duminică, 10 aprilie 2011

Arhanghelul Jofiel - Importanţa Luminii

Arhanghelul Jofiel - Importanţa Luminii


Eu salut familia de Lumina. Preaiubiti ambasadori ai inimii Divine, suntem bucuroşi să comunicam din nou cu voi pentru a transmite adevărul despre Lumină, noile informaţii şi schimbările de energie de pe planeta voastră asa cum le vedem din Regatului Angelic al Luminii.

Dragii nostri, munca planetara continuă intens acum şi schimbările de energie ce au loc in grilele planetare aduc perturbaţii în timp ce energiile vechi ies acum la suprafata pentru a fi eliminate complet. Treceţi prin cea mai mare faza de transformare din istoria Pământului şi aceasta este transformarea constiinţei voastre. Reintoarcerea fiinţei voastre inapoi la conştientizarea esenţei voastre divine.
http://lumina-lumii.blogspot.com/2011/04/arhanghelul-jofiel-importanta-luminii.html

Maiestria de sine!

Preaiubitilor, luna aprilie aduce mai departe provocarea maiestriei de sine şi imputernicirea. Este vorba despre o perioadă de tranziţie de pregătire şi de purificare profundă. Părţi ale subconstientului sinelui, ies in etapa de fata la suprafaţă . Aspectele inconştiente ale sinelui devin acum conştiente în sfera voastra de constiinta .

Aceasta va dă acum posibilitatea de a alege calea pe care doriţi să o urmati!

O cale de a trai constient iubirea necondiţionată şi maiestria de sine sau un traseu plin de obstacole de constiinta a victimei şi durerii? În timp ce, traumele din trecut si durerea ce o ţineţi în interiorul vostru ies la lumină pentru a fi vindecate, permiteţi ca acest lucru să se întâmple şi alegeţi cu înţelepciunea inimii voastre.

Completarea Lecţiilor karmice!

Preaiubiţi lucratori ai lucrării lui Dumnezeu, în această lună toate sufletele vor fi chemate să intre intr-un proces intens de completare a lecţilor karmice care au legătură cu acest ciclu evolutiv. Perioada de ascensiune, în care sunteti acum, va solicită pentru încheierea unui curs lung. Ca suflete aţi ales asta pentru a finaliza lecţiile care au legatură cu acest nivel evolutiv. Aceasta este mostenirea voastra pentru generaţiile viitoare.
Compasiunea Divina invaluie planeta voastră şi se rasfrange dinamic asupra grilelor pentru a stabili noua realitate a Luminii pe Pământ.

Preaiubiţi fii si fiice ai lui Dumnezeu, nu mai cautaţi răspunsuri în afara voastra. Opriţi-va a mai căuta înafara voastra. Am spus acest lucru de atatea ori si va vom mai aminti până când se stabileşte ferm în voi. În realitatea divină, realitatea Spiritului, Legea divină este Unul, şi nu se limitează la nici un nivel, în interiorul sau inafara lui.

Iubirea este singura lege, şi creează în universurile universurilor.
Acesta este nelimitată şi nu se termina niciodata.Vedeţi această realitate şi conectati-va la ea. Permiteţi-vă să vă reconectati cu Divinul din voi şi să dati permisiunea Spiritului vostru să vă conducă in viaţă.

Iubita familie de Lumina, a venit timpul.

Modificările au loc la mai multe niveluri şi mulţi oameni îşi pierd 'busola' şi orientarea lor. Rămâneti fermi şi aliniati, în timp ce vechea constiinta devine demontata, isi joacă spectacolul final, în scopul de a rămâne în viaţă şi a continua presupusa ei existenţa.
Deoarece acesta iluzie se prăbuşeşte, mulţi se vor ţine agăţati de ea, şi ei se vor prabusi odata cu ea. Dragii nostri, să ştiţi că adevărul este doar Iubirea si numai Iubirea există. Agătăti-vă de adevărul divin din voi iar vălul ascensiunii,vă va purta cu mare har in noua realitate ce o construiti in interior; in constiinta Cristica, care apare acum într-un mod mai întemeiat in toate domeniile de pe Pământ.

Afluxul mai mare de energie: Putere Divină şi Voinţa Divină!

Cantitati mari de energii ale puterii şi vointei Divine sunt ancorate în această perioadă. Calitate, ce va conduce la prăbuşirea iluziilor si constiintei joase. Energia ce determina încheierea şi sfârşitul vechiului.
Dragii nostri, împuterniciti-va acum şi luati in propriile maini maiestria de sine.Incheierea lecţilor şi sprijinul energetic pe care-l primiţi din Regatul Angelic, va conduc spre libertatea spiritului vostru. Multi dintre voi veti fi chemati să completati sau să încheiaţi situaţii din trecut care nu au fost clarificate complet. Lecţii cu privire la jocurile de putere şi de control, situaţii cu oamenii din mediul vostru, cooperarea şi relaţiile vor fi testate acum, în cazul în care nu se bazează pe temelii solide. Orice lucru care nu face parte din Lumina superioara, lăsaţi-l să plece, pentru că este autodistructiv.

Ceea ce am menţionat si înainte, este că ciclul se incheie, ciclul decaderii se incheie! Singurul lucru care există este Iubirea, iar ea este eterna. Totul altceva va colapsa şi se va distruge, deoarece acestea nu sunt bazate pe dragoste, care este singura realitate adevărată. Distrugere ce are loc, fie înauntrul sau inafară, se datorează motivului pentru care lucrurile, situaţiile, gândurile, emoţiile, colapseaza prin ele însele. În esenţă, [acestea] sunt autodistructive,cu scopul de a oferi spaţiu in faţa Prezentei Vii a Iubirii.

Aşa că vă spunem, acum este timpul să îmbrăţişati adevărul!

Treziţi-vă la adevărul Sinelui vostru Divin şi vă veti elibera din dramele, durerea rotii karmice. Preaiubitilor, în acest moment în care există atât de multa turbulenţă, atat de multe suflete care fac tranziţia lor, atât de mulţi oameni ce trec prin colapsul lor personal; in asta se află oportunitatea pentru salt, transformare. Cu putin înainte de zori, întunericul devine mai dens. Această tranziţie, această schimbare are loc în interior. Asteptati si ramaneti neclintiti in fata Luminii!

Simptomele de oboseală şi jocurile mintii!

Multi Lucratori in Lumina simt senzaţie de oboseală la un nivel fizic. Dragii nostri, au loc multe proceduri unele după altele. Aceasta oboseala se datoreaza schimbarii câmpurilor pământului. Multi dintre voi ajuta în această schimbare în timpul somnului în planurile interioare. Toată lumea ajută la curăţirea şi vindecarea organelor pământului, în timp ce el elibereaza vibraţiile joase şi traumele din trecut. El se pregăteşte acum pentru noul care vine, da zorii Luminii.

Mintea preaiubitilor, mintea va începe sa traga tot mai mult legăturile sale în timp ce vede ca pierde controlul. Aducand cu ea imagini de nesiguranţă, teamă, atac, abandonare, disperare şi depresie. Veniti, urmaţi inima şi vedeti clar denaturarea proiectilor mintii. Acum, ca niciodată , utilizaţi discernământul spiritual şi înţelepciunea din inima voastra.

Fiecare moment care trece cu fiecare zi, este atât de important şi valoros! Preaiubitlor, Marele Spirit este acum la ciclul de înspiratie.. Inhaland totul înapoi acasă, înapoi la sursă, la UNUL. Aducand totul în unitate completă. Acest proces se cheamă deplasarea conştiinţei joase, chemând toate sufletele să se întoarcă acum.
Magnetizand toate scânteile înapoi la flacăra mare. Acest magnetism puternic devine perceptibil acum de la fiecare. Rezistenţa ce o ţineţi în această reuniune, este oboseala cu care vă confruntaţi. Lasati procesul de atragere a magnetismului scânteii voastre care urmează să fie finalizata, sa completeze ascensiunea voastra, impamantand Sinele vostru Divin Cristic.

Procesul de schimbare a constiintei in noile grile a început.

Va doresc tuturor o tranziţie buna!

Arhanghelul Jophiel

Transmis prin Frixos Christodoulou

5 aprilie 2011

Sursa : http://www.angelicreiki.eu/en
http://ascensionnow.posterous.com/beloved-archangel-jophiel-the-values-of-the-l

În lumina

Traducere :Eliza Fati
SURSA : 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu