luni, 24 ianuarie 2011

Mesaj de la Matei – Susan Ward



Mesaj de la Matei – Susan Ward

1. Cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie, sunt Matei si va voi vorbi despre ceea ce se intampla in lumea voastra asa cum o percepem noi, din punctul nostru de vedere. Majoritatea intrebarilor voastre s-au referit cu precadere la doua subiecte, pe care le vom aborda cu prioritate.
2. Impuscaturile din Tucson, Arizona – dupa cum a fost anuntat, un tanar cu probleme de instabilitate mentala a incercat sa o omoare pe o membra a Congresului, dna. Giffords si pe cat mai multi dintre sustinatorii acesteia, dar ceea ce s-a intamplat nu a fost un „act necugetat” dupa cum a fost de multe ori catalogat. Atentatorul a actionat fiind condus mental si toti cei care au fost ucisi sau raniti fie si-au respectat contractele originale ale sufletului, prin care fusesera alesi sa ia parte la un eveniment cu un „scop superior”, fie si-au modificat contractele pentru a include acest incident, urmarind acelasi scop. 
3. In timp ce evenimentul este, fara nicio indoiala, traumatizant la nivel constient pentru cei care au fost raniti si familiile lor – constituind in acelasi timp o tragedie pentru toti cei apropiati persoanelor ucise  –la nivelul sufletului, participantii au servit de buna voie scopului de a atrage atentia asupra rezultatelor inevitabile ale unei retorici din ce in ce mai agresive, intr-o societate care a devenit atrasa de genul acesta de discurs, precum si de violenta. Aceasta conditionare omniprezenta a trebuit sa fie adusa in atentia constiintei nationale si internationale, astfel incat strigatul de protest impotriva necuviintei si violentei sa poata schimba constiinta colectiva a civilizatiei voastre, care in mare parte a acceptat acest gen de comportament, ca fiind un aspect innascut al naturii umane.
4. Acest comportament NU este un aspect innascut al naturii umane – el este deprins! Sufletele sunt alcatuite din lumina pura, care este acelasi lucru cu iubirea si reprezinta cea mai puternica forta din Univers. Violenta, diviziunea si ura sunt introduse deliberat, prin numeroasele influente care afecteaza viata pe Pamant. Si pentru ca tot ceea ce formeaza constiinta voastra colectiva este ceea ce va creaza lumea, este esential ca aceste influente sa fie scoase la lumina, astfel incat vindecarea si spiritul unificat sa poata constitui mostenirea nu numai in cazul vietilor afectate de atentatul din Tucson, cat si in cazul vietilor tuturor sufletelor care au ajutat la curatarea de intuneric a lumii voastre. Pacea si armonia nu vor veni prin pedepse, razbunare sau represalii – numai IUBIREA poate pune capat iluziei separarii si poate lasa inocenta si puritatea copiilor sa patrunda inapoi, in inimi si in minte.
5. Fiintele de lumina din intregul universul onoreaza sufletele care au fost de acord sa devina „victime” in Tucson. Cei care au murit au fost salutati cu iubire si recunostinta in Nirvana, se transmite lumina foarte intens asupra familiilor si prietenilor indurerati, iar cei care se refac de pe urma ranilor au ajutoare ingeresti care asista echipele de medici care ii ingrijesc. Oricum, nu subestimati nicio clipa importanta si puterea nenumaratelor rugaciuni si a sentimentelor din inima, legate de aceste evenimente!
6. Discursul presedintelui Obama ne-a fost transmis in Nirvana de catre cei care monitorizeaza evenimentele de pe Pamant. Noi cunoastem sufletul acestui om, chiar mai bine decat se cunoaste el insusi si, fara ca el sa fie constient de faptul ca si-a lasat de bunavoie civilizatia sa avansata spiritual, pentru a servi in avangarda planului general al Epocii de Aur, cuvintele pe care le-a rostit cu ocazia comemorarii au venit din inima si din sufletul sau, in deplina concordanta cu toate gazdele ceresti.
7. Oricat de mult am vrea sa putem spune ca tentativa de asasinat este ultimul incident de acest fel, nu putem sti asta, intrucat cu exceptia exploziilor nucleare din spatiu, care reprezinta o exceptie a Creatorului, legea liberului arbitru trebuie respectata de Dumnezeu si de toti emisarii sai. Ceea ce stim este ca efectele atentatului, socul, oroarea si rugaciunile din suflet care i-au urmat, au dat un puternic imbold energiei reconcilierii. Chiar daca, in saptamanile si lunile care vor urma, se vor mai petrece si alte acte de violenta si partizanatele politice razboinice si incapatanate vor continua, pe masura ce dualitatea omenirii isi continua cursul, impulsul energetic orientat catre coexistenta in pace este mult prea puternic pentru a fi deturnat si a fost creat cadrul de expunere a adevarurilor indelung ascunse. Indiferent de alegerile individuale legate de acceptarea sau respingerea acestor adevaruri, revelatiile ce vor urma si schimbarile pe care acestea le vor genera vor propulsa Pamantul in epoca sa de iubire, pace si armonie.
8.O alta preocupare este aceea legata de misterioasa moarte subita a milioane de pasari si pesti, in diferite locuri de pe glob. Aceasta nu se datoreaza unei singure cauze, dar a constituit picatura care a umplut paharul. Micile trupuri ale acestor fiinte sunt mult mai vulnerabile decat corpul uman, fata de multitudinea de factori de poluare toxici din aerul, apa si solul vostru si, din aceasta cauza, sistemele lor imunitare erau deja foarte slabite, inainte de a fi lovite de o explozie de vibratiii joase, provenind de la retelele electromagnetice construite de oameni
9. Daca va intrebati de ce familia noastra spatiala nu si-a folosit tehnologia pentru a impiedica o asemenea lovitura, raspunsul este ca acest lucru era in afara autoritatii noastre. Ni se permite, totusi, sa deviem sau sa neutralizam undele radio daunatoare, care sunt indreptate spre oameni  –si asta am si facut; fara interventia familiei stelare, ar fi existat mult mai multe corpuri umane bolnave sau chiar ucise, in acelasi timp cu exodul masiv al pasarilor si pestilor.
10. Pentru a raspunde altor intrebari, este complet de inteles daca doriti sa aflati „previziuni”:Cand va fi anuntata oficial prezenta civilizatiilor extraterestre; cand vor ateriza navele spatiale; cand se va indrepta economia si cand va incepe noul sistem sa functioneze corespunzator; cand se vor opri deversarile chimice si producerea alimentelor modificate genetic; cand vor fi divulgate adevarurile referitoare la „11/9” si la religie; cand se va pune capat blocarii surselor de energie libera si a terapiilor naturiste. Toate acestea sunt unele dintre principalele intrebari pe care le le aveti in gand si pe care noi le putem vedea cu claritate, atunci cand lumina voastra straluceste la fel de puternic ca un camp de diamante, aflat in lumina soarelui.
11. Daca am putea da termene estimate pentru cele de mai sus, precum si pentru alte evolutii care va intereseaza pe multi dintre voi, am face asta cu mare placere. Energia de potential a Pamantului este intr-o asemenea miscare, cu intunecatii care lupta aprig pentru apararea ultimelor lor pozitii disperate, ca ar fi o adevarata nebunie sa ne dam cu parerea. Asadar, va spunem ceea ce STIM cu absoluta siguranta – rabdarea si statornicia voastra in lumina vor fi recompensate cu mult peste ceea ce va puteti imagina.
12. Da, conditiile meteorolgice neobisnuit de adverse din multe parti ale lumii voastre, incluzand caderile masive de zapada, inundatiile si temperaturile extreme sunt lucrarea oamenilor. Nu e nevoie ca oamenii de stiinta aflati in slujba Iluminatilor sa initieze fiecare eveniment in parte – odata ce elementele atmosferice au fost puse cu forta in miscare, se aplica efectul dominoului. Atunci cand conditiile incep sa se inbunatateasca, pe masura ce energia pe care o contin se disipeaza, specialistii in controlul vremii lanseaza o alta perturbare si asta este valabil si pentru eruptiile vulcanice si cutremure. Fratii vostri din afara planetei fac tot ce pot pentru a reduce cat mai mult rezultatele negative, urmarite de aceste perturbari, incercand in acelasi timp sa faca posibila eliberarea completa a negativitatii pe care acestea o initiaza. De ce controleaza Iluminatii vremea si creaza dezastre „naturale”? Pentru a produce negativitatea care este provocata de numarul mare al victimelor, de durere, frica, haos, distrugere in masa, boli, dezastre economice si lipsa sperantei.
13. Nu este de domeniul nostru sa evaluam continutul de lumina sau de intuneric al documentelor secrete, facute publice prin Wikileaks, dar putem spune ca efectul lor general este unul benefic. Chiar daca informatii care au fost pastrate ascunse in trecut, au fost facute publice, numai intr-o foarte mica masura, aceasta poate micsora socul resimtit de cetatenii diferitelor tari, atunci cand vor afla in ce masura au fost tradati de proprii guvernanti, prin lucrarea membrilor Iluminatilor si a celor care au cedat amenintarilor sau mitei, din partea acestui grup international .
14. Cu atat de multi bani care au fost donati pentru reconstructia Haitiului, dupa cutremurul de acum un an, de ce se este inca aceasta tara o zona de dezastru? Pentru ca acele fonduri au fost sustrase de Iluminati, dupa ce tehnologia lor a provocat cutremurul – aceasta intentie ascunsa este motivul pentru care presedintii Clinton si Bush s-au grabit sa ajunga in Haiti, imediat dupa cutremur.
15. Ingrijorarea legata de schimbarea polilor magnetici ai Pamantului si urmarile acesteia nu este fondata. Schimbarea care este in curs de desfasurare, reprezinta o masura de corectie ce a inceput cu 60 de ani in urma, atunci cand corpul planetar al Pamantului era atat de puternic ancorat in cea de-a treia densitate, incat se afla pe punctul de a iesi de pe orbita, indreptandu-se catre o distrugere sigura. Dumnezeu a autorizat puternice surse indepartate sa emita cantitati masive de lumina pentru stabilizarea orbitei planetei –si acest proces de stabilizare va continua, pana cand Pamantul se afla in cea de-a patra densitate.
16. Atunci cand o clona comite o crima, in ce mod afecteaza acest lucru, karma persoanei reale si revizuirea planului de viata? Nu afecteaza karma in niciun fel si acest lucru reprezinta, in revizuirea planului de viata, un simplu fapt petrecut pe parcursul vietii in plan fizic. Pe Pamant persoanele sunt clonate pentru a-si pastra intacte pozitiile de putere, in cazul mortii naturale sau a asasinatelor si, din moment ce este vorba despre indivizi aflati pe pozitii superioare in ierarhia Iluminatilor, care sunt clonati, acest lucru se face voluntar.
17.  Din moment ce procesul de clonare „descarca” toate trasaturile de caracter ale persoanei, tiparele comportamentale si cunoasterea pe care a acumulat-o pana atunci, clona continua sa pastreze caracteristicile cruzimii si inselaciunii care au condus la acte criminale, inainte de producerea clonei. Acelasi lucru se intampla si cu clonele succesive; totusi, are loc o deterioare mentala si fizica la fiecare descarcare pentru inlocuirea unei clone si, daca o persoana este clonata dupa ce s-a instalat o boala cronica sau dupa ani de consum al drogurilor si alcoolului, chiar si starea primei clone este compromisa si este nevoie de inlocuiri repetate. Un exemplu il constituie fostul presedinte al SUA, George W Bush – motiv pentru care a candidat la presedintie vicepresedintele clonat, Cheney .
19. Nu, Barack Obama nu a fost clonat  –si nici nu va fi.
20. Va rugam sa nu fiti mirati pentru ca incercarile de materializare a unor corpuri sanatoase si puternice nu au dat rezultatele dorite. Puterile de materializare in cea de-a treia densitate nu sunt suficient de dezvoltate, pentru a transforma un corp slabit in unul stralucind de sanatate, sau pentru a ridica nivelul energiei cat ai clipi din ochi. Dar, oricum, continuati sa va vedeti in aceasta stare foarte buna – gandurile pozitive legate de starea de bine atrag energia formelor gand similare din supa universala si va maresc sansele de reusita. Pe masura ce calatoria de inaltare a Pamantului continua, vibratiile superioare vor imbunatati starea de sanatate si va vor consolida capacitatile de materializare, impreuna cu credinta ca detineti cu adevarat aceasta putere.
21.INTREBARE Incheiem contracte ale sufletului pentru a evolua spiritual, dar nu ne putem aminti continutul lor si asta nu are niciun rost .Daca am sti care ne sunt misiunile, viata ar fi mult mai usoara. Nu ar mai fi nevoie de greseli mari si de irosirea vietilor, in incercarea de a face ceea ce este necesar.
22. Daca v-ati aminti prevederile contractului, ce rost ar mai avea viata voastra in plan fizic? Ce progres s-ar mai face pe calea obtinerii claritatii spirituale, a aplicarii legilor universale si a folosirii liberului arbitru, daca ati urma pur si simplu deciziile pe care le-ati luat inainte de a cunoaste ce situatii veti intalni pe parcursul vietii?
23. Uitarea contractelor sufletului – contracte care cuprind principiile de baza si jucatorii principali care corespund experientelor alese de suflet, lasand personajul sa completeze restul detaliilor pe masura ce se desfasoara viata – nu urmareste sa ii scufunde pe toti intr-o mare de confuzie si nici nu o poate face, daca atentia oamenilor este indreptata catre indrumarea pe care o au la nivelul propriului suflet si pe care nu au cum sa nu o recunoasca, ea manifestandu-se asemenea unor mari semnale luminoase. Urmarirea acestor semnale luminoase care sunt constiinta, inspiratia, instinctul si asa mai departe, aliniaza deciziile constiente, la alegerile din contract.
24. Oricum, acest lucru nu neaga liberul arbitru atunci cand doriti sa va abateti de la contract, la aparitia unor ocazii de evolutie. Contractele nu sunt rigide, ci mai degraba permit flexibilitate, atunci cand apar situatii diferite care pot oferi in aceeasi masura o lectie – de fapt nu este vorba de o lectie, ci mai degraba de reamintirea a ceea ce sufletul stie deja. Evolutia spirituala reprezinta o serie de auto-descoperiri care sunt transmise de la o viata la alta si fiecare contract este menit sa furnizeze ocaziile pentru continuarea evolutiei sufletului.  
25. Constiinta unei „misiuni” – un termen ce descrie scopul principal al intruparii unui suflet – nu apare asemenea unui moment Aha!, ci apare sub forma unor realizari pline de inteles, care aduc cu ele un sentiment de implinire. Nicio viata nu este vreodata irosita! Ceea ce voi considerati „greseli”, pentru ca au condus la situatii care sunt foarte dificil de gestionat, nu reprezinta pierderi, atata timp cat invatati de pe urma lor. Mai mult decat atat, ele pot face parte din contractul vostru – nu toate vietile se pot desfasura pe cea mai comoda cale, pentru ca atunci nu ar mai exista niciun progres pentru suflet. Evolutia cere echilibru, iar obtinerea echilibrului necesita atat rezolvarea unor situatii stresante, cat si savurarea circumstantelor ideale. Incarnarea ofera miliarde de posibilitati si probabilitati, dar nicio certitudine care sa va impiedice in multiplele alegeri care fac ca viata sa devina o aventura unica a cunoasterii.
26. Dumnezeu a explicat asta mult mai succint, in raspunsul dat mamei mele atunci cand ea a intrebat de ce oamenii nu pot sti tot ceea ce stie sufletul lor: Daca toate ar fi cunoscute, daca nimic nu ar necesita o gandire independenta sau decizii sau actiune, atunci de ce ar mai fi nevoie de multiple experiente? Ce ar mai fi de invatat? De ce ar mai fi necesara viata insasi? Am putea trece direct la Sfarsit, care constituie Inceputul si sa lasam toate vietile din toate timpurile sa apartina acelui punct initial al Fiintei.27.  Acum, ca sarbatorile au trecut si gandurile vi s-au intors la treburile de rutina, la fel s-a intamplat si cu numeroasele neintelegeri legate de 2012. Credintele legate de faptul ca anumite cerinte legate de intrarea in Epoca de Aur nu pot fi indeplinite in scurtul ragaz al celor doi ani care au mai ramas, se alatura credintelor conform carora intunericul va continua pana la sfarsitul lui 2012, dupa care va disparea brusc. Exista credinta ca vor exista trei zile de intuneric, sau alt soi de evenimente dramatice, care vor marca inceputul Epocii de Aur. Exista credinta ca intrarea Pamantului in cea de-a patra densitate va fi precedata de profunde schimbari geografice. Alte credinte sunt legate de faptul ca, urmare a procesului de inaltare ,vor rezulta doua planete Pamant. Se crede si ca insotirea Pamantului in Epoca de Aur reprezinta apogeul evolutiei spirituale. Exista si credinta ca, dupa 2012, lumea voastra va ramane in continuare neschimbata.
28.Deoarece credintele voastre sunt cele care va creaza realitatea si, in mod colectiv, aceste credinte va creaza lumea, trebuie sa cunoasteti realitatea universala a ceea ce se intampla si a ceea ce va urma. Pentru a indeparta credintele nascute din neintelegere, vom incepe prin a va asigura ca toate reformele esentiale, necesare pentru a va elibera lumea de intuneric, se vor incheia la timp si in etape si nu dintr-o data, la sfarsitul anului calendaristic 2012.  
29. Nu se va intampla nimic profund, imediat inainte de intrarea Pamantului in Epoca de Aur; ultimele zile ale lui 2012 vor fi asemanatoare primelor zile din 2013.
30. Chiar daca unele coaste marine vor inainta putin spre interior si unele insule joase vor fi acoperite treptat de apa, nu vor exista schimbari dramatice in masa pamantului sau a oceanelor.
31. Pamantul este un suflet care locuieste intr-un corp planetar si nu are nevoie de un al doilea astfel de corp.
32. Sufletele vor continua sa evolueze, pana cand vor intra din nou in Unimea Cosmica a Creatorului, care constituie „sufletul nemuritor” si „viata eterna a sufletului”.
33. Nimic din acest univers nu este static – lipsa schimbarii contravine legilor stiintifice, care guverneaza viata in acest univers.
34. Sa vorbim ceva mai mult despre ceea ce urmeaza. A mai ramas relativ putin timp linear, pana la iesirea completa a Pamantului din a treia densitate – din aceasta cauza, faza de tranzitie in care intrati va fi tumultuoasa, cu schimbari mari si rapide. Va veti afla in mijlocul unor oameni inspaimantati, deoarece sistemele care le sunt familiare sunt cuprinse de haos si dezagregare. Stiti ca asta face parte din transformarea lumii si voi va aflati aici pentru a ajuta in cadrul acestui proces; prin abordarea cu calm a situatiilor care vor veni, puteti usura gravele preocupari ale celor care nu inteleg ca toata framantarea conduce, de fapt, la „lumea mai buna”pe care o doresc.
35.  Cat despre debutul Epocii de Aur, sa spunem ca nu stau chiar toate bunatatile pe pragul ei. Da, tot ceea ce s-a nascut dintr-o intentie intunecata, se va fi sfarsit odata cu sosirea acestei Epoci – asadar, nu mai exista razboaie si altfel de violenta, s-a sfarsit cu saracirea sau boala, nu mai exista poluare sau control al mintii sau coruptie. Toate adevarurile necesare vor fi fost dezvaluite si vor exista guverne reformate si noi sisteme economice, legale si juridice, energetice, educationale, de comunicare si transport. Aceasta este numai o lista partiala a marilor schimbari aflate in desfasurare, iar la sfarsitul anului 2012, niciunul dintre sisteme nu poate fi considerat ca fiind perfect. Reglajele vor continua in toate aceste domenii, precum si in cazul altor progrese si, pe masura ce veti continua sa evoluati spiritual si intelectual, veti saluta toti pasii inainte, cu mare bucurie.[Tuturor celor care au trimis intrebari legate de aspecte specifice ale vietii in Epoca de Aur, le recomand sa citeasca „Eseu despre 2012” datat 31 decembrie 2007, din cadrul Mesajelor lui Matei pewww.matthewbooks.com.]  

36. Acum va spunem Ramas bun, dar numai in acest mesaj, pentru ca nu suntem niciodata despartiti de voi, in spirit. Suntem alaturi de voi, la fiecare pas pe calea voastra catre Epoca de Aur, chiar daca va vedem deja traind fericiti in aceasta lume magnifica.

Suzanne Ward
SURSA :Editura For You Newsletter( (ii multumim Alexandrei)

Dragii mei, va reamintesc ca Editura FOR YOU a publicat mai multe carti in care Matei, plecat dintre noi, ii povesteste mamei sale cum este dincolo, cum ne ajuta civilizatiile de Lumina ca sa putem evolua si multe alte informatii la zi. In primul volum se spune cine este Matei si cum a ajuns sa ia legatura cu mama sa, Suzanne Ward. Le gasiti aici

 http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=4 In fiecare luna, Matei ii raspunde mamei lui, la intrebarile puse de cititori.

2 comentarii:

  1. Greetings from Los angeles! I'm bored to death at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I enjoy the info you present here and can't wait to
    take a look when I get home. I'm shocked at how fast your blog loaded on my phone .. I'm not even
    using WIFI, just 3G .. Anyhow, very good blog!


    Here is my blog post diets that work

    RăspundețiȘtergere