICA / ELECTRICA

Transmis de Steve Rother - ianuarie 2011

SALUTARI DE ACASA !

Aceasta zi este una de top, pentru ca multi dintre voi v-ati schimbat energia in totalitate. Ati oprit agitatia vietilor voastre
pentru un moment pentru a va delecta cu trecutul si pentru a va reaminti toata frumusetea pe care ati experimentat-osi apoi,
pentru a va intoarce si a va inalta asteptarile pentru viitor. Acestea sant asteptari care creaza viitorul vostru chiar acum. Acestea
va determina calea oriunde mergeti ; ele stabilesc oportunitati, pentru ca voi sa experimentati orice doriti in aceasta sfera fizica
biologica.

duminică, 16 ianuarie 2011

O iubire fără sfărşit



O iubire fără sfărşit – What Dreams May Come (1998)


Cu un titlu inspirat dintr-o replică din Hamlet, acest film te va cuceri prin profunzimea sa.
Filmul te învaţă că raiul sau iadul nu sunt nişte locuri geografice, ci nişte stări pe care le porţi în tine, nişte stări pe care le trăieşti intens alături de cei pe care îi iubeşti.

Interpretarea marelui actor Robbin Williams este una de excepţie. Ceea ce impresionează mai ales este acea iubire imensă pentru care personajul e dispus să meagă şi-n iad, numai ca să o împlinească.

Filmul îţi dă o altă viziune asupra morţii, moartea nu este nici final nici început…Muzica de fundal este minunată, iar culorile peisajelor formate din picturi te introduc într-un paradis sau infern diferit de cel pe care ţi l-ai imaginat vreodată, astfel încât povestea îţi va ajunge la inimă.

SURSA : MAIL

vineri, 14 ianuarie 2011

Schimbari energetice si jocuri de putere


Arhanghelul Uriel – 10 ianuarie 2011 Jennifer Hoffman (ii multumim Alexandrei)

Schimbari energetice si jocuri de putere


In 2011, ca si in anii anteriori, pe masura ce inaintam treptat spre recalibrarea energetica a familiei omenirii, la vibratii si dimensiuni superioare (ceea ce include si planeta Pamant), vom trece printr-un numar de transformari energetice, sub forma de vortexuri si un aflux de energii noi. Am fost implicati in acest proces pentru mai bine de o decada, iar fiecare nou val se cladeste pe cel precedent, in lucrarea lor combinata pentru modificarea corpurilor noastre fizice, fiziologice, psihice, emotionale si mentale, permitandu-ne sa cuprindem mai mult din fiintele noastre spirituale, in corpurile noastre umane, printr-un proces de eliberare a densitatii si inlocuire a acesteia cu lumina.

miercuri, 12 ianuarie 2011

Detoxifierea spirituala si emotionala


Detoxifierea spirituala si emotionala
Cum sa scapi de gandurile si emotiile negative si cum sa-ti inveti sufletul sa gandeasca pozitiv  Este mai usoara detoxifierea alimentara. Pentru ca trupul nu gandeste, ci percepe. Trupul simte ceea ce gandeste sufletul. Trupul este sclavul mintii si al sufletului… Sufletul simte. Mintea gandeste. Impreuna fac omul. Iar uneori il fac sa fie slab, negativist, nesigur pe el, nesigur pe altii… E mai usoara detoxifierea alimentara dintr-un motiv simplu: este PERFECT si comod sa alegi calea ocolita, este “potrivit” pentru ca nu te smulge prea brusc din binele pe care il cunosti… Este simplu sa manipulezi trupul si sa-l aduci pe calea cea buna. Este floare la ureche sa-i spui ca fericirea se afla in exterior.


Este naiv si te va crede. Este usor sa-l treci prin foc si paie si printr-un post indelungat sau o cura celebra de dezintoxicare si sa spui ca “gata”, ai facut-o si pe asta. L-ai vindecat. L-ai scapat de toxine. Da. Problema s-a rezolvat printr-o cura de fructe si legume ingurgitate dupa sfatul vreunui nutritionist. Dar ce sa faci cu sufletul? Si ce sa faci cu mintea? Cum sa-ti cureti mintea de ganduri negative si sa o faci sa simta pozitiv? Cum sa-ti inveti sufletul sa gandeasca pozitiv? Si ce faci cu “otrava” distructiva pe care o lasi in fiecare zi sa ti se scurga incet incet in fiecare gand, in fiecare emotie, in fiecare gest, in fiecare actiune de-a ta ? Cu toate grijile care nu te lasa sa inchizi cele doua pleoape obosite noaptea.... ce faci? Ce faci cu durerea ocazionala din suflet? Cum sa-i dai papucii? Cum sa o faci sa plece? Ce faci cu banii aceia putini care nu or sa se inmulteasca peste noapte singuri oricat de pozitiv si increzator ai gandi? Si ce faci cu tristetea care te loveste cand ti-e lumea mai draga si mai vesela?

marți, 11 ianuarie 2011

Doi romani au descoperit cheia tratamentului impotriva cancerului


Doi romani au descoperit cheia tratamentului impotriva cancerului


Doi romani, Nicolae Ghinea si Aurelian Radu, coordoneaza cele doua
echipe care au anuntat ca au descoperit "amprenta" universala a
cancerului, pe baza careia maladia va putea fi usor depistata si
tratata inca din stadii precoce.


Cei doi cercetatori, care isi desfasoara activitatea la Paris, si
respectiv New York, au descoperit proteina-marker, receptor pentru
hormonul hipofizar FSH, care se gaseste in toate cele 11 tipuri de
tesuturi canceroase studiate, iar asta va ajuta la gasirea unui
medicament care sa vindece cancerul, informeaza Gandul.

luni, 10 ianuarie 2011

Numerologul Anatol Basarab, despre 2011: Focul va face ravagii, apa va provoca inundaţii, pământul va declanşa cutremure.





Numerologul Anatol Basarab, despre 2011: Focul va face ravagii, apa va provoca inundaţii, pământul va declanşa cutremure.


Previziuni sumbre pentru anul care abia a început. Renumitul numerolog Anatol Basarab susţine că cele 12 luni care vor urma nu vor fi deloc blânde. Ne vom confrunta cu inundaţii, incendii, cutremure, alunecări de teren care vor "înghiţi" cartiere întregi, iar în câteva oraşe aerul ar putea deveni irespirabil.

Aflat sub semnul zodiacal al iepurelui alb metalic, conform chinezilor, sau sub cel al pisicii albe metalice, conform tradiţiei vietnameze, anul 2011 este unul al diplomaţiei, tratativelor, comunicării şi pregătirilor. Cei care vor şti să negocieze vor avea mult de câştigat în viitor, iar acest lucru se referă atât la indivizi, cât şi la state, susţine numerologul Anatol Basarab. "2011 îi va favoriza pe toţi cei care au o legătură cu ştiinţele şi arta, dar şi pe cei care au o familie puternică, relaţii stabile, legături puternice cu neamurile, copiii şi prietenii.
Cine nu va şti să se consilieze cu specialiştii din toate domeniile înainte de a lua o decizie va avea mult de suferit, mai târziu sau chiar imediat", a precizat numerologul, care crede că în 2011 stihiile naturii se vor dezlănţui. "Apa, pământul şi focul vor intra într-o competiţie.

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Ingerii sunt capabili sa realizeze adevarate minuni



Ingerii sunt capabili sa realizeze adevarate minuni

Acţionând conform legilor existente în lumea lor, dar având marea putere de a le aplica şi în lumea noastră, în conformitate cu voinţa lui Dumnezeu, îngerii sunt capabili să realizeze adevărate minuni. Sunt miracole aparente, pentru cei care nu au o cunoaştere profundă a naturii ultime a tuturor lucrurilor, cunoaştere spirituală, deoarece îngerii nu fac altceva decât să transpună în fapte ceea ce Domnul doreşte.
Explicaţia acestui fapt o găsim în Marea evanghelie a lui  Ioan, a lui  Jakob Lorber.


“Noi, îngerii, nu putem face nimic prin propria noastră voinţă, ci facem totul prin voinţa nesfârşită şi unică a Domnului. Întreaga lume şi toate cerurile au fost create prin gândul lui Dumnezeu, menţinut ferm, corespunzător voinţei Sale atotputernice. Dacă El îşi retrage ideile Sale, dizolvându-şi gândurile, acea creaţie vizibilă dispare instantaneu. Dar dacă Domnul are un nou gând, pe care-l menţine prin voinţa Sa atotputernică, acea creaţie începe din nou să existe, fiind vizibilă pentru toată lumea.
Noi (n.n.: îngerii) suntem receptacule ale voinţei divine, iar apoi îndeplinim ceea ce ni se cere! Vezi, am putea spune că suntem aripile voinţei divine şi astfel suntem însăşi voinţa lui Dumnezeu. Este suficient cel mai imperceptibil gând din partea noastră- dacă acesta este pus în legătură cu puterea voinţei divine- şi lucrarea este deja înfăptuită. Aici îşi are sursa rapiditatea acţiunilor noastre!

vineri, 7 ianuarie 2011

O poveste pentru copilul interior din fiecare adult modern...

 

O poveste pentru copilul interior din fiecare adult modern...

Popas in regatul copilului
-  de Gerard Caron –
 
Erau odata trei femei, fiecare cu “meseria” ei: o mama, o invatatoare si o doamna consilier pe probleme psiho-pedagogice.
Tot ce urmeaza sa se intample, are loc la finalul unei zile de munca epuizante, ca de obicei. Cele trei persoane, preocupate sa treaca la o alta corvoada, se grabisera sa sara fiecare in masina ei, avand bratele incarcate cu genti, pachete, valijoare, pungi cu cumparaturi.
Din nefericire, toate au ramas blocate in mijlocul traficului, din cauza unui ambuteiaj.
Era imposibil si sa avansezi, si sa dai inapoi. Era ora saisprezece si treizeci de minute si razele calde ale soarelui incingeau aerul umed al acestui inceput de iunie, trecand prin geamurile masinilor paralizate. Vantul de-abia adia. Atmosfera era sufocanta ca-n infernul lui Dante. Doar praful parea sa profite de situatie. Se invartea pe deasupra parbrizelor si, dezinvolt, isi permitea sa intre in interiorul masinilor, prin geamurile deschise.

TAROTUL ZILEI DE AZI

"USA CASEI LUI DUMNEZEU ESTE MEREU DESCHISA"
Proverb persan

joi, 6 ianuarie 2011

Detoxifierea – curatenie de primavara pentru trup si minte

 

Detoxifierea – curatenie de primavara pentru trup si minte

Daca te uiti pe geam sau iesi afara in "congelator", nu-ti prea vine sa te gandesti de pe acum la o dieta care sa-ti detoxifieze corpul, mai ales dupa bunatatile ingurgitate de sarbatori.

Cu toate acestea, speram ca in curand, primavara sa ne arate primele simptome: soare, ghiocei si iesiri mai des in parc. Asa ca noi ne-am gandit sa va pregatim de pe acum cu cateva metode pentru un corp mai sanatos, mai tonifiat si un chip mai luminos.

Practicarea detoxifierii organismului este recomandata indeosebi in perioada schimbarii anotimpurilor, dar mai ales dupa cel de iarna, cand corpul nostru a fost supus multor factori nefasti precum frigul, vegetatul la caldura si mancarea bogata in grasimi.
depresia
, venita odata cu astenia de primavara - lipsa energiei, respectiv a vitaminelor - este bine sa ne pregatim corpul, cu o detoxifiere.alimente proaspete, efort fizic - la sala sau in aer liber - cat si prin sauna, masaje relaxante si hidratarea corpului la exterior.

marți, 4 ianuarie 2011

FIECARE DINTRE VOI A FOST CREAT CA O FIINTA DE LUMINA PERFECTA

 

FIECARE DINTRE VOI A FOST CREAT CA O FIINTA DE LUMINA PERFECTA




Transmis de John Smallman


Atentia umanitatii este concentrata prea mult pe timp - un aspect al iluziei foarte frustrant, intensiv si care distrage
foarte mult, care are tendinta de a va trage inapoi. De aceea pauzele relaxante si perioadele de meditatie sant atat de importante.
Acestea va ajuta sa va disconectati temporar si sa experimentati pacea. Pacea este starea voastra naturala si pentru a incuraja
prezenta ei in viata voastra, folosirea indiferent caror metode lucreaza pentru voi personal este esentiala pentru starea voastra de
bine si pentru progresul spiritual. Varietatea metodelor disponibile voua este enorma, deoarece starea voastra iluzorie, separata a
nevoilor voastre individuale si a preferintelor nu poate fi identica cu a altora.
 

luni, 3 ianuarie 2011

Eclipsa care ne va trezi Divinitatea interioara

Eclipsa care ne va trezi Divinitatea interioara


Pe 4 ianuarie 2011 are loc la ora 11:03 o eclipsa partiala de Soare in Capricorn gradul 13 :38 ,asta inseamna ca Soarele si Luna sunt aliniate perfect cu Pamantul, diametrul aparent al Lunii este mai mic decat al Soarelui si nu va putea obtura intreaga lumina a Soarelui trimisa spre pamant, din Soare se va vedea doar marginea in forma de inel stralucitar ce inconjoara Luna intunecata ."
Va sugerez sa gasiti in acest inel solar energiile de care aveti nevoie pentru transformarea interioara catre un viitor frumos, in acord cu Copilul Divin interior si Copii Divini din sufletele celor din jur, ca o comuniune spre un viitor minunat impreuna.
Si va sfatuiesc sa acordati maxima importanta vindecarii si desavarsirii acestor Copii Divini , prin meditatii si orice sprijin in planurile subtile.




"O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Sorele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri , uneori aceste inceputuri pot fi radicale , este ca si cum incepi sa scrii un nou capitol in viata ta ,alegi o noua directie, o noua viata .

Eclipsa de Soare din 4 ianuarie 2011 are loc in faza de Luna Noua in Capricorn ( Soarele in Capricorn in conjunctie cu Luna in Capricorn ) gradul 13:38 in apropierea Nodului Nord Lunar in Capricorn gradul 2:46, este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor deoarece ni se pune la dispozitie un imens rezervor de energii . Nodul Nord care sustine aceasta eclipsa de Soare ofera putere pentru scopurile necesare vietii noastre , destinului nostru, nu este o cale usoara dar este singura care ofera evolutie.
 

duminică, 2 ianuarie 2011

ARHANGHELUL MIHAIL - NOI VA OFERIM O OPORTUNITATE DE AUR


Mesajul lunii ianuarie transmis de Ronna Herman
Preaiubiti maestri, inca o data noi, mesagerii si slujitorii Mamei/Tatalui nostru Dumnezeu, sunam Chemarea Trompetei
pentru toate fortele puternice care cuprind Legiunile Luminii sa vina si sa se uneasca. Voi, care v-ati imprastiat de-a lungul
universului in aceste multe ere ale trecutului, va intalniti acum , aici, pe aceasta planeta binecuvantata , pentru a asista la
nasterea unei Noi Ere si a unei noi realitati. Voi ati creat si construit un sens al separarii, daruindu-va puterea celor care au
castigat forta divizand si cucerind. ACEL TIMP A TRECUT, dragii nostri ! Este timpul sa va reclamati maiestria asupra naturii
voastre mai joase si apoi sa incepeti procesul reunirii cu miliardele de particole ale voastre, ca un vehicol de Lumina armonios si
iubitor.

EVOLUTIA: Erele glaciare

EVOLUTIA: Erele glaciare

Incalzirea globala si posibilele ei consecinte – unele paradoxale, cum ar fi o noua glaciatiune - nu reprezinta doar un subiect "gras" pentru ziaristi, ci o reala preocupare pentru lumea academica. Insa, ca in orice intreprindere stiintifica, ipoteze diametral opuse intra in competitie in incercarea de a reconcilia fapte aparent contradictorii.
Cea mai cumplita "epoca de gheata" pare sa fi fost cea precambriana, inceputa acum 800 milioane ani si care a durat pana acum aproximativ 600 de milioane de ani, in cursul careia ghetarii par sa se fi intins pâna la Ecuator. Perioada respectiva a fost botezata in mod sugestiv Criogenian si racirea planetei a fost atât de pronuntata, incât unii oameni de stiinta cred ca oceanul planetar ar fi inghetat complet. Pe acest Pamant congelat, devenit un urias bulgare de nea (in engleza "Snowball Earth") ar mai fi existat apa in stare lichida doar datorita activitatii vulcanice si sub un strat de gheata gros de peste doi kilometri.

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Neale Donald Walsch, despre 2011


Neale Donald Walsch, despre aceste clipe:
 
Sa folosim acest început de an nou, ca pe un inceput al unui nou Sine – un nou "Eu". Sa uitam tot ce credem ca stim despre noi insine, sa iertam tot ceea ce credem ca am facut "rau", sa o luam de la capat, de data asta recreandu-ne pe noi insine, in cea mai grandioasa versiune a celei mai marete viziuni pe care am avut-o vreodata despre CINE SUNTEM ca neam, ca persoana si ca un aspect al Divinitatii care il exprima pe CEL CE ESTE.