vineri, 1 aprilie 2011

Mesaj de la Karen Bishop 27 martie 2011

Mesaj de la Karen Bishop 27 martie 2011

 (ii multumimdragei noastre prietene, Sara, pentru traducere)
Inca din anul 2002, Karen Bishop a trimis mesaje care contin informatii despre inaltare si taramurile superioare. Ea este si autoarea catorva carti care se concentreaza pe transformarea umana, in curs de desfasurare.


Buna ziua tuturor !
In acest timp fara precedent in care ne aflam acum, inca o actualizare este necesara, deoarece suntem ancorati in nou si inca ne aflam in tranzitie. Desi munca mea precedenta s-a incheiat, am simtit ca aceasta recenta validare la experienta noastra este din nou utila, pentru ca acum ne aflam intr-un timp special si suntem aproape de un punct pivotal de innoire si asteptare a unei schimbari in vietile noastre.

In perioada de aliniere a echinoctiului, zilele si noptile sunt egale. Imi amintesc ca in aceasta zi stateam in anumite puncte ale unor ruine stravechi, vazand soarele pe stanga si luna pe dreapta, amandoua in acelasi loc pe cer. Experienta echilibrului si a neutralitatii a fost de nedescris. In timpul echinoctiului, atunci cand se realizeaza transferul si miscarea energiilor, intrucat nu exista o urcare brusca ce sa poata opri aceasta miscare, energiile parcurg un drum drept si neintrerupt.

Echinoctiul din 20 martie cu siguranta a creat aceasta experienta. Si, ca de obicei, exista o fereastra inainte si dupa inceperea acestei miscari. Poate ca am simtit valuri de creativitate, ce ne-au adus atatea idei, incat nici macar nu le putem implementa pe toate. Acest lucru este ceva obisnuit intr-un echinoctiu si sa stiti ca ideile nu au fost transmise pentru a fi implementate in intregime... ele vin, pur si simplu, datorita miscarii energiilor. Poate ca am mai gasit tot felul de lucruri in spatiul nostru, atat din trecut, cat si din viitor.. pentru ca a fost permis ca multe lucruri sa se miste liber in aceste momente. Intrucat ne aflam pe punctul de a trece intr-un nou taram, din diferite motive este foarte firesc sa ramanem treji, o mare parte din noapte. Dupa ce aterizam, putem sa simtim exact opusul, ceea ce  repezinta o puternica dorinta de a dormi, in timp ce muncim si integram. Echinoctiul a fost facut sa creeze miscare, dar sosirea noii lumini este ceva ce se va misca in intregime, complet diferit. Ca intotdeauna, lucrurile merg ca pe roate. Cutremurele recente vin sa realinieze Pamantul, astfel incat sa poata primi aceasta lumina. Aceste cutremure au inceput acum un an, dar pentru ca exista inca atat de multa frica, un ego atat de puternic si o comportare bazata pe aroganta in locuitorii Pamantului, acest proces a fost oprit pana lucrurile pot fi reexaminate, pentru ca totul sa duca inspre infaptuirea Noului Plan, prin care se incearca remedierea acestei situatii. Astfel, din cauza ca atat de multi Lucratori intru Lumina au spus ca au primit suficiente lovituri, odata cu incercarile lor de a rezolva situatia – dar nu au obtinut rezultatul dorit – ne miscam din nou inainte, indiferent ce se intampla cu Planeta, in acest timp.
Deci aceste cutremure recente (miscari sau deschideri ale pamantului) vin catre noi in scopul de a pregati planeta sa accepte noua lumina care ajunge pe Pamat. Desi cu pasi mici in sfarsit experimentam schimbarea cu adevarat. Este posibil sa ne fie oferita sustinere in momentele in care inainte am fi fost lasati singuri... toate in incercarea de a a ne ajuta sa fim in locul potrivit la momentul potrivit pentru a intampina noua Lumina ... si ca intotdeauna primim protectie divina pe intreg parcursul acestor vremuri, chiar daca probabil nu am constientizat pe deplin acest lucru, in ultimii ani sau luni.
Dureri de inima, pneumonie, laringita, dureri de coloana, constituie experientele noastre individuale, in incercarea de a ne reconecta cu noua forma de lumina... asa cum Mama Pamant are si ea propriile experiente. In timp ce ni se deschid inimile, ne indepartam de vechile energii – ceea ce poate cauza disconfort in zona inimii – disconfort care se manifesta ca o durere neobisnuita. Dar, ca intotdeauna, este recomandat sa consultati un medic specialist, daca aveti o problema de sanatate, deoarece nu toate pot fi atribuite procesului de evolutie spirituala.
De asemenea, faptul ca intampinam mari pierderi, reprezinta o alta oportunitate de a ne deschide inimile, odata cu o noua instalare intr-o realitate de vibratie mai inalta.

Desi cutremurele recente apar ca un proces pregatitor pentru noua Lumina (si miscarea noastra pe axul propriu face parte din acest proces pregatitor), aceste cutremure au si efecte secundare importante. Cand un suflet paraseste Pamantul prin procesul de moarte fizica, de multe ori acesta va crea o adevarata scena la plecarea lui, astfel incat momentul sa aiba anumite urmari, sa constituie o posibilitate de schimbare.

De exemplu, un suflet poate sa fie pregatit sa plece si decide sa plece prin intermediul unui accident produs de un sofer beat, astfel incat toata atentia sa fie indreptata asupra soferului si asupra a tot ceea ce este legat de acesta. In acest context, situatia nucleara determinata de cutremul din Japonia si a tsunami-ului care a urmat, este un exemplu similar de astfel de situatie. Acest incident este menit sa atraga atentia asupra formelor alternative de energie, ceea ce pata de petrol din Golf nu a reusit sa faca. Se pare ca fiintele umane trebuie sa fie afectate sau mai degraba, ca planeta aceasta trebuie sa fie lovita mai direct acolo unde o doare, inainte ca schimbarea sa se produca. Dar acesta este motivul pentru care multi dintre noi au fost eliberati acum, cand privim sfarsitul timpului ca observatori (in cartea mea se gasesc mai multe despre aceste aspecte).

In consecinta, in aprilie va veni mai multa abundenta in vietile multora dintre noi, intrucat vom fi scaldati in experiente inalt vibrante si in bunatate, atunci cand aceasta lumina va sosi. Si pentru cei care au devenit doar spectatori, vietile noastre magice vor incepe, intr-adevar, sa se manifeste in moduri pe care le-am asteptat de mult, de prea mult.

Va doresc paradis in inima, lumina stelara in suflet si miracole in viata, pe parcursul acestor timpuri miraculoase.
SURSA :Editura For You Newsletter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu