joi, 14 aprilie 2011

Un mesaj profund de la Lordul Metatron-"Ascensiunea si transmutarea corpului fizic uman"Partea a III a

Un mesaj profund de la Lordul Metatron-"Ascensiunea si transmutarea corpului fizic uman"Partea a III a

Singura diferentă între un Avatar si un om obisnuit este dată de localizarea energiei retinută în corpurile energetice.Un om obisnuit are energia “blocată” în emotii si amintiri stocate în corpul emotional si în gandurile ,credintele si dogmele stocate în corpul mental.
Omul obişnuit are un corp spiritual plat deoarece din cauza cerinţelor gândurilor si emoţiilor nu mai ramane energie disponibilă.Un Avatar are corpurile emotional si mental purificate. Energia pastrată în corpurile subtile ale unui Avatar, este stocată în corpul spiritual.


La un Maestru ,energia asociată emotiilor curge din corpul spiritual în corpul emotional si este eliberată corpului spiritual cand stimulul (emotional) a încetat. Energia asociată gandurilor curge din corpul spiritual în corpul mental fiind mai apoi eliberată corpului spiritual cand gandul este complet. Aceasta îi lasă Avatarului energie disponibilă spre a fi folosită dupa dorintă. Ea ramane disponibilă deoarece nu este consumată prin ganduri, credinte, emotii si amintiri.Aceasta este structura energetica pe care trebuie să o creati fiecare în corpurile voastre energetice, în timpul celui de-al 10-lea si al 11-lea nivel al Corpului de Lumina. Acest lucru vă va permite fiecaruia dintre voi să realizati miracole prin manifestarea gandului în realitatea fizică.

Evolutia este foarte naturală de la nivelul al 10-lea la nivelul al 11-lea , de multe ori tranzitia este realizată cu atata usurintă încat trecerea este aproape neobservată. Abilitătile spirituale continuă sa crească iar corpul fizic incepe sa se schimbe în înfatisare. El începe sa devina mai luminos, mai radiant si mai frumos. S-ar putea ca prietenii si cunostintele voastre sa remarce ca arătati mai tineri sau ca v-ati schimbat într-un anume fel. Cel de-al 11-lea nivel al Corpului de Lumina aduce cu sine nivele mai profunde de procesare a problemelor emotionale. La acest nivel trebuie să rezolvati toate credintele si formele gand pe care le-ati mai putea avea legate de moarte si pierderi.

La acest nivel s-ar putea sa creati cele mai adanci temeri si deziluzii în viata voastră fizică, astfel încât prin experimentarea lor sa le eliminati complet. Energia înmagazinată, ce a fost retinută în corpul emotional sau mental după ce a fost completat al 10-lea nivel, trebuie pusă la dispoziţia corpului spiritual în al 11 lea nivel. Daca nu vă confruntati cu aceste probleme în timpul celui de-al 10-lea nivel, le veti manifesta în viata voastră cand veti fi la al 11-lea. Dar cu adevarat nu aveti de ce sa vă fie frică cand veti fi la al 11-lea nivel decat de frica însăsi.

La al 12-lea nivel al Corpului de Lumina este Ascensiunea. Ea este marcată de miscarea Merkaba în centrul inimii corpului vostru. Merkaba poate fi descrisă cel mai usor ca o minge de lumina aurie. Ea constituie Vehicolul Ascensiunii voastre si totodata o initiere semnificativă atunci când are loc. Acel eveniment marchează începutul Ascensiunii voastre personale în Lumea celei dea cincea dimensiuni a Unitătii. Ascensiunea poate avea loc la un nivel individual, în cadrul unui grup sau ca parte a experientei colective. Vă veti înălta atunci când veti fi pregatiti, fie ca o veti face singuri , ca parte a unui grup sau ca parte a ‘Transformarilor Planetare’ ce vor veni. Nu este o perioadă anume în care trebuie să o faceti. La nivel individual ascensiunea are loc zilnic.

Energia a fost disponibilă încă de la Convergenta Armonică pentru a face tranzitia la o constiintă cinci dimensională în timp ce sunteti în corpul fizic. Sunt multe fiinte care s-au întrupat acum voluntar pentru a servi si testa experimentul Corpului de Lumina. Ele vor fii primele care se vor deplasa în Ascensiune. Pentru restul , programul Corpului de Lumina va continua pană cand vor fi pregatiti să facă tranzitia. Ascesiunea e foarte simplă. Este o schimbare ce apare într-o clipă , si veti fi încă aici. Soarele va continua să strălucească si stelele să licărească. Diferenta este în bucurie, în abilitatea voastră de a o trăi si a o simti.

Cel mai simplu mod de a verifica daca Ascensiunea a avut într-adevăr loc în viata unei persoane, este de a observa calitatea bucuriei din viata ei. Inăltarea începe când o persoană începe sa trăiască viata prin crearea fanteziilor ei în realitate. Eu ,Metatron pot defini BUCURIA ca: Niravana, Incantare, sau Extaz. Este vorba defapt de starea de “Unitate cu Dumnezeu”, poate fi de asemeni numită ca fiind Centrul sau de a fi în centrul vostru. Acea claritate o puteti atinge în meditatie ,cand energia curge si simtiti acea Unitate Cosmică deplină cu toti. Orice va provoaca placere sau sentimente de înăltare indiferent ca o numiti bucurie, sau altfel este o cale catre această stare.

Daca faceti parte dintr-un grup, veti experimenta o serie de modificari rapide în procesul vostru. Daca unul din membrii grupului observa întruparea Corpului de Lumină Merkaba, înseamna ca l-ati primit deja cu totii si în curând veti deveni constienti de el. Se poate ca membrii grupului sa nu fi observat acest lucru la început dar în momentul în care unul din membrii a fost pregatit pentru asta, va beneficia întregul grup. Un grup care lucrează pentru Ascensiune are foarte mari avantaje ,deoarece constiinta dimensiunii a cincea este o constiintă a “Unitatii”, cu alte cuvinte grupul este Unul. Lucrand cu un grup se creeaza o cantitate enormă de energie sinergică, în care fiecare dintre voi sunteti mult mai puternici decat daca ati fi fost singuri. De asemenea, fiecăre membru are sansa de a învăta să se inteleagă atat ca individ cat si ca unitate în cadrul grupului. Aceasta este o schimbare esentiala în a cea de-a cincea constiintă dimensionala ce toata lumea trebuie să o facă.

Indivizii şi grupurile dedicate Ascensiunii, ar trebui să se concentreze mai intai la cum să recreeze viaţa lor ca o capodopera de bucurie. Facand acest lucru vor trai din bucurie, şi mai tarziu, vor deveni Bucurie. In timp ce fiecare dintre voi faceti asta, veti începe să-i transformati pe cei ce vin în contact cu voi în viata voastră de zi cu zi răspandind energia bucuriei si trezindu-i la această frecvenţă. Ascensiunea Colectiva se va ivi atunci când majoritatea oamenilor înăltati de pe planetă exista în această stare de bucurie, şi nu înainte. Motivul acestui fapt, este ca aceasta experienţă planetară este una a liberului arbitru. În acest Univers multi-dimensional liberul arbitru e Lege Divina....

(va continua)

Lordul Metatron

canalizat prin Laurie Gilmore
SURSE : 

2 comentarii:

  1. foarte interesant;revelator
    as dori sa te adaug in lista de bloguri
    uriel

    uriel-anael.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus linkul tau la mine pe blog .
    Multumesc pentru schimb si pentru vizita !

    RăspundețiȘtergere