marți, 5 aprilie 2011

Confederatia Galactica a Luminii

Confederatia Galactica a Luminii -SaLuSa- 4 aprilie 2011

SaLuSa- 4 aprilie 2011

Credeti-ne cand va spunem ca lucrurile decurg foarte bine si eforturile ce le-am depus incep sa de-a rezultate. Orice s-ar intampla veti fi pregatiti pentru sfarsitul timpurilor si nimic nu poate impiedica incheierea ciclului dualitatii. Nu e nevoie sa mergeti in purgatoriu ca sa ascendeti si in mod clar experientele vor diferi in mod considerabil de la un suflet la altul. Multi dintre voi veti trece cu usurinta in Noua Era. In ceea ce priveste partea noastra , vom face ca tranzitia sa treaca cat mai repede cu putiinta. Vedeti schimbarile rapide ce au loc in Orientul Mijlociu si in acelasi timp ceea ce se intampla in Occident este deasemenea o perioada de testare. Ei vor trebui sa se schimbe si multe se vor ivi in urma reformei politice.In inimile voastre stiti ca toate schimbarile viitoare trebuie sa fie bazate pe binele tutuor si asta inseamna o fundatie construita in Iubire si Lumina .Orice altceva mai putin de atat nu-i va multumi pe oameni sa se stabileasca pe o cale lina a Ascensiunii.



Cei intunecati capituleaza in cele din urma, realizand ca au nevoie de a cale de iesire din situatia delicata pricinuita de ei insisi care este oferita prin aliatii nostri, si in momentul in care nu vor mai fi in postura de a interfera cu progresul , vom putea deveni cu adevarat deschisi pentru a va ajuta. A-i face responsabili pentru actele lor impotriva Umanitatii nu este in mod direct preocuparea noastra , deoarece nu exista scapare si in cele din urma vor trebui sa de-a socoteala ierarhiei spirituale ce supravegheaza evolutia voastra. In final , asemeni voua , vor trebui sa experimenteze consecintele faptelor lor si sa le inteleaga in intregime. Va putem spune ca ,odata ce va veti intoarce in dimensiunile inalte si aflati adevarul si scopul vietii sunteti mai mult decat nerabdatori sa va achitati de greselile voastre. Trebuie sa subliniem din nou ca nu este vorba despre pedeapsa asa cum o intelegeti voi si nici judecata iar rezultatul final este in mainile sufletului in cauza. Rezultatul karmei din fiecare viata este in doau directii, in primul rand ca va mentine pe calea intoarcerii catre Lumina asigurandu-va in acelasi timp ca veti invata din greselile voastre.


Graba finala a Ascensiunii este una care va ofera atat de multe oportunitati sa puneti lucrurile cap la cap si sa va schimbati mentalitatea cu una care este in aliniament cu noile vibratii. Cel vechi va disparea in mare masura iar ceea ce rezulta este o fiinta frumoasa gata pregatita pentru ascensiune. Ati muncit din greu sa ajungeti in acest punct si va fi de departe cea mai inaltatoare experienta in pofida incercarilor prin care trebuie sa treceti ca sa ajungeti acolo. Energiile din jurul vostru sunt in constinua crestere si va vor aduce din ce in ce mai mult in vibratiile inalte. Ele aduc o senzatie de calm si o mai mare speranta de viata pe masura ce deveniti mai receptivi la ele stand necliniti ca un Far de Lumina. Facand asta va aflati in drumul vostru spre ascensiune, depasind vibratiile joase. Intr-adevar acum veti gasi ca acestea sunt de o calitate inferioara si ca nu mai servesc scopului vostru in viata. Raspandind Pacea si Fericirea este scopul vostru si veti avea succes facand asta.


Fara sa abordati deschis in mod necesar alte suflete, veti ridica pe oricine din jurul vostru iar atitudinea voastra pozitiva va avea o consecinta pozitiva asupra celorlalti. Zvonurile despre Ascensiune se raspandesc si puteti fi unul dintre cei care vor introduce cu blandete beneficiile ei , indicand in acelasi timp importanta ce o implica liberul arbitru. Cu toate astea se va lua in considerare fiecare oportunitate pentru a aduce la cunostiinta faptele cand vom putea in sfarsit sa pasim alaturi de voi. In cele din urma nu va ramane nici un suflet fara sansa de a invata totul despre Ascensiune, facand alegerea dintr-o pozitie informata. Sunt desigur si cei care accepta sfarsitul timpurilor dar care cred intr-un sfarsit diferit si din moment ce fiecare isi creaza realitatea, vor experimenta o cale diferita a alegerii lor personale.


Intre timp va rugam sa va concentrati pe scopurile voastre personale si nu va lasati descurajati de intamplarile exterioare. Anumite evenimente trebuie sa fie jucate si schimbarile fizice sunt necesare pentru a putea asista mama Pamant in Asceniune. Ati calatorit mileni impreuna si veti face asta si in viitor .Cu cat veti aduce mai multa Lumina Pamantului , cu atat mai mult veti ajuta cu totii sa aduceti la fiintare Noul Pamant. Vechile creatii nu mai pot fi mentinute si in consecinta este mult de lucru prin calea transmutarii. Nimic nu este complet distrus, ci pur si simplu isi schimba forma pentru a fi utilizat din nou. Materia este creata şi re-creata din nou si din nou şi niciodata pierduta. Ca si creatori va veti lua o mai mare responsabilitate pentru creatiile voastre, dar in acelasi timp, va veti ridica in constiinta si va veti exercita bunul simt şi intelepciunea în munca voastra.


Sunteti acum la rascruce de drumuri, si este decizia voastra pe care cale sa mergeti. Oricum nu exista nici o problema pe termen lung, intrucat natura ciclică a Universului se asigură ca o alta oportunitate de a alege se va ivi mereu in drumul vostru. Cu toate acestea,sunt cicluri lungi ,folosind masura timpului liniar,si dacă ati sti, ati fi mai înclinati să depuneti efortul de a va inalta in această runda de timp. Ştim că unele suflete sunt inca atat de prinse in intuneric, si le este foarte greu sa înteleaga ce înseamna Ascensiunea. Uneori se simt victime ale situatiei lor si nu-si dau seama ca ele creează propriile lor experiente. Va veni o vreme când adevărul va veni la ele, şi atunci vor cauta o modalitate de a se schimba în bine.


Fiţi siguri ca progresul vostru este urmarit, si la primele semne ale dorinţei de a va indrepta spre Lumina, ajutorul va este acordat pentru a va deplasa în direcţia corectă. Nimeni nu doreşte sa va vada în mod repetat ca mergeti în jos într-o fundatura,fiind nevoiti mai apoi sa o luati de la capat. Din fericire, cele mai multe suflete evolueaza dupa o perioadă de timp,prin orientarile primite din experienţele vieţilor succesive. În vremurile actuale dificile, progresul poate fi destul de rapid, din cauza luptei continue dintre intuneric si lumina.




Sunt oportunitati repetate de a depasi vibratiile joase, şi nici un suflet nu este condamnat sa ramâna în ele. Ba din contra, Fratia Luminii lucreaza pentru a ai ajuta pe cei care sunt în dimensiuninile joase, şi ii găsesc pe cei ce se deschid la adevărurile mai înalte.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si pe măsură ce intrati in cea mai importanta perioada a civilizaţiei voastre, facem tot posibilul pentru a va atrage atenţia. Vrem să recunoasteti relaţia pe care o avem cu voi, care este una care a existat de mii de ani. Suntem cu toţii UNUL, şi pe bună dreptate,ne intalnim din nou pentru a sărbători reuniunea noastra. Vom merge înainte cu voi in tărâmurile superioare, unde e adevarata voastra casă,va asteaptam cu prezenţa voastra ca Fiinte ascensionate


Va multumesc, SaLuSa
Mike Quinsey


Traducere: Eliza Fati


Sursa:
 http://galacticchannelings.com/english/mike04-04-11.html?sms_ss=facebook&at_xt=4d998578159d872a%2C0


SURSA :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu