sâmbătă, 30 aprilie 2011

Invitatie la workshop vocal cu minunatul tenor Hannibal Means



HANNIBAL MEANS (MAESTRU IN ARTA VOCALA SI INSPIRATOR AL CONSTIINTEI PRIN MUZICA) pentru prima oara tine WORKSHOP IN ROMANIA (in a doua  si a treia saptamana a lunii iunie 2011 in Bucuresti si Cluj-Napoca)


Cu bucurie si deosebita placere va anuntam ca muzicianul de renume international, vocalist si profesor, laureat a numeroaselor premii si burse pentru dezvoltare vocala, recent semifinalist al concursului AMERICA'S GOT TALENT 2010 domnul Hannibal Means vine in Romania pentru a sustine un workshop in arta vocala si deschiderii vocilor proprii.

Workshopul "CANTECUL DESCHIDE INIMA " pe parcursul a 2 zile este oferit pentru studenti vocalisti/cantareti de toate varstele si experienta muzicala si pentru persoane care doresc sa cante dar cred ca nu pot sau simt ca doresc sa cante mai bine.....................

O experienta uluitoare ne asteapta......... pentru cei carora la place sa cante si doresc sa-si largeasca expresia si intelegerea a ceea ce inseamna vocea, cat si modul real in care functioneaza ea.

Ca profesor Hannibal Means isi capaciteaza studentii sa descopere sentimentul si sunetul vocii lor unice si adevarate, care poate fii pentru unii o poarta de aur a oportunitatii pentru vindecare profunda, si in acelasi timp o cheie pentru a misca energii blocate astfel permitand autoexprimarea creativa si in primul rand....DISTRACTIA.

http://www.youtube.com/watch?v=hWTQT7PQp5U


(Navighand pe youtube puteti asculta mai multe piese inclusiv din prestatia de anul trecut  de la competitia America' s got talent 2010.)


Participantii se pot pregati pentru bucurie, rasete si lacrimi pe masura ce-si descopera sunetele vocii lor adevarate atat individual cat si cel de grup. Odata descoperita aceasta voce reala isi continua propria expansiune prin toate aspectele vietii persoanei aducand o transformare profunda.



Intrebari si raspunsuri cu domnul Hannibal Means
Ce contine workshopul?

Sunt foarte bun in asistarea celorlalti in procesul lor de deschidere...miscarea blocajelor de comunicare si deschiderea catre o noua expresie.
Pot sa spun despre mine ca sunt o persoana provocativa si jucausa si lucrez totdeauna cu energia specifica care este prezent in grupul in care sunt...ca sa misc experienta intr-una a bucuriei si distractiei.
Da este chiar o placere uriasa sa descoperi noi aspecte al curajului si tariei interioare prin deschiderea catre energia personala individuala prin VOCE.

Cum se simt in general oamenii dupa un workshop?
Cel mai adesea mai energizati, mai vii si mai conectati cu ei insisi.

Alte informatii de interes:
Hannibal Means s-a nascut in Oakland, California. Mama lui a spus ca el a inceput sa cante de la 3 luni, de cand era bebelus. Tatal lui un indian Cherooke a fost primul lui profesor de muzica. A calatorit si concertat cu cantareata de o remarcabila autenticitate Nina Simone la inceputul anilor 80. El s-a mutat in Viena acum 25 de ani.
In anii in care a studiat si interpretat in Viena a devenit maestru in muzica si si-a castigat locul intre artisti renumiti din Viena.

Ca muzician, cantaret si antrenor vocal este foarte respectat pe scenele vieneze cat si pe scenele muzicale in general datorita abilitatii lui de a naviga spontan catre orice gen de muzica: gospel,soul, pop, rock sau clasic.

Ofera workshopuri pe diferite continente cu titlul " Cantecul deschide inima" sau   " Gasindu-ti vocea autentica" unde antrenamentul vocii nu este doar exersarea vocii dar devine o initiere in secretele accesarii Sinelui Inalt personal prin voce.
Pe langa tehnici de vocaliza si respiratie ofera o gama de meditatii pentru asistarea energetica blanda, in deschiderea inimilor celor ce participa pentru aflarea sunetului vocii adevarate (pentru multi este noua si surprinzatoare aceasta voce).

Lucreaza cu incepatori si profesionisti cu diverse experiente muzicale si vocale.

In workshopurile lui totdeauna sunt multe rasete, bucurie, distractie si cateodata lacrimi, deci cu alte cuvinte O EXPERIENTA PE CARE SA NU O PIERZI DACA O DORESTI CU ADEVARAT.

Contactele organizatorilor:

Azoitei Nicoleta, Bucuresti
mail:azoitei.nicoleta@gmail.com
tel:0751 781548

Veres Gyongyver Maria,  Cluj-Napoca
mail:newgyongyi@yahoo.com
tel:0755 282240

Fiecare dintre noi va putem oferi informatii despre workshopul din cele doua orase.

Data workshopurilor si modul de organizare:
 
In zilele 11-12 iunie se desfasoara in Bucuresti, sambata si duminica In zilele 18-19 iunie in Cluj-Napoca, sambata si duminica.

In aceste zile workshopul este tinut intre orele 10-17 cu o ora jumatate pauza pentru pranz.

  
Ii rugam pe cei interesati de acest eveniment sa ne contacteze telefonic sau prin mail pentru inscriere si informatii.
 
Cine ne contacteaza  va mai primi 5 inregistrari cu Hannibal Means, cu o inregistrare cu Nina Simone din 1982 care nu se gasesc pe youtube.

Va rugam sa trimiteti invitatia in timp optim catre persoanele pentru care poate fi de interes sau o posibilitate importanta. 

Va multumim si va dorim o primavara si vara frumoasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu