marți, 12 aprilie 2011

Ascensiunea si transmutarea corpului fizic uman Partea a II a


Ascensiunea si transmutarea corpului fizic uman" Partea a II a

 
Un mesaj profund de la Lordul Metatron


Simptomele fizice similare cu sindroamele virale sunt foarte frecvente. În timpul acestui nivel, este posibil să fi observat că prindeti cate o raceala o dată pe lună.

Alte simptome sunt durerile de cap (in spatele ochilor),asa cum căile de lumina ale nervului optic sunt aprinse şi glanda pineala devine activa. Este posibil să aveti si dureri de urechi, schimbări ale presiunii aerului, senzaţii de mâncărime în interiorul urechilor, deoarece structurile auzul sunt refacute pentru a decoda transmisiile de lumină, precum si transpiraţie excesivă sau diaree în timp ce lasati in urma densitatea din celulele corpului vostru.

O perspectivă asupra acestor schimbări este că mai adăugati o a treia componentă fizică la ADN-ului vostru.. Pentru unii, organismul poate rezista in fata caderii densitatii din cauza descinderilor spiritului. Un simptom al acestei rezistenţe este cresterea in greutatea 
voastra va  inlocui literalmente vederea fizica în nivelul al 10-lea.


Este posibil să observaţi intr-o zi că veti vedea foarte clar trei borduri şi trei trotuare.
A decide unde să va plasati piciorul poate fi foarte confuz. Voi veti vedea bordura fizică şi trotuarul, bordura eterica şi trotuarul şi bordură şi trotuarul.din cea de-a patra dimensiune Dacă va bazati complet pe clarviziunea voastra si nu pe simtul fizic de vedere, veti sti unde să păsiti.. Dacă utilizaţi simtul fizic de vedere s-ar putea sa călătoriti de câteva ori în locurile publice.


În cele din urmă veţi învăţa cum să procesati acest tip de viziune. Procesul de a deveni clar este unul de eliberare a energiei stocate din corpul emoţional şi corpul mental, şi relocarii acelei energii în corpul spiritual unde va deveni mai uşor de utilizat, si prin care minunile sunt create.


Corpurile umane au tendinţa de a deveni mai mari încercand să facă faţă descinderilor, pentru a conţine si a aduce in ele o cat mai mare masa spirituala. Singura modalitate eficace de a opri creşterea în greutate, este exercitiul fizic. Adica exerciţii foarte grele cum ar fi ridicarea de greutati, mersul pe bicicleta, alergatul, sau inotul. Exerciţiul trebuie să fie suficient pentru a începe cresterea masei musculare. Crearea masei musculare va va proteja sistemul nervos, deoarece energiile ce vin cu fiecare descindere sunt mult mai puternice decat cele cu care e obisnuit sistemul vostru nervos.


Tesutul adipos nu poate proteja sistemul nervos, asa cum o face masa musculara prin acceptarea surplusului care se revarsa din sistemul nervos. Tesut adipos s-ar 'prăji' din pricina revarsarii acestor energii , iar rezultatul este deteriorarea receptorilor insulinei din celule.


Acest lucru da peste cap echilibrul metabolismului, iar rezultatul este cresterea in greutate. Masa musculara creata prin exerciţiu va lua din supraîncărcarea sistemului nervos, şi va convinge conştiinţa corpului, ca este 'destul de mare', pentru a ţine spiritul. Veţi începe să observaţi culori intermitente pe ecranul interior, ecuaţii geometrice ce se deplaseazeaza prin mintea voastra, sau sa auziti un zumzet. Acesta este începutul instalatiei de ‘traducere’ care vă va permite sa transformati codul de lumină în înţelegere cognitivă şi empirica.


Grilele din jurul planetei transmit în mod constant mesaje formelor de viata întrupate pe aceasta planeta. Aceste mesaje vin intr-o forma numita 'pachete de lumină' şi sunt codificate. Eu îi spun 'codul de lumină'. Aceste informaţii trebuie să fie 'decodificate' sau convertite in gand constient, astfel încât să-l puteţi înţelege şi sa-l folositi în viaţa voastra. Aceste mesaje sunt concepute pentru a va oferi instruire, şi a vă explica ce se întâmplă la nivel energetic in dimensiuniunile frecvenţelor mai inalte.


Dacă sunteţi mai sensitivi si auziti un zumzet, un sunet ascuţit, sau un bazait vă rugăm să le faceti cunoscut acest lucru ghizilor vostri. Ei încearcă să vă ajute pentru a obţine codul de transmisie a luminii, si nu il vor putea verifica daca il auziti, decat daca răspundeti.




Ghizii vostri vor încerca să vă asiste prin rotirea volumul şi frecvenţei codului sonor de lumina până când vor primi un raspuns de la voi. Codul de lumina insotit de un zumzet, poate deveni foarte enervant şi chiar inconfortabil fizic. Dacă vă confruntaţi cu acest simptom, 'cereti'ghizilor vostri să reduca volumul şi sa calibreze frecvenţa astfel incat sa nu mai fie iritant sau debilitant pentru voi.


Modificările din cel de-al 8 lea nivel pot dura si până la doi ani pentru un om. Pentru Planeta au durat 3 ani.


In al 9-lea nivel vorbim deja de integrarea schimbărilor spirituale din al 7 lea nivel şi de schimbarile fizice din cel de-al 8 lea nivel în viaţa voastra fizică. In al 9 lea nivel, relatiile vor fi preocuparea voastra,deoarece prin relaţii va veti testa pe voi insiva şi schimbările care s-au produs în voi. Veţi găsi că orice relatie bazata pe control sau manipulare devine de nesuportat, şi multe relaţii se vor sfârşi în timpul acestei faze. Veti realiza de asemenea, ca munca voastra în lume se schimbă pe măsură ce integrati noua voastra identitate.


Golul din cel de-al 9 lea nivel al Corpului de Lumina poate fi foarte dureros, deoarece după o atat de multa concentrare pe relatii, acest gol vă impune să fiti în cele din urmă singuri cu voi insiva.


La urma urmei, relatia pe care o aveti cu voi insiva este cea mai importantă relaţie , nu-i aşa? nivelul al 9-lea se încheie (şi uneori incepe) cu descinderi destul de masive, oferindu-vă încă o relaţie spre a o integra, ca parte a procesului vostru.
La începutul nivelului al 10-lea se simte o nouă viată, şi vă puteţi simţi blajin, ca un nou-născut. Nivel al 10-lea este începutul trezirii spirituale care vă conduce la propria maiestrie a abilitatilor ce marcheaza adepţii şi maestrii spirituali. Aceste abilitati, sau daruri ale Spiritului, vor deveni mai puternice pe măsură ce deveniti cat mai puri energetic. În nivelul al 10-lea va veti concentra pe manifestarea acestor daruri spirituale, şi apoi pe integrarea pe deplin a acestor daruri astfel încât sa fie utilizabile in viata fizica, de zi cu zi.


Primul si cel mai mare dar spiritual se va manifesta in nivelul al 10-lea, in timp ce celelalte daruri spirituale se vor activa gradual, mai târziu.


Vi se va cere să trăiti prin darurile spirituale. Dacă sunteţi clarvăzător, de exemplu, trebuie să luati decizii cu ceea ce percepeti prin clarviziune - nu cu ceea ce percepeti fizic. Clarviziunea

Lordul Metatron
canalizat prin Laurie Gilmore


SURSA:  Mesaj mail  ELIZA FATI    MULTUMESC ELIZA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu