miercuri, 13 aprilie 2011

Un mesaj profund de la Lordul Metatron-"Ascensiunea si transmutarea corpului fizic uman" partea I

Un mesaj profund de la Lordul Metatron-"Ascensiunea si transmutarea corpului fizic uman" partea I


'Eu sunt Metatron.’ Am fost rugat să vă servesc prin a vă dicta informaţii care vă vor asista în tranziţia ce are loc acum la toata viata de pe planeta în timpul ascensiunii.

Atat planeta cat şi speciile de viată din cadrul ei, sunt în proces de ascensiune. Prin ascensiune, toate formele de viata din prima şi a doua dimensiune vor urca spre forme de viata ale dimensiunii a treia.


Oamenii, sau formele de viata ale dimensiunii a treia, vor absolvi fie catre lumile celei de-a patra dimensiuni fie Unitatii celei de-a cincea dimensiunii în funcţie de intenţia şi nivelul lor de evoluţie.

Ascensiunea are loc acum progresiv pas cu pas şi va continua într-un fel sau altul, pentru că este voinţa tuturor. În mod normal, planetele şi speciile de viata întrupate pe planeta sunt înălţate prin dezastre cataclismice, acompaniate de intrarea într-un ciclu de moarte-înviere.

Asa cum a fost demonstrat si de către Hristos, în acest ciclu dezastrele creaza decese planetare. Deoarece aceasta este calea prin care ascensiunea apare de obicei, este cunoscut şi înţeles foarte bine acest lucru la nivelul Mintii Universale. De aceea, încă din antichitate, au existat profetii de teribile distrugeri ce aveau să apară la sfârşitul vremurilor.

Ciclul Învierii (Dispensa Învierii) Este defapt Ascensinea prin care va începe o noua viata la un alt nivel de constiinta într-o dimensiune superioara.Asta nu înseamnă prin reîncarnare, deoarece aceasta poartă cu ea conceptul de Karma , şi înainte de a putea ascensiunea deveni o probabilitate, toate Karma trebuie să fie curatata.

Ascensiunea este de asemenea si fizică, aceasta nu se reduce doar la existenţa ca spirit în lumile celeste.

Ca proces, se schimbă corpul fizic în timp ce corpul şi spiritul fuzionează într-o singură fiinţă. Această fiinţă este o fiinta perfectă de lumină într-un corp fizic de lumină. Această evolutie a ascensiunii a început de fapt cu mii de ani în urmă,odata cu Exodul israeliţilor din Egipt.

Povestea lui Moise care a condus poporul din afara robiei este o metaforă pentru evolutia ascensiunii. Întruparea lui Isus a fost un punct de cotitură în acest proces, deoarece ca avatar, Isus a fost capabil de a lua 'păcatele' sau Karma de la toţi oamenii şi a transmuta acea energie în lumină.

O ascensiune blânda a devenit posibila din cauza mantuirii sale. Această ascensiune, evolueaza printr-o serie de paşi, până când statutul de fiinta de lumină devine posibil. Mantuirea lui Hristos a marcat începutul primului pas in evolutia Corpului de Lumina.

Acest prim pas a luat aproape două mii de ani pentru a se finaliza.

Corpul de Lumina a fost introdus ca un experiment în 1988, cu numai şapte luni de la Convergenta Armonica.

Este un experiment, deoarece o ascensiune nu a fost niciodată încercata în acest fel. Atat creşterea gradată a luminii din cadrul organismelor fizice, a tuturor formelor de viata şi a planetei cat şi creşterea nivelului de vibratie, nu au mai fost încercate înainte în NICI UN univers in procesul de ascensiune. Există teorii în Mintea Universală cu privire la modul în care procesul va funcţiona, dar rezultatele au fost diferite de cele anticipate.

În aceste cazuri, revizuirile sunt făcute. Informaţii fundamentale pe care vi le voi da mai târziu insa, acum trebuie să va explic evolutia Corpului de Lumina. Trebuie să înţelegeti acest proces mai întâi la un nivel personal. Acest nivel personal este modul în care Corpului de Lumina vă va afecta fizic, emotional si mental. Apoi va voi da informaţii cu privire la modul în care Corpului de Lumina va afecta planeta şi structurile societăţii voastre.

Consider că cel mai important şi incitant aspect al Corpului de Lumina este ca acest experiment transforma invelisul vostru fizic într-un vehicul adecvat pentru a fuziona complet cu sinele vostru superior, acest lucru se întâmplă concomitent cu procesul fizic.

Aceasta fuziune este creata de o serie de descinderi ale spiritului, care sunt programate de cantitatea de lumină pe care o detineti in celulele.

Cantitatea de lumina deţinuta de celulele fizice este codificata la nivelul Corpului de Lumina, şi cu cat e mai ridicat nivelul cu atât mai puţin dens este corpul.

Cu cat tineţi mai multa lumina în corpul vostru fizic,cu atat mai mult puteti contine nivelul spiritului în interiorul corpului. Spre sfârşitul procesului Corpului de Lumina si procedand cu trecerea in ascensiune, veti fuziona complet cu Sinele vostru Superior. Descinderea spiritului este unul din mecanismele folosite pentru a aduce sau activa darurile spirituale ale maestrilor inaltati.

Corpului de Lumina are douăsprezece nivele sau trepte, pe masura ce fiecare pas este finalizat, schimbările fizice ce au avut loc trebuie să fie integrate în toate domeniile vieţii şi spiritului.

Corpului de Lumina este conceput pentru a aduce la suprafata toate problemele umane pe masura ce progresati si fiecare nivel superior aduce un strat si mai profund al problemelor decât stratul precedent.. Acest lucru e pentru vă ajuta în a deveni clari mental, emotional, fizic şi spiritual. Pe masura ce acestea apar, puteti permite Mantuirii lui Hristos sa le transmute pentru voi.

Există un spaţiu gol, la sfârşitul fiecărui nivel al Corpului de Lumina pe care il numim moartea ego-ul, şi se poate manifesta ca depresie sau un sentiment de neant. Acest gol este pentru a fi folosit ca un popas înainte de a continua călătoria. Acest gol este un loc energetic unde nu există nimic fiind capabili a construi o nouă imagine despre voi insiva şi viaţa voastra înainte de a trece la pasul următor.

Golul este o cameră de integrare, sau as putea mai bine sa-l descriu ca un cocon, unde vă puteţi odihni şi forma fluturele frumos care sunteti , inainte de a va muta la următorul nivel.

Primele şase etape ale Corpului de Lumina, au fost structurate pentru schimbarea treptată la toate nivelurile cu treziri spirituale regulate intercalate cu schimbarile fizice, mentale şi emoţionale. De la nivelul al 7-lea pana la nivelul al 10-lea al Corpului de Lumina, progresul se schimba fiind axat pe o singură zonă din experienta voastra la un moment dat.

De exemplu, la nivelul al 7-lea cei mai multi dintre voi ati experimentat prima voastra descindere a spiritului şi odata cu ea o notabila trezire spirituală.

Este posibil să fi manifestat odata cu trezirea , clarviziunea, claraudiţia, sau o constientizare kinestezica de energie.Vorbesc despre acest nivel din timpul trecut, deoarece în prezent, planeta se schimba catre începutul nivelului 9.. Este o experienţă foarte dureroasă sa fiti la o rata de vibratie mai joasa decât cea a planetei in care existati, aici fiind cazul celor care sunt mai jos de al optulea nivel.

Deoarece citiţi acest articol, sunt sigur că sunteti undeva între vidul nivelului al 8-lea si al 11-lea de evolutie, a Corpului de Lumina.

Nu ati fi avut un interes orientat catre literatura de specialitate spirituala dacă ati fi fost în nivelurile inferioare.

Al optulea nivel al Corpului de Lumina creează modificări în organism in moduri extreme'........

Lordul Metatron

canalizat prin Laurie Gilmore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu